Foorum
1
...
3
4
5
...
13
2020-10-24 12:02
aprill, loss on täitsa tavaline maja, ainult natuke suurem ja kui seda piisavalt tihti teise koduna kasutada, st mitte hotellikülastajana, võib täitsa kodune tunne tekkida
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 12:21
qwerty112
2020-10-24 12:08:49
Kui piisavalt tihti endale sisestad, et kõik mehed tahavad, võib täitsa selline tunne tekkidagi kuigi reaalselt nii ei ole.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

see on tore kui sul on selline tunne tekkinud. kuigi samas milleks sul vaja on, et kõik mehed sind tahaks? kas näiteks 10 ei piisaks?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 12:37
qwerty, kust tead sina, et kõik mehed ei taha? Kas ainult omad kogemused, või on veel midagi?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 13:32
No mul ju kehvem aju kui sul. Mulle unustati meestega keppimine installimata ja hiljem pole ka enam võimalik lisada
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 16:06
caprichosa
2020-10-24 02:53:50
ma lootsin ikka, et tuled ja aitad hoida

Oleks siis mida hoida.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:07
qwertykene, natukene ikka rohkem on hoida kui sinu kliitorit, mida sa ise vist peeniseks pead.
kas sellepärast tunnetadki konkurentsi? kardad, et sulle mehi ei jätku
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:29
Caprichosa, su reaalsustajuga on ikka midagi lahti tõesti ...
Lossi omanik sa ju ei ole aga kui sa seal piisavalt tihti käid, siis see tekitab tunde, et see on sinu kodu???
Kroonika ajakirjanikud vajutaksid sellise väite peale gaasi põhja ja läheksid Sulo käest intervjuud võtma
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:38
Suurushullustus lööb jälle välja...
Minul ei olegi mingit taotlust ega plaani sulle meeldida Ei välimuse ega arvamustega. Seega mu kehakohandused orjana pole ka sulle mõeldud.
Laitse loss maakoduna... no comments vist

Jott, küsisid, et kas tõesti kõik mehed ei taha?! Päriselt?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:42
aprill, reaalselt ongi täitsa kodune loss, mine vaata ise kui ei usu aga kellega või miks mulle seal aeg-ajalt pesitseda meeldib, pole vast oluline. või sinu jaoks on? tunned endas ajakirjanduslikku uudishimu vohamas? intervjuude nõudjad jääks ilmselt tühjade pihkudega, kõike ei pea detailselt afiÅ¡eerima. aga lase fantaasial lennata, see pole ju keelatud
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:46
ori, kus sinu kehast üldse juttu oli?
sa ise tõid "pärlina" välja, et mulle karvased kaisukarud meeldivad ning seostasid meheliku karvakasvu hoolitsematusega...
mu vastus sellele sind küll kuidagi ei puudutanud. see oli vaid üldiste eelistuste kohta
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:48
Kui keegi on sind seal kaks korda rookinud, ei tee sinust veel lossiomanikku, et nii üleolevalt praalid.
Täielik matsiplika.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:56
orjal ajab kujutlusvõime üle ääre, tahaks kangesti laimata?...nagu matsidel ikka kombeks.
ega mingi kinnisvara omamine tekita kodust ja mõnusat tunnet, see tekib ikka mõnusate inimestega mõnusalt aega veetes.
jah mõnus ajaveetmine võrdub kah praalimisega, of course
ori pole vist igiammu õnnelik või armunud olnud, et iga pisimgi märk rahulolust tõlgendatakse praalimiseks. kaastunne minu poolt..
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 17:58
Huvitav, mul on ka üks pilt siin üleval, kus ma Laitse lossis ühele PÄRIS Dominale kasutada olen. Huvitav, et ma ei hakanud pärast pikka riieteta kohalviibimist seda "majakest" enda koduks pidama...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:03
tõesti see võis huvitav olla, slave. aga ma ei hakkaks oma pesitsemisi seal rohkem kommenteerima. fantasööridele nii palju, et need ei piirdu ühe või kahe riieteta visiidiga
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:17
Selline hale vabandav jutt, et "mu vastus oli üldiste eelistuste kohta, kuid puhtjuhuslikult mainisin, et kulmudeta mehed"... noh. mitut sa tead?
Köögitüdruk ikka praalib veel, et on vahel uksest sisse saanud ja vahest siis ka taha saanud? ja nüüd on loss tema?

