Foorum
1
2
3
...
11
12
13
2024-07-14 21:53
Rahu lugemas mulle moraali teiste järele nuhkimises…,kui ise muud ei teegi,kui tõesti ainult nuhib ja tuhlab lõpmatuseni vanades vanades foorumiteemades,et miskitki leida Capri kohta…😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:07
käru, mis nuhkimisest su jutt? see on ju kõik avalik siin, aga jah tore, et see meeldib sulle. Suht huvitav lugemine, mis on samas kordussaatena kah tulemas asjaosalise sulest, selles osas ei miskit uut.

Räägi parem 5akusest, ning kui vana sa oled, sest muidu ma arvan sinust et sa oled kole.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:14
No samamoodi on kõik info avalik kasutajate profiilidel ,seega mis nuhkimisest sina ja alfie räägite?
Pole mingit vahet kus keegi siin surfab v mis?
Suured moraalilugejad!

Ja ma kuulun nende naiste hulka,kes ei näe vähimatki vajadust oma vanuse varjamiseks,seega endiselt 45.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:36
Pärast pikalt poolt ja vastu kaslumist, otsustasin misterj omale naiseks vôtta. Olete kôik meie pulma oodatud
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:47
Kas mulle langeb auks olla isamees ja kanda misterj'i soolikat nagu kleidisaba?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:49
Oleksime seda sinult palunud kûll
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:53
Loodetavasti lööb värske naine korra majja ja lõpeb see igapäevane ihas litutamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:53
See teeb mulle suurt au ja tõotan olla oma ülesannete kõrgusel...ent seda vaid juhul, kui mulle jääb esimese öö õigus.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:56
Vôid soolikat kandes selle käe otsa fistida, on mugavam
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:04
näete pastorihärra!

jälle jäid käru ja capri kaotajateks. joti soolikas osutus tähtsamaks teemaks keset neid endid.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:09
Karolina7777
2024-07-14 22:14
No samamoodi on kõik info avalik kasutajate profiilidel ,seega mis nuhkimisest sina ja alfie räägite?
Pole mingit vahet kus keegi siin surfab v mis?
--------------------------------

ytle seda nüüd edasi caprile kel oli häda selle tuhnimise ja nuhkimise teemas just hiljuti.

------------------------------------
Ja ma kuulun nende naiste hulka,kes ei näe vähimatki vajadust oma vanuse varjamiseks,seega endiselt 45.
------------------------------------

ning oled 1ik olnud ja peale seda 9 aastat polegi "kedagi erilist" leidnud? miks?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:20
Rahu, paraku ei käinud jutt minust.
Üritasin ettekujutada, kuidas Pleku kepib seda maas lohisevat soolikat. See oleks küll pervertsuse tipp. Sellega võiks hakkama saada aastaid kuival olnu. Parem siis juba Veltsilt kummivitt osta, on mugavam.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:24
Pleku ûtleb nii,Dragu hoiab soolikat ja Pleku nikub
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:46
jott,
soolikad, soolikad... no las tellivad terve tuletõrje brigaadi, kes tuleb suurte jämedate voolikutega.
eks jah jott ma tõesti arvasin et sinu soolikast jutt et mida dragu ja kehtna ning eod ajasid.

See sama suur segadus nagu see "pleku on mussjonksi sõber" -- tolle kohta ei osanud midagist arvata peale selle et eks miski tola tolles grupis vist miski naise osas armunud ning kajab igas teemas seda mõistatust.

aga eks parem loe feminismi osas need 5 lainet läbi ja jõuad järeldusele et mitte midagi pole võrdsusega seoses ja alati on see meeste kahjuks, ent lõpp on surm ja teeb ka naised õnnetuks, ning need feministid-revolutsionäärid kah surid üksinduses alatoitumuses.

