Foorum
1
...
4
5
6
...
13
2020-10-25 15:01
caprichosa

2020-10-25 14:50:05
härrasmehed pakuvad daamile teed ja koogi asemel magusat keelt, qwerty. ja sellisel tasemel, et isu muudkui kasvab

Pole probleem oma pakkumine ümber formuleerida.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 15:06
Qwerty, mis fakte?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 15:10
sinu pilt?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 15:20
Tänks, ilus pilt ja hästi tabatud, pean mingid sõnad tagasi võtma
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 17:42
Ossa, kus nüüd qwerty ütles Aga sellele ei mõtle, et foorum peaks olema täis sinu vabandusi, kui sa nii kõva mees oled. Ei sina ikka nõuad kõigepealt tõestamist ja ega siiski, kui sind nagu nurka sittund kass ninapidi hunnikusse on topitud, seda vabandust pole tulnud. Aga ega ausaltöelda pole oodanudki. Sinus on kaduma läinud poliitik, kes homme ei mäleta, millest eile rääkis.
Mis Tartsisse puutub siis temapuhul ma keerasin täiesti teadlikult asja peapeale, et mees ehk saab aru, et kõike pole paslik foorumis kuulutada
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 19:15
Qwerty, oled ehk kuulnud, et inimese tervislik seisund kuulub delikaatsete isikuandmete hulka, mida ei tohi ilma tema loata avalikustada. Siin võib tunduda jah, et parem on kui on teada, aga seadus ei luba. Inimesel peab endal nii palju mõistust peas olema, et kui läheb tundmatuga keppima, siis kasutab kummi.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 19:50
Üsna piiripealne situatsioon, kui sind nakatati avaldad enda andmeid. Teine asi on, et kui delikaatselt peaks suhtuma suguhaigustesse. Ja kolmas, kui avaldatud pole isikuandmeid vaid kasutajanimi, pole ilmselt ka seadust rikutud
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 20:03
Nakkuse teadlik levitamine on kuritegu ja sellest tuleb teatada ametivõimudele, mitte foorumis kuulutada. Ja paljude jaoks ta ilmselt juba polnud anonüümne.
Miku, suguhaigused kuuluvad samuti tervisliku seisundi alla nagu hemaroidid ja lampjaladki.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 12:18
Capri võib meeldida või mitte aga ei saa keegi väita nagu poleks tal head pildid, et ei näe kena välja ja piltidel puuduks profesionaalsusele viitav kõrge kvaliteet
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 13:13
Qwerty, ega pixelid ei tähenda kvaliteeti. Ka suure eraldusvõimega kaameraga on võimalik teha uduseid pilte.
Postitasid siia lingi orava pildist. Täitsa ilus selge pilt, optika on hea ja käsi pole ka värisend, aga miks saba ots on äralõigatud?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 16:59
No ma ei tea, vanasti sai ka Smenaga päris selgeid pilte tehtud, kuigi seda võiks nimetada kiviaja seebikarbiks. väga algeline optika ja ei mingeid automaat seadeid. Noh ja 40 aastat tagasi tehti fotoateljeedes väga selgeid portreefotosid kastkaameraga, mis oli veel primitiivsem.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:12
Sa ehk oled näinud eelmise sajandi alguse linnapilte, need ju kõik sellisega tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:07
Orava pilt on väga hea, loomapilt ongi tihti kiire klõps, saad kätte mis saad , pikalt sätid, jääd ilma
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:32
No on minulgi mõni loom ette jäänud
https://ibb.co/WDXcWd9
Passinud ei ole. Lihtsalt jooksid ühel hommikul õues ringi. Et kaugus on vähemalt 50 meetrit, siis nii suureks ajada ei saa, et kõrvad peale ei mahuks.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:52
Aga oligi pilves ilm ja lisaks tume taust.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 00:18
Sa vananev mõrd, ma kirjutasin sulle korrektselt ja ausalt, et tahtsin inimlikult suhelda, kuid sinu jaoks puudub sellisel tegevusel igasugune väärtus! Vaid mammona loeb ja ära häma rohkem mingit meelast loba! Oksele ajab ja olen jube õnnelik, et rohkem pole näinud. Iga asi on millekski hea ning olen tänulik.
Vastasid 25. okt kell 14 midagi... ja loen ja imestan, et kuskohalt tuleb selline juhm teise inimese mõtete järjekindel ümberpanek enda jaoks sobivamasse suunda, et siis oma ego ja edevust erutada. Sügavalt ja uskumatult lapsik!
Selline sa oled ja selliseks jääd. Absoluutselt mõttetu ja tühine tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 00:23
Very nice.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 00:24
Ja siis fotohuvilised ja koogihuvilised ja suguhaiguste üle arutlejad. Ega te nüüd väga ei solvu ja ei süüdista, kui ma teema teist ära puhastan?!
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 08:58
Slave, kui sa nüüd jälle tsenseerima hakkad, siis ju ainult näitad, kui tähtis sulle on see teise inimese halvustamine.

