Kas jälle mingi jama Marleen01-ga
Olen kohtunud temaga korra ja see jäi ka viimaseks.Kutsusin ta hotelli,esmamulje oli suht normaalne...kuigi oli selline vaikne ja kohtlase moodi.Enne voodisse hüppamist käisin ise veel kergelt veega üle ja ootasin,kuna Marleen siis ennast natuke kasib.Aga ei...võttis riided seljast ja kobis voodi ja mina siis tagantjärgi,ise veel mõtlesin,et ju siis on ta ülipuhas.Vitt vist päris ei haisenud,aga kaenlaalused haisesid kõvasti.Ajas kummi otsa,aitas munni endale sisse ja jäi ootele nagu meritäht.Liigutasin mõned korrad,kuid kuna higihais ja tema passiivsus võttis väikemehelt rammu,siis seksist ei tulnud midagi välja.Võtsin kummi pealt ja torkasin munni talle suhu...imeda oskas natuke paremini ja ka paugu neelas kenasti alla.Nii,et Marleen01-ga ma tema hügieeni puudumise tõttu enam ei kohtu.
Olen kohtunud ka Regiina2013-ga ja mitte üks kord,vaid mitmed korrad.Ta on väga kena,lõbus,seltskondlik...igav temaga juba ei hakka.Ja mis jutud narkost ja alkost...olen nii mõnedki korrad temaga pikemalt koos olnud oma pidudel ja Regiina on alati kõigele ei öelnud...kui siis ainult natuke veini.Hügieeniga on kõik okidoki...puhas,lõhnab hästi...kiisu on puhas ja sile nagu beebi pepu...mmm...võibki limpsima jääda.Seksi poole pealt ei oska midagi enamat tahta...teeb kõik selleks,et sulle maksimaalset naudingut pakkuda.
P.S. ,,musjonks,, Sina oled vale koha peal oma suu lahti teinud...me ei ole