Ent kass on tähtsam. (ilus armas klassikaline, palju armsam kui pizza ja käru). Kass toob kingituse (hiire!) OMA inimesele.

las nüüd capri kah paneb oma vanuse kirja, muidu ma arvan et ta on paks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 00:04
Aga milles mina süüdi olen olnud, et need nn Top naised mind blokeerinud. Panin neile 10 ja kõmm kui pildid panin endale sain blokid. Kui julgesin foorumis seda mainida tuleb vastus , varastatud ja varikas teatakse küll kellega tegu. Kellega siis ?
Käin siin harva ja pole mul siin ennem kontot olnud.
Aga sain aru pole mõtet vaielda.
Olge siis edasi eneseimetlejad. On paremaid õnneks .
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 00:17
Unistajatyyp,milleks alusetult laimata?
Minul polnud sa ikkagi väga pikka aega alguses blokitud ja sul olid kõiksugu võimalused minuga tutvumiseks olemas.
Endal oli sul null huvi ja nüüd käid ikka jälle foorumis halamas kui halvad topi naised on.
Pealegi kui näitasid foorumis selget huvi ainult capri ning tema massaazi vastu välja,siis sain lõplikult aru,et meil sinuga pole siin ühist miskit ning sellest ka blokk,kuna ma juhtumisi olen siin eelkõige ikkagi tutvumas olnud inimestega.
Nii,et eneseimetleja oled ikkagi sa ise,kes ainult läbi foorumi püüab tähelepanu saada.😎
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 01:52
Pealegi kui näitasid foorumis selget huvi ainult capri ning tema massaazi vastu välja,siis sain lõplikult aru,et meil sinuga pole siin ühist miskit ning sellest ka blokk,kuna ma juhtumisi olen siin eelkõige ikkagi tutvumas olnud inimestega.
--------------

ahah, et armukadedusest siis blokeering.

ei saa aru -- miks peaks see välistama "ühised huvid", sest ega sina ju ei tegele sellise tegevusega nagu massaazid? Mis muide, on kah vist liiga üle tähtsustatult dramatiseeritud, sest ega capri on ju ehk sinust ca 2 korda vanem ja ei kraba seda noorsandi su käest ära ju?

vägagi huvitav ja pinnapealne viis tundma õppimiseks kedagist nagu.

(Peaks nagu ikka kolm korda tülli minema ja leppima vähemalt alustuseks ja neli päikesetõusu ära nägema et sotti saada).
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 02:07
Jälle üritab Rahu uut intriigi kasutajate vahel otsida😉😎
Kuid pole mõtet,see ei lähe sul läbi😃
Loe mõned korrad uuesti mu eelviimane postitus läbi,kus selgelt kirjas,et postkast oli avatud talle pikka aega.
Unistajatyypi huvitavad teenused,mitte niisama kellegiga tutvumised,sellest ka blokk.
Armukadusega polnud seal miskit pistmist,kuna nii mõnedki kes minuga tutvunud siin,on kas Capri v kellegi teise juures massaazis käinud,seega see pole probleemiks minujaoks.

Ja mis pinnapealsest tutvumisest sa jahud,kui tüüp ei üritanud isegi mitte pinnapealselt tutvuda.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 04:11
Hommik käru! ei üritagi intriigi teha, vaid üritasin aru saada mis toimus. Küll aga noorsand käitus sinu suhtes hästi ja väga hästi pani paika -- s.t. jättis sinnapaika. ning tal vedamine et sa pole miski 20..25 vanune enam.

.--------------
Loe mõned korrad uuesti mu eelviimane postitus läbi,kus selgelt kirjas,et postkast *oli* *avatud* *talle* **pikka aega**.
Unistajatyypi huvitavad teenused,mitte niisama kellegiga tutvumised,sellest ka blokk.
--------------

segasemaks läks -- miks just ajaline piirang? Ja miks sellest siis talle blokeeringu peale panid et teda huvitavad teenused? eriti kui ütled kohe järgmises lauses et pole probleemiks kui on keegi sinuga tutvuja kellegi teise juures massaazis käinud? (loogiline järeldus et ahah, armukadedusest siis järelikult). Ent nüüd eitad. Seega, misasja?

