Foorum
2016-05-27 23:50
Krissul on nõrgad närvid. Tegi teema kellegi varastatud piltidest ja ma tõestasin talle, et imejaveltsina oli ta ise suurim suli. Tõde oli valus kuulda ja nii see teema kadus. Panen siis meie vestluse uuesti üles.

imeiavelts

2016-05-27 22:40:59 Kustuta postitus

Kristjan2 alias imejavelts või vittlakkuja on nüüd küll viimane tegelane, kes tuleb võõrstest piltidest kobisema. Imejaveltsina kasutasid pidevalt varastatud pilte. Suuremat suli kui sina nüüdne kristjan2 annab otsida. Naera ribadeks sellise peale.

kristjan2

2016-05-27 23:02:18

Jälle see looser on siin. Imeiaveltsi meelis tegevus koos jottiga on teistele olematuid kasutajaid külge kleepida. Kui paluda neil tõestus teha siis on suud munni täis. Ainukesed kes teistele varikaid pähe määrivad ongi imeiavelts ja jfjm. Olen korra juba äelnud ja olmselt nii ongi et üks neist on teise varikas ja vahet pole kumb.
Nüüd siis väidad et kasutan varastatud pilte. Ole nii hea ja pane siis need mis õiged on, juhul kui sul on. Ilmselt jääd ka seekord hätta.
Hea soovitus sulle, mine arene veduripede.

imeiavelts

2016-05-27 23:18:30 Kustuta postitus

Sa tropp kristjan alias imejavelts oled juba seda siin foorumis oma sõnavõttudega nõrkemiseni tõestanud kes sa oled. Nii et mul pole vaja midagi sulle tõestada. Imejaveltsi ja sinu esinemised on üksühele sarnased. Kasutasid jah imejaveltsi kontol varastatud pilte ja mingil põhjusel blokkisid selle, mis on nüüd siit jäädavalt kadunud. Kuid sinu kahjuks on mul piisavalt hea mälu, et seda kõike mäletada. Imejaveltsil oli täpsel sama komme mis kristjanil, et teha julges aga tunnistada ei julenud. Nõrk oled.

Mida rohkem siin ihas esined seda enam tõestad, et oled endine imejavelts. Aga minu isik jääb sulle igavesti mõistatuseks. Jfjm võib ju sulle paras pähkel olla, kuid mind ei seo temaga mitte midagi.

kristjan2

2016-05-27 23:23:37

nagu sa just väidad ei suuda sa jälle miskit tõestada vaid aja s sama pläusti iga kord kui palun sul faktid välja käia.

imeiavelts

2016-05-27 23:29:52 Kustuta postitus

Palu jumalat tropp, mul pole midagi vaja tõestada. Fakt see oled ju sina ise. Mis fakte sul veel vaja on.

imeiavelts

2016-05-27 23:33:11 Kustuta postitus

Nüüd võid teema kustutada
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 00:00
keegi tra kustutas teema. Siin on ju osa juttu puudu. Ole mees ja pane ikka kõik mis oli. Ah õige jah sa ei suuda ju.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 00:04
Imejaveltsina olid sa sama kiire oma postitusi kustutama ja siis ootasid mingeid tõestusi. Ma tropp ei jõua sinuga selles osas sammu pidada, sest saa kustutad kiiremini, kui ma lugeda jõuan. Nõrk oled.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 00:05
Ma sugugi ei imesta, kui varsti on see sinu tekst kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 00:17
Ega see Krissu normaalne ei ole. Peakolu kumiseb kui tühi piimalähker. Muud targemat teha ei ole kui koos pederastist Beaniga foorumit risustada.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 00:50
Ja sina lits pead iga teema juures provotseerima!Ajukääbik
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 06:06
Bean, ole ikka väärikas mees ja ära kena daami kohta nõnna ütle.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 07:34
Kus sa seda daami nägid? Daami sõnavara ei ole selline nagu siin kirjas. Nii räägib tavaliselt turumutt või mahakäinud libu.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-28 15:30
Sigadega dialoogi pidamiseks tulebki röhitsemine ära õppida. Sina Krissu ja sinu Bean ei tea viisakusest ja naistega suhtlemisest absoluutselt midagi. Kõivõrd te olete pederastid, siis on see ka ilmselge sest enamus teie tutvusringkonnast on ainult joodikud ja samasugused pederastid.
Sõna "pederast" kasutan ma meelega sellisel kujul, kuna gay või homo oleks teie suhtes liiga hellitav ja asjadest eelistan ikka rääkida nende õigete nimedega.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-30 20:00
Sa teine kristjan oled nagu maha käinud imejavelts. Kui sa imejaveltsi konto blokkisid, siis miks sa ikka tema võtteid kasutad. Rahune maha ja ela oma elu. Elu on selleks liiga lühike, et siin ihas lolli mängida. Naudi suve ja tunne elust rõõmu tropp.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-30 20:08
no ela siis oma elu ja rahune maha. Mängi mujal lolli aga mitte siin ihas. Kaldun arvama et sa ei pea lolli mängima. Naudi siis suve tropp.
Jaksu sulle edaspidigi teistele oma varikaid külge kleepida. Sina ja jott olete meristrid sel alal.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-30 20:22
Just just teine kristjan, soovitan sul siis oma sõnade järgi toimida. Mul on oma elu realis täisa olemas ja siia ihasse eksin ma ikka väga harva. Sulle soovitan ka siit kaugemale vaadata ja mitte päevi ja öid siin veeta. Mida mul ikka kleepida, kui see ju nii ongi et oled imejaveltsi õigusjärglane. No Jfjmi tasemeni mul ja loomulikult ka sul on veel pikk tee minna. Imejaveltsina oli sul ka komme Jfimi kallal nokkida, kuid tema pole sinust mitte grammigi huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-30 21:10
no on tropp. Omal pandi põhikonto kinni(imejavelts). Siin tola mängides kõik aru saaksid kellega tegu tegi too topp omale uue konto ja nimeks pani sarnase nime IMEIAVELTS.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-28 01:40
tee selgeks mis asjad on faktid ja siis esta need. niikaua kui sul neid pole oled sa turumuti staatuses
˅ näita rohkem ˅
2016-08-06 10:44
Lasteaed))))
˅ näita rohkem ˅
2016-08-07 20:26
ühesugused tropid mõlemad
˅ näita rohkem ˅