slave, oled kuulnud sellisest asjast nagu diskreetsus? ma ei avalda kunagi oma külaliste ega kontsalakkujate nimesid või isegi kasutajanimesid. kuigi vastava info järele näljaseid oleks massiliselt kindlasti......lugedes kasvõi igasugu fantaasiaid ja luulusid minu tegevuse, kontode või kohtumiste kohta. inimeste huvi on seega elav
nii et kes mida lakkus, jäägu ainult asjasse pühendatud isikute teada
ja paluks konkreetsemalt välja tuua, kellele ja mil moel ma nagu tühje lubadusi või tüngasid jaganud olen??
need turumuti tasemel kavalad vihjed ei päde ju süüdistuse või faktina, eks.
slave, vbl sul on kõik pildid 5 aastat vanad. su fossiili fotod on kohe kindlasti mitu korda vanemad ning seda on ka väga lihtne tõestada.
see, et sadade sel aastal tehtud piltide hulgas mul ka juhuslikult paar vanemat nostalgialaksu, ei tee ju uusi pilte mitme aasta vanuseks?
või teeb?
nii et miks peaks just 5 aastat vana pildi kontsa lakkuma?
jfjm,
veel paar aastat tagasi ülistas seesama touch mindki taevani. kuni hetkeni, mil hakkas ette kujutama, et temalt mingi isane olla proovitud üle lüüa vms tobedust. esines ka vastavasisulise süüdistuskõnega foorumis, mille hiljem kaineks saades kustutas. aga eks vihaokas jäi südamesse nagu pind tagumikku. kusjuures mina olin täpselt seesama inimene ja samade põhimõtetega nagu tookord paar aastat tagasi.
aga teatud isikud teevad nüüd näo, et neid endisi kiidukõnesid poleks justkui olnudki ning nende isiklikest solvumistest tingitud praegused
rünnakud kannavad maailmaparanduslikku eesmärki. vms jama