-------------------
Ja mis pinnapealsest tutvumisest sa jahud,kui tüüp ei üritanud isegi mitte pinnapealselt tutvuda.😃
-------------------

ahsoo... selles asi! et su suhtes ei tuntud huvigi siis...! No aga teinud ise siis esimene samm sel juhul, et kui teine huvi pakkus sulle. Muidu jääd veel ilma nagu karu mannapudrust! Neid krabajaid Puumasid siin ennegi ju olnud kes võtavad ta ära. Ka mina saanud esimesi kirju naisterahvastelt postkasti.

Ning miks peakski eriti huvi tundma kui su profiil on kah sisutühi oma 45 aastase vanuse kohta -- keeli sa ei oska, hobisid pole, viimati loetud raamatut kah pole. Võiks vähemalt siis naljakas lugemine olla. Ent see on veider kui esimene kokkupuude ongi kellelgi avastus et olla blokeeritud, mis paneb imestama!

Seega, ehk oled sa ikkagi pisut kärsitu blokeerija suht suvalisest kohast ja põhjendamatult?!

ka mina ju sattusin koheselt su blokeeringute nimestiku alla, isegi kui polnud vist veel sõnagi vahetanud. Kuigi mind ei huvita miskid teenused ega kohtumised. Samas kuigi capri on minult kuulnud isegi sada korda rohkem kritiikat, ta ei blokeerigi miskipärast.
Lootusetus olukorras on aga nood "mänguautomaatid" et kus "10-se mündi" peab alustuseks sisse panema et vastus tuleks.

Ning ka siitsamast veel tuleb välja hulk omadusi mis just au sulle ei tee -- et sul on ka topeltreeglid ja standardid et "üks reegel sulle, teine mulle". (imestama paneb et mis leiavad sinus jott ja dragu kes su eest seisavad seda omadust teades?!). ning sellises vanuses nagu oled, ega võlu pole 101 pilti millega kekutada, vaid pigem kalapraad ja iga-aastased hapukurgid ning koristamine, et oma eksistentsi õigustada kellegi majapidamises, kuid selle omaduse osas pole sa küll tuntud, või et oleks suur süda (s.t. kasse sa ka ei salli! Kuid kass on väga tähtis ja suurim armastatud lemmik... ).

see nüüd siis vastus inimese moodi üritades muidugist nüüd öelda , igasuguse irooniata (arooniad pole valmis veel).
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 09:00
Seega, ehk oled sa ikkagi pisut kärsitu blokeerija suht suvalisest kohast ja põhjendamatult?!

ka mina ju sattusin koheselt su blokeeringute nimestiku alla, isegi kui polnud vist veel sõnagi vahetanud. Kuigi mind ei huvita miskid teenused ega kohtumised.

Vaata Rahu,tegelikullt on nii,et mitte keegi ei pea kellegile põhjendama,et miks ta kellegi blokkinud on.
Ma olen päris mitmeid kordi teinud selles suhtes erandi ja tulnud seda foorumisse põhjendama.
Ja mis see lõppkokkuvõttes andnud on? Lisa laimutootmis materjali ja viha minu vastu,kuna ei suudeta leppida sellega mis on.
Vahet tegelikult ju mingit pole mida seletan,kuna sa pole erapooletu minu suhtes ja nagu ennistki,siis õigustasid jätkuvalt unistajatyybi käitumist,et õieti tegi kui ta mulle ei kirjutanud jne.
Mina vaat jällegi leian,et õieti tegin kuna blokkisin ta ja nii on!
Mulle pole vaja mingeid vinguvaid tüüpe,kes halavad foorumis,et kellegilt massaazi ei saa🤣🤣🤣
Seega jätkuvalt pole minujaoks probleemiks kui keegi kuskil masaaziteenust käib saamas,lihtsalt selline avalik halamine pole minujaoks mehelik tegevus ja nüüd on see teema minujaoks siin lukus.👍

