Ma ikka tunnistan seda et sina pervost liputaja oled alaarenenud.Ega täie mõistuse juures olev inimene tussi netis ei välguta.Ma pole ka millegi üle kaevanud sa loll mõrd.Tekkis soov lihtsalt teisi hoiatada,eriti et sinusugused lollikesed orki ei lendaks.Lammast näed peeglist kui sinna vaatad.No ja mis kehaosade mittesihipärasesse kasutamisse puutub siis rahvas siin räägib et sinu tuss pidi küll solgiämber olema.Seda just eeskätt selle tõttu ,et sa oma sõud tehes sinna mida iganes sisse topid ja pärast välja võtta unustad.Hais on kurat siiamaani tunda.Õle nüüd nii kena ja ära enam siin minu loodud teemas haise,mine pese ennast puhtaks ja loo omale päris isiklik teema ,kus sa küsid ja ise ka vastad.Lõpuks niipalju ,et kas sa kombeid ei tunne? Kas vanemad pole sulle siis rääkinud,et lits tühja suuga ei räägi ja täis suuga pole viisakas rääkida.Nii ,et kõige mõtekam oleks sul üldse vait olla.Kirjutada pole ka vaja,kuna sul näpud ainult munni järele rabamiseks loodud ja muuks otstarbeks ei kõlba.