Foorum
2020-08-31 18:51
jott aga sa pead ennast üleval nagu prostituut
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 19:00
Aga miks mulle siis ei maksta?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 19:56
Qwerty, aga mis siin imelik on? Kui till seisab ja naine ootab, siis on ju kiire.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 10:16
"Nagu prostituut", jott. Ja sinu tasu on sinu peas.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 17:59
See eit nikub koguaeg , teevad meestest ja naistest pilte kes nn mazaasil käivad hiljem varikontod kenasti ihas üleval
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 20:18
Sa lehmaonu oled kangemat manustanud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 21:41
Keskiga, jalgadel vohav tselluliit, mida isegi photoshop ei suuda eemaldada, kompleksid, ajupuue. See on kõik, mida selle isku kohta öelda võib. Las naudib oma viimast 10ndit, siis ei taha seda kortsus kalanahka enam keegi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 22:56
qwerty112, kui neid "põhikundesid" tõesti nii palju oleks, siis proua ei viitsiks päev otsa uutele kasutajatele 1'esid lahmida ja neid maha teha. Ju on ikka hirm konkurentsi ees nii suur, lisaks egole.
Las memm plähmerdab, kuniks veel publikut on.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:03
Varikonto alt võivad paljud plähmerdada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:40
Ma tunnen kadedusenooti siin neid ridu lugedes.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 23:20
Veebipetturite kontode sulgemisel pole kellegi kätt tarvis.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 23:24
Jälgige lihtsalt mustreid ja koheselt saab kõik selgemaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 23:56
Liigutage ajusid, muud ma ei oska ega vaevugi kostma.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 11:17
"...kusjuures tabasid seekord kümnesse oma oletusega, qwerty. lemmikvibra ongi muide ühe härrasmehe kingitud........"

1) Räägib paadunud onaneerimise halvustaja
2) Seda ei pea enam kuskile tabama, pigem oleks vaja otsida asju, mida EI OLEKS kingitud

Ohei, ma ei ela almustest...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:53
1) tee omale faktikontroll. Ta ise on mitmes kohas rääkinud masturbeerimisest, Onaneerimine on tegevus mille üle tehakse ja jäädaksegi nalja tegema, see pole miski halvustamine, või sa arvad et see on nagu mingi püha lehm . Ja kuni sa ise ennast nii nutuvõruga välja pakud, jäädki hambusse, kuidas sa seda ise ei märka.
2) iroonia on ka mitmesugune, osa on vaimukas ja teine osa on selline kibestunud ja õnnetu ja mage. See on see teine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:46
michan, sa oled oma nutuse näoga niiiiii nunnu!
tunnen sulle kaasa, et sa siin toimuvat ja c väljanaermist nii üle elad!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:50
Saan aru, ega sa ei jõua kogu foorumit ikka läbi lugeda ja neid kohti ei mäleta ka enam hästi, kus plastikmammi vastuolud välja löövad masturbeerimise osas.
Ja tõesti, mage ja küündimatu oleks kerjuse üle naerda, kui ta just ise ei praaliks oma almustega.

michan, kas oled kibestunud sellepärast, et ma liigselt tähelepanu saan Jumalannalt ja teistelt või ütles keegi sulle ära?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:32
good one
See praegu saaks peaaegu täispunktid aga sa ahvid kahjuks
kas ma saan su päeva paremaks teha sellega kui ütlen et jah keegi ütles mulle ära ja nüüd ma olen sellest nii kibestunud et sina oled selles kõiges süüdi
Kui sa ei näe kes selles teemas see naljakas tegelane on, siis olgu pealegi. Aga tegelikult kuskilkohas see qwery trumpas isegi sinu üle
A kes need teised on, kui sa siin foorumis silmas pead siis mu meelest sa oled siin minult kõige rohkem tähelepanu saanud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 16:32
Krt, sinu tähelepanu ei olnud taotlus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 17:04
mäh
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 17:52
Pildi allkiri: kõige kuulekam saab privileegi nende saapakontsade puhtaks lakkumiseks.

Otsib staatust ja kadestab Jumalanna Touchi.