Ja sinu kohta olen rahu juba ennemgi maininud,et miks bloki alla sattusid,kuna ihasse konto avades,hakkasid kohe foorumis teatud inimesi maha tegema.
Ning miks peaksidki Jott ja Dragu mind mitte sallima,kui erinevalt sinust ja teistest laimajatest,oleme küll ja küll omavahel suhelnud ning kõik on alati viisakas ja tore olnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 10:56
Rahu ei vaja mitte naist, vaid alandlikku ja sõnakuulelikku hooldajat, koristajat ja kokka ühes. 😁
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 11:27
Dragu, seda inimest nimetatakse emmeks, kes hoolitseb ja alati kiidab pojukest, ning valvab, et pahad naised talle liiga ei teeks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 12:20
Dragu,
võimalik, et tegemist on invaliidiga, kes ei saa ise kokkamise/koristamise ja enda hooldamisega hakkama.
sellisel juhul oleks taoline soov täitsa mõistetav...samuti ka kibestumus ja negatiivne energia, mis pea kõigist rahu postitustest õhkub.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 12:37
Käru,
(no näed, tulidki sinu 2 pugejat siia lisaks just nagu oleks su käest piitsa saanud )

----------------------------
Vaata Rahu,tegelikullt on nii,et mitte keegi ei pea kellegile põhjendama,et miks ta kellegi blokkinud on.
Ma olen päris mitmeid kordi teinud selles suhtes erandi ja tulnud seda foorumisse põhjendama.

ei tea mina sellest midagist, sest alati sinu "põhjendused" on kadunud koos teema kadumisega kui sulle on järjekordselt vastu vahtimist lajatanud. seega ei tea ja ei saa lugeda. Ning kas ikka on põhjendused, vaid ikka jälle pigem sinu "üks reegel mulle, teine sulle" sinu käitumine, nagu
ka siin? Pole ka just mõistuse hääle moodi.

Ja mis see lõppkokkuvõttes andnud on? Lisa laimutootmis materjali ja viha minu vastu,kuna ei suudeta leppida sellega mis on.
Vahet tegelikult ju mingit pole mida seletan,kuna sa pole erapooletu minu suhtes ja nagu ennistki,siis õigustasid jätkuvalt unistajatyybi käitumist,et õieti tegi kui ta mulle ei kirjutanud jne.

ikka jälle kõlab see sinu ärahellitatud printsessi toon "miks sa minu suhtes kuri oled ja minu poolt pole? ma vist pole ilus"

sa võtad seda foorumit liiga tõsiselt? Ning nagu näha pole ma esimene sind kritiseerimas.
ei leia küll et keegi otseselt "viha" just tunneks, näe, sul lausa ju 2 pugejat ja käituvad sinuga nagu vati sees sind hoides,
ning moderaator kes müstilisel kombel sinu pugemisi liiga tõsiselt võtab, mis aga tegelikult
teeb nii sulle kui ka kogu lehestule ja foorumile ühel hetkel tohutu karuteene.

kuidas saab anda "laimumaterjali" see et sa "põhjendad" et miks sa kedagist blokeerid? kasuta siiski sõnu õiges tähenduses.

Ning miks peaks "sinu poolt" olema?! Ma vaid ju selles osas analüüsisin ju teise käitumist ning võrreldes sinu profiili lihtsalt leidsin et ei näe miskit põhjust huvi tundmiseks-tutvumiseks kui on siin lehestus põrkad kellegi otsa naistest kel profiilil 100 pilti, aga mõistust vaid mündiautomaadi jagu. Selge see et rentaablim on siin võtta kohe kõrvalt järgmine naine sel juhul unistajatüübil, jalutajakodanikul, kassmehel, kiisurahval... jt.

Seega jätkuvalt pole minujaoks probleemiks kui keegi kuskil masaaziteenust käib saamas,lihtsalt selline avalik halamine pole minujaoks mehelik tegevus ja nüüd on see teema minujaoks siin lukus.👍

mis sul sellest? Ka see et olla naiselik tähenda et siis olekski priipilet halamiseks ja hädaldamiseks (nagu sul kombeks).
see tegevus pole just naiselik vaid tähelepanuhoora moodi.
Muide, "foorum on ju siiski selleks et kõik saaks sõna võtta" -- (sinu enda sõnad!). Nüüd oled siis hakanud oma sõnu sööma.

