Foorum
1
2
2010-07-17 22:45
Autor:
viiul
Saaja:
Lika29
Teema: vinget
Saadeti: 2010-07-17 22:34:10
Loeti: 2010-07-17 22:40:57
kustuta kiri

munniimu teed seal mis!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 22:50
Kirja saatjat ei ole ilus avaldada!! See näitab, et sind ei saa usaldada. Diskreetsus on null.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 22:52
ONGI NII V ???????????????????????????????????????????SELLEKS FOORUM ONGI ET SELLISTEST JOBUDEST KIRJUTADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 22:58
No nüüd ollakse ka sinuga ettevaatlikumad.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 23:01
PALUN VÄGA,MA POLE KUNAGI V66RALE INIMESELE HALBA KIRJUTANUD,EI PAKKU SIIN SEKSI EGA MIDAGI,LIHTSALT SUHTLEN UUTE INIMESTEGA JA VAATAN HINDAN PILTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 23:26
Ääähhh... umbes 1%
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 23:28
Ääähhh... umbes 1% iha.ee kasutajatest käib siinset foorumit lugemas. Nii et Likal ei teki usaldusega probleeme.
Aga jah, nõme on postitada kirjade autorit.

Tundub pealekaebamisena.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 23:28
Ja ma vabandan oma esimese postituse pärast, sõrm vääratas.
Palun see kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 01:53
Komytea: Said ka bloki teema autorilt?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 02:02
Praegusel momendil ei , kuid küllap mindki see saatus ootamas ees.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 02:06
Yes. Mina võitsin. Ma sain enne bloki Tänukiri anti ka ikka. Kahju, et medalit ei antud. Aga ehk sa saad medali kah.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 02:09
Uka-uka, mina prii.
Mina sooviksin medali asemel saada jalgpalli MM-i karikat.
Mis siis, et ma ise Hispaania meeskonna liige ei ole, mul lihtsalt on haiglane soov seda karikat endale saada.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 02:15
Vaevalt seda Lika käest saab. Aga sa kirjuta talle ja küsi. No ja kui karikat ei saa siis trükib su kirja vähemalt internetti
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 02:23
Kellelt: Lika29<

Kellele: Komytea

Sonum:

Parimad meeskonnad mängisid tegelikult pronksimängus. Peksa bljäät, mitte mjedalit ega kjarikat.
Oota veel neli aastat.

Lika29 - saa huumorist aru, eks ole.

Parma kuule... teeme oma jalgpallimeeskonna. BC IHALEJAD

˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 02:24
FC IHALEJAD siiski.
Oh mind kobanäppu jälle.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 11:30
See FC on siis naagu f u c k i ng või?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 13:14
Ei tahaks päris nõustuda et kirja saatjat ei tohiks avaldada. Kui saatja arvab et tal on õigus olla ebaviisakas ja kostitada kirja saajat ebatsensuursete väljenditega ( mida ta ei ole ära teeninud ), siis tuleb leppida ka sellega et see võidakse avalikustada. Enamjuhtudest jäävad sellised saatjad ju anonüümseteks ( pildituteks ) mida ei saa alati öelda kirja saajate kohta.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 15:11
Ma olen viimase postitajaga nõus. Kui ikka teisi roppude sõnadega kui solgiga üle valad siis peaks arvestama ka, et sind avalikustatakse. Sellise asjaga ei tohiks leppida ja niisama jätta.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 17:26
midagi pole selles imelikku ,et rõvetsejaid avalikustatakse. diskreetsusel ikka mu eesmärk. parma -on tugeva keha ja nahaga saab toime sellega,kuid naiste puhul ikka vast veidi teine olukord
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 18:05
eelpoolpostitanud tüdrukutega nõus
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 18:34
kui nüüd need teised „viiulid“ ka sellise süüdistusega üles tuuakse, tekiks nendest n-ö ummistus – ei oleks seda ruumi, kuhu neid panna. ja kes see hakkab seda siin uurima? kuni nad iff123-deks, euromynt28-teks jts ei muutu, peaks nendega teisiti hakkama saama (mulle tundub). nt blokeerida, kui muud teha ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-07-18 23:18
Näiteks Juuksur. Kirjutan sulle omast arust normaalse kirja! Sina arvad, et see on nõme ja ripudad mu kirja ülesse. On see siis normaale!! Ja pealegi olgu kirja sisu milline tahes va kriminaalne (tapmis ähvardused, vägiavaldusele kalduv jne) ja seda ainult politseile. Kõik need kes teisi niisama avalikustavad nimetan ma ebausaldusväärseks ja kohati ka laimajateks. Nõmemdad tegelased igastahes ja langevad kirja kirjutajaga samasse punti. Vähemalt minu silmis.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 00:28
Näda erutusest kohe käed värisevad.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 01:08
Seekord ei saa ma teemaalgatajast päriselt aru,kiri sisaldab ju vaid küsimust pildiltoimuva kohta.Ei ole seal ei sõimu,ega kõlvatut ettepanekut.Isegi erilist roppust mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 09:45
Oh ,kui lõbus iha portaal.Sest siin liigub ringi,kül miljonääre,liputajaid ja muidu rõvedaid ebaviisakaid inimesi.Mida kõike ei pakuta ja mõeldakse .et kõik on sinisilmsed.AHAH.Aga mida ikkagi öelda viisakus siin portaalis puudub,tullakse rääkima ja kohe hakatakse nõudma,et saada pilt,anna keppi,ning ja niiedasi.Täitsa rõve.Minul pole siit esiteks meestelt midagi vaja,vaid ütlen otse ja pilkan selliseid otse ja kui saab räägitud,siis oled kohe lits.Tore.Kas tõesti on siia kogunenud haiged aind,kus mujal polegi enam kohta.Jah on ka toredaid inimesi ja suhtlen rõõmuga,aga tõesti vähe.Kuna siinsed mõistavad,et pole mõtet olla nõme ja rõvedad,aga eks igale oma.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:32
parmaleikin – sa oled normaalne, kuid muuda adressaati.
see, mida sina seal mulle teatada tahtnud oled, ei puuduta mind. ma ei ole pidanud midagi normaalseks ja ei ole teatanud, et see on parim, mida selliste suhtes teha saame. on ka muid lahendusi (vt minu teksti, kus seal on „jah“? ei ole).

sind huvitas see, kas teavitamine (nt sinust mingite teadete avalikustamisega) peaks normaalne olema? ei peaks, kuid teisalt mul tekib tahtmine uurida sinult vastu - millest sa tead, et sina normaalsem olnud oled kui see teine, kes sinust teatab?
sulle on normaalne see, mida sina selleks pidanud oled, nagu temalegi. nt Lika ei pidanud seda normaalseks ja tundis, et teisi tuleks teavitada.
see ei ole minu tunnustus neile, ma analüüsin. kas sa oled seda teinud?kas sa suudad suhestuda sellega, mida nemad tundnud on ja miks?
kas nende positsioonilt oleks „normaalsem“ tunnistada sind sellisena nagu nemad sind teavad (nt laimad, kui sul tahtmine tuleb jne)...vs tuleks neil teha seda, mis neile parem tundub - nt teavitada sinust, n-ö laimates sind ka.
selline teavitamine baseerub mingitel tunnetel ja teise tunnetusel, mis on suhteline.
kuid see selleks.

mul olid teised plaanid.
ma tahtsin ütelda, et selliste süüdistustega (a la „ta teatas mulle seda“, „olen kuulnud teistelt, et ta tunnistas talle, et olen selline...“ jne) teavitusi ei peaks panema. mis neist süstematiseerida? kas see muudab midagi?
kui mingid teated nt summeerida ning n-ö tsensuuriks nendega wc-sse minna (internetil on ka wc-funktsioon), tekiks nendest ummistus.

ja lisaks see, mis sind, parmaleikin, huvitas – et kui „ilus“ on seda teha.
„iluks“ teistele neid muidugi sinna panema ei hakata. tahetakse midagi muud, milleks on mh teise (nt laimanute, alandanute jt) häirimine. kuidas sa paned paika selle, millal teine peaks tundma ennast sellest häirituna ja millal mitte.
minu suhtumine on, et kui laimamine, alandamine jm (euromynt28, iff123 jt) on ulatuslikum, on muutunud kriminaalseks jne, tuleb neist teavitada ja selliste suhtes tuleb midagi ka teha, diskreetsuseta.
muude teadetega on nagu on, suhteline. kuni suudetakse, tuleks nendega teisiti hakkama saada (see puudutab nt muudatusi suhtlemises). kui mingi tehnikaga seda ei lahenda, on olemas blokeerimine nt.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 14:24
ja Lika29, sulle – olgu pealegi, mis tehtud see tehtud - kuid millega sina rahul ei olnud?
kas häirisid teatud mehed vs häirivad sind ebatsensuursused ja nende mastaap?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 19:20
Siin on ju iga kasutaja kohta välja mõelda,mida iganes.Panna postitus,et see laimas ja alandas või küsis keppi.Mida kuradit siin selles portaalis kriminaalselt on.Kellel nõrgad närvid,logigu ise välja ennast.Solvamine avalikus kohas on midagi muud ja sellega tegeleb vajadusel politsei.Siin on võimalik kasutaja blokkida iga kell.Või bloki ennast.Kedagi pole siia ju vägisi kutsutud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 20:42
Mõnesmõttes tuleb elmariga nõustuda. Kui mina hakkaksin postitama kõiki neid rõvedasisulisi pöördumisi mida siin saanud olen siis jääksingi seda tegema. vahest võtan asja huumoriga, üritan aru saada millises seisundis need pöördumised tehtud võivad olla kuid juhul kui just midagi ekstra häbematut pole kirja pandud siis las nad jääda ( ma ei pea neid avalikustama ). Mõni eriti tüütu ja järjepidev isend võib ajapikku lihtsalt bloki saada.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 20:54
elmar59 - mitte portaal ei ole kriminaalne, kriminaalseks saab pidada mingeid tegevusi (see ei puuduta laimamist jms)
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 21:53
egas siin nõrgema närvikavaga inimesel tõesti tegemist pole erinevad inimesed erinevad mured mitte meeldivatega ju võimalus mitte suhelda lihtsalt meel rõõmsamaks
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 00:05
Mitte, et ma kuidagi sooviks "paharetti" õigustada, aga võibolla oli tegemist tõsise maamehega, kellele isa on õpetanud noku asemel m... ütlema.
Ausaltöeldes ega need teemaalgataja ülesriputatud foto ka midagi minu silmis väärt ole.
Käsi küünarnukini ... ei ole küll sünnis foto.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 08:39
Paharette pole muidugi ilus õigustada.Igasugune privakirjavahetus on nii keeruline ja vahel ka ebaõiglane.Kes os see kohtunik,kes ühel hetkel näitab kollast või punast kaarti.Mingil hetkel või tundmatu kasutaja tunduda nii tore ja samas pöörab jälle täielikult ära ja lisabki siia kuulutuse.Kuna siin nii seinast seina seltskond koos..mina lihtsal põhjusel ei avalikustaks mitte kedagi,kirjutagu või vastaku,mis iganes.Me saa keegi kunagi teada neid põhjuseid,miks inimene ühel hetkel hakkab ropendama,solvanguid ütlema või veel paljugi.Kes on see,kes kaks poolt ära kuulab ja kui olekski olemas see inimene,poleks sellest kasu ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:50
kulla Lika 29, viisakad tüdrukud täis suuga ei räägi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 21:46
KALLIS sucker34 SUPER HEA NALI.....TUNTUB JA ET SA OLED AMMU UNUSTANUD MIS ON SUUSEKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-03 14:17
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 21:33
Keegi võiks mulle ka meelde tuletada, mis on suuseks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 11:49
Suuseks - mis asi see veel on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 14:12
koik kes lahevad menti on ebausaldusvaarsed parmaatin,v mis sa olid.kits nahhui
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 16:00
mawerix. Mine üle silla koju tagasi ja põruta kitse rahus.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-09 15:20

selle juhtumi kohta oli hea vana anekdoot:
taksojuht küsib tüdruku käest: - kust sa niipalju raha teenid teed munniimist vää?
tütarlaps: - mees, palju sa palka saad, 5000? vot sina tegeled munniimemisega, aga mina teen menetti

˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 00:08
jube rõve pilt sellel likal 29 on,tundub,et kas on parm või eht tibla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 10:58
kallis jahimees999,ega ma pole ka sinult küsinud kas mu pilt meeldib v6i mitte,ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!SUU KINNI JOBU !
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 22:29
see lika29 on jah eriline mudahoor,odav lits.tal piddi mingi haigus ka olema
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 13:40
kuidas palun ??????????????????????????????????????????VABANDUST,MU ELUS ON AINULT 1 MEES,JA MUL POLE HAIGUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILLEKS SA SEDA LOLLI JUTTU SIIA KIRJUTAD ???????????????A??????????????????????????????????+
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 13:43
MA EI KUJUTA ETTE,KUIDAS SAAB V66RAS INIMENE SELLIST JUTTU SIIA MINUST KIRJUTADA ???????????????????????????????
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 14:20
sa oled haige ka vaimselt,keegi sind enam ei taha,kuna su juuksed on hõredad ja oled täis aknet.Lõpeta see teiste mustamine,siis ei tee keegi ka sinust välja,ela rahus edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 02:02
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:13
kas nii hull on asi siis???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 16:59
Ma arvan et yazuu tegi lihtsalt näitliku näite et mis tunne võib olla kui foorumis sinust kirjutatakse.
Saad aru lika29 ? Ei ole ilus avaldada foorumis kirjavahetusi koos nimega - see tekitab täpselt sama tunde nagu sinus tekitas yazuu postitus.
Käituge teistega nii nagu tahate, et käitutaks teiega - nii lihtne see ongi. Ja kui inimene "normaalse inimese" (krt ma vihkan seda väljendit tegelikult) kombel suhelda ei oska siis temaga ei pea suhtlema - selleks on siin lehel kah võimalused olemas.
˅ näita rohkem ˅
1
2