Foorum
2020-07-31 07:49
Panen siia mõned "ilusamad" pärlid, mida see kompleksis tegelane foorumis esitab.
Miks?
Selleks, et teil illusioone ei tekiks tema olemuse suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 07:52
"teise inimesega koos olles peab arvestama ka tema vajadustega, enamasti.
kui pole just tegu orja-Käskijanna suhtega"

Selline arusaam siis asjadest. Ja püüab veel teisi teoreetikuks halvustada
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 07:55
"oi kui tore on ennast võimsaks tsensoriks kujutleda, mis? täitumatud fantaasiad erutavad ilmselt kõige rohkem

ok, goonerionu onaneerib päev läbi ja ööd kasutab ka. magades lööb pihku või loobub üldse magamisest?
märkimisväärne pühendumus."

Kui goonerite teemasse püüdis alguses kaasa rääkida, et ennast eriliselt ihara eneserahuldajana näidata, siis lõpuks ei suutnud halvustamata olla
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 08:54
Slave, kas see on nüüd huumor või iroonia? sina ju halvustamisega ei pidanud tegelema.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:16
Eeeee... What??
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:45
"mingi orjaniru kujutab nüüd ette, et tema määrata on, kellele reeglid kehtivad ja kellele mitte?"

Selline tore suhtumine alluvasse, kes pole tema alluv. Näitab hoiakut.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 08:43
"härra luukere, õige härrasmees kingib daamile piraka straponi ja keerab hoopis oma tagumiku ette. nii käivad asjad tänapäeval"

Kinkidest elatuv naine õpetab elama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 14:31
tuleb siis mõni pärl ka ve? Nagu päriselt, mingid sõnakõlksud, pooled puhas nali, kus see "pärl" on. Rohkem pärlid on su oma kommentaarid, arva kelle olemust nad rohkem avavad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 14:50
miku, ära sega vahele. poisil on orjasobimus, Jumalanna käsul peab ta caprit mõnitama igas foorumi rubriigis ja iga päev!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:02
No ok, ma mõistan mitut asja, see orja värk, et panna ennast olukorda, mis sind alandab, võib olla challenge, kerge adrenaliinilaks, et kuidas sellega hakkama saan, isegi kui ennast lolliks teen, eeldab teatud sisemist enesekindlust ja ja julgust seda proovile panna, aga kui see läheb nii kaugele, et omandad juba orjamentaliteedi ja teed asju mis näitavad igasuguse kriitikameele kadu, pole asjad enam ok, siis sa pole enam eksperimentaator vaid oledki see, tööriist, õigusteta ja olemuseta isik. Ka sellest ärritusest kehamüümise vastu saan aru, kui kuskil on prostituutide kontsentratsioon liiga kõrgeks läinud, nagu naine meest kuulutuste rubriik, siis loomulikult, enough is enough ja nad hakkavad häirima, aga kui sa siis ei anna endale enam aru et see ongi selline koht, kuhu nad koonduvad ja leiad et selle põhjuseks on üks inimene ja näed et probleemi lahenduseks on selle ründamine, oled alla andnud juba, valmis ori. Seda enam, et see katse siin on juba nii abitu et lausa meeleheitemaiguline. Selleks et teil ei tekiks illusioone tema olemuse suhtes, no kamoon, purunes illusioon et sel inimesel on aju
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 08:27
"päev oli tõesti hea, eriti reaalses elus.
tänu mõnele himurale härrale, ühele seksikale inglile ja maagiliste kätega pediküürijale. ning ühele virtuoossele fotograafile"

Eriti ei tohiks ta nüüd pahandada, kui selle peale bimboks nimetatakse
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 08:32
michan, teatud asjadest paneb C nii mööda, et süda läheb pahaks. Ta ilmselt esineb kellegina, kes ta pole.
Ei taha teisi seemasid solkida.
See, et ta ühes kohas kiitleb, kuidas oma vibraatoriga tunde veedab ja siis üritab teiste pihkulöömist halvustada...
See, et ta orja püüab näidata, nagu sellised ei saaks midagi öelda, halvustades teise inimese rolli, kes temaga võimuvahekorras pole...

