Foorum
2023-01-18 13:39
Tere ka Sulle

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegevusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske. (Eesti riik ju )
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 80€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, millega neiule abiks olla.
Minu tingimus olekski see, et mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole ainult lubajaga või lihtsalt alasti pilte otsiva mehega. Lisaks tekitaks ümbrikus raha ulatamine minus juba tänavaprostituudi tunde.
Kui Sulle sobivad minu tingimused, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes abi küsib ja tänamata kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Päikest. piiga799
Tere ka Sulle

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegevusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske. (Eesti riik ju )
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 90€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, millega neiule abiks olla.
Minu tingimus olekski see, et mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole ainult lubajaga või lihtsalt alasti pilte otsiva mehega. Lisaks tekitaks ümbrikus raha ulatamine minus juba tänavaprostituudi tunde.
Kui Sulle sobivad minu tingimused, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes abi küsib ja tänamata kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Päikest. piiga400 jutt
Tere ka Sulle

Hetkel siis puudu 70€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, millega neiule abiks olla.

Päikest. tarunmeid23 jutt ainult rahasummad on erinevad😁
Tegemist kindlasti pitte hea inimesega
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 14:11
Siia üks punt prussakaid endale rahamasina ehitanud omaarust, neil kuhjaga kontosid aga tekst sama vaimuvaene.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 14:20
Ei halvusta kedagi hukka aga igal oinal oma Mihklipäev😁
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 17:16
Igasugused "Pärnu neiud" ja "Tartu tipsid" sama teema, sama jutt. Ju on siis tulus "äri". Ühed kontod pannakse kinni, tehakse uued. Vahel tundub nädal vaikust, siis vist ip blokeeritud. Ma vahel nendega ajaviiteks meelega segast ajanud ja suuri summasid pakkunud. Hea ajaviiteks neile õhinat tekitada, pilte küsida, siis pikalt saata.
Infoks! Kui nad saadavad arvenumbri koos nimega, siis see nimi on seal täiesti võõras, seosetu nimi, pangad nime ja konto ühtimist ei kontrolli. Võin eksida, aga coop on vist ainus, kes kontrollib.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 19:06
Kerstin888 saadab sama kirja
˅ näita rohkem ˅
2023-01-20 20:07
Tartu Sipzu on ka tema kasutaja. Huvitav kas keegi on nii loll ja kannab raha talle
˅ näita rohkem ˅
2023-01-20 20:46
Mis sinu asi on tropp. Keegi ei käse sul kirjutada ega kanda. Kui ei sobi siis tõmba putsi tont. Nii lihtne ongi. Ja peksa pihku edasi. Vaene rott.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-20 20:53
ei kannagi ja hoiatan teisi ka mitte tegema seda, sest sinu konto taga on naise asemel ju pihkurist vanamees
˅ näita rohkem ˅
2023-01-20 21:16
Ma lasen sulle ahvile tupepeeru kurku
˅ näita rohkem ˅
2023-01-20 21:28
selleks sa pead ühe hankima omale. Oled ju lõdva emmiga "tudengineiu"
˅ näita rohkem ˅
2023-01-26 00:42
˅ näita rohkem ˅
2023-01-31 21:33
Täpselt sama jutt ka nendel närnust Ja Tartuzipsul 😂
Mingi liinitöö käib siin või😂😂😂