Foorum
1
2
3
...
11
12
13
2024-07-06 20:16
minu arvuti on see, tölp rahu99. kui sa kommunismis elad siis eraomandist ei tea jah midagi
˅ näita rohkem ˅
2024-07-06 20:26
sa ei näi eriti intelligentne olevat.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-06 20:27
sitapea99, ega sa ka eriti intelligentne pole
˅ näita rohkem ˅
2024-07-08 08:01
cap on jälle pannud tuunitud pildid ülesse ,,no mutt vist ei vanane kunagi
˅ näita rohkem ˅
2024-07-08 10:09
Hehe😂😂 ei vanane ja kombed on jäänud samaks, blokeerib lambist inimesi. Ju siis enesekindlus on nii madal ja kardab, et mehed hakkavad tema pilte kehvade hinnetega hindama
˅ näita rohkem ˅
2024-07-09 21:18
capi sa oled juba mädand viss
˅ näita rohkem ˅
2024-07-09 21:49
tikukese-mutt, mida kurjem ja kadedam sa oled, seda kiiremini vananed nii et rohkem positiivset energiat ja veidi nikukest kuluks sulle ära.
mingi tuunimine su õeluse vastu ei aita ju
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 09:16
kui katki peab keskealine naine olema, et blokeerib ära kõik iha kasutajad, et lihtsalt TOPis püsida
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 09:29
Ei ole sind blokeerinud, lugupeetud iha politsei😛
Seega pole mõtet valeväidetega siin tähelepanu nuruda.
Kui ma mõne su ebahuvitava või ebameeldiva varikonto olen blokeerinud, ei ole keegi katki seepärast. Järelikult on sinust põnevamaid persoone.
Aga ju siis siin teemas oma mõru meele välja elamine aitas su haiget saanud ego lappida 😁 Nagu väike teraapia eksole.
Nii et võib rahulikult imelise suve nautimist jätkata😏
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 12:55
capri jaoks on kõik kontod ebahuvitavad, peale ta enda konto ning eks käib ju ta enda pihta et kellegi teise konto on huvitavam. Seda enam et kui
capri on palju vanem kui "keskealine", siis võiks ikkagi ju osata väärikalt vananeda, mitte jätkuvalt miskite plikadega võistelda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 13:08
Rahu99,ei väsi sa ka juba oma laimukampaaniatest😃
Kuid numbrid räägivad iseenda eest siin saidil ja Capri minuarust ainus naine ihas,kelle profiili on külastatud lausa üle miljoni korra.😉
Järelikult ei jäta see naine kedagi külmaks!😛
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 16:08
Karolina7777
2024-07-13 13:08
Rahu99,ei väsi sa ka juba oma laimukampaaniatest😃
Kuid numbrid räägivad iseenda eest siin saidil ja Capri minuarust ainus naine ihas,kelle profiili on külastatud lausa üle miljoni korra.😉
Järelikult ei jäta see naine kedagi külmaks!😛

--------------------

ja kuidas selgitad seda et tikukese profiili on külastanud isegi rohkem inimesi kui SINU profiili, isegi kui tikuke tegi oma profiili siia hiljem, ning vaatamata sellele et ta ei esine siin sugugi mitte nii tihti?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 16:16
Mind jätab külmaks. Seega ei saa väita, et kedagi ei jäta külmaks. Ma isegi ei saa vaadata. Samas ega ei julge vaadata ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 16:20
--------------------

ja kuidas selgitad seda et tikukese profiili on külastanud isegi rohkem inimesi kui SINU profiili, isegi kui tikuke tegi oma profiili siia hiljem, ning vaatamata sellele et ta ei esine siin sugugi mitte nii tihti?

Vaata Rahu,6 esimest aastat olin ma täiesti pilditu ja mitte aktiivne kasutaja siin ihas.Nii,et võib öelda,et minu 600 000 vaatamist on tulnud viimase 3 aasta jooksul üldsegi.😉
Ma Tikukese ajalugu täpselt ei tea,kuna olles ise kunagi pildituna siin saidil,siis absoluutselt ei jälginud siinset tegevust,kuid julgen oletada,et Tikuke oli kohe algusest peale siin piltidega ja kindlasti esimesed aastad suhteliselt aktiivne tegelane,sellepärast tal ka sedavõrd palju vaatamisi kogunenud.
Kuid kui keegi teab selles osas täpsemalt kaasa rääkida,siis võib vabalt sõna sekka öelda.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 16:23
Milfmilf,pidasin siiski mehi silmas,kui mainisin,et Capri ei jäta kedagi külmaks!
Isegi mitte Rahu-taolisi,kes ikka ja jälle viitsivad ta nime siin suhu võtta.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 16:24
Rahu ei jäta mind kunagi külmaks. 😌🤗
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 17:32
käru, see jutt pigem sinusuguste tühisuste enesemeelitus. Pigem eks vaadatakse et kes too suuuuure persega idioot on, . Keskajal eks tõesti neid naisi armastati ...kividega loopida.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 18:51
Pole vaja tegeleda enesemeelitustega,kuna numbrid räägivad iseenda eest,meeldib see sulle v mitte.
Ja tore,et Rahu taaskord oma tõelist palet ning suuvärki kah jälle naiste suunal näitab,kutsudes naisterahvast suure persega idioodiks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 19:14
ei saanud aru. dragu tuli juba pugema kärule, aga kuhu see alaline capri satelliit jott jäi seekord? Ehk teeb kodutööd lugedes feminismi esimesest lainest, sest jäi vastuse võlgu.

