Kuna Urukass/Kosmosetutt/1emalendur/DonSidorov ja ukrainka (loendamatud aliased) kordamööda seda teemat teevad ja kaineks saades taas kustutavad, mõtlesin, et korjaks nende fantaasia veidi püsivamalt kokku. Kõike ei saa kahjuks puhvritest enam kätte, osa lennukaid fantaasiaid on kaotsi läinud.
-----
magustussu
2015-11-24 16:52:55
sa värdjas ei saavuta sellega midagi.see sait on sinusugeid itoote täis.ma mees olen ültse.. lükkan sulle estlase närakas munni suhe.venemeestel ahvide peale ei seisa,mine nüüd kaeba edasi estlased elu aeg olnud kitsed venelaste käes persse vahel saanud rassisitid.lollakas mul teada kes oled,need vale nimed üleval ajab mind peeretama minu nimi ültse monika.posti
-----
martakenake
2015-12-20 15:44:59
Kuule väärakas lõppeta see sittumine miks sa surnude nimed valed üles lisata.väärakas sul häbi pole.kui yahad kana kitkuda saame kokku raibe.ma ju läbi ibekoodi näe ära su andmed juba kohtus on su andmed ma pole loll et lisn siia su andmed hahaha mu nimi ikka monika verbitskaja 11 märts sünna 1973a loll perv.mul kahju et sa lisad valed nimed ülesse kes on ültse 15a laps ja ammu surnud.sa oled haige mind sjab naerma l
kui loll sa oled.väär areng sul on.oh sind pede kohtus näeme laimu ees.ja vale nimed lisamise eest tropp.kärva ära sel aasta mädaneks su käed ära.et sa surex see aasta estlase närakas
-----
kusensulle
2015-12-22 02:10:11
Kas monika verbitskaja mustlane su lesbi vä.haha mils sa leena123 konto ei lisa ta ju mustlane narko lits ju kas ostis su ära bä haha väärakas
-----
kusensulle
2015-12-22 02:10:11
Julia rästas ime munni
-----
pussykiisu
2015-12-30 23:54:13
Kõik on valed mise musejonks kirjutab.tal mittu kontid vitulimpsija tulehomme kõik.nad üks see sama isik.vittu viha käib jäi türast ilma. oma kundest nüüd käib selline laim. oleme ausa kes tahab endale perverti voodisse.pool mees ja pool naine.kui oled loll usu.see on lihtsald kättemaksu iha.normased inimsed isegi ei pane seda hullu tähele.kustab teema teeb uue.tal igav ajaviideks tööl ei käi.ja sittub ise.ise ongi see mustlane.kes siis muud olla saab.vittu viha suut monika mustlane lital.isegi nimi tal vale üleval on pantud
-----
pussykiisu
2015-12-31 00:15:06
Ma pole ültse naine.mees lihtsald ajaviideks siin.selle taga vanamutt lihtne3 jube 50a vavamutt selline kadedus teeb varikad et laimata süütuid inimesi.ei kõlba ju nii sellise vanuses noordega aru panna.enda rõvetade üiltide all ei julge vä.head uut aastat head ööd
-----
1emalendur
2015-12-31 00:40:10
Sulle Lihtne3 tissid meeldivad ? Panid tähele, et rindade vahel on korrektuure tehtud? Udutatud jne. See on demonstr
-----
1emalendur
2015-12-31 00:47:56
Ära aja paika. Ma võin kirjutada kes see Lihtne3 on, ehki sissejuhatus on juba esimeses kommentaaris.
-----
1emalendur
2015-12-31 00:51:12
Labane vanatüdruk, keda ükski normaalne (Vitulimpsija on alandlik tross) taluda ei suuda.
-----
1emalendur
2015-12-31 00:59:23
Aga sa oled ammu erinevate kontode alt kirjutanud, et sulle meeldivad ropud naised. Mõttetu sinuga siin vaielda siis, sest TuleHomme on just selline tapeet, mis sind seinal ripuks. Parasjagu ropp ja intelligentne. Viimane sind ennast muidugi ei iseloomusta.