Selliste asjadega eputamine teebki su madalaks ja matsiks.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:23
minu arvates näitab orja järkekindel nõmetsemine orja ennast madala ja matsina. mis parata, kui turueidena räuskav "jumalanna" käsib ja korvisaamisega haavatud ego sunnib...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:27
ori ikka kipub asju oma mätta otsast nägema nagu alati. et sulle seal vbl taha keerati, ei tähenda, et muudel asjaoludel visiite üldse ei toimukski.
ka üürikorter võib olla kodu, näiteks. vähemalt koduse tunde tekitada. või mõni muu pind, kus saab koduselt toimetada. kas ainult omanikustaatus tekitab siis mõnes hubast kodutunnet? nojah siis.
et sa absoluutselt igat eluseika ja arvamusavaldust kõigest hingest halvustada üritad, näitab siis mida?
härrasmehelikkust või? omaenda eluga rahulolu vist eriti mitte.

eem.. juhuslikult ei teagi ühtki kulmudeta meest. pole olnud ka soovi ega võimalust orja karvakasvuga intiimsemalt tutvumiseks
nii et asjata tõusid tagajalgadele.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:28
Vabanda esikoledus, su loogika põhineb inetu naise pugemisel ja sellel pole reaalsusega mitte midagi pistmist. Seepärast pole sisutusele mõtet ka midagi sisulist vastata.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:28
Kass, ära kutsu kurja. See jumalanna on vist järjekordselt armunud, et pole nädalavahetusel mahti läbulasi manitseda olnud. Aga õhtu veel pikk ja äkki jääb telefon näppu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:32
Minu pärast seisa või käte peal, c. Su reaalsustaju on käest ära.
Ei taha sind üldse kõik mehed, harju ära.
Laitse loss ei ole sinu kodu ega sinu oma.
Mina ei kujunda oma välimust ega käitumist sinule mõeldes. Saa nüüd üle!

Sa esitad oma tegelaskuju ka halvasti - mängid üle.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:35
"...aga raseeritud reite ja kulmudega üleni karvutu mees lihtsalt ei mõju eriti mehelikult ja erootiliselt."

Veelkord, ära kujuta endale ette, et kasvõi murdosas on sinule mõeldud. Kuidas sulle mõjub, on sügavalt... ükskõik.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:40
Kas "koduses" lossis on parem lasta ennast raha eest rookida, kui võõras lossis?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:41
palun ära esita omi fantaasiaid reaalsuse pähe ja ära pane mulle sõnu suhu, slave.
see, et sina kohtuda tahtsid, loodetavasti ei tähenda jah, et kõigil sama soov on......nagunii ei jõuaks ju kõigiga kohtuda ja siis hädaldamist jälle palju
see, et sa enam kohe üldse pole huvitatud, samas ei tähenda nagu teised samamoodi tunneks, mõistad?
ja kuskil pole ma mõelnud ega öelnud midagi "kõigi" tahtmiste kohta. samuti mitte mingi kinnisvara omamise kohta.
mis ei välista kodust tunnet

kusjuures mul pole vajadust kedagi mängida, pole kunagi olnud.
kõige lõbusam on iseendaks jääda ja jälgida, kuidas see erinevatele inimestele erinevalt mõjub
et sa kassi kui endast intelligentsemat naist koledaks nimetad, mõjub tõesti matslikult.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:46
""...aga raseeritud reite ja kulmudega üleni karvutu mees lihtsalt ei mõju eriti mehelikult ja erootiliselt.""
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

veelkord, ära kujuta ette, et kõik naised oma eelistustest rääkides tingimata just sind silmas peavad
ma muide mõtlesin hoopis ühe mõnusa habeme peale, mida loodetavasti kohtumise ajaks maha ei lõigata........ja selle habeme pehmele puudutusele
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:53
Veelkord, kui palju siin siis veel on kulmudeta mehi, keda sa "juhuslikult" silmas pidasid?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:58
Kole on kole. Mis teha. Pugeja on pugeja. Tema loogika ongi praktiliselt sellele rajatud. Sina ei ole nii kole, kui see kass.