käru...
sa oleks võinud ka edasi pilditu olla, sest kui sa ikka juba nii kohutavalt vana, siis on tähtis vaid et oskad süüa teha, mitte teismelise plika kombel ärplemisega tegeleda oma 70ndateni. Neil numbritel on vaid sinu jaoks tähtsus ja ei muuda erilist miskit, ning võid ise veel lisaks kerida neid juurde. Igaühele polegi vaja oma tisse ja perset näidata, kui pole silmigi nähtud.

Muide, see pigem eks ole capri repertuaarist kes kritiseeris meeste peenisepilte, samas kui tal endal on vaid suuuuur perse oma profiilipildiks. ning eks ta sai siis suht kähku touchilt sama kriitika tagasi, mis igati ajatu. (see siinsamas capri pärlite kollektsioonis olemas.)

naisi on siiski rohkem kui 1-2 siin maailmas, ära unusta. Ma kutsusin hoorasid suure persega idioodiks, mitte naisi (s.t. kõik naised pole hoorad). Hoor on hoor. Ning ka pole ennast massööriks nimetav hoor just austust väärt, mida omakorda ka kinnitab see rahaline orienteeritus ja madal moraal.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 19:31
käru...
sa oleks võinud ka edasi pilditu olla, sest kui sa ikka juba nii kohutavalt vana, siis on tähtis vaid et oskad süüa teha, mitte teismelise plika kombel ärplemisega tegeleda oma 70ndateni.

Kuule mine maga välja end kodanik Rahu99.
Pidada 45 aastast naisterahvast kohutavalt vanaks…mhm…kui naiste top lahti võtta,siis seal mitmeid 60ne ligi naisi,kes need siis sinu arvates veel on,kui isegi minuvanune juba KOHUTAVALT vana🤣
Ja minu teada on see sait jätkuvalt Seksikate inimeste kohtumispaik,seega kui keegi ennast tunneb nt isegi 80 aastaselt seksikana,siis mitte keegi ei keela tal siin piltidega ”ärbelda”.
Pildid lisavad ainult vürtsi sellele saidile!😛
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 20:20
seksikate? Elus ka kõike muud vaja. Pigem see lehestu hoopis vähendab igasugust libiidot. (vist ongi see eesmärk?) see pole sugugi atraktiivne.
vürtsi osas eks on liiga palju juba seda. ses osas vürtsi või maitseainetega pole mõtet liialdada. Kui ketsupit lisada ülemäära palju, siis maitsevad mistahes toidud nagu ketsup. kui sa kavatsed siin olla ise kah kuni 100 aastani, siis ... see juba kõlab hauakambri lugude moodi juba. Ent tähtsusetu. jah 45 on juba piisavalt vana et olla kohutavalt vana. Oot, kui vana sa olidki?
eks vaataks toppi tõesti, aga vot näed kahjuks pole aega, sest mul vaja muud teha ja need pildid rikuvad isu ning ei taha enne söömist isu rikkuda. Ent mõttetu nagunii -- piltide osas no ei ole seda esteetiliselt nauditavat materjali, on vaid miski segadus ning inetu materjal, mis vaid dragu-joti laadsete pihkurite jaoks, kes nüüdsest ehmatuset eelistavad teineteise soolikat.

ent see on mõttetu samamoodi nagu need vaatamisnumbrid -- auhindu ju selle eest pole, ning ei saa kommikarpigi selle eest.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:11
Mind isiklikult jätab capri külmaks. Kui peaksin tegema listi naistest kes on minu arust siin saidil top 10 näeks see välja selline:

