Mul on üks täpsustus teemade nimede kohta, et Slave teema oli “mittemüüdavad”, “müüdavad” ei ole tema tehtud ja müüdavate sisuseletuseks kirjutati, et seal võiksid sõna võtta need, kes kuhugi mujale ei sobitu … no kui nad tunnevad, et vot siin on mulle õige koht
nii, et mõlemi teema puhul ju inimesed ise otsustavad, kas nad soovivad sellise sildistava pealkirja all sõna võtta ja siis ka sildistatud saada ..
See, et sisu on olematu
… no millisel teemal siin on siis “sisu”, või milline “sisu” siis oleks väärikas ja mõtekas lugeda?
Sisu ja ehk ka pealkirjaga kooskõlas teemasid on siin kaduväike osa, näiteks tooks kasvõi bdsm teema (kui seda saab läbuvaba hoida), lisaks veel mõned kitsad seksuaalseid tegevusi ja eelistusi sisaldavad teemad, kindlasti mõned veel aga vähe …
See , kui kunagi tehti selline tore kokkulepe, et teemasid ei risusta ja risustamiseks on läbu, eedab ju seda, et foorumis on ainult üks kindel seltskond, kes neid kokkuleppeid teavad ja peavad aga kust uued tulijad siis aimu saavad, kuidas oleks sobilik ja passlik teemas käituda?
Kevadel, kui ma siia foorumisse sattusin, siis oli päris naljakas vaadata, kuidas vanad olijad olid lihtsalt juba sellepärast pahased, et keegi uus julges üldse sõna võtta. Üldine foon oli selline, et kõigepealt tule ja vaata ja kui sind on heaks kiidetud, siis võid ka midagi öelda ...
Lisaks, ka läbu ei ole (enam) ju läbu. Ja just caprichosa on sellele tugevalt õla alla pannud, sest talle on sellest vähe, et ta neid oma “nalju" teeb otse kellegi teemas ja kellegi vastu, vaid tal on vaja ikkagi ka teiste toetust ja siis läheb läbusse ja seal teeb “nalju” oma nö vastaste üle, et ikka teised ka seal läbus siis haakuksid ja ilkumine oleks ikka kolletiivne nagu praegu kombeks on, et koolikius ja töökius ja siis mingi foorumikius. Vastaku ja tampigu inimest seal samas teemas, kuis vaidlus või võitlus lahti läks ja seisku ise oma sõnade taga, mitte ärgu nurugu otsest ja kaudset tuge teistelt.
Ka tema postitustes on läbiv argument see, et ka see ja too ja kolmaski foorumitegelane arvab nii.
No mis siis. Arvake siis kõik üksikult, sellisele kollektiivsele kiusule on kordades raskem vastu kui igale ühele üksikult ….
See oli siis michani postitusest inspireeritud ...
Lisaks on viimasel ajal jälle kuidagi väsitama hakanud need suured süütud silmad, et meie, MEIE, pole ju midagi teinud aga üks inimene lihtsalt käib ja kiusab ...
Et miina ei tea, millest see suur vastuseis T ja C vahel algas ja mis ajast see pärit on aga mina sisenesin nö sellesse teemasse siis, kui oli vist juhtunud selline intsident, et T oli leidunud kellegi M (M üldine mehe tähis
telefonist C kontaktid. Ja siis väidetavalt oli ta postitanud öösel siia tuld ja tõrva (ma tegelikult ei tea mida), hommikuks oli ta selle kustutanud aga seda oli siiski jõutud lugeda ja oi kuidas siis parastati ja irvitati ja nauditi oma tervameelseid nalju jms
Just see kollektiivne parastamine (ja mitte viha, et mida sa meie kohta kirjutasid, vaid just parastamine, et sinuga see juhtus) ja see kollektiivne irvitamine oli see, mille pärast läbuteema sai paar korda kustutatud... Kajaho imestab siiani naiivselt, et huvitav, miks küll …
Oeh. Pikk jutt, shitt jutt, lõpp läks lappama, ei haakunud siin teemas millegagi aga las olla.