Foorum
2023-01-18 17:34
90% siinsetest meestest on niisama kõvatajad ja kiimikud kellest pole reaalset kohtujatki. Kuulutuste all pakuvad ulmelisi summasid aga tegelikult kerjavad ainult paljaid pilte ja siis onavad vaikselt.
Kui küsid raha siis joolsevad silmad märjad eide kombel foorumisse ulguma. Ärge ühtegi meest siin lehel tõsiselt võtke. Ühed samad näod ka kõik kes päevast päeva pommitavad kõiki naisi ja peamine eesmärl vaid pilte saada. Kohtumise kokku lepid siis on vaikus majas ja pissirada järel. Siin foorumi hoiatused ka samade nägude pandud ainult. Jutumeeste nutt ja hala. Lihtsam blokki panna see ahvikari.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 18:03
Aga nii ongi!!! Ja huiiarid, lepivad kokku, kohale ei ilmu.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 18:16
Pigem on 99% siinsetest naistest alatud petised. Kas tegemist üleüldse naistega on ise küsimus. Kohe kui hakkab jutt kanna raha ette kas pildi, video, videokõne või kohtumise eest siis on teada juba, et kui kanda raha oled sellest ilma ja ei saa mida iganes see inimene lubas sulle. Sellised petised tulebki paljastada hoiatuseks ja panna nende sissetulek kinni, ainult siis saame jagu neist ja puhastama selle saidi nendele kes tegelikult tutvuseid otsivad.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 18:25
Et siis tuleks tasuta saata neid pilte ja videosid nendele kõigile kiimakottidele ja ongi asi lahendatud? Saadad pildid ära ja mees kadunud nagu vits vette. See pole pettus siis?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 18:40
Kui mees kadus ära peale seda siis ilmselt talle ei sobinud lihtsalt su välimus, et edasi suhelda ja kohtuda. Ega normaalsed mehed siim ei otsi pilte ja videosid, need lihtsalt tutvustamiseks, me ikka soovime päriselt suhelda ja kohtuda. Maksta mingi naise pildi eest üldse tobedus kui just keegi su crush pole, võõraid paljaid naisi näeb netis tasuta sadu tuhandeid.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 18:57
Kui mees konkreetselt kirjutab, et maksab piltide eest ja saanus pildid kätte nuiab neid juurde ning kui saab aru et enam pilte tasuta juurde ei saa ning kaob, siis mis mitte meeldimisest me siin räägime. Minnakse järgmise naise pilte lunima ja sama jutuga. Pole plaaniski midagi maksta. Kohtumise kokku lepid siis lihtsalt ei tule keegi kohtuma. Peaask et saaks alasti pildid kätte ja muud midagi. Nutma on esimesed jooksma kui bloki saavad. Eided mitte mehed. Õige mees suudab naise leida ka reaalses elus. Siin on ainult kiimakotid koos kes elavad virtuaalses maailmas. Pooletoobiste kari.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 19:01
Kerstin888 on ju ise pettur ja ihas väga paljude erinevate kontodega

Tere ka Sulle

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegevusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske. (Eesti riik ju )
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 125€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, millega neiule abiks olla.
Minu tingimus olekski see, et mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole ainult lubajaga või lihtsalt alasti pilte otsiva mehega. Lisaks tekitaks ümbrikus raha ulatamine minus juba tänavaprostituudi tunde.
Kui Sulle sobivad minu tingimused, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes abi küsib ja tänamata kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Päikest.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 19:02
sanad jutud, samad petised.....
eks korratud vale muutub ju tõeks!
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 19:12
Aga milleks peab maksma ette, et üldse kohtuda? Kui 2 inimest leiavad üksteist ja tahavad koos olla või tegutseda voodis ja üks nõus rahaliselt toetama näiteks naist siis saab ju, ma võin kasvõi oma pangakontot näidata, et mul on raha olemas mitte pole mingi vaene kui selleks vajadus saata ennem mingi raha igaks juhuks ette.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 19:15
Ja naised ei saada endast selliseid pilte ilma üldse, et sa raha oleksid maksnud ette. Pigem kui mehed küsivad pilte neilt kes müüvad raha eest siis nad tahavad veenduda ennem, et tegemist on ilusa naisega kelle pilte üldse tasub osta ja teiseks kas tegemist pole netist võetud kellegi piltidega mida saab siis kontrollida.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 20:39
Ära aja sellist nõmedat juttu. Sul pole aimugi ilmselt, millised mehed siin tegelikult on. Enamus vargad, pervod ja pedofiilid. Normaalne mees ei teegi ihasse omale kontot.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 20:56
Ja normaalne naine teeb w😂😂 tra...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 20:57
Mõni siin otsib päris tutvuseid ka mitte ei toeta petiseid ülekannetega.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 21:05
Ära targuta tainapea. Sa ise oled üks samasugune sarionaja. Kerjad pilte ja taod seent. Kui maksta ei suuda, siis mine otsi netist omale pihumaterjali. Kuradi värdjas.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 21:19
no mees kelle ainuke pilt on kõver väike riist ei ole mees ka ju see villemkunn ju vana tont kes isegi emaga keppinud ja kinni istunud.. puudega mees ja kerjab kantud pesu kõigilt
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 21:24
Ma ei tea kust alustada isegi nii palju sitta kirjutasid kokku sellesse mõnda lausesse...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 21:25
Mis asi on sarionaja? Ei kerja kellegist pilte, küsin viisakalt inimeselt pilti kui tutvuda soovin ja tal pole pilti endast nagu sul näiteks, VB oled paks inetu vanamees hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 21:25
Emaga keppinud kindlasti pole väga lambine väljamõeldis...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 21:27
Ja üleüldse me ei räägi siin minust vaid nendest petistest siin saidil kes ka snapis ja mujale tulnud. Nende kontod tuleks kinni panna ja mitte võimaldada uusi kontosid luua pidavalt. Ilmselt ongi mingi paks vanamees arvuti taha päev otsa kes mitmelt kontolt petab raha meestelt välja.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 21:29
Kantud pesu pakkumine nagu mõned siin saidil teevad on suhteliselt rõve ja imelik asi minu arust üleüldse aga noh igal omad veidrused. Mina pole sellest kunagi huvitatud olnud seega ma ei tea mis väljamõeldiseid sa veel suudad kirjutada siia?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-19 16:40
Lugedes neid kommentaare siin.
Nii mõnigi on ise sama. Kutsub kohale ja siis kaob ära. Mõtlen siis naisi.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-19 17:40
Pada sõimab katelt
˅ näita rohkem ˅
2023-01-20 15:18
Mina pole kunagi isegi jõudnud siin kellegiga selleni, et mingit kohtumist kokku leppida. Tavaliselt oodatakse raha enne arvele ehk üritatakse sind petta lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-26 00:49
Kõik on tõsi!
˅ näita rohkem ˅