Nõrk. Ja nagu selgub lihtsalt bimbo, kelle päeva saab heaks teha, kui teda raha eest kasutada, edevuseks pildistada ja siis küüsi sättida.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 11:05
mulle meenus praegu üks nõukaaegsest meelejahutajast pärit Baskini intermeedium, kus kellestki oli vaja rahvavaenlane teha: sööklas märkasin, et ta ei võtnud supi kõrvale leiba, sellest nägin kohe, et see inimene ei austa leiba ja siis ka nõukogude inimeste tööd

see esimene pärl, seleta nüüd mis seal arusaamas vale on, või ok kui sa leiad et teise inimese vajadustega ei pea arvestama siis, ok sinu nagu väheke erinev arvamus, aga sel juhul küsimus, et kumb neist pärl on

teine, millist hoiakut? mis puhul neid tsensoriõigusi peaks siis saama?

Ok ma ei viitsi kõiki eraldi võtta kuigi see luukerega on juba täitsa hea sinu pärl. Oleks see siis vähemalt õel naligi olnud, täitsa tavaline muhe huumor.

Huvitav kui su jumalanna pärlitest samasugune teema teha, võrdluseks, kas sinu silmad näeksid ikka seal vaid puhast kulda?
või siis ka sa ise, mis sa arvad kas sa ise ei pane millestki nii mööda, et süda pahaks läheb.

Ja siis veel lihtsalt nagu võrdluseks või nii, kuidas asja näed, bimbo ei peaks pahandama kui teda bimboks nimetatakse, kas ori peaks pahandama kui teda orjaniruks nimetatakse?

ok see selleks a kle, tahtsin küsida, mismoodi selle orjandusega on, kas see on nagu mäng, mida aegajalt mängid või oledki 24/7 ori, Kui juba kulmudki maha ajasid? Just a thought, a see et kastreeritud orjad olid nagu veel vingemad ju vms. Ja siis veel see et mismoodi see suhe käib, kui mees nt armub, siis teinekord on nii pimestatud et ei saa arugi kui nõme või kole vms ta armastatu on, mismoodi selle perenaisega on, kas see on kuidagi teadlik valik, et ta peabki olema siuke juhm ja räuskav Helga et oleks raske respekteerida või algselt on miski sümpaatia ka kuskil mängus? Nagu nii umbes et muidu tuleb respekt ära teenida aga et ehtsam oleks siis ori lihtsalt peab jumaldama ja nii on?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 14:06
Mis ma nüüd siis kirjutan, et michaniniru, ära pahanda, et sind nii nimetatakse, oled ju michan?

"see esimene pärl, seleta nüüd mis seal arusaamas vale on, või ok kui sa leiad et teise inimese vajadustega ei pea arvestama siis, ok sinu nagu väheke erinev arvamus, aga sel juhul küsimus, et kumb neist pärl on"

Vaata, tegelikult arvestatakse bdsmis mõlema poole huvidega. Muul juhul on tegemist vägivalla või manipuleerimisega ja see ei klapi selle skeene põhiolemusega.

Kui minu teemadesse hakatakse teemavälist läbu kirjutama või ennast läbi minu teemade müüma, siis tahaksin selle ära kustutada. See ei sobi C-le, kes on ennast ise teistest kõrgemaks kuulutanud ja läbustab vabalt igal pool. Kustutamise eest sildistab ta mind tsensoriks, kuid mu plaan on hoida oma teemad jamast puhtad, mitte eriarvamusi eirata.

Luukere nalja puhul on jällegi väike propaganda asjal juures - kõik tuleb talle kinkida, pluss õpetussõnad eluks. Väga kokkuvõtlik hoiaku suhtes.

Mina ei suru kellelgi oma fetisheid peale, kuulutades neid ainuõigeteks ja normideks - a la härrasmees teeb kingitusi jne. Vabalt näen ka asju teise mätta otsast. Ja üldse... ei maksa kõiki mu tekste ja teemasid liiga tõsiselt võtta.

