Foorum
1
2
3
...
11
12
13
2024-07-15 20:58
rahu99- kuidas sa saad üldse kedgi "hooraks" tituleerida?
Sinu isiklik arvamus?
Nagu juba enne mainisin- käi "EGO-kaalul" ära.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 21:56
Kehtna ja misterjott abielluvad ja teevad niksi. Pleku ja mussjonls on sôbrad,eod on munn ja läks soome tööle. Dragu ja kapa saabad eodi naisele mister jottile pulka panna
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 23:31
See peaks naerma ajama?
Milleks sellist paska üldse siia kirjata?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 23:41
just nüüd kui capri-käru oma pugejatega arvasid et ei tule keegi lisaks nende kohta midagist ütlema tuli Tiina...
las tiina&arabella jms. võtavad üle teatepulga sinu naha parkimise osas, saabki kino.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 00:44
Sa Rahu võta Tiina ära, saad super perenaise, kes osutab parimat KKKteenust. Ainult arvutile pane topelt turve, muidu võib kogemata selle kah ärapuhastada.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 00:47
Sa rahu- oled ikka tõeliselt "puru".
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 00:55
maailm on ikka kummaline paik. nopid hämaruses peenrale pudenenud lilleõisi, kastad värskelt õide puhkenud roosipõõsast, joobud õhtuvärskusest. mõned võõrad inimesed jalutavad mööda ja soovivad jõudu ja naeratavad. üksildane kass kulgeb üle tee oma kassiasju ajama. siis istud rõdul ja naudid uinuva päeva värve ja lõhnu. mõtled, kas mõni neist naeratavatest inimestest läks koju, et logida arvutis kuskile kontosse, mis tehtud eesmärgiga teisi sõimata ja halvustada (no nagu keegi rahu tegi ihasse konto). täiesti võimalik.....sest päriselus on ka kõige suuremad netiräuskajad ilmselt viisakad ja lausa arglikud.
internetis näidatakse oma tegelikku palet, kuna illusoorne anonüümsus mõjub nagu lõvikonserv.....ka kõige hädisemale vinnilisele netinohikule
nii et jfjm arvamus tõenäoliselt 100% õige:
"Reaalses elus ei julge rahu kellelegi midagi halvasti öelda. Seal liputab ta kõigile alandlikult saba. Ka kõige ebameeldivamatele."
-------------------------------------------------------------
saarejyts
2024-07-15 16:41
rahu99- miks sa arvad, et sinu uskumused peaksid kellelegi korda minema?
Ja loomulikult tullakse välja kedagi kaitsma- kui suisa jaburusi kusagilt langema hakkab.
Miks nii tehakse? Sest järelikult on kogemused nende inimestega- keda püütakse jalge alla tallata- sootuks teised ja meeldivad.
Täiesti lame on sõimata kedagi "hooraks"- kui sellest inimesest üldse aimu pole.
rahu99- sa võiksid seda katsetada reaalses elus.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 13:38
rahu poolt, vastu, erapooletu, foorumis käib käputäis inimesi.
Musjonks ja Pleku, olid vast ilusad ajad, oeh.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 13:41
kes küll miskist sinusugusest hoorast ja kärust hoolib? oot... jah 3 hoolivad. Ja alati ühed ja samad 3.
vot see on juba naljakas. ei tea mis on neil 5-l ühist? Et kes on su sõbrad, ma ütlen et kes oled sa ise...

*capri, kes ei suuda töö ja puhkuse vahet teha, ajades hooraloogikat. arvates alati kellegi kohta samas teadmata kellega tegu.
* käru kes pole 9 (!) aasta jooksul leidnud "kedagi erilist", ning võttes tõsiselt ja kogu elu ongi vaid piltidega ning blokeerib neid kes ta suhtes huvi ei tunne. Ju siis mitte keegi ei taha teda ja ei kannata teda välja.
* 3 nässi - jott, saarejyts, dragu, kes capri ja käru kannul käivad, kellest 1 ka pedeteatrit tegev, ent kõigil loomus nagu naiste käest piitsas saanud, et õiglus ja moraalikompass on rikkis seega neil,
jott ei mõistnud midagist autodest, ega feminismist ning pole neil miskit õilsust.

