Foorum
2020-09-13 21:01
Vaata Slave, me kõik muutume, kes vähem, kes rohkem.
Mind ausaltöelda ei huvita, kas sinu kallutatus on põhjusega või põhjuseta. Mind häirib hoopis miski muu, aga selleks, et seda mõista, peab mees olema.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 22:59
Jah, ega see Capri asjadest aru ei hakkagi saama. Tema parandamisele olen käega löönud...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 23:01
Aga noh, sa jott oled ise eit mis eit tegelikult. Küll virised, et kallutatud ja siis et ei huvita.
Muutliku meelega nagu eit, kui ei klapi asjad sinu maailmaga
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 23:45
Sellest on juba üle kahekümne aasta, kui mul oli suur isane koer. Elasin siis Õismäel ja käisin temaga õhtuti järve ääres jalutamas. Suvel tuli minna väga hilja, et saaks teda lahti päästa, sest siis polnud enam pisikesi koeri liikvel. Suurte koertega polnud probleemi, need kaklema ei läinud, aga pisikesed hakkasid ise tüli norima. Just väikeste isastega oli häda, sest suur ikka mõtles, et neid ülbeid poisikesi tuleb karistada. Emased võisid küll uriseda ja hambaid näidata, aga minu loikam tõmbas saba jalgevahele ja tuli tulema.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 13:15
Tahad, ma kirjutan ka ühe loo?!

Meil uchebkas oli üks ukrainlane, kes ei saanud aru, kas ta on pribaltika või aasia poolt, hüppas siia-sinna. Sai kõigilt peksa koguaeg. Lõpuks sai eideks, kes ta oligi ja kirgiisid kasutasid teda salamisi seksuaalselt. Aga alati püüdis midagi tarka öelda, kui mingeid noori dresseeriti. Jutt oli tal hästi lihtne, kuni jälle kirsaga perse sai...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 13:23
Kas sellest ajast sulle see orjavärk meeldibki ve?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 15:40
ma nats tegin matemaatikat. viimane aastakäik kes käis vene sõjaväes oli sünniaastaga kas 71 või 72. Sul on siin passis 76. Mis värk teil on nende vanustega,
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 23:05
Pole ise viitsinud orjanäru ankeeti varem vaadata aga selle jutu peale viskasin vanusele pilgu, mis oli 44.
Ehk siis nõukogude armee viimaste priiside aegu oli noormees umbes-täpselt 13.
Teises ilmasõjas sunniti Saksa armees selliseid poisiklutte hitlerjugenditena relva alla küll aga ise 89. aasta kevadpriisis olles ei meenu, et seal alaealistele erandeid tehtud oleks
Äkki olin mina isegi viimane, kes päevapealt 2 aastat nö. "aega teenis" Sest 89. sügispriis sai demblisse 91 sügis aga augustis oli ju vana puts ja siis hakati suht kiiresti Balti poisse armeest välja praakima ning 2 aastat päriselt täis ei tiksunud.
Ori, ma pakun, et sa ajad mingit paska siin ja räägid vanemate poiste armeelugusi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 23:27
No kui veel arvestada, et kaks aastat tagasi tegi ta siia teema, kuidas tal poolepeal äravajub, siis võib ta kümme aastat korstnasekirjutanud olla küll.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 00:01
Ise tehtud, hästi tehtud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:13
Lapsi kasvatatakse , alates 18 eluaastast saab inimene ise nagu hakkama
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:30
Alates 18. eluaastast hakatakse ümberkasvatama
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:35
Kesse hakkab ühiskond , läheb just selliseks nagu võimalused annavad
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 14:14
Peaasi, et "häsitoimiv" süsteem oma kurbusega lõpuks toime tuleb... Kuigi minu eesmärk ei ole temalt seda ära võtta.

Pärlipüüdja on ootel.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 00:57
Ei siin sätenda ühtki pärlit
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 10:52
Capri pärl on Tarts? või on vastupidi ?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 12:02
"...Kas sellest ajast sulle see orjavärk meeldibki ve?"

Ei, sa nüride hammastega vana peni, kes sa perenaise sunnil muudkui näksata püüad ja vestad muudkui mälestusi, nagu teistel neid poleks.

Orjavärk meeldis palju varem ja realiseerus 8 aastat hiljem.