Mats on see, kes võõra lossiga praalib ja läbi selle omast arust nagu sinivereline on ja

samas ei suuda vastata kahele konkreetsele küsimusele:

- millal toimus meie paljukõneldud kohtumine?
- mis müstilist teenust sa pakud?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:05
jah. orja ja kombitsa silmis kole, ülejäänud maailma silmis ilus või väga ilus. maitseasi

orja arvates pugeja, tuttavate arvates iseseisev, mõtlev ja intelligentne. jälle oleneb arusaam vaataja tasemest. umbes nagu keskmise külamehe jaoks oli stephen hawkins arusaamatut iba ajav värdjas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:24
kass ära halvusta külamehi , need keda sina oma silmis pead , need on ammu linnadesse kolinud ja ummistavad seal töötukassa või siis mingi muu kassa esiseid. külamees juhib selliseid riistapuusid millest meil tegelt pole aimugi . kaasaegne traktor või kjombain siis sellega hakkama saamine on ikka üks korralik arvuti ja programmide jagamine . nn külamehi sinna rooli enam ammu ei lasta
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:34
"ülejäänud maailma silmis ilus" - selle paneme tallele ja jääme nüüd pilti ootama ja "ülejäänud maailma" ovatsioone 90+kg sinu kasvu kohta ei ole ju tegelikult kogu maailma iluetalon?!

Jää selleks, kes sa oled ja saa sellega hakkama, mitte ära seltsita ja poe siin! Ja sind aktsepteeritakse hoopis teisel moel, kui märkad... aga välimuse ning heidiku kompleks sunnib ikka lällama.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:34
sirkommar, kahjuks ma paremat sõna selle seltskonna tähistamiseks ei tea. vahepeal oli saadaval veel "linnapea valijaskond", nüüd siis ehk "siseministri valijaskond"?

aga paku välja ja ma luban, et kasutan
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:37
Vabandust, teema on ikka Capri pärlid, mitte iluetalonide vastukäivus.

Ootan nüüd asjaosaliselt:

- millal toimus meie paljukõneldud kohtumine?
- mis müstilist teenust sa pakud?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:48
Jututoast kostus , et Laitse lossis tegutseb vahest ka jeesuskass Lõbusatest naistest nädalavahetustel on ennegi Laitses mainitud. Juhuslikult mul tuttav seal tööl
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:03
hämmastav, kui palju jama mingid rotid jututoas ajada suudavad
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:19
kass käis viimati laitse lossis ca 2008. ei ole kunagi elanud ega töötanud paldiskis, mitmel tuttaval vahel külas käinud küll. jne. aga tublid iha-nuuskurid muudkui leiutavad kassi ajalugu, kasvu, kaalu, silmavärvi ja mida kõike veel. minu silmis nüri, aga ju teil siis muud elu pole kui siinne fantaseerimine
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:47
Turvakaamerad on tõesti igas ruumis. No jah proua virussa oli neil siin muidugi ka tark kõiki teadis kus kes mis. On ikka nuhk, tuletab juba ühte iha kasutajat kes vahest oma lehel kõike tutvustas kui foorumisse keelu sa ja tihti oli tal vist ka kirjadele vastamise keeld Purjus peaga lahmis mis segane kainena kustutas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 00:58
Laitse ei ole loss... Minge vaadake maailmas ringi ja siis näete et need Eesti lossid on peldikud teiste kõrval.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 09:32
Laitse loss on paras ubrik.Vene ajal sai seal kino vaadatud poisikese põlves.
Mäletan seda jeesuskassi sealt,mingis suvila uberikus elas.Noore plikana istus juba poe taga ja rüüpas viru õlut.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 09:50
2JZ, nii on nende isehakanud aadlipreilide ja ennast ferrariks nimetanutega ka, kui välismaaga võrrelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:05
2JZ, see väljendusviis just ei kaunistanud sind loomulikult on mõne jaoks terve eesti "peldik" ja kuskil mujal on alati rohi rohelisem ning lossides kullast ööpotid. aga olles mõned aastat eestist kaugel rännanud ja elanud, julgeks võrdlusmomendi põhjal arvata, et ka siinsamas meie ümber leidub kosutust nii silmale kui hingele. tuleb lihtsalt osata näha