Ning muidugist ei julge nad midagist öelda, selleks on ju varikontod neil tekitatud mille taga ärplevad.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 14:50
Nagu päriselt mõni mode võiks miskit Rahuga ette võtta,kuna kaua nagu mina ja mõni naine veel,peame muudkui mingeid avalikke solvanguid kuulama ja seda veel inimeselt kes ei tea minust mitte kui midagi ,kuna pole isegi isiklikul tasandil suhelnud!
Sa pead mind vist ikka täitsa kolliks ja lolliks,kui arvad,et 9 aasta jooksul pole siit mitte kui kedagi leidnud😂
Olgu sinu rahustuseks öeldud,et polnud veel kuu aegagi siin olnud,kui kellegi ägeda pikkadeks aastateks leidsin.👍ja muid toredaid tutvusi samuti👍
Mõnedel on konto iha algusaastatest ja peab ikka täisnapakas olema,kui arvata,et nad siiamaani muudkui otsivad ja otsivad ning kordagi vahepeal kedagi leidnud pole,vastavalt oma soovidele.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 15:42
rahu99- sul on tõsine ajuhälve.
Sõimad sulle tundmatuid inimesi hooradeks, soovid et keegi sulle midagi tõestama peaks(a/la muidu ma arvan et sa oled vana jne.)
Sõprus ja meeldiv suhtlus on sinu jaoks võõras värk. Seetõttu olemegi me sinu arvates mingid "jüngrid".
Selline lihtne asi- nagu "meeldiv suhtlus"- sulle päehe ei mahu.
Egost me üldse ei räägi. Sinu puhul on ta lõhki ja suurust määrata enam ei saa.
Aga suht mõttetu on püüda sel teemal vist suhelda- kohale nagunii ei jõua... Pähkli koor on tugev...
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 18:40
tegelikult oleks ju võimalik küll te kõigiga ehk inimese moodi võimalik rääkida, kuid see eeldab et te kõik (peale joti) enne hüppate tükiks ajaks jõkke jahtuma.

miks käru sinuga moded midagi ette ei võta? osa neid varikaid on ju sinu ja capri koostatud kes on lõugamas minu kallal. Kuni seda toimub, siis ega mitte midagi sellest ei muutu. Küll aga miskipärast just sinu tõttu ikka jälle lehekülgede viisi vaidlused kaovad kui modele kaebama lähed. Ühel hetkel teeb see nii sulle endal ekui kogu foorumile karuteene.

käru, ja dragu.. ei tea kes nüüd liiga tõsiselt võtab seda siintoimuvat?! Käru ju. vaadaku parem väljas looduses kah ringi. Aas, rohi, puugid.. oot,
viltu läks pisut soovitus.

saarejyts,
manitse parem caprit kes just sedasi käitub, ning käru kel mäesuurune ego. nagu kirjeldasid! Oot, caprit kah on juba slave samamoodi sõimanudki korduvalt siin teemas. ja mujal kah. capri sõimab tundmatuid inimesi ja arvab et talle peaks tõestama ikka jälle, ning sildistab keda iganes, samas pole üldse kohtunudki. aga näe, sa ei tee seda sest sa poed.
njaa... saarejyts unustab et olingi ju teinud misterJ teemalise loo kus oli peategelane laulnud "sõprust ära taskus kanna, igaühele ära anna..." ungarlastega

----------------
Mõnedel on konto iha algusaastatest ja peab ikka täisnapakas olema,kui arvata,et nad siiamaani muudkui otsivad ja otsivad ning kordagi vahepeal kedagi leidnud pole,vastavalt oma soovidele.
----------------

seda napakam et kui kaotati ja uuesti leitud , ning 9 aastat. see teeb juba pinnapealse veterani kes püüab oma ükssarvikut.

-------------------------
jfjm
2024-07-16 00:44
Sa Rahu võta Tiina ära, saad super perenaise, kes osutab parimat KKKteenust. Ainult arvutile pane topelt turve, muidu võib kogemata selle kah ärapuhastada.

mida iganes naise jaoks kes tuleb kala ja kanaga!!!
igaühel oma ekraanid ja muret pole. Ning arvutid peavadki taluma seda puhastamist ja taasnullimist.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 18:44
caprichosa
2024-07-16 00:55
Ja loomulikult tullakse välja kedagi kaitsma- kui suisa jaburusi kusagilt langema hakkab.
Miks nii tehakse? Sest järelikult on kogemused nende inimestega- keda püütakse jalge alla tallata- sootuks teised ja meeldivad.
---------------------------

alati ju viinaviskaja kaitseb teist viinaviskajat,
...ning hoor teist hoora seega.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 18:45
Misterj on minu naine,ilus,kaunis,enamaine. Niksi teeb ta väga head,ontal väiksed vead, soolik pikalt ripub alla, kôhutuule päästab valla.
Tulge kôik minu ja misterj pulma!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 18:55
mis ajast jott naine on?