Viimase lõigu tõstan bdsm-teemasse ja vastan seal.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 14:45
ei pahandagi, isegi kui nii kirjutaksid, kui ma näen et olen olnud niru ja selle ära teeninud, vbla siis tunneksin ennast puudutatuna, aga sinu peale ma selle pärast ei solvuks.
ma ei tea bdsm maailmast suurt midagi, aga seda näen selgelt, mis selles lauses oli põhirepliik, et teisega tuleb arvestada, teine osa oli mööndus, ilmselt ei tea tema ka ja ja jättis selle osa lahtiseks. Alati saad välja lugeda seda mida oled valmis vastu võtma, kui sa näed selles oma fetishi teemal ülbitsemist, siis nii näed sina, aga seleta kuidas tahad ma ei hakka seda samamoodi nägema. Sama selle naljaga, kuna sa oled ta ära demoniseerinud enda jaoks siis muidugi on ka süütu nali tagamõttega ja kannab mingit ülbet sõnumit. Mina näen seal lihtsalt nalja, mis mind ei häirinud, aga see et sa oma nägemusi ära seletad nagu instruktsiooni, mismoodi tuleb teatud postitusi mõista, pole mõnus nali vaid mõjub eriti ülbe propagandana, ja noh, lisaks, see ei tööta, 60 aastat nõukogude aega püüti sama teha.
See teemade asi on kirjutamata kokkulepete asi, pole minu asi teile siin mingeid foorumis käitumise reegleid õpetada või kehtestada, aga lihtsalt jagan ühte seika siinse foorumi ajaloost, vist oli mul siis esimene konto. Ka siis oli tendents, et ükski teema ei püsinud puhas ja olid omad läbustajad, kes kõik ära läbustasid. (jfjm näiteks ). Siis tegime kokkuleppe, et ühtegi teemasse ei tohi enne miskit läbu postitada, kuni teemaalgataja poleks selleks luba andnud või on saanud täis 6 lehekülge. Ja et läbustamine olemata ei jääks, tuli spetsiaalne läbuteema. Ja mingi aeg toimis see väga hästi ja seda reeglit respekteeriti, võimalik et tõestused on isegi kuskil sügaval listis praegugi alles. Ma pole kursis mitut teemat ja kui palju keegi praegu läbustab, aga lambist pealiskaudse pilgu alusel pakuks et capricosa pole isegi mitte top 5s ei kvantiteedi ega kvaliteedi osas. Ja kui konkreetset oma müüdavate teemat silmas pead, siis vaata natuke ise, ülbelt sildistav pealkiri ja sisu olematu, mida sa sealt ootasid siis. Seda enam et see oli selge provokatsioon.
PS. Caprichosa, mida see nimi tähendab ja mis keelest, kas see peab olema kapriisne või Capri saarelt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:07
Savedomme hanetab iseennast nende "pärlitega".

2020-08-24 17:45:09
"mingi orjaniru kujutab nüüd ette, et tema määrata on, kellele reeglid kehtivad ja kellele mitte?"
,,Selline tore suhtumine alluvasse, kes pole tema alluv. Näitab hoiakut."

Selline suhtumine oli iha.ee kasutajasse, kes on võtnud endale kasutajanimeks Slavedomme ja võtnud saidil orja rolli kanda.
Loomulikult näitab see hoiakut ja suhtumist ja miks ei peaks?
Kõrvaltlugejale on sinu rollimäng siin foorumis kentsakas ju.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:20
sain oma vastuse seal bdsm teemas ja ei tahtnud seal läbu tekitada, aga küsimusi tekkis. Kui see orjandus on mäng ja alter ego, siis kas ka siin ihas, et kord oled rollis ja kord oled vähem, et kas see mis siin üle foorumi käib, on ka mäng, et domina püüabki aina helgam olla, nagu rollis, et mida ebasümpaatsem seda proffessionaalsem, või on see real thing?
Helga on muidugi stereotüüp, aga kas on siis mingi läbiv joon, mille järgi dominat valid ja milline inimene selleks kindlasti ei kõlba (pehme, armas jne, kui utreerida)
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:23
Ma tundun ehk sellepärast ülbe, et te ootate minult midagi muud, nagu selgub.
Vahest on veider, et kasutaja nimi on ori, kuid käitub ennast kehtestavalt? Kui nimi oleks näiteks Boss, siis oleks kõik ok?

Miks ja kelle puhul rollis ollakse, sellest kirjutasin bdsm teemasse. Dominaks või Isandaks saab isik alles siis, kui keegi alluv talle selle rolli enda suhtes annab. Muul juhul on ta lihtsalt huvidega või kalduvustega ja ei ole mõtet siis kõigiga ülbitseda. Sama orja puhul.