Ärge erutuge, härrased! Oma suhtumist alluvatesse on ta juba avaldanud. See on teemas eespool kirjas. Huvidega mittearvestamine. Fanataasiana võib mõnele meeldida, kuid päriselt... Suur EI
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 23:21
kule sina orjapoiss,tõmba endale touchi puts pähe ja ole vait,capri on kena naine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 00:41
Loomulikult kadestavad absoluutselt kõik jumaliku vana kortsus kiilaneva mära nn staatust, mida mingi virtuaalonanist siin kavala konksuna afiÅ¡eerib. Ja muidugi on absoluutselt kõik piltide alltekstid inspireeritud suvalisest fossiilmammist, mitte reaalsetest orjadest, onju. Ja ootuspäraselt unustas putukanäppijast kabjalakkuja järjekordselt, et suur Ei öeldi siiski kõigepealt vastuseks tema korduvatele audientsile pääsemise taotlustele. Seega kogu see vidin, personaalsed materdavad teemapüstitused jms on paljudele jätnud mulje nagu viinamarjad oleks eriliselt hapud, lausa mõrud esiorja jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 00:49
ehh, capri, viimane sõnum on rohkem nagu turumuti ja tema orja stiil, sulle ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 00:52
Slave üritab meeleheitlikult teha naerualuseks kedagi, kelle tõttu end ise ehk naeruväärse tühisusena tundis? No edu siis. Aga ega ta vist tule selle peale, kui paljud reaalsed tuttavad kirjutavad ja küsivad, kas esiori end juba psühhiaatri juures arvele võtnud... no pehmelt öeldes irvitavad tema poriloopimise ponnistuste peale. Nagu bumerangiefekt aga kehtna soovitus orjapoisile oli suhteliselt asjalik, peab tunnistama
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 00:56
nõus lühike, olustikutäpne ja üheseltmõistetav
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 00:57
Kass, ju siis mõjub foorum kohati turumutistavalt. Eriti see teema oma absurdsuses. Vbl peaks ka slave poripärlite auks sarnase teema tegema... Ja loomulikult hoiatuste rubriiki aga ausalt ei viitsi. Ega ta ju tegelikult sellist ponnistust vääriks ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 01:19
Kui keegi on võtnud nõuks ennast lolliks teha, siis pole mõtet teda aidata. Ta tuleb ise sellega suurepäraselt toime.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 01:21
nüüd läheb põnevaks, kas ta kopeerib need pärlid siiasamma teemasse
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 01:26
Michan, ori ikka kopeerib ja pasteerib, higimull otsa ees ega orjaelu pole meelakkumine
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 01:42
No tegelikult oled sa väga kaastundlik naine, säästsid ta kopeerimise vaevast, kui veel ise kommentaarid ka juurde kirjutaksid, oleks ju täitsa taevamanna see elu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 01:50
Nojah ongi täitsa ema teresa tunne praegu. Loodetavasti osatakse seda vääriliselt hinnata....Muidu oleks nagu pärlite loopimine tänamatu põrsa ette
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:20
Öö jooksul on ema lammas ona perset sügamas käinud ja poetanud hinnalisi lambapabulaid siia sinna..
Muidugi pärlid needki ainult...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:45
Kaunist hommikut ka vanaema hobusele Huvitav, mis nüüd tema elatanud istmikku torkis, et tuli tungiv vajadus oma julkade poetamiseks. Kas kriibib hinge, et isegi virtuaalne ori ei suuda sulle truuks jääda....Ja suunab kogu energia veel hiljuti kummardatud onaobjektile? Justkui vaimult nõrk ja hingelt mõru mees, kes ei suuda eksist mitte kunagi üle saada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:46
Klouness sister käid oma kõõmataolist ketensust demomas? 😂
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:48
Kolm hoora arutavad maailma asju,üks hullem kui teine.Teid kolme tuleks ühte tuppa sulgeda,tugevaim saab vabaks.
Ei tea kes võidaks...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:54
Hommik vana lammas🤗 sügad keelt ja perset nii varasel tunnil
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:57
Oi touch, see oli nüüd nii ilusasti öeldud. Pärlipüüdjatele kõvasti materjali
Seltsimees lubricate põeb, et teda pole kampa võetud? Aga ehk peaksid gayhoorade sektsioonis üritama?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:57
Kuule proua klouness äkki mõtleksid enne kui oma mõtte kirja paned🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 09:02
Sa ludri oled ise üks pedehoor.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 09:06
touch võta parem suhu ,täis suuga õnnestub sul paremini
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 09:08
Sina Ants hoia oma suu kinni.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 09:39
Mulle meeldivd pärlid , olgu nad kelle omad tahes Sätendavad päeval päikese käes ja õhtul küünlavalguses
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 10:11
mister kas jälle sügeleb?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:24
Pärleid on ikka hea välja tuua! Kiun ja hala tõestavad tabavust.

joti suuremeelset abi pole vaja. Lustime!!