oi mida naine,
oi ja kui kaine...
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 19:33
ii et jfjm arvamus tõenäoliselt 100% õige:
"Reaalses elus ei julge rahu kellelegi midagi halvasti öelda. Seal liputab ta kõigile alandlikult saba. Ka kõige ebameeldivamatele."
--------------------------------------------------------

mitte päris. Ma räägin õrna häälega, hoides samal ajal valmis laetud püssi samal ajal naeratusega. Ka kõige ebameeldivamatele. Eestis peab nii olema.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 19:58
rahu99
2024-07-15 20:03
käru parem soetagu omale ajud ja ta esihoor capri samuti. Kuni pole tõestatud et tuleb sama IP aadressilt, siis on see vaid te endi OLETUSED vaid.

rahu99
2024-07-16 18:40

miks käru sinuga moded midagi ette ei võta? osa neid varikaid on ju sinu ja capri koostatud kes on lõugamas minu kallal. Kuni seda toimub, siis ega mitte midagi sellest ei muutu.

NO NÄED SIIS RAHU,ISENEDALE PÄRIS HÄSTI RÄÄGID VASTU V MIS.
ON SUL SIIS TAGATASKUST TÕENDID NII MULLE KUI ÜLEJÄÄNUD IHARAHVALE ETTE NÄIDATA ,ET MINGITEL VARIKATEL JA MUL SAMA IP AADRESS V?
Alles eile lugesid moraali,et kui pole tõestust,siis on need vaid kõigest OLETUSED,kuid tundub,et jälle on sedasi,nagu su lemmiklauses,et üks reegel sulle ja teine teistele.😃
Ma olen piisavalt hulljulge naine,et kõik mis mul öelda on,ütlen alati enda konto alt.
Aga no mis teha kui raske uskuda,et pole mingi arg jänkuponku.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 20:07
Rahu99,

käru, ja dragu.. ei tea kes nüüd liiga tõsiselt võtab seda siintoimuvat?! Käru ju. vaadaku parem väljas looduses kah ringi. Aas, rohi, puugid.. oot,
viltu läks pisut soovitus.

Seoses sellega tuleb kohe meelde eelmine suvi,kui ka üks foorumis räuskaja rääkis suht sama juttu,et mingu ma ikka välja päikese kätte ka kasvõi korra…olgugi,et mul olid lausa pildid ülesse pandud kus päikese käes pleesitamas ja maal kiigu peal mõnulemas…samal ajal kui sellel räuskajal endal polnud tõesti mitte ühtegi suvepilti üleval😃
Kuid Rahu ära muretse,just sai nüüdki päikest nauditud terve päeva imelises Lõuna Eestis,kuid ju sa oled vist nii totu ja arvad,et kui inimesed linnast väljas,siis levi puudub😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 20:16
----------------

seda napakam et kui kaotati ja uuesti leitud , ning 9 aastat. see teeb juba pinnapealse veterani kes püüab oma ükssarvikut.

Mul tihtipeale on tunne,et ma pean seletama igasugu asju siin nagu mingile lapsele,kel puudub veel täielik täiskasvanuelu kogemus..😃
Kas sa Rahu selle peale siis tõesti ei tule aja jooksul võivad inimeste soovid siin saidil muutuda v?
Osadel muutuvad isegi kuu jooksul,kui lugeda ankeete😃,mis siis veel pea 10-st aastast rääkida…
Kuid väga tore,et pead väga paljusid siis siin ihas napakateks,kes algusaastatest v hiljem liitunud…kuna vahet pole kas keegi aastast 2008 v nt mina aastast 2015,siis ikkagi napakad.
Palju tõetruum oleks vist iga aasta uus konto teha ja vana sulgeda,nagu ka osad teevad ning siis ei saa Rahult vähemalt koledat tiitlit kaela.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 20:33
käru, pole ju kellelgi miskil normaalsel mehel ega naisel ju mõtet sinu laulu lauldes sabas sörkida ja määgida sinuga kaasa, sel ajal kui sa vaid piltidest ja poosetamisest mõtled. Isegi violiina sinust kenam ja vist läks juba ära mehele, (mis sest et vaid paar pilti oli tal üleval endast, ning ka viinaviga oli küljes). sina aga endiselt siin sörkimas.
ning eks kõik on teil pajuvildakile, et kõik sulle lubatud, kuid siis on sul pill lahti ja lähed modele kituma kui saad kõike sedasama oma naha peal tunda ning "hulljulgus" otsas sul. lausa naljakas lugeda mitu korda siis leheküljed "kaovad" või kogu teema kustub. Olgu see või siis kahtlase väärtusega "sõprusest". ning eks vaadates neid veidraid jutustusi mis sul siin olnud on siis jah... sõpra tunned hädas (kelle tõttu sa sellesse sattusid).
-------------

