Käru,
(no näed, tulidki sinu 2 pugejat siia lisaks just nagu oleks su käest piitsa saanud
)
----------------------------
Vaata Rahu,tegelikullt on nii,et mitte keegi ei pea kellegile põhjendama,et miks ta kellegi blokkinud on.
Ma olen päris mitmeid kordi teinud selles suhtes erandi ja tulnud seda foorumisse põhjendama.
ei tea mina sellest midagist, sest alati sinu "põhjendused" on kadunud koos teema kadumisega kui sulle on järjekordselt vastu vahtimist lajatanud. seega ei tea ja ei saa lugeda. Ning kas ikka on põhjendused, vaid ikka jälle pigem sinu "üks reegel mulle, teine sulle" sinu käitumine, nagu
ka siin? Pole ka just mõistuse hääle moodi.
Ja mis see lõppkokkuvõttes andnud on? Lisa laimutootmis materjali ja viha minu vastu,kuna ei suudeta leppida sellega mis on.
Vahet tegelikult ju mingit pole mida seletan,kuna sa pole erapooletu minu suhtes ja nagu ennistki,siis õigustasid jätkuvalt unistajatyybi käitumist,et õieti tegi kui ta mulle ei kirjutanud jne.
ikka jälle kõlab see sinu ärahellitatud printsessi toon "miks sa minu suhtes kuri oled ja minu poolt pole? ma vist pole ilus"
sa võtad seda foorumit liiga tõsiselt? Ning nagu näha pole ma esimene sind kritiseerimas.
ei leia küll et keegi otseselt "viha" just tunneks, näe, sul lausa ju 2 pugejat ja käituvad sinuga nagu vati sees sind hoides,
ning moderaator kes müstilisel kombel sinu pugemisi liiga tõsiselt võtab, mis aga tegelikult
teeb nii sulle kui ka kogu lehestule ja foorumile ühel hetkel tohutu karuteene.
kuidas saab anda "laimumaterjali" see et sa "põhjendad" et miks sa kedagist blokeerid? kasuta siiski sõnu õiges tähenduses.
Ning miks peaks "sinu poolt" olema?! Ma vaid ju selles osas analüüsisin ju teise käitumist ning võrreldes sinu profiili lihtsalt leidsin et ei näe miskit põhjust huvi tundmiseks-tutvumiseks kui on siin lehestus põrkad kellegi otsa naistest kel profiilil 100 pilti, aga mõistust vaid mündiautomaadi jagu. Selge see et rentaablim on siin võtta kohe kõrvalt järgmine naine sel juhul unistajatüübil, jalutajakodanikul, kassmehel, kiisurahval... jt.
Seega jätkuvalt pole minujaoks probleemiks kui keegi kuskil masaaziteenust käib saamas,lihtsalt selline avalik halamine pole minujaoks mehelik tegevus ja nüüd on see teema minujaoks siin lukus.👍
mis sul sellest? Ka see et olla naiselik tähenda et siis olekski priipilet halamiseks ja hädaldamiseks (nagu sul kombeks).
see tegevus pole just naiselik vaid tähelepanuhoora moodi.
Muide, "foorum on ju siiski selleks et kõik saaks sõna võtta" -- (sinu enda sõnad!). Nüüd oled siis hakanud oma sõnu sööma.
----------------------
Ja sinu kohta olen rahu juba ennemgi maininud,et miks bloki alla sattusid,kuna ihasse konto avades,hakkasid kohe foorumis teatud inimesi maha tegema.
Ning miks peaksidki Jott ja Dragu mind mitte sallima,kui erinevalt sinust ja teistest laimajatest,oleme küll ja küll omavahel suhelnud ning kõik on alati viisakas ja tore olnud.
------------------
no sa oled kellegi "poolt" pimesi ja solidaarsusest vaid, samamoodi nagu sinu 2 lipitsejat.
Pole keegi põhjendamatult saanud miskit kriitikat minu käest, ega blokeeringuid (ka violiina sai blokeeringu alles siis kui purjus peaga hakkas jaurama). Sina aga jagad neid põhjendamatult, ning sellest see teiste imestunud küsimus ja ka kriitika uustulnukatel küll.
dragu ja joti käitumisel pole küll 5akusega midagist pistmist. see on lipitsemine ning käitumine lootuses et ehk miski teine naine märkab neid et siis ka keppi saaks. masohhismi poole kalduv. ning ega jotil kah seda õiglustunnet kah pole mis meestel peaks olema ja isa eest (ta ju 1954 sündinud?) ta sulle just olla ei saa seega. Oled ju ärahellitatud lapse käitumisega kes ühel hetkel läheb upakile ja ega nemad ka sulle midagist ütle.
muide, eks oleks ma selle kirjavahetuse pigem teinud sinuga privaatselt et oleks sul neid alandusi karikasse kuhjumas vähem, ning olnuks vähem seda naistevahelist õelusest kilkamist hiljem sinu aadressil, ent sul ju kombeks et pool maailma blokeerid ära, ning ikka vaja ju sul oma jura ajada.