Loomulikult võiks kõik inimesed olla ilusad, ausad ja head
Ja mõistagi tuleks kokkuleppest kinni pidada. Enamasti saavad muidugi petta kiimas mehepojad igasuguste ettemaksetega, kuid vahest tuleb ette ka teispidi varianti. Ehk siis see on juba kord selline "äri", kus varitseb keskmisest suurem moraalitus, eetikapuudus ja ka ausus. Kõik ses selles osalevad, peavad sellega ka arvestama ja seda nii teenust ostes, kui ka müües.
Ei ma pole eilane, tõenäoliselt ma aiman, et preili prostituut ei käinud seal autos mitte sokki kudumas
aga miskipärast kaldun arvama, et meil hetkel Tallinnas ei ole niiiiiiiiiisuur tööpuudus, et selle üsna riskantse ameti kasuks otsustada. Mina ise ei julgeks sellist ametit pidada, sest rahast ilma jäämine on vaid väike häda. Kaldun arvama, et varitseb ka märksa tõsisemaid ohte.
..........ja no see ei tohiks nüüd küll prostituutidele suure üllatusena tulla, et nii mõnelgi nende kliendil ilmselt tõesti ongiiiiiiiiiii naine kodus ja tõenäoliselt on mõnel isegi lapsed!! Seega eks selle pereisade raha eest teenindamisega ollakse ju arvestanud