1. Bottombeauty
2. Violiina, Sexmeel
3/4.Karolina7777
3/4 Milfmilf37
5. Tulipe
6 Meelasingel
7. Valide
8.Atomicrose (teglikult panen su 3-5 kohta jagama)
9.Caprichosa
10.inglikalli (ka sinu paigutaks 3-6 kohya jagama)
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:18
Asi polegi mingites auhindades,vaid rumal on öelda,et kellegi konto on mõtetu,kui vaatamisi palju.
Kuid Rahu jaoks on nagunii peale foorumiteemade kõik ihas täiesti mõtetu ja võiks olemata olla eksole.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:18
Nüüd saad rahulikult pihkutaguda .
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:36
käru, ning selles osas et kes kui palju minu ütlemiste peale solvub, on sul küll mõttetu hala ja krokodillipisarad sul, sest pole küll näha et sinusugused eriti mures oleks oma maine pärast.
capri sugused on juba päevast nr. 1 uustulnukate suhtes mölakad, ning mitme uustulnukaga raksu läinud, samas tundmata et kes on teisel pool, ning ei lähe kordagi mis meesterahvas temast arvata võib ta käitumise osas. Ning eks ta ise võtab küll sõna sel teemal, aga pole näha küll tema tarkust ja seda 5akust kusagilt.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:46
Rahu,nr 1 reegel mis siin ihas peaks kehtima,on see,et naisterahvaid ei mõnitata ja solvata.
Vahet pole kas ta on paks v peenike,topis v mitte ,sümpaatne v ebasümpaatne jne.
Mina nt pole isiklikul tasandil sinuga mitte kunagi suhelnud,kuid alati lendad kohale järjekordsete solvangutega minu aadressil,nii kui foorumis selleks ainult uus võimalus tekib.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:48
Karolina7777
Rahu,nr 1 reegel mis siin ihas peaks kehtima,on see,et ****naisterahvaid*** ei mõnitata ja solvata.
---------------------------------------

jube diskrimineerimine ju, see on ju vaid ühele poolele reegliks!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:53
Vaata Rahu,kuna ma olen ju nii ”vana” naine😃,siis elangi vana aja reeglite järgi ja pole selle kaasaegse värgiga kaasa läinud,kus kõigile samad reeglid.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 21:56
Rahu võib ju feminismi maapõhja kiruda, aga selle viljad maitsevad küll.
Muidugi anonüümses keskkonnas lööb matslus eriti särama. Pole ju vaja viisakust teeselda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 22:00
jott sul kodutöö tegemata, räägime sellest kui sa oled jõudnud 5-nda feminismi laineni.

Karolina7777
2024-07-13 21:53
Vaata Rahu,kuna ma olen ju nii ”vana” naine😃,siis elangi vana aja reeglite järgi ja pole selle kaasaegse värgiga kaasa läinud,kus kõigile samad reeglid.😃
----------------------------

no siis mis sa vusised et ei tohi naisi solvata, et kui sinu kohta see reegel ei kehtigi. Seega, mida külvad seda lõikad.
-- capri on mats siis saab sama kõike tunda ise samuti.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 22:05
Mina löön rahu peale pihku, mis seal salata.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 22:07
käru ja capri aga pole märganud et siin on sada korda rohkem kiidetud hoopis joti soolikat, mitte aga capri tissi või käru tussi. Naljakas, seejuures vaatamisnumbrid teadmata, ning aru saamatuks jääv mõistatus.

käru, nr 1. reegel mis siin ihas peaks kehtima, on see, et MINA olen alati solvunud ja mul alati õigus seega. Sest ma nii vana juba piisavalt et naine peab kuulama minu sõna.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 22:13
Kuna Rahu on omadega juba liigagi hoogu siin läinud😃,siis kena õhtut!😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-13 22:15
jaa, rahu ainult rahu teil mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 11:23
Äärmiselt meeldiv, kui eakas prostituut pöördub sinu poole sügava lugupidamisega. Ikkagi inimene!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 14:31
jah, eks isegi vanaldane isehakanud ihapolitseinikk, kelle hobiks prostituutide kontodes nuuskimine ja iha topi üle ohkimine, on ju tglt
inimesesarnane olend.....eeldatavasti😁
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 16:58
"Ikkagi inimene! mis se'st et pealinnast."

see on ju lausa huumoriklassika.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:53
huvitav kes seda neandertaallast rahu siin nii hirmsasti solvas ja millega, et tunneb nüüd aastaid meeleheitlikku vajadust
"tagasi teha" ja vusiseb ning susiseb kättemaksust.
või millega Karolina rahu õilsasse südamesse paranematu haava lõi? et seltsimees siin korduvalt teda tituleerinud koledaks ülekaaluliseks hooraks jms "kriitikat" nüüd selgub, et endast nooremad 40+ naised on juba "kohutavalt vanad" rahu jaoks
ehk peaks seksikate saidile ainult alla 18 aastaseid lubama sel juhul?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 18:07
Karolina,
ilmselt see ongi rahu meelest kaval taktika, et üritada solvata naisi, kes temast muidu elu seeski välja ei teeks
nagu keegi siin mainis (vist robespierre), et kui muud ei saa, siis vähemalt sõimata saab mõne populaarse naise käest....
ju see aitab pihkureerimisel erutuse tippu jõudmisele kaasa
rahu on ju ise tunnistanud, et tegi konto siia ainult sel eesmärgil, et mind halvustada....kui juhtus lugema vana teemat, kus paar tegelast üritasid mind laimata ja isiklikku viha välja elada. nii et sisuliselt nagu arg koolikiusaja, kes lootis "kambakaga" ühinedes kõva mehena end tunda. aga siiani on ise haledalt vastu nina saanud. ning ära teeninud nii mõnegi kasutaja põlguse nagu näha.......kui lugeda reageeringuid ta postitustele.
----------------------------------------------------------------------------------