"Kuid Rahu ära muretse,just sai nüüdki päikest nauditud terve päeva imelises Lõuna Eestis,kuid ju sa oled vist nii totu ja arvad,et kui inimesed linnast väljas,siis levi puudub😃"

sel looduses olekul polnud siis mitte mingit mõtet sul!
ime kah kui sa kunagi mehele saaksid kui nii rumalat juttu ajad.

kas keegi tahab veel sellest ee.. sõprusest rääkida? või on see murdeealise mentaliteediga saarejytsi mula juba läbi?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 20:52
Määgida v?
Huvitav,et seda sõna on kasutanud siin saidil ainult üks naiskasutaja ja väga usinalt muideks😉,pole kordagi kuulnud,et mehed seda sõna kasutavad,seega jälle põhjust OLETUSTEKS mul!😉
Kuid edasi võid nüüd üksinda siin määgida,kuna ega haigele inimesele ei tee nagunii miskit selgeks,kelle kinnisideeks on nii minu kui capri mustamine.
Kusjuures ma kunagi foorumis ei ropenda jne,kuid ikka ja alati on rahu jaoks etemad need naised kes seda siin teinud on.
Nii,et suhtle rahus rahu nendega edasi!
Violiina muideks oli alles 9 päeva tagasi onlines ja ta nii nagu paljud naised,vahepeal ikka ja jälle lihtsalt konto blokki pannud ajutiselt.
Miks sa neid huvitav ei sõima,et mida te ronite siia tagasi..🤣🤣🤣
Aga no iga loll saab aru,et sul viha konkreetselt ainult kahe naise vastu siin ja vahet absoluutselt tegelikult pole,et mis elu me elame v ei ela,siis ikka leiad alati põhjust meie mahategemiseks olgugi,et reaalses elus sa meid ei tunne ega tea.
Kuid head vihkamist ja goodbye!👍
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 20:57
käru,
-------------------
Palju tõetruum oleks vist iga aasta uus konto teha ja vana sulgeda,nagu ka osad teevad ning siis ei saa Rahult vähemalt koledat tiitlit kaela.🙂
-------------------

sul vist palju aega või sa tõesti leiad et vaja nahast välja pugeda et ma ei ütleks su kohta "kole" ?

lisaks konto vahetusele parem siis juba uued küüned-hambad-juuksed-tissid kah et olla "tõetruu" ja uus.
aga sisu on sul puudu, ning sa ei salli kasse! (ning see on kõige tähtsam teema)

Karolina7777
2024-07-16 20:16

Mul tihtipeale on tunne,et ma pean seletama igasugu asju siin nagu mingile lapsele,kel puudub veel täielik täiskasvanuelu kogemus..😃
-------------

mis "täielik täiskasvanuelu". See vist rohkem naiste värk. no see lihtsalt pole minu jaoks kogu elu, ma tõesti olen vaid hooajaliselt sellistes kohtades, aga pole üheski sellises kohas nii nii kaua olnud. ei kujuta ette sinu kombel 9 aastat olekut ninapidi internetis või veel samas kohas ja iga päev, nagu sul kombeks.

ent mul on tihtipeale tunne (ning ka teistel) et sa keerad kõike siintoimuvat üle vindi, kel puudub üldse igasugune kogemus tegelikust elust, et on olemas ka midagi muud kui vaid pildid ja ihastu-lehestu siin. Oled juba päris suur 45 aastane laps et peaksid ikka aru saama et pole mõtet liialdada olles kell 2 öösel (eeldades et on eesti ajavöönd), puurides ka vajadusel läbi mitme lehekülje alati kui vaja. võta raamat kätte ja loe, õpi keeli. Lihtsalt uudishimust -- kas sul üldse hobisid ka on, millega tegeleda veel? Või ongi vaid siin istumine ning oma 3 kamraadi ja capri selles ususekti ringis kogu sinu tegevus?

