täna tuli üks pärl lisaks: Caprichosa ajataju... "hetkel" tähendab tema jaoks mitte just moment tagasi, vaid ka seda mis toimus peaaegu aasta tagasi.
-------------------------------------
caprichosa
2023-03-12 12:23:39
hetkel küll kaevas ellips eriti vana teema üles.
kas see just lagastamine on, kui jätkuvalt aktuaalsetel teemadel arutleda?
(kes mina olen ja mida pakun, ei puutu teemasse ega ka teema risustajatesse. tegemist pole minu personaalküsimust lahkava teemaga).
---------------------------------
eellugu on siin: https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=13&post=242498&page=4
2015 aastal jäi vestlus seal soiku, teema ammendus
2022. 05. 20 küsib Ellips et kas on midagi muutunud. jätkub paar päeva vestlus ja siis jälle otsas. see kestab paar päeva.
2023. 03 . 12 caprichosa kirjutab wetdreamsi ütlusele nüüd siis AASTA hiljem vastuse. samal päeval kui küsin et miks ta seda teemat üles kaevab,
siis capri näitab näpuga et HETKEL hoopis ellips kaevas vana teema üles.
Limpsin69
2015-04-14 21:39:53
tsirkit-tsirkit naabrinetiga
ellips
2022-05-20 00:08:44
mis vahepeal 7 aastaga muutunud on ?
wetdreams
2022-05-21 22:28:12
Mitte midagi, ainult hullemaks on läinud. Iha ise ka aitab kõigele kaasa, nimetades seksteenust kingi eest kohtumiseks, et paistaks vähem kahtlane välja, nii nagu narkoärikad mõtlevad oma kaubale erinevaid slänge ja koodnimetusi välja, et kõrvalised isikud ei saaks aru, millest jutt. Uued naisliikmed, kes pahaaimamatult on märkinud, et kingitused meeldivad, on ka segaduses ega saa aru, miks nendele nii massiliselt raha, maha ja taha pakutakse. Ükski normaalne naine ei jää sellise rünnaku peale siia kuigi kauaks peatuma ja siis imestame, miks siin ainult teenusepakkujad on. Järelikult nõudlus tasuliste litside järele on nii suur ja suhtlemisoskus puudub, et normaalsed naised ei leiagi siin omale kohta.
ellips
2022-05-22 03:13:19
nagu kolhoosi raamatupidamine - naisi ja mehi kutsutakse, kutsuvad, loendusele/lugema nagu raha
heino69
2022-05-22 14:41:51
wetdreams, sellega tuleb nõustuda- raha nimetamine kingituseks on tõesti nõme ja uuele kasutajale eksitav (kasvõi enda näitel). Ankeedis võiks olla pigem "materiaalne abi" vms.
ellips
2022-05-22 16:27:49
kirjutagu mida tahavad aga võiksid oma kuulutused panna - Teenus ,rubriiki . Ja siis on kõigil selge - kes vaatab/kuulutab , tahab saada või pakkuda ja polegi vaja numbreid ega määranguid. suurusjärk aga märkigu oma kontole
NB! kuupäevad!
caprichosa
2023-03-12 10:47:14
märgunistus,
päris kindlasti pole siin ainult teenusepakkujad. tunnen isiklikult päris paljusid, kes ei paku mingit teenust.
mõned naised näiteks ise tarbivad teenuseid....ja foorumis kurtmas ei käi, normaalsete inimeste puudumise üle
aga et nõudlus on suur teenuste järele?
no kui poleks nõudlust, poleks ka pakkujaid.
ja peamised tarbijad ikka korralikud ja kõrge moraaliga pereisad....
seega on suht mõttetu kive ainult teenindajate kapsaaeda lennutada
ju nad on siis kellelegi vajalikud.
ja kellel teenuste vastu huvi puudub, siis keegi ei sunni ju tarbima?
rahu99
2023-03-12 12:10:11
sa ise oledki ju üks neist nn. "teenusepakkujatest".
no kaua veel sa lagastad ja värskendad seda posti. et sinu nimi esimene siin pidevalt oleks kaevates üles eriti vanu teemasid?
caprichosa
2023-03-12 12:23:39
hetkel küll kaevas ellips eriti vana teema üles.
kas see just lagastamine on, kui jätkuvalt aktuaalsetel teemadel arutleda?
(kes mina olen ja mida pakun, ei puutu teemasse ega ka teema risustajatesse. tegemist pole minu personaalküsimust lahkava teemaga).
seega .. üks hetk.