Väike poiss läheb vanaema juurde, põlv sidemes.
Vanaema küsib - Mis juhtus?
Kukkusin eile rattaga sõites.
See oli vist väga valus?
Oli küll
Kas nutsid ka?
Ei nutnud. Kedagi polnud ju nägemas.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 09:03
Ära vabanda jott oma teemade solkimist.
Tegin teema Capri pärlitest ja siis tuleb siia lehekülgede kaupa fotograafia arutelu, koogijuttu jms. täiesti suvalist sodi.

Kas sa arvad tõsimeeli, et sinu siinsed hüüatused on niiii hirmus arukad-lahedad ning vajavad järellugemist, et kuskil jutukas neid kirjutada ei saaks?!
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 09:27
Ja nende näidetega on sul tõsine probleem.

Loodus, mis ei ole enamasti üldse sobiv olemuslikult ja nüüd siis sodi kustutamise peale kirjutad lapse ohvrirolli võtmise näite... ma ei presenteeri ennast ohvrina vaid eemaldan lihtsalt teemavälise jauramise, mis igas kohas vägisi sisse pressib. Kaasa arvatud mu enda teemavälised postitused.
Praegu näited rohkem ennast ohvrina, kui üritad mind tsensoriks ja ennast tsenseeritavaks tembeldada.
Kopeeri oma sügavasisulised mõtisklused nüüd ära! Saad natuke aega.

Kas siinne aktiivne figureerimine seostub kuidagi sellega, et kui sa tavaelulises suhtlemises hakkad nii kõrvalist juttu ajama (tark teab, mida räägib - loll räägib, mida teab), siis ei taheta sinuga suhelda?! Siin aga saad nagu jõuga oma lausejupid vahele suruda? Ok, sa pole ainus...
Näiteks ka teemapõhjustajal on kombeks justkui (!) kiimast ja meelast iharusest nõretavaid lausekesi toota, mis jätavad ekslikult mulje, et ta tahab seksuaalseid naudinguid... vaatamata sellele, et tema jaoks on olemas vaid tasuline ja halastusvorm või väidetav armumine. Seega ei taha ta sihtgrupilt mitte seksi vaid tasu, mis pole üllatus ju, kuid selgitab lausekeste tootmist ja iharuse teesklemist.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 09:51
slave, iga naine vajab seksuaalseid naudinguid. aga sinu inimlikust huvist jääb siinkohal väheks, kui sa naises loomalikke instinkte ei ärata
see pole tglt halvustamisena mõeldud, lihtsalt igaühega ei teki need instinktid. mis ei tähenda, et oleks kohe tegemist frigiidse naisega.

mis puutub minu kohtumistesse, siis enamusele jõuab kohale, et seks pole eesmärgiks, kui meetriste tähtedega on kontol vastav info kirjas.
seega minu sihtgrupp ei koosne seksinurujatest. mis ei tähenda, et kohtumistel ei võiks tekkida vastastikust iharust kas ja kuidas see tekib, sõltub juba vastastikusest meeldivusest ja keemiast.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 10:05
ning sügavalt ja uskumatult lapsik on see väsimatu halvustamise vajadus orja poolt. et mida see nagu annab või muudab?
nagu näljane peni, kellelt kont ära võetud ja ei suuda sellega leppida