Aga meil elas trepikojas üks tüüp, kes noorena käis mitmest kohast läbi ja seetõttu oli juba varem eideks tehtud. Siis sattus lõpuks stroibatti, kus ta täiesti välja kujundati. Hiljem käis õhtuti koeraga jalutamas, rääkis et ei taha väikeste koertega tegemist teha, kuid naabrinaisele jäi põõsas vahele, kui koera pilastas. Vastik tüüp oli. Kolis pärast Soome, sest kodumaal oli häbistatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 12:15
Slave, mul ei ole müüdav orjahing. Mitte keegi ei saa siin sundida mind kirjutama seda, mis minu südametunnistusega vastuollu läheb.
Kõige põlastusväärsemad on siin need mehed, kes moosimise käigus kiidavad naist taevani, aga kui metsa seenele saadetakse, siis muutub kohe arvamus vastupidiseks. Kaunitarist saab peletis.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 12:49
jfjm, suht naljakas jah, kui ühel hetkel ülistatakse taevani ja onatakse nõrkemiseni ja mõni kuu hiljem kirutakse ja jagatakse hoiatusi, nn perenaise rõõmuks või ka iseenda väikluse sunnil. no justkui oleks mingis diilis petta saadud kuigi diili ju polnud, olid pigem ühepoolsed ootused...
ja muidugi see kurbuse külgekleepimine......milleks nagu? et siis ennast rõõmsamalt tunda?
paraku austust selline mees küll ei vääri. ükskõik kui huvitava isiksusega tundub tegemist olevat.

vana hea qwerty taktika oli ju täpselt sarnane. kui lõpuks kohale jõudis, et temast ei olda huvitatud, asendus moosimine eideliku ussitamise ja laimamisega. isegi mu tuttavate piltide alla ronis oma kommentaaridega mind maha tegema
mehelikkusega taolised maneerid mu jaoks paraku ei seostu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 13:18
On küll jah sellised mehed suht magedad. Olen täiesti nõus. Nagu on magedad ka jotitaolised eitmehed. Ja eriti tobedalt mõjuvad need raha eest saadaval olevad naised, kes hakkavad endale äraütlemisi ette kujutama, kui nad ise ei sobi.
Kord kirjutab juba, et tekkisid mingid plaanid tal omal peas (naiivne?) ja siis et ootused olid ühepoolsed... Hale tõesti!

See seltskond väärib hästi üksteist!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 13:30
plaanid olid ikka mõlemapoolsed...kuigi ühe poole mälu on selles suhtes mugavalt tuhmistunud
aga teise poole jaoks polnud nende realiseerimine tol hetkel ilmselt prioriteediks.......mingi raha või selle vähesus ei määranud midagi, vaid muud asjad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 15:43
Vaata Slave, meil on ilmselt erinev arusaam mehelikust uhkusest. Mees on uhke, kui naine teda tahab ja lepib sellega kui ei taha. Mees võib häbeneda, et naine teda ei tahtnud, aga ei hakka seda naise mahategemisega varjama. Samuti õige mees ei hakka naisele kättemaksma. See kõlbab rohkem poisikestele, kes usuvad, et siis tunduvad tegijatena.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 16:36
Vaata jott, päris meeste jaoks oled sa eit mis eit.

Ega siis BDSM rollis olles ei saa "orjahinge" kohe kätte. Selleks peab ikka päriselt ori ja vilets vennike olema...
Ma ise norin siin ka ühe tolaga, kelle nime sees "kass", kuid on ometi selge, et lõhna läbi neti ei tunne... sinupoolne orjahingest kinni haaramine on samuti nagu nime kallal norimine, kuid jätab tõlgendamisvõimalusi. Sama odav siiski.

Sa ei ole mees ka sellepärast, et ma kinnitasin sulle nagu mees, et ajad pläma ja räägid asju, mida sa ei tea. Ja sa oled varsti sama lollusega tagasi urgitsemas... Eit mis eit. Sulle meeldib keerutada ja haarata kinni ka olematutest asjadest, et muudkui materdada, kui seda sõna nüüd kasutada.

Sa võid ajada igasugu paska selle kohtumise ümber, aga endiselt ei tea sa sellest midagi ja fantaseerid mind kibestunuks.

Veelkord, nii teevad eided ja sina.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 16:40
Seda poolanonüümsete lookeste kirjutamist parodeerisin juba.
Kas teen veel?!