ori elab ilmselt kuskil keskajas, kus lossides pesitsesid ainult siniverelised....huvitav, kas seal alasti käpuli roomamine pan sind end aadlikuna tundma või?
mina võin vabalt ja uhkelt matsi tiitlit kanda, kui sellega kuninglikud eluhüved kaasnevad. pole probleemi
ei teagi kedagi, kes ennast ferrariks nimetaks. aga orja piuksatuse peale meenus, et viimasel eksil oli kombeks mind sellise hellitusnimega meelitada. aga noh, orjal on paaritunnise lobisemise järel muidugi oma arust rohkem sõnaõigust kui teisel mehel 7 aastase kooselu jooksul
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:19
Üllatavalt mõistlik piuksatus, kas kuumahoog läks korraks üle?

Teisest küljest saab jälle teatavat pärlit imetleda, kui ennast lossi abil upitanu hakkab sama teistele omistama...

Kuidas ma seda Ferrari-sousti tean, see jääb sulle siis mõttekohaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:29
hommikust jah, kõik seksigurud juba nii varakult aktsioonis
ei läinud üle, hommikud need kõige kuumemad just ongi.......kui muidugi keegi siin mäletab, mis tunne on reaalse naise kaisus ärgata

slave, oskad ühe asja ära seletada? et miks teiste kogemuste jagamine on upitamine, reklaam jne.....aga sinu muljetamised mitte? olgu siis lossidest või millest iganes.
võimalusel paluks erapooletut ja adekvaatset selgitust.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:59
Oskan. sina oled siin oma seletamatut teenust müümas ning egotrippi tegemas ja mina olen suhtlemas ja lõbutsemas.
Kui mul enam lõbus pole, siis teen midagi muud mõnda aega, kuid sina oled oma veidras turunduskanalis kinni.
Ma oleksin nagu ori, kuid selles mõttes sinust palju vabam, imelik, eks?

Järske piire ma ei tõmba ja mõtteid ei loe (harilikult). Ilmselgelt suhtled ja lõbutsed siin ka mingil määral, kuid sinu lõbu tuleb egokõditusest ja võimalusest praalida. Naudi, kuni saad! Vanuseliselt oled juba septembris ja siis on ju ka veel vananaiste suvi mõnikord...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:17
slave, kunagi küsisin ja sa ei vastanud tookord, küsin nüüd uuesti.
kas sul eelmisel aastal tekitas seletamatule seansile tulemise soovi mingi foorumiloba? või pigem mälestus reaalsest kohtumisest ja loomulikult onaneerimist soodustavad pildid?
enamus külalistest siia foorumisse üldse kunagi ei satugi, osadel pole ihas kontotki.
ja tõesti arvad, et see lõbu pärast vaidlemine, mis kevadise karantiinis istumise ajal alguse sai, mingi reklaami eesmärgil toimub?
pidasin sind nutikamaks natuke...
tglt just vastupidi. et kui tööd ei viitsi teha ja kirjadele vastata, siis on hea siin aju lõdvaks lasta ja natuke laiselda.