slave, sa võid virtuaalselt tõmmelda, tsenseerida, kiruda ja halada. aga see ei muuda fakti, et kusagil kõnnivad ringi mehed, kes reaalselt suudlevad seda tagumikku, mille peale sul veel hiljuti oli kombeks nõrkemiseni onaneerida.
nad kõnnivad vahel ka siia foorumisse ja ilmselt muigavad su üllitiste peale kaastundlikult. kuna mõned neist on saanud seda inimlikku suhtlust kuhjaga ja lausa ilma kingitusteta
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 10:51
Slave on vist kuskil kuulnud või näinud või kunagi ise kogenud, et kui naist halvustada, öelda talle, et ta on kõlbmatu, siis hakkab naine tõestama vastupidist. Üritab näidata, et tegelikult on ta parim ja pakub mehele kõike, mida see temaarvates võib tahta. Ainuke konks asjajuures on, et see trikk läheb läbi vaid siis, kui naine on eelnevalt sellest mehest väga huvitatud. Ja see ei sõltu isegi sellest, kas küsimus on mehes endas või tema rahakotis. Kui sellist huvi pole, siis tuleb leppida sellega, et naine on nagu auto, millel puudub tagurpidi käik. Kui ta on sust möödas, siis ta enam tagasi ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 14:36
See mees on kõndiv anekdoot
˅ näita rohkem ˅
2020-10-30 12:33
Michan, minu arvates sobib see tiitel ka anda sinu ees kõnelenud härradele – fjm-ile ja qwertyle.
Kuigi ma saan aru, et mõeldud oli vist slave, sest slave on ebapop praegu ja peab ütlema midagi tema kohta. Ma ütlen siis ka midagi ebapoppi. Mulle slave meeldib, igast kandist isegi ja ma pigem näen anekdootlikkust selles kotijooksus, mis tema ümber rühmana tekkinud on.
Vabandust, kui peaksin sellega pettumuse kellelegi valmistama, aga slave on korduvalt ümber lükanud tema kohta kirjutatud arusaamad, milleks veel edasi pimedas kottis ringi joosta?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-30 14:41
Oi bläääd.... kari lumehelbekesi koos minge parem kuskile rabasse jõhvikale
˅ näita rohkem ˅
2020-10-30 17:20
Tervist Utha! Anekdootlik koomika mis mulle nalja tegi, oli see teema, algusest peale totter nii ideena kui sisuna, see osa mis teemast mööda läks oli ainus mis üldse seda kohta pisutki väärindas, ja siis järsku mure, et et see läbu on ära läbustatud Korjab slave metsas jänesepabulaid ja mõtleb et saab hea moos. Siis viskab keegi ta korvi peoga mustikaid ja slave vihane, tema korjandus kõik sassi aetud . Muidugi võib nii tituleerida siin keda iganes, aga nt qwerty oleks viimasel ajal nagu järsku küpsenud, pean tunnistama.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-31 00:32
Ei, pole isegi sellist motiivi, et läbi halvustamise mingit sümpaatiat otsida.
Iga massööri nime taha peituv prost ei vääri sümpaatiat. Olgu ta varem siis saanud mõõdukat huvi ja uskunud kõike, mida kirjutatakse

Omamoodi huvitav fenomen, et pugejad viitsivad ikka üha uusi teooriaid tõstatada selle asemel, et enda iidoli mittesobivust tunnistada. Et mul on olnud õigus, seda näitab ka teise asjaosalise pidev hala ja hädaldamine läbisegi oma saba pideva kergitamisega. Ei usu, et see kompleks tal nii suur saab olla ja kõike seda põhjustada... Aga mine tea, ta on ikka kõvasti alla käinud. Sama lugu vist qwertyga...