----------------------
Ja sinu kohta olen rahu juba ennemgi maininud,et miks bloki alla sattusid,kuna ihasse konto avades,hakkasid kohe foorumis teatud inimesi maha tegema.
Ning miks peaksidki Jott ja Dragu mind mitte sallima,kui erinevalt sinust ja teistest laimajatest,oleme küll ja küll omavahel suhelnud ning kõik on alati viisakas ja tore olnud.
------------------

no sa oled kellegi "poolt" pimesi ja solidaarsusest vaid, samamoodi nagu sinu 2 lipitsejat.

Pole keegi põhjendamatult saanud miskit kriitikat minu käest, ega blokeeringuid (ka violiina sai blokeeringu alles siis kui purjus peaga hakkas jaurama). Sina aga jagad neid põhjendamatult, ning sellest see teiste imestunud küsimus ja ka kriitika uustulnukatel küll.

dragu ja joti käitumisel pole küll 5akusega midagist pistmist. see on lipitsemine ning käitumine lootuses et ehk miski teine naine märkab neid et siis ka keppi saaks. masohhismi poole kalduv. ning ega jotil kah seda õiglustunnet kah pole mis meestel peaks olema ja isa eest (ta ju 1954 sündinud?) ta sulle just olla ei saa seega. Oled ju ärahellitatud lapse käitumisega kes ühel hetkel läheb upakile ja ega nemad ka sulle midagist ütle.

muide, eks oleks ma selle kirjavahetuse pigem teinud sinuga privaatselt et oleks sul neid alandusi karikasse kuhjumas vähem, ning olnuks vähem seda naistevahelist õelusest kilkamist hiljem sinu aadressil, ent sul ju kombeks et pool maailma blokeerid ära, ning ikka vaja ju sul oma jura ajada.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 12:46
caprichosa
2024-07-15 12:20
Dragu,
võimalik, et tegemist on invaliidiga, kes ei saa ise kokkamise/koristamise ja enda hooldamisega hakkama.
sellisel juhul oleks taoline soov täitsa mõistetav...samuti ka kibestumus ja negatiivne energia, mis pea kõigist rahu postitustest õhkub.
-----------------------------

capri, oleme varemgi sellist sinu tüüpilist hoora juttu kuulnud!

miks ma peaks naist oma majapidamises hoidma kui ka siis jätkuvalt ma teen ise edasi süüa ja koristan, ning hakkab siis too veel lisanõudmisi esitama ja tingimusi?! Pigem kass on vaid see et kes oma eksistentsi õigustab ära nurrumisega.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 12:54
Jah, naised ajavad "oma jura" ehk siis omavad õigust oma arvamust avaldada.....see kohe nii väga kriibib rahu-taoliste käpikute hinge😁
Jääb tõesti arusaamatuks, miks peaks üks normaalset sissetulekut omav naine oma majapidamises taluma mingit hädist rahu, kellele peab päevad läbi kala praadima ja sokke triikima😛
Voodikaunistuseks ja seksmänguasjaks ka ei kvalifitseeru....selleks peaks mees olema keskmisest ilusam ja seksuaalselt võimekam.
Ning pealegi poolesajale lähenev rahu on juba kohutavalt vana- vähemalt tema enda teooria järgi 😁
Aga kass talub teda vaid kingituste, st kassikonservide eest😸
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 12:58
Sry,kuid ma ei viitsinud isegi seekord lõpuni seda mula lugeda😃,kuid iga naine kehtestabki omad reeglid ja pole minu asi kui need mõnedele ei sobi!
Aamen!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 13:16
caprichosa
2024-07-15 12:54
Jah, naised ajavad "oma jura" ehk siis omavad õigust oma arvamust avaldada.....see kohe nii väga kriibib rahu-taoliste käpikute hinge😁
Jääb tõesti arusaamatuks, miks peaks üks normaalset sissetulekut omav naine oma majapidamises taluma mingit hädist rahu, kellele peab päevad läbi kala praadima ja sokke triikima😛
Voodikaunistuseks ja seksmänguasjaks ka ei kvalifitseeru....selleks peaks mees olema keskmisest ilusam ja seksuaalselt võimekam.
Ning pealegi poolesajale lähenev rahu on juba kohutavalt vana- vähemalt tema enda teooria järgi 😁
Aga kass talub teda vaid kingituste, st kassikonservide eest😸