jututubade osas (üleüldiselt rääkides) aga on neid "mööbleid" küll et kes on ikka ja alati olnud üle 10 aasta jutukas istumas, isegi kui ma olen mitu aastat pausi pidanud kõigest.Tulen tagasi, ning näen et ikka ühed ja samad näod seal endiselt. arvutiga on ka siis palju huvitavat teha kui polegi internetti ühendatud, eriti kui see juhib freesi...
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 20:58
käru, lisaks veel ühe võlusõna, mida üks naiskasutaja agaralt ja väga usinalt kasutas -- ihaprintsess. Ma kasutan neid pigem viguri pärast ja matkin.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 21:06
Peaaegu südantliigutav,kuidas rahu näikse olevat võtnud lausa oma eluülesandeks Capri ja Karo vaenamise - seesugust pühendumust kohtab harva!Kahju vaid,et selline võimas energia saab rakendust üksnes vihaõhutamise ja sopaloopimise näol,ja häda nendele,kes peaks söandama C ja K kaitseks midagi öelda - kohe saavad nemad ka oma osa!Mismõttes võtab üks väidetavalt meessoost isik seksisaidil endale õiguse sõimata mõnda naist hooraks?!Ja miks just neid kahte? Miks üldse peaks keegi sõimama endale võõraid inimesi? Selge see,et kõik kõigile ei meeldi ja ei peagi meeldima,aga keegi ei sunni ju mittemeeldivatega suhtlema.See,mida rahu siin harrastab,on kõige ehtsam kiusamine,ja kiusamine teadupärast ei ole okei.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 21:06
Violiina muideks oli alles 9 päeva tagasi onlines ja ta nii nagu paljud naised,vahepeal ikka ja jälle lihtsalt konto blokki pannud ajutiselt.
Miks sa neid huvitav ei sõima,et mida te ronite siia tagasi..🤣🤣🤣

---------------

viol mul lihtsalt blokeeringu all, selles asi. sõimamiseks pole põhjust kah.

----------------------
Aga no iga loll saab aru,et sul viha konkreetselt ainult kahe naise vastu siin ja vahet absoluutselt tegelikult pole,et mis elu me elame v ei ela,siis ikka leiad alati põhjust meie mahategemiseks olgugi,et reaalses elus sa meid ei tunne ega tea.
Kuid head vihkamist ja goodbye!👍
----------------------

käru! (ja capri) Mida külvad seda lõikad.

pigem loll oled, kui arvad et tegemist vihaga. mis vihast sa räägid, ning KÕIK on nii lõbusad ju siin ja rõõmsad. mis sellest et kahjurõõmsad.
nu aga see et mind ei teata, pole küll ju caprit tagasi hoidnud sildistamast ega süüdistamast -- alates esimesest päevast!
algul arvasingi et vaid 1 hull on see kes foorumi tabelis laiutab ja mõistust vaid mündiautomaadi jagu, kuid eks siis eksperimentides telefonidele helistades selgus et see jämedus ongi kombeks enamjaolt siin. Selles mõttes uus veider kontseptsioon, tundus ebareaalne.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 21:11
no selge see et birde on capri ja käru parteist. aga birdel on jälle silmaklapid ja topeltreeglid.
pole tähele pannud et Birde oleks läinud lahutama slave ja caprit kui neil omavahel kisma oli? ei tea miks?
ning capri kui oli ju esimesest päevast minuga raksus. kus sa siis olid? Ei ole ilus ju uustulnukale sedasi kohe turja hakata.
Ning kus sa siis olid kui nende loodud varikontod mu kannul olid? see pole ka mitte midagi nooblit just neist.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 21:17
Rahu, tõmba nüüd hinge või ehk soovid mu hapnikukontsentraatorit kingituse eest laenata? 😁
Sinu järjepidev pühendumine on "kiiduväärt," kuid see kaldub juba et fanatismi. Loe parem foorumis sinust koostatud mitteseksikaid fantaasiajutukesi. 😆
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 21:26
Pole mul mingeid topeltreegleid,ja kirjutan siia vaid väga harva.Ma ei tea,kas Capril ja Karol on varikad või mitte - kas see tähendab,et mul on silmaklapid? Omaarust ei ole.Tõenäoliselt pole ma lihtsalt nii võimekas,et varikontosid kellegagi seostada,aga kiusamise tunnen kaugelt ära.Slave'il ja Capril oli ilmselt maailmavaatelised erisused,mida nad siis omavahel lahendada püüdsid,ma isegi ei jälginud seda - mis iganes see oli,see oli nendevaheline ja ei torganud sedavõrd silma,nagu praegu toimuv.
Rahu,kui kunagi ka olid kellegi vahel mingisugused tülid,siis milleks neid elus hoida ja üha edasi toita?Saab ju ilma ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 21:32
Birde,siin osadel kasutajatel on komme aegade lõpuni vihata ja seda põhimõtteliselt ei millegi eest.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 22:11
Kas see nüüd vihkamine on, aga Rahu põeb ju kah tähelepanu vajadust. Et tal endal fantaasiaga pole just kõige paremad lood, siis üritab ta loorbereid teenida Slave loominguga, pikkides vahele EKRE seisukohti. Teisisõnu puhas plagiaat.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 22:23
küll on ikka veidral ajal birdele silma torkav ja siis mitte. ka mitte ei näinud ta seda aega et kui tolmuimeja kombel capri laiutas terve talv otsa foorumis ja seda foorumisse registreerimata seejuures oli kah näha.