-----
1emalendur
2015-12-31 13:51:22
TuleHomme, miks sa ennast valedega puhtaks raputada püüad? Mina ei ole sind "räigelt solvanud" ja ka ei ole sind sõimanud. Jah, olen heitnud ette mõningaid sinu ja mõnegi teise inimese ebahumaansed sõnavõtud ja pilkamised. Olen pidanud arusaamatuks pühendumust kiusata mustlannasi. Jah, tõepoolest ei saa ma aru, miks naisterahvas on võtnud missiooniks keegi suli, kes mehi tillist tõmbab, paljastada ja ristile tõmmata. Oled sa ise ta võlude võrku langenud, et nüüd kättemaksuks kivi talle kaela veeretada püüad? Pisut omasooihar paistad sa olema küll, sest miks muidu teiste naiste välimust mõõdad ja arvustada võtad. Nii et sinu motiiviks võib täiesti vabalt olla ise võrku langemise eest mustlannasi karistada.
Olgem ausad, ega "püüan lihtsalt kodusaiti puhastada" ei ole kuigi veenev, sest selle said maine tõmbavad maha avalikud naised ja mustlane selle kõrval on ainult nohu.
Jah, me kõik onaised olemegi siin enamus meeskülastajate arvates litsid. Pannes siia kuulutus, et otsin meest, helistab sulle päevas sada jõmmi ja keegi ei tule selle peale, et esmalt ennast tutvustada. Oh ei. Esmalt küsitakse et kus asud ja ega sa paks ei ole. - Vot nii suhtutakse naistesse sinu "koduplaneedil"!
Mõte katkes ja "õlle lahtub", hiljem jätkan.
-----
Urukass
2016-01-04 01:22:24
TuleHomme, mängi keradega!
-----
eestimats
2016-01-07 01:34:56
pane tõelise mustlast ka siia siis kes tunneb.paidest monika verbitskajad.teda vähemaldp aides on nähtud.mind aga keegi nii see on minu kohta laim.ma pole mingi nona.vaid ilona sa vana mära
-----
Urukass
2016-01-10 20:12:36
Tead, Lihtne-lits aka TuleHomme, mata oma sõjakirves maha. Sinu K-ina kontot ei ole juba ammu käsitletud.
-----
Urukass
2016-01-10 20:21:35
Ja kas see ei olnud mitte sina, TuleHomme, kes jutukas erutas ja tisse raputas, kui need täpilise trikoo seest välja vepslased... ütlesid, et nüüd näete piimajõgesi ja kui kapsas kõhust väljub, siis pudrumägesi..
-----
Urukass
2016-01-10 21:15:08
Ilmuta halastust ja ära istu nii julmaltn näkku... Sa olei juba vana naine. Tiss ripub nagu sepa põll ja "õnneauk" on nagu naftapuurauk. Sinu elu on läbi. Ära ürita oma kortsus varemeid noorte kukile rajada..
-----
Urukass
2016-01-10 21:29:53
Tuleks sellest kõigest siis rohkem munni ja volikut.. aga ei, Lihtne-lits kahmab kõik omale.. täitmata nagu mudaauk..
-----
divavictoria
2016-01-10 21:35:08
Lihtne3 on ise see petur.teisi laimata peseb end puhtaks et temani ei jõuaks et ta ise on.et inimeste mõted mujale viia peab vaese plika peale ajata.kahju lausa kui haiged ja kadetad võivad inimesi olla😢
-----
Urukass
2016-01-10 21:39:52
Vastik väike kortsus koletis onju, kes puldikorregeerimis programmiga oma kortse teibi.
-----
Urukass
2016-01-10 21:41:05
Pukdui la..la
-----
Urukass
2016-01-10 21:41:38
Puudel
-----
divavictoria
2016-01-10 21:42:14
Urukass ma saan aru noored peast soojad.las nad olla ise vanamutt vanaema häbi pole tal.vist pole kodus midagi teha meest teda ei keppi peab kuskil pobiks saama😂
-----
Urukass
2016-01-10 21:42:32
Pilt nahui.
-----