Ja kahtlemata on see roll kentsakas, olen päri see polegi normaalsus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:43
Mul on üks täpsustus teemade nimede kohta, et Slave teema oli “mittemüüdavad”, “müüdavad” ei ole tema tehtud ja müüdavate sisuseletuseks kirjutati, et seal võiksid sõna võtta need, kes kuhugi mujale ei sobitu … no kui nad tunnevad, et vot siin on mulle õige koht
nii, et mõlemi teema puhul ju inimesed ise otsustavad, kas nad soovivad sellise sildistava pealkirja all sõna võtta ja siis ka sildistatud saada ..
See, et sisu on olematu … no millisel teemal siin on siis “sisu”, või milline “sisu” siis oleks väärikas ja mõtekas lugeda?

Sisu ja ehk ka pealkirjaga kooskõlas teemasid on siin kaduväike osa, näiteks tooks kasvõi bdsm teema (kui seda saab läbuvaba hoida), lisaks veel mõned kitsad seksuaalseid tegevusi ja eelistusi sisaldavad teemad, kindlasti mõned veel aga vähe …

See , kui kunagi tehti selline tore kokkulepe, et teemasid ei risusta ja risustamiseks on läbu, eedab ju seda, et foorumis on ainult üks kindel seltskond, kes neid kokkuleppeid teavad ja peavad aga kust uued tulijad siis aimu saavad, kuidas oleks sobilik ja passlik teemas käituda?
Kevadel, kui ma siia foorumisse sattusin, siis oli päris naljakas vaadata, kuidas vanad olijad olid lihtsalt juba sellepärast pahased, et keegi uus julges üldse sõna võtta. Üldine foon oli selline, et kõigepealt tule ja vaata ja kui sind on heaks kiidetud, siis võid ka midagi öelda ...

Lisaks, ka läbu ei ole (enam) ju läbu. Ja just caprichosa on sellele tugevalt õla alla pannud, sest talle on sellest vähe, et ta neid oma “nalju" teeb otse kellegi teemas ja kellegi vastu, vaid tal on vaja ikkagi ka teiste toetust ja siis läheb läbusse ja seal teeb “nalju” oma nö vastaste üle, et ikka teised ka seal läbus siis haakuksid ja ilkumine oleks ikka kolletiivne nagu praegu kombeks on, et koolikius ja töökius ja siis mingi foorumikius. Vastaku ja tampigu inimest seal samas teemas, kuis vaidlus või võitlus lahti läks ja seisku ise oma sõnade taga, mitte ärgu nurugu otsest ja kaudset tuge teistelt.
Ka tema postitustes on läbiv argument see, et ka see ja too ja kolmaski foorumitegelane arvab nii.
No mis siis. Arvake siis kõik üksikult, sellisele kollektiivsele kiusule on kordades raskem vastu kui igale ühele üksikult ….

See oli siis michani postitusest inspireeritud ...

Lisaks on viimasel ajal jälle kuidagi väsitama hakanud need suured süütud silmad, et meie, MEIE, pole ju midagi teinud aga üks inimene lihtsalt käib ja kiusab ...

Et miina ei tea, millest see suur vastuseis T ja C vahel algas ja mis ajast see pärit on aga mina sisenesin nö sellesse teemasse siis, kui oli vist juhtunud selline intsident, et T oli leidunud kellegi M (M üldine mehe tähis telefonist C kontaktid. Ja siis väidetavalt oli ta postitanud öösel siia tuld ja tõrva (ma tegelikult ei tea mida), hommikuks oli ta selle kustutanud aga seda oli siiski jõutud lugeda ja oi kuidas siis parastati ja irvitati ja nauditi oma tervameelseid nalju jms
Just see kollektiivne parastamine (ja mitte viha, et mida sa meie kohta kirjutasid, vaid just parastamine, et sinuga see juhtus) ja see kollektiivne irvitamine oli see, mille pärast läbuteema sai paar korda kustutatud... Kajaho imestab siiani naiivselt, et huvitav, miks küll …
Oeh. Pikk jutt, shitt jutt, lõpp läks lappama, ei haakunud siin teemas millegagi aga las olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:50
Juula, palun ära läbusta teemat teemavälise mõttelõnga heietamisega!
Ette tänades
Foorumi kollektiiv
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:55
Slave, sa ei tundu ülbe, kindlasti mitte. Sul on omad põhimõtted millest sa pead. Aga sa sõidad sellega teistest kasutajatest üle, pidades enda põhimõtteid ülimaks.
Capri ju tegelikult meeldib sulle, kui sa nüüd päris aus oled. Sulle meeldib see mäng, mida te mängite
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:58
michan, meeldiv näha, et minu tegevusi siin jälgid (kulmude asi) ja teemasid solkida ei taha (ehkki küsimus läheb hästi bdsmi alla). Kahju ainult, et sa isane oled... kui ikka oled.
Ihas olen rollis nende isikute suhtes, kellele annan õiguse mind kamandada, alandada või minuga ülbitseda.
Domina eest ei saa ma midagi kosta, sest Tal on omad arvamised, tegemised ja ütlemised. Ma ei usu, et Ta oma rolli teiste peale siia üle kannab, siiski.
Kindlasti ei kõlba selleks iga inimene, näiteks C. Ma olen valiv. Ei saa liiga täpselt öelda, mille järgi. Inimest peab nägema ja tunnetama ning ikka võib lõpuks eksida. Liiga pehmed, kes rolli jaoks kõvasti pingutama peavad ja armuma kipuvad ei sobi mulle.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 16:15
Lgp Sister
ja Lpg Foorumi kollektiiv