Aga nii muuseas, millal me siis kohtusime?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-31 12:16
jah miks peakski ori mingit sümpaatiat otsima. kui tegelik eesmärk on ilmselt võõraste inimeste, nende eraelu, valikute, maailmavaate, "iidolite", mille iganes halvustamine......et seeläbi omaenda saba kergitada
aga kondita jäänud koer võiks uue kondi otsida juba või on see nii ilmvõimatu missioon? või närib kadedus nende suhtes, kes on maiustama pääsenud ja lausa ilma kokkuleppelise kingituseta?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-31 21:02
Slavetodomme, vaata. Mina kui elupõline kaljukits usun tegudesse rohkem kui juttudesse, kus on tõestus et ta on see kelleks sa teda tembeldad?
Ja kui sa arvad et ma olen ka pugeja, siis draakoni aastal sündinud kaljukits on sama kaugel pugejast kui ilutulestik vesinikpommist.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 10:27
See soov avaldada negatiivset arvamust ja tahta et seeläbi kujundad mingi grupi arvamust enda omale sarnaseks on omamoodi idiootlik, tegelikult muudad ennast järjest ebameeldivamaks ja lollimaks. Nagu slave ja lubrikaat. Iseenesest pugeja kes sildistab teisi pugejateks persepugemise eesmärgil. Rääkida siukestega pole nagu millestki, arvamusi teada saada pole ka nagu ainustki mõtet. Miskipärast arvavad ainult et see peab iga posti peal üleval olema, nagu miski kriiskav propaganda
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 17:50
ja seda räägib Läbula, kes reklaamib vana lehma hirve pähe? Igas teemas täies koosseisus?
Lambumine Kogumi tasandil
On välja töötatud perfektselt,
ekspertarvamus, kuid ei maksa unustada, et foorum on koht kus igaüks võib arvamust avaldada, või tundub, et see antud platvorm on loodud vaid caprichosa ohjeldamatu enesereklaami tarbeks?
Üldse tekib tunne, et mõnigi Vanaldane drubaduur on reaalsusest irdunud ja uppunud aga ometigi väidab slave suunas, et näe loll.. 🤗
Ja lõpetaks michan sinu oma lausega "... Miskipärast arvavad ainult, et see peab iga posti peal üleval olema, nagu miski kriiskav propaganda.."
Et nagu kes meil siin sel pugemiseringil nüüd ongi?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 18:18
Ok touch, mitmes teemas ja mitu korda võib siit foorumist seda slave arvamust lugeda, enam isegi reklaamipausiks ei kirjuta ta isegi oma goonimisest vahele. Ühe teema inimesed muutuvad lõpuks tüütavaks, alguses on natuke tüütavad, lõpuks ajavad oksele. See on nüüd käes. Nagu ka sina, põhimõtteliselt oled ka sina ühe teema inimene, õnneks mitte nii produktiivne ainult
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 18:24
Purgeen on apteegis täiesti saadaval, kui sul nii valutab eest kui tagant, kahjuks pole ka minul sulle midagi lohutavat öelda..
Külvad meeleparandust
oled solvunud, et kogu maailm sind takka ei kiida.
🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 18:37
Ei ole, see on sinu soovmõtlemine, sa püüad mind demoniseerida et endale meelerahu leida ja vaenlasekuju luua. Oma purgeenijutuga püüad viia juttu omale kodusele sissetrambitud sõnelemise rajale, aga see on sinu harjumus, pole mulle küll võõras, aga ebahuvitav
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 18:44
Abitu teemaarendus michan
Sul pudiseb täna suust suisa kulda michan 🤗 tsiteerides sind..
".. Ühe teema inimesed muutuvad lõpuks tüütavaks, alguses on natuke tüütavad, lõpuks ajavad oksele."..
Olen sinuga täiesti nõus🤗
.. Vana uppunud mees, kel ühel hetkel mõistus kinni jookseb ja seksuaalsateliidina edestada suudab vaid ühte vigast programmi pole kindlasti see, kelle arvamust peaks arvestama
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:05
Sa võid ju kramplikult püüda, aga see on abitu katse, touch. Võid iga viimast kui laust püüda mu enda vastu keerata, aga aplodeerima pead endale ise. See vana uppunud mees on su meelest vist hästi osav jaterav torge? Väga nüri tegelikult ja jällegi soovmõtlemine. Minu arvamus on minu, ja ma ei suru seda sulle peale, tegelikult isegi väga ei avalda, see ei pea igal postil näha olema. Huvitav oleks teada, mis sa iseendast arvad, kas sa seda julged üldse avaldada?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:07
Puudutus tegi haiget 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:10
Ehk siis?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:14
Milline puudutus? Kas sa kujutad ette et istud ja pillud teravaid nooli mis kõik tabavad eksimatult mu ego hella kohta? Kui see oli see siis rumaluke, täitsa mööda
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:15
Vastase seisukoha äärmuslik tõlgendamine ei tähenda..., et sa pole Aplausi väärt🤗, meil kõigil on oma arvamus, seega nasaalgeenius võiks oma ninast kaugemale ka vahel vaadata 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:27
Vaheküsimuseks: kas sina vaatad vahest oma ninast kaugemale?
Millisele oma tõlgendusele sa aplausi eeldad?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:33
Ma ei eelda midagi 🤗
Aga kuna oleme siiski legaalleedi teemas🤗, teen ettepaneku kõik rääkimata viisakusavaldused üle viia mujale ja minugi poolest võib slave kõik selle kustutada, aga minu arvamus sinust michan jääb samaks nagu ka sinul minust🤗
Ära nüüd nii puutetundlik ka ole

˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:55
Kui puutetundlik, mu meelest ma pole üldse puutetundlik olnud, kus sa seda näed? See et sa midagi ei eelda ei kõla usutavalt, aga ma ei pea sedasõnastust muidugi välja pressima, see on näha niigi, ehk oligi liigne retoorika mu poolt
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 19:56
Kuhu mujale sa siis koliks, kas touchi teemasse ve?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 20:12
Laske vahel ka teemaalgatajal midagi öelda. Muidugi kui ei tule jott oma klassikalise lausega "kus see teema on". Tegelikult selline küsimus, kas ükskord ära ei tüüta see üksteise maha tegemine?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 20:22
See on asjakohane küsimus, qwerty. Jah tüütab küll. Ma niiviisi poole gaasiga püüan seda mitte teha, näiteks jätan mõnele päris ...noh siuksele asjale reageerimata. Kui see teine pool tüdineb, olen kohe valmis ka lõpetama. Aga see oli nüüd minu ühepoolne vastus
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 20:35
No sina võid ju lõpetada ja see keegi teine pool kah, kuid siis ilmub uus tohkalaks välja kes vana teema üless kaevab ning hakkab nämmutamine otsast peale.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-01 20:41
No kahjuks kõike ei saa ära hoida, vastandlikud arvamused ikka jäävad, mida aga ise saab alati teha on mitte päris labasuste ja nõmedustega kaasa minna, kujundada keskkonda nii et päris labasel sõimul lihtsalt poleks kõlapinda
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
13