Õieti peaks selle teema pabulateks muutma pärlite asemel, nagu Jumalanna säravalt ja tabavalt mainis.

Huvitav mitu orjaks saamise huvilist - kontsalakkujat seekord tünga said plastikmammi käest?! Alandlikkus tema suhtes tähendab lihtsalt tõmbetuult rahakotis.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:32
Slave, peale sinu pole keegi nn tüngasaamise üle ju kurtnud. Kui sinu tigedad tõmblused on tingitud tundest, et sulle elu tüng tehti..... No kõik mõistame ja tunneme kaasa sulle :-P
Aga kui tõmbetuul undab nii pööningul kui rahakotis, siis ilmselt pead touchiga jah leppima musimusi sullegi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:33
Nonoh. Mul on pööningul ja rahakotis hästi, muuseas. Just väitsid mind intelligentseks, otsusta nüüd ära!

Touch on suurepärane!!! Jumalik!

Ja kes siis kontsa lakkuda sai?
Ohoh, ei onudki tühi lubadus ehk tüng?

5 aastat vana pildi kontsa on muidugi keeruline lakkuda ka
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:13
Slave, naiste meel võib olla väga muutlik. Veel aasta või paar tagasi kiitis proua Touch mind taevani, aga pruukis mul vaid sinu teemades sõnavõtta, kui arvamus muutus täiesti vastupidiseks. Kusjuures ma pole ju isegi mitte Caprit kaitsnud. Ma olen vaielnud sinuga umbisikuliselt põhimõttelistes küsimustes. Capri tuli ju mängu alles hiljem, kui juhtisin tähelepanu sinu kallutatusele.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:23
Naise meel võib olla väga muutlik.
Samamoodi oled sina jott muutmas, sa ei ole see tüüp, kes olid siin aasta või paar tagasi, ehkki oled väga staatiline ja maailma ette valmis mõelnud minu arvates.
Kas arvad, et Touch pani mulle juba nii ammu silma peale, sa meelitaja?!

Capriga on asi nii, et ma tean palju rohkem, kui tohin siin öelda. Ja sellepärast tundub sulle, et olen justkui kallutatud põhjuseta. Tegelikult põhjusega, sest tema häma on ikka massiivne.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:55
slave, oled kuulnud sellisest asjast nagu diskreetsus? ma ei avalda kunagi oma külaliste ega kontsalakkujate nimesid või isegi kasutajanimesid. kuigi vastava info järele näljaseid oleks massiliselt kindlasti......lugedes kasvõi igasugu fantaasiaid ja luulusid minu tegevuse, kontode või kohtumiste kohta. inimeste huvi on seega elav

nii et kes mida lakkus, jäägu ainult asjasse pühendatud isikute teada
ja paluks konkreetsemalt välja tuua, kellele ja mil moel ma nagu tühje lubadusi või tüngasid jaganud olen??
need turumuti tasemel kavalad vihjed ei päde ju süüdistuse või faktina, eks.

slave, vbl sul on kõik pildid 5 aastat vanad. su fossiili fotod on kohe kindlasti mitu korda vanemad ning seda on ka väga lihtne tõestada.
see, et sadade sel aastal tehtud piltide hulgas mul ka juhuslikult paar vanemat nostalgialaksu, ei tee ju uusi pilte mitme aasta vanuseks?
või teeb?
nii et miks peaks just 5 aastat vana pildi kontsa lakkuma?

jfjm,
veel paar aastat tagasi ülistas seesama touch mindki taevani. kuni hetkeni, mil hakkas ette kujutama, et temalt mingi isane olla proovitud üle lüüa vms tobedust. esines ka vastavasisulise süüdistuskõnega foorumis, mille hiljem kaineks saades kustutas. aga eks vihaokas jäi südamesse nagu pind tagumikku. kusjuures mina olin täpselt seesama inimene ja samade põhimõtetega nagu tookord paar aastat tagasi.
aga teatud isikud teevad nüüd näo, et neid endisi kiidukõnesid poleks justkui olnudki ning nende isiklikest solvumistest tingitud praegused
rünnakud kannavad maailmaparanduslikku eesmärki. vms jama
˅ näita rohkem ˅