Ma julgen siinkohal pakkuda välja sellise uuendusliku (oo ei, te ei pea mind tänama) lahenduse, et kui teemaalgatajale kellegi postitus ei meeldi või ta arvab selle mittesobiliku olevat, siis ta lihtsalt annab postitajale märku, et see selle kustutaks.
Ja postitaja teeb seda vastuvaidlemata.
Minul on täiesti olemas postituse juures Kustuta nupp ja ma olen valmis oma kõiki postitusi kustutama, kui keegi peaks selleks soovi avaldama
sry jällegi teemavälisuse eest, viimane kord ... vbl
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:22
ühes teises foorumis, millel oli küll ka hoopis teine platvorm oli nii, et kui keegi tegi teema, siis oli ta ka selle teema moderaator, lihtsalt kustutas ära mis ei meeldinud, ja kasutajad kes olid blokeeritud, seal oli selle nimi küll ignoreeritud, isegi ei näinud tema teemasi. Täitsa ok lahendus oli
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:33
S,Seal bdsmi teemas oli lause su vastuses: Kui inimene muutub igas olukorras räuskavaks ja juhmiks (Helgaks?), siis on ta ilmselt "peast Dominaks" muutunud ja võiks vahepeal rollist välja tulla
So, selles valguses, kuidas sa oma domina tegevust siin näed?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 13:59
"...kunagi ilutses ka esiorja kontos mingi meeleheitlik vihakõne "müüdavate vittude" aadressil vms. täpset sõnastust ei mäleta.
see oli muide ka üks põhjustest, miks kadus temaga kohtumise soov."

Jälle on mind teemasse sisse tassitud, kusjuures püüdlusega meeleheidet vms asja näidata. Kõik, kes ei maksa, ei ole üldse meeleheitel, pigem vastupidi.
"vihakõne", "meeleheide", "kibestumine" - kõlab nagu enda jaoks põhjuse otsimisena, ehkki lõpuks on must-valge seos - kes ei maksa, see ei saa kohtuda. Ja ma ei saa aru, kuidas see kõik minuga seostub, sest ma ei maksa nagunii.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 15:32
Pühi nüüd kenasti tatt varukasse, hüsteerik, ja ära ole selline lehetäi, kes igas teemas nutumunel käib🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 15:37
Trixy, vastan ausalt: ei, C ei meeldi mulle. Pealegi on ta äärmiselt tüütu, ronides vägisi minu alustatud teemasid kommenteerima ja läbustama. Oleks siis teemas, aga näiteks kaenlaluste fetishi teemas hakkab jonnakalt mingi higise särgi juttu ajama. Konstantselt.
Muidu ei teeks temast isegi välja, sest pole enam isegi lõbus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 15:51
Sister selle tatiga on nii, et ei maksa kiirustada soovitama 🙃 see ei ole hüsteeria vaid vägagi konkreetne sõnum
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 19:00
Slave, aga ütle, mida seal kaenlaaluses muud nauditavat on kui higi. Capri postitused seal olid väga teemakohased, ainuke viga, et vale inimene kirjutas. Sellepärast ma palusin ka enda postitus sealt väljajätta, et ei tahtnud rikkuda sinu ühemehesõud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 19:10
Kaenlaalused ja higine särk on ikka suht erinevad asjad.

Miks küll sul kaenlaalustega see higi nii tugevalt seostub?! Ehkki jah, see on erutav naiste puhul ja minu jaoks ka, kuid pidasin silmas eelkõige visuaalset poolt.
Kui naised näiteks käed üles tõstavad, et nagu poolkogemata oma kaenlaaluseid demonstreerida, siis on asi "härrasmehe higisest särgist" ikka päris kaugel või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 19:53
Selle visuaalse poole kohta ei oska mina midagi arvata, aga selles teemas tõin mina sisse erutava higi lõhna, mis kaenlaalustes tunda ja Capri kommenteeris seda omalt poolt. Aga kui teema oli püstitatud pelgalt kaenlaaluste nägemisele, miks sa siis ise kirjutasid seal nende lakkumisest?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 20:30
Sest tegemist ei ole särgi lakkumisega... mõistad?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 21:29
Aga särgil on ju sama higi, mis kaenlaalustes. Kui nüüd laenata teisest teemast, siis mulle meeldib naise vitt, meeldib selle naturaalne lõhn, aga miks sulle meeldivad kantud püksikud?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:06
teema on mingid ,,pärlid,,,aga asai kisub juba musta pesu pesemiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:22
Kaasaegne pesu on pärlitega
Mina aga tahan vabandada kõikide tumedanahaliste ees pruuni triibu pärast oma trussikutel
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:43
päevitus tuli läbi pükste
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 02:17
ma ei saa ruulidasinuga ,,sest ma sia blokki spämmi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 12:10
Higilõhn, tõeline afrodisiaakum.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 20:20
Algse teema meenutuseks, sest jott matab seda oma kiunuga:

Panen siia mõned "ilusamad" pärlid, mida see kompleksis tegelane foorumis esitab.
Miks?

-------------------------------------------------------------------------------------
"oi kui tore on ennast võimsaks tsensoriks kujutleda, mis? täitumatud fantaasiad erutavad ilmselt kõige rohkem

ok, goonerionu onaneerib päev läbi ja ööd kasutab ka. magades lööb pihku või loobub üldse magamisest?

Kui goonerite teemasse püüdis alguses kaasa rääkida, et ennast eriliselt ihara eneserahuldajana näidata, siis lõpuks ei suutnud halvustamata olla
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"härra luukere, õige härrasmees kingib daamile piraka straponi ja keerab hoopis oma tagumiku ette. nii käivad asjad tänapäeval"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tänu mõnele himurale härrale, ühele seksikale inglile ja maagiliste kätega pediküürijale. ning ühele virtuoossele fotograafile"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 20:39
Traditsiooniline küsimus: Kes peeretas?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 20:52
see oli jumalanna käsk, mitte kõhutuul
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 22:21
äkki oli jumalik kõhutuul. Peaks kilekotti püüdma ja säilitama kui reliikviat
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 23:14
Kui slave teistest teemadest oma pärlid ära korjaks siis oleks sellest teemast siin rohkem tolku
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 23:32
Ta ei tohi. käskijanna ei luba
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 14:20
Jott ju situb igas teemas,muud ta ei oska
Kaitseb oma capri peeretist ihu ja hingega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 14:46
Ludril kade meel või? Sind ei kaitse siin mitte keegi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 00:00
Algse teema meenutuseks, sest jott matab seda oma kiunuga:

Miks?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 09:36
Slave, kas sa oled mõelnud sellele, et miks prostitutsioon ei ole seadusevastane, aga poliitiline prostitutsioon, mida ka korruptsiooniks nimetatakse, on kriminaalkuritegu? Prostituut tohib lasta tasu eest enda keha kasutada. Võibolla tehakse vahest profülaktika mõttes häbi-häbi ja kõik. Aga kui poliitik ajab näiteks riigikogu puldis iba, mille eest keegi on talle salaja meelehead pakkunud, on ta kohe kriminaal ja saab täie rauaga.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 18:00
Peaks ka hakkama mulle kirjutanud jobude kirju koguma Nagu trixi mulle jumala òieti ùtles..ma olen tropimagnet. Kòik mulle kirjutajad on tropid..ja nii see kahjuks ongi.No tutvuda tahtjad, mitte kòik.
˅ näita rohkem ˅