Karolina7777
Rahu,nr 1 reegel mis siin ihas peaks kehtima,on see,et naisterahvaid ei mõnitata ja solvata.
Vahet pole kas ta on paks v peenike,topis v mitte ,sümpaatne v ebasümpaatne jne.
Mina nt pole isiklikul tasandil sinuga mitte kunagi suhelnud,kuid alati lendad kohale järjekordsete solvangutega minu aadressil,nii kui foorumis selleks ainult uus võimalus tekib.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 18:32
capri no sul alati ju see mölaka moodi käitumine ja uustulnukatega raksu minek! Mida külvad, seda lõikad!
Ning mõtle ka et kuidas sa käitud, et sa sedasi ütled iha miilitsionäärile... või ihapoli... ee... sa vist ei mõtle eriti et mida pioneeride palees pioneerid võivad sinust mõtelda.

nii palju siis neist kes "seltsimees" sõna kasutavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 18:36
IhaPolitsei
2024-07-14 11:23
Äärmiselt meeldiv, kui eakas prostituut pöördub sinu poole sügava lugupidamisega. Ikkagi inimene!
--------------------------

mitte nii sügavat. temalt võib tulla ettepanek tahapanekuks, või hakkab käru keerama. Tal pole 5akust, mis sellest et aastaid kogemusi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 20:11
"kelle hobiks prostituutide kontodes nuuskimine" - kui nuuskida prostituutide kontodes, siis capper ja 7777 on siin selles saamises kõige kuulsamad. Kindlasti kõik haiseb neil kahel. Vio-linast pole juttugi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 20:12
🧐
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 20:24
Mis teha, kui juhtutakse olema jobumagnetid.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 20:39
jott, kuid õiget asja alfie ütles ju.
see et 7777 nuusib teiste kontodes tuleb ilmsiks alati ta järjekordses krokodilli nutulaulus, mis vaid talle läheb korda, ning muidugi sulle ja dragule.
oi oi oi see jälle kirjutab keegi temast "laimu" nurgataguses pseudosotsiaalneeduse kontol, aga mida ainult tema ise piilub teab.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 20:59
No tere õhtust iharahvas!😃
Veider,et mingid rahud ja alfid teavad ikka ja jälle minu asju rohkem,kui ma ise….
Aga loomulikult nad “omastarust” teavad rohkem,kuna nende ainus eesmärk on mind halvustada ja laimata..
Palju suhtlust käib siiski ka läbi oma isikliku postkasti erinevate iha kasutajatega ja eks ikka mainitakse mulle aegajalt,kui kuskil miskit “huvitavat” silma jääb.
Ja ma ei saa siiamaani nagu aru,et miks ma kahele ihategelasele sedavõrd korda lähen,et te võite lõpmatuseni minust siin jahvatada😃
Seda enam,et pole ühegi teist isiklikul tasandil mingitki pistmist kunagi olnud.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 21:11
meeldib.ee-s on olnud korduvalt üleval ütlemine: "Ülekaalulised naised elavad kauem, kui mehed, kes sellele tähelepanu juhivad"
Jobud on need, kes seda loogikat ei valda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 21:21
Caprichosa on tõeline staar siin, ma vaatan. Oma fännklubi ja juba mitu lehekülge ajalugu.
Su elust saaks tõelise bestselleri, Kapriisitar! Ja moraalitsevad härrad siin võivad vaid leppida paratamatusega, et nende jälg ajaloos huvitab lugejat või vaatajat üksnes nende seotuse tõttu selle peategelasega siin teemas.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 21:24
pigem tundub, et osadel pole oma ajaga muud põnevamat peale hakata kui minu tsitaate koguda, robespierre
aga bestseller tuleb kindlasti. ehk isegi seriaal....."vaprad ja iharad"
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 21:38
capri, see küsimus et pole sul midagi oma ajaga peale hakata on pigem just sinu puhul olnud alati.

------------------
touch1
2022-01-05 13:19
Ei ole normaalne 😅 poole tunni jooksul käib täiskasvanud naine end välja elamas 18 s teemas .
. sina capricosa
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
11
12
13