käru, aga miks? mainisid et eks ikka sul oli ja ikka olnud on neid terve hulk kes sind "vihkavad". Ja et on tekkinud neid. Ja miks siis?

dragu, need jutud sul kahjuks pole päris sinu tehtud, ent tundub kerge segu Andrus Kivirähk laadsetest. Proovi midagi päris ise, ehk tuleb parem.

jott, tee kodutöö ära, sest tegelikult on need seisukohad elementaarne ju kõik, kuid mida on see "liberaalsus" peedistama hakanud. Pole siin midagi ekrega seoses. Vaata vahelduseks mis ungaris on konservatiivne partei, ning mis poliitika toimub poolas ja oli itaalias, siis ehk leiad et ekre on lahja lurr selles osas, mistõttu oli põhjus et kuhu isegi Tiit Madisson ei läinud kui elas. Kuigi "seisukohad" (istumispaigad?!) suuremalt jaolt on ju neis riikides samad . Ning muide, ,see on vägagi normaalne asi ja kõige maailma vanim nähtus üldse.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 22:55
Rahu, oled sa nö. "stuck in a loop?" See sinu narratiiv on juba väsitavam kui misterj'i soolikas. Küsin siis nõnda, et mispärast see Capri kunagine foorumiteema sulle niiväga korda läheb, et sa aina uuesti seda koguaeg esile tõstad ja alatasa rõhutama kipud? Lase ometi asjast lahti, sind polnud ju siin saidil tol ajal veel olemaski, kuid kirjutad sellest justkui mingist sinu jaoks kirglikust ja paeluvast teemast, mis peaks endiselt veel kõikide foorumlaste jaoks aktuaalne olema.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 23:03
Sa Dragunov hoolitse oma kehta EOD eest , soolikafanatid.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 23:11
dragu, eks kõik on ju vastastikune, selles asi.

ent vahelduseks -- kirjutasin su 2-le jutupeatükile sissejuhatava esimese peatüki (AI-d kasutamata).
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 23:15
Tänan, see oli värskendav vaheldus, oskad õnneks ikka ka huumorit teha. 😄
˅ näita rohkem ˅
2024-07-17 00:13
Kui me misterj ga abielus oleme siis hakkan talle kombeid ôpetama et ei laiuta oma lôugu laiali vaid kasutab neid sihtotstarbeliselt- noku imemiseks
˅ näita rohkem ˅
2024-07-17 18:36
Iha tõesti ikka kummaline paik. Varsti peale pildi üles laadimist kuigi mul siinse ' esileediga' mitte vähimatki kokkupuudet polnud olnud, pidas se 'kummipiilu' vajalikuks tulla oma nimelt ja kaasates varikaid ühtesid laduma.
Hekkas parem, said ikka ihalaksu kätte?👍
˅ näita rohkem ˅
2024-07-18 21:42
Siin "parimad" naised teevad endale kogu aeg. Neil ka sabarakke siin, kes pärast ühekorsset massaaži saamist jätkavad 10 pommitamist pärast ühtede ausat väljateenimist oma suhtumisprobleemide tõttu. Mõned isegi teenuseandjate kohta on väga valivad isegi selja paitamise pärast.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-18 22:12
jälgisin suht hinge kinni hoides kui kaua see "paus" on. Polnud päevagi.

... ju caprisugustel on tõesti suured isiksuseprobleemid, sest ikka on keegi kes selle capri/käru naha parkimise teatepulga üle võtab. Seega tõesti neid "esileedide" vastaseid tõesti rohkem kui arvata.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-18 22:20
Mulle meeldib minu uus naiska misterj kôige rohkem
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
11
12
13