käru,
-------------------
Palju tõetruum oleks vist iga aasta uus konto teha ja vana sulgeda,nagu ka osad teevad ning siis ei saa Rahult vähemalt koledat tiitlit kaela.🙂
-------------------
sul vist palju aega või sa tõesti leiad et vaja nahast välja pugeda et ma ei ütleks su kohta "kole" ?
lisaks konto vahetusele parem siis juba uued küüned-hambad-juuksed-tissid kah et olla "tõetruu" ja uus.
aga sisu on sul puudu, ning sa ei salli kasse! (ning see on kõige tähtsam teema)
Karolina7777
2024-07-16 20:16
Mul tihtipeale on tunne,et ma pean seletama igasugu asju siin nagu mingile lapsele,kel puudub veel täielik täiskasvanuelu kogemus..😃
-------------
mis "täielik täiskasvanuelu".
See vist rohkem naiste värk. no see lihtsalt pole minu jaoks kogu elu, ma tõesti olen vaid hooajaliselt sellistes kohtades, aga pole üheski sellises kohas nii nii kaua olnud. ei kujuta ette sinu kombel 9 aastat olekut ninapidi internetis või veel samas kohas ja iga päev, nagu sul kombeks.
ent mul on tihtipeale tunne (ning ka teistel) et sa keerad kõike siintoimuvat üle vindi, kel puudub üldse igasugune kogemus tegelikust elust, et on olemas ka midagi muud kui vaid pildid ja ihastu-lehestu siin. Oled juba päris suur 45 aastane laps et peaksid ikka aru saama et pole mõtet liialdada olles kell 2 öösel (eeldades et on eesti ajavöönd), puurides ka vajadusel läbi mitme lehekülje alati kui vaja. võta raamat kätte ja loe, õpi keeli. Lihtsalt uudishimust -- kas sul üldse hobisid ka on, millega tegeleda veel? Või ongi vaid siin istumine ning oma 3 kamraadi ja capri selles ususekti ringis kogu sinu tegevus?
jututubade osas (üleüldiselt rääkides) aga on neid "mööbleid" küll et kes on ikka ja alati olnud üle 10 aasta jutukas istumas, isegi kui ma olen mitu aastat pausi pidanud kõigest.Tulen tagasi, ning näen et ikka ühed ja samad näod seal endiselt. arvutiga on ka siis palju huvitavat teha kui polegi internetti ühendatud, eriti kui see juhib freesi...