aga kes praalib goonerluse ja Väljamaa Dominatega kes millegi muuga, igaühele oma.
see on muidugi armas, et just iginoor ori koos oma minust vanema jumalusega mu kõrge vanuse üle pidevat muret tunneb
aga naudin küll ja mitte vähe ning sadu kordi rohkem kui 20 aastaselt, kui aus olla. siis lihtsalt ei osanud, veel

kes on vabam ja kes mitte, no suhteline. mul oli hiljuti piisavalt vabadust pooleks aastaks kõigest ja kõigist puhkus võtta, näiteks. sellest täitsa piisab. õnneks pole palju vaja
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:22
Capri, tee orja pühapäevaõhtu õnnelikuks, ütle talle et käid jah praalimas ja mingit elu sul pole, ja ostsid kasutatud rulaatori härrasmeeste kingituste eest ja siis sai neil raha otsa ja hädasti oleks orja raha ka kätte vaja saada, ja see pole kaugelt ka tema lõbudega võrreldav
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:31
michinol on vahel täitsa geniaalne lähenemine asjadele
no muidugi elu pole, kuidas saakski olla eks. ja eks need härrasmeeste kingitud mänguasjad aja jooksul tõesti kuluvad ja vajaks hädasti väljavahetamist, mõni lausa pilbasteks lagunenud ja tglt ori võiks oma miljoneid natuke tuulutada küll, no heategevuse korras, mis siis et huvi pole, no karma kindlasti tasuks talle selle pisikese suurte briljantidega kullast vibraatori eest heldelt 😻
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:36
Hahaa, ootan siis õhtut!
Kui päriselt vastata (aga ma olen ju kaksikmoraaliga libekeelne valetaja), siis tahtsin päriselt ainult masaaži ja selle käigus kuulata, kuidas sul läheb ja mismoodi mõtled ja mis muutusi või ideid üldse on. See, et sa kunagi ei klappinud oma mõnede eelistustega, ei tähenda, et aastaid (jott, kas märkasid?) hiljem niisama teemal lobiseda ei võiks. Miks mitte siis massaaži käigus.
Ei mingeid mäekõrgusi ootusi, nagu siin kambaga serveeritakse, vaid inimlik suhtlemine ilma spetsiaalse erutamiseta.
Ei suunanud ei pildid ega tekstid.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:43
tore, slave, kui pildid kohe üldse kuhugi ei suunanud. see muidugi ei takistanud veel mõni kuu tagasi nende peale nõrkemiseni onaneerimast nagu ise foorumis regulaarselt teada andsid
aga ära muretse, sa pole ainus. ning enamasti ikka piltide (või eelneva mõnusa kogemuse) pärast tullaksegi, loogiline ju.
seega foorumis laisklemist turunduseks pidada on pehmelt öeldes naiivne

muide, massaaži käigus erutumist vältida oleks heteromehel raske, inimlik suhtlus seda eriti ei mõjuta jah reklaamimaiguline fakt, peab tunnistama
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:55
Caprichosa, vaata ma pole öelnud et Eesti on peldik, vastupidi Eesti on väga ilus maa.
Aga, nüüd teeme lühikese ajaloo kursuse.
Loss kui selline peab olema hästi kaitstud, ma toon näite, Viljandi lossivaremed. Vot seda võib kutsuda lossiks, kuna seal on kaitsekraavid, asub kõrgemal kohal(vaata kas või Viljandi järve poolt) ja kaitsemüürid, nii palju kui neid alles on jäänud.
Ja mis Laitse "lossil" on? Pole kraave, arvatavasti asub tasasel pinnal, kui mitte orus(mis oleks kordades hullem)
See on healjuhul mõis.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:57
2JZ

2020-10-25 14:55:42
Ja mis Laitse "lossil" on? Pole kraave, arvatavasti asub tasasel pinna

Enne oma arvamuse avaldamist võiksid kontrollida vikist fakte ja siis targutada.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 15:01
Loss on suurejooneline esindus ja eluhoone ütleb wiki.
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
13