On ikka meetodid aruteluks, läbisegi "õige mehe olemise" õpetusega eitmehelt. Et kui üks lause on üldtunnustatud eetiline fakt, siis sinna võib kohe oma fantaasiasodi järgi laduda ja kõik on tõene?! Nagu niiiiii eit ja jobu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 16:53
Slave, sa vaata peeglisse ja püüa mõelda, mida sa viimase kuu aja jooksul oled siin püüdnud tõestada ja kas see tõestamine kuidagi eidelikult välja pole kukkunud. Mehelik mees kaitseb naisi ja ei upita enda ego naiste jalgealla tampimisega. Ainult poisikesed arvavad, et naiste alandamine neid paremaks teeb.
Niiet ära paku seelikut teistele, seda läheb sul endal rohkem vaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 17:10
Ega naiste tallaalune ka pole mõtet olla, kui vastupidisesse äärmusesse minna.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 17:34
Kõige hullem, kui on kaks ühes.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 22:28
No ei sätenda ega helgi , kus on pärl ?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 23:20
See on huvitav psühholoogiline fenomen, et kui on vastastikku kaks arvamust ja ühel pool on kellegi poolt seksikana tunduv naine, siis ei low enam asja sisu.
Ega ma väga ei paba, mini imago perverdina peaks kõik poolehoidjad välistama. Jott su käitumises eidena pole ses mõttes uut midagi. Aga see ei klapi elukogenud targutaja imagoga.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 23:25
Ega siis pervert automaatselt halba tähenda, seda oleme me siin kõik vähemal või rohkemal määral.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 23:56
Pole vist mõtet rohkem rääkida. Räägime siis edasi Slave, kui sul seelikusaba enam üle pea pole
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 12:56
Äkki kõigetargem lubab ikka veel siia c pärleid postitada, noh nii teema jätkumise mõttes ja ei solgi ise rohkem?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 13:09
Tead korja jah, ma korra vaatasin algusest peale, päris mõnus lugemine
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 14:55
Ka Osho raamatud sündisid umbes samal viisil
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 18:21
Stiil ei muutu: oli vaja ära märkida, et TASUTA kroonik
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 18:33
kas ütlesin miskit valesti? või oli sul plaanis teenuse eest tasu küsida?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 19:11
Ei, ma ei lange nii madalale, et lõbutsemise eest veel teistelt tasu küsin...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 19:20
See "tasuta" sõna ettetoppimine on sama nagu räägitaks ümarast maakerast, et alati tuleks "ümar" ette lisada, sest on kamp hullukesi, kes seda lamedaks peavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 19:23
ilmselt leidub kroonikuid, kes oma pingsa töö eest ka tasu küsivad ja saavad. seega antud kontekstis oli see "tasuta" ettetoppimine suht loogiline liigutus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 19:29
sinu mõne tobeduse väljatoomine ei ole nüüd mingi kroonikuks tituleerimise koht. Ära ennast jälle üle hinda.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 19:32
ära oma pingutusi alahinda, slave. aga kui sulle komplimendi vastuvõtmine komplekse tekitab, siis kurb muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 21:28
Sinu kurvastus, minu rōōm. Eelistan päris komplimente, mitte ussiomasid
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:16
"...mulle isiklikult imponeerib siiski mees, kes romantika või suurte tunnete puudumisel materiaalselt ei koonerda, olgu siis gooner või mitte.
järelikult olen ahne materialist mõne jaoks, no mis siis sellest.
igal juhul halastuserootika pakkumist ei kavatse niipea oma missiooniks võtta, tümitagu kurjad keeled nii palju kui jaksavad"

Selgitas oma olemust. Kellele sobib, kellele mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 23:21
Ma olen nii rahul, et selles osas paras mulle
Mine osta jah niksi, muidu hakkad veel arenema...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 23:45
"karvased kaisukarud on nunnud. roobert, meil siis sarnane meestemaitse sinuga"

Põõsad vohama, fännklubi!! Või tegelikult vahet pole, vaja ju ka hoolitsemata meeste raha kätte saada. Üks sobiv nunnutamine võib mõne tohmani isegi kohale tuua, eks?! Muidu selle kohutava enesekiituse peale ja megavaliku jutlustamise tõttu ei malda nagu tullagi...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 01:22
mina ei näe ,kus on need pärlid inimene lahmib juttu siin ,ise ei loe ka mida kirjutab ,üks loll ütleb ja teine trükib
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 08:57
Olgu tikuke, valin hoolikamalt.
Vahepeal oli juba üleküllus ja lõin käega.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 10:29
Mõttetu teema , eriti kui ühte-sama igal pool kirjutate
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 11:44
jah slave, tee parem proua nikukese pärlitest teema.....muidu hakkab veel alaväärsuskompleksi käes vaevlema

aga raseeritud reite ja kulmudega üleni karvutu mees lihtsalt ei mõju eriti mehelikult ja erootiliselt.
näiteks habe võib muide olla vägagi hoolitsetud ning selle puudutus ülimalt sensuaalne...õiges kohas ja õigel hetkel
kas ürgisasel on rahakott puuga seljas või mitte, erutumisel paraku rolli ei mängi. aga sellised elementaarsed asjad on silmaklappidega orjale paraku liialt keerulised mõista.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 11:53
Minu jaoks on pärl see, kui Laitse lossi nimetatakse maakoduks
˅ näita rohkem ˅