Krissul on nõrgad närvid. Tegi teema kellegi varastatud piltidest ja ma tõestasin talle, et imejaveltsina oli ta ise suurim suli. Tõde oli valus kuulda ja nii see teema kadus. Panen siis meie vestluse uuesti üles.
imeiavelts
2016-05-27 22:40:59 Kustuta postitus
Kristjan2 alias imejavelts või vittlakkuja on nüüd küll viimane tegelane, kes tuleb võõrstest piltidest kobisema. Imejaveltsina kasutasid pidevalt varastatud pilte. Suuremat suli kui sina nüüdne kristjan2 annab otsida. Naera ribadeks sellise peale.
kristjan2
2016-05-27 23:02:18
Jälle see looser on siin. Imeiaveltsi meelis tegevus koos jottiga on teistele olematuid kasutajaid külge kleepida. Kui paluda neil tõestus teha siis on suud munni täis. Ainukesed kes teistele varikaid pähe määrivad ongi imeiavelts ja jfjm. Olen korra juba äelnud ja olmselt nii ongi et üks neist on teise varikas ja vahet pole kumb.
Nüüd siis väidad et kasutan varastatud pilte. Ole nii hea ja pane siis need mis õiged on, juhul kui sul on. Ilmselt jääd ka seekord hätta.
Hea soovitus sulle, mine arene veduripede.
imeiavelts
2016-05-27 23:18:30 Kustuta postitus
Sa tropp kristjan alias imejavelts oled juba seda siin foorumis oma sõnavõttudega nõrkemiseni tõestanud kes sa oled. Nii et mul pole vaja midagi sulle tõestada. Imejaveltsi ja sinu esinemised on üksühele sarnased. Kasutasid jah imejaveltsi kontol varastatud pilte ja mingil põhjusel blokkisid selle, mis on nüüd siit jäädavalt kadunud. Kuid sinu kahjuks on mul piisavalt hea mälu, et seda kõike mäletada. Imejaveltsil oli täpsel sama komme mis kristjanil, et teha julges aga tunnistada ei julenud. Nõrk oled.
Mida rohkem siin ihas esined seda enam tõestad, et oled endine imejavelts. Aga minu isik jääb sulle igavesti mõistatuseks. Jfjm võib ju sulle paras pähkel olla, kuid mind ei seo temaga mitte midagi.
kristjan2
2016-05-27 23:23:37
nagu sa just väidad ei suuda sa jälle miskit tõestada vaid aja s sama pläusti iga kord kui palun sul faktid välja käia.
imeiavelts
2016-05-27 23:29:52 Kustuta postitus
Palu jumalat tropp, mul pole midagi vaja tõestada. Fakt see oled ju sina ise. Mis fakte sul veel vaja on.
imeiavelts
2016-05-27 23:33:11 Kustuta postitus
Nüüd võid teema kustutada