Karolina7777
2024-07-15 12:58
Sry,kuid ma ei viitsinud isegi seekord lõpuni seda mula lugeda😃,kuid iga naine kehtestabki omad reeglid ja pole minu asi kui need mõnedele ei sobi!
Aamen!
------------------------------------------------------

hahaa, kärul sai mõistus otsa.

no siis ärgu virisege et teiesuguste mündiautomaatide suhtes ei viitsitagi huvi tunda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 13:23
Oled sa rahu loll v mängid lolli…kuna mina ei tulnudki siia vinguma ,seda tuli tegema siiski unistajatyyp,kes ühes teemas juba halas bloki teemal ja nüüd siis uue hooga🙈🤣🤣🤣
Mina lihtsalt heasüdamliku inimesena üritasin lahti seletada miks bloki sai.
Ja nagu sa ise ennist ütlesid,siis naisi siin palju ja pole mõtet kellelgi soiguma jääda ja lõpmatuseni halada bloki teemal.
Siin paljud naised blokivad ja nii on.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 13:23
Millest selline vihkamine?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 13:28
Simsalabim12,kui see rahu kohta käis,siis tõesti millest…?😃

Kuid kui keegi bloki saab,siis see pole vihkamine,vaid huvi puudumine konkreetse isiku vastu.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 13:28
See on edasiviiv jõud.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 13:48
Ei saa ka minu ajurakukesed pihta- mida see blokeerimine nii hirmsasti ja paljusid tegelasi siin kotib? Kui inimene sind juba eos ja isegi suhtluseta blokkis- kõik ju hästi, sai varakult ja ilma aega raiskamata selgeks- huvi puudub. Tema õigus. Milleks selline trall selle pisiasja ümber?
Nagu teisi poleks- kellega suhtlust püüda alustada/aretada?
Kui aga blokeering siiski nii korda läheb, et sappi pritsima ajab- tuleb oma ego suurus kaalule viia ja uurida,- kas selle suurust üldse mõõta saabki?
Mitte kuidagi ei suudeta suhelda virtuaalselt nii, et püüaks seda reaalse suhtlusega ühildada.
Kui reaalses elus kellegagi juttu püüad teha ja ära öeldakse- ei hakka ju lambist sõimama?
Või pinda käima? No ja kui hakatakse- on probleem juba raudselt "kõrvade vahel".
Viisakust virtuaalselt võiks kordades rohkem olla.
See ei kehti muidugi nende suhtes kes tõepoolest ööd ega mütsi millestki ei jaga või umbjoobes paska armastav enda ümber laotada.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 15:08
Kulla Rahu, mina olen siin viibinud viisteist aastat ja mu tähelepanu on koondunud peaasjalikult foorumile ja niisama kergele ajaviitele. Keppi pole ma plaaninud ei küsida ega nuruda, ja kui hapnikuballoon seljas õõtsub, siis polegi see mitte just kõige mugavam tegevus. 😁
Mina ei ole siin kellegi poolt ega vastu, kõik sõltub ennekõike vastastikusest suhtumisest ja suhtlemisest, mis kujuneb siin pikema aja jooksul välja. Mõnega klapib, mõnega aga mitte, nii nagu päriseluski.
Aastate jooksul on jõutud siin piisavalt inimestega läbi postkasti, jututoa, foorumi, telefoni või ka silmitsi suhelda ja kindlasti mitte pole seda tehtud soovist kellegi ees "lipitseda," nagu sina seda nimetad, sest mul pole selleks vajadust. Senti ei sae ja nikku ei nuru, nagu ütleb sir Kommar.
Küll aga ei tea ma vastust sellele, miks toetada ja "lipitseda" nende mehikeste ees, kes käivad tüütute virtuaalsete ahistajatena naiskasutajatel kõikjal saidil kannul ja alatasa irisevad, virisevad ja porisevad nagu tüütud porikärbsed lootuses, et neid märgatakse.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 15:36
Dragunov

ei ole usutav. dragu ja jott alati ilmute välja kui capri või käru hakkavad juba liiga palju rapsima ja hapnik neil otsa saamas.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 15:51
Minu teguviis ei sõltu sinu uskumisest. 😉
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 16:15
Pigem tundub, et rahul hakkab otsa saama nii hapnik kui mõistus. Ning keegi ei ilmu välja tema jaburusi toetama😛
Aga tooks siis oma jutu tõestuseks mõne lingi või screenshoti, kus ma väidetavalt nn huvipuuduse üle olen kurtnud?
Virisevad siin hoopis ukse taha jäetud tegelased, kes Karolina või minu poolt blokeeritud on.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 16:41
rahu99- miks sa arvad, et sinu uskumused peaksid kellelegi korda minema?
Ja loomulikult tullakse välja kedagi kaitsma- kui suisa jaburusi kusagilt langema hakkab.
Miks nii tehakse? Sest järelikult on kogemused nende inimestega- keda püütakse jalge alla tallata- sootuks teised ja meeldivad.
Täiesti lame on sõimata kedagi "hooraks"- kui sellest inimesest üldse aimu pole.
rahu99- sa võiksid seda katsetada reaalses elus.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 17:47
Nalja teed või? Reaalses elus ei julge rahu kellelegi midagi halvasti öelda. Seal liputab ta kõigile alandlikult saba. Ka kõige ebameeldivamatele.
Siin anonüümses keskkonnas on tavaline, et kõige kõvemad kraaklejad on päriselus peksupoisteks.
Rahu on lihtsalt kade, et meie Draguga julgeme siin olla enda näo ja nimega.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 18:35
Ei tee nalja- mul puudub igasugune huumori soon
Ja peale selle olen ma nii vana, et tänapäeva seisu üldse ei jagagi
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 18:57
No mina vähemalt olen noor olnud. Aga siis oli taevas sinisem ja muru rohelisem ning tüdrukutele piisas kui kinkisid lilleõie.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 19:29
"Kossukas3
2023-04-14 18:01
Mulle meeldis, caprichosa sinu pilte vaadata. Aga, mis personaalsest lähenemisest sa räägid? Kui sain enda pildid üles, tuli kiirelt blokk sinu poolt. Järelikult olen nii hirmsa välimusega, et jumal tänatud sinu peale aega ei raisanud. Eneseimetlejatega ma tõesti tegemist teha ei taha. Ei leia, et peaksin ihas laotama hindeid kui võiksin kohtudes korvata aja ja materjaalselt toetada. Õnneks on meeldivaid naisi kellele ka minu õudne välimus istub"
"Unistajatyyp
2024-07-15 00:04
Aga milles mina süüdi olen olnud, et need nn Top naised mind blokeerinud. Panin neile 10 ja kõmm kui pildid panin endale sain blokid. Kui julgesin foorumis seda mainida tuleb vastus , varastatud ja varikas teatakse küll kellega tegu. Kellega siis ?
Käin siin harva ja pole mul siin ennem kontot olnud.
Aga sain aru pole mõtet vaielda.
Olge siis edasi eneseimetlejad. On paremaid õnneks"

Leia erinevus
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 19:30
ikka ühed ja samad kes capriga kaasamäägimas -- jott, dragu, saarejyts, madleen
ja miski esihoora capri pärast kes laiutamas.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 19:48
Kossukas3 oli ühe üpris kuulsa ihakasutaja varikonto ja kui ta lõpuks vahele sellega jäi,siis ega ta miskit ei eitanud ka😃,kuna no lausete ülesehitusest ja sõnavarast saab ikkagi väga hästi aru ning jälile😉
Kuid kuna ta oma Kossuka konto alt tagasi ei hoidnud ja kirjutas igasugu muid nilbusi ka,siis see konto pandi kinni kasutajareeglite rikkumise tõttu.
Nii,et Rahu ära too mingeid mõtetuid varikaid siin eeskujuks ja nagu nad oleksid ilged ohvrid kui neid on blokitud ja ikkagi asja eest!👍😃
Kuid kuna unistajatyybil on suht sama jutt ja hala siin foorumis,siis täitsa võimalik,et ollakse lihtsalt uuel ringil jälle omadega!😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 20:03
käru parem soetagu omale ajud ja ta esihoor capri samuti. Kuni pole tõestatud et tuleb sama IP aadressilt, siis on see vaid te endi OLETUSED vaid.

Ka minu puhul kukkus esihoor arvama et kes olen, päris hulk nimesid tuli, ning misterJ veel kemples et oli minu IP näinud, aga miskipärast ei osanud öelda seda.

capri on ju valetanud ja maha salanud ka nii seda kui teist varemgi (et AK uudiste peale masturbeerib, ning eks ikka see tema esilehe täis pasandamine 2022-2023 talv), ning alles siis tõmbab tagasi et kui on näidatud. seega...

kõik siin on 12 lehte ikka caprist olnud ja tal ikka neid vastaseid tunduvalt rohkem kui 1. aga tema kannul sörkijatest lödipükse on vaid 3 endiselt,
samas teemas esimesed leheküljed eks näitavad et jott kuidas matab kõike oma kiunumisega ja eks ta alati olnud eit mis eit. Selles osas ei midagi uut.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 20:13
RAHU,SUL VB SILMANÄGEMINE HALB,KUID KUI KONTO SULETI KASUTAJATINGIMUSTE RIKKUMISE TÕTTU,SIIS POLE MINGIT VAHET KES TA OLI V EI OLNUD,SELLEPÄRAST MA KA TA NIME VÄLJA TOOMA EI HAKANUD NAGU SA ISEGI VÕISID TÄHELE PANNA!!!
FAKT ON SEE,ET POLE MÕTET SELLISEID NÄITEID SUL TUUA,KUS KASUTAJAT POLE SIIN ENAM OLEMASKI!
MIDA SA HAIGE INIMENE SÕIMAD MEID CAPRIGA KOGUAEG,KUI MEIE KONTOD EKSISTEERIVAD,KUID ENAMUS LAIMAJATE OMAD MITTE,SEEGA IGAÜKS VÕIB ISE OMAD JÄRELDUSED TEHA,KES ON PAHA JA KES MITTE!
Kas SUL TÕESTI MUUD ELU EI OLE,KUI SIIN MEIL SELJAS ELADA V😎😃😎
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 20:23
Kohe näha, ega käbi kännust kaugele kuku,üks ja sama jutt nii Karol kui capril ja pärast nutavad, et neile on liiga tehtud.
Punktid, komad sünnimärgid juba ammu aegunud jutt.Tõesti mõnedel siin ihas istumisest jääb aju tõesti kuivaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 20:28
Tiina,milles nagu sinu probleem üldsegi on,et siia targutama lambist tulid?
Et naised ei või nagu valivad olla ja ise otsustada,et kellega nad tahavad suhelda ja kellega mitte v
Kuna siin põhi jahumine käib mingite blokkide üle.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 20:31
Rahu, aga kiunuja oled siin ju sina ja sa ei suuda leppida, et ma sulle järgi ei kiida. Sul tuleb lihtsalt sellega leppida, sest ma pole nõus nii madalale langema, kui sina.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 20:35
Seda enam kui sul Tiina endal ka piirang peal,et ainult sõbralisti liikmed kirjutada saavad.
Miks sa siis kõikidel endale kirjutada ei lase,suur moraalilugeja siin väljas ning näpuga näitaja…😃
Ei ole midagi,et sina võid otsustada kes ja mis sulle sobib,kuid me capriga nagu ei võigi v😛
Kõik need asjad on siin saidi poolt lubatud,et kes kirjutada saavad postkasti,ning samuti on lubatud blokeerimine.
Seega saage ükskord üle juba eksole.👍
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
11
12
13