Foorum
2010-06-20 15:58
Või mingi taoline vene "lind" saadab suvalt oma 2000eek maksvaid teenuseid reklaamivaid kirju. Ning kui ütled vÄ«isakalt āra,ning et sa pole seda raha vāārt saama 30min eest..siis tuleb sõim ning blokk.kas nüüd prostidel uus nipp ,et määrivad juba ise end kaela. Huvitavad naised.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-20 23:24
Ütlesin ise ka viisakalt ära aga sõimu pole järgnenud. Ju ma siis olin veel viisakam, või ei ole sõimu järjekord veel minuni jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2010-06-20 23:33
No eks see võtaks kiruma küll, kui jääd nii rahast kui kepist ilma.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-21 02:28
siin pole midagi imelikku ,et prostituut ennast müüb-rasked ajad panevad kõik ajurakud tööle. kui kellegiga kord õnnestunud siis otsitakse järgmist mõni võib pere viimase leiva rahagi ohverdada meelituste peale
˅ näita rohkem ˅
2010-06-21 09:04
Prostidel on enda arvates niipalju ajurakke,et kui keegi loll on neile suure summa välja käinud siis mõtlevad,et kõik on maksumehed ja kui keegi arvab,et summa on liialt suur siis tuleb sõim ja blokk
˅ näita rohkem ˅
2010-06-21 11:44
No selliseid Maardu linde ei tahaks katsuda ka,üks haigus ajab seal teist taga.no vaevalt pildid ka taolistel omad.lastakse eesti keeles paar lauset kirj,saata siin köigile.ise midagi eesti keelest aru ei saa.aga põhiline on enda teenuse ülehindamine,samuti enese. Ei mõista et alati mõnele midagi ei meeldi on sõim ja kohe blokk.laske siis teisel ka midagi vastu öelda. Nagu ārapanemine,et mina sain esimesena sitasti öelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-22 08:03
No ei tea mis komme see on sedasi ennast peale suruda, kahjuks olen seda kuulnud ennegi siin lehel, et sedasi pakutakse ennast aktiivselt ja saadetakse kirju. Olen ise antud asjas sees ja tunnistan otse, et antud asjas ma ei poolda agressiivset reklaami. Seega kui kedagi vaatan või kommin, siis mina seda nüüd küll ei taotle, et inimene mind tellima hakkaks või siis ma nagu teadlikult suruksin ennast peale. Pigem vaatan huvist mis inimesi siin on, mis maailmavaatega, millega tegelevad ja mida otsivad ning piltidest vaatan pilti ennast mitte just inimest, et ohhh äkki....jah selline agressiivne reklaam on vastik antud teemas ja ma ise ka ei poolda seda. Kuulutused ja asjad loomulk aga, et saadab inimesele enda kirju pakkumistega jne. see ei sobi minu arvates ja tõesti see ei tõsta mainet vaid pigem viib seda madalamale.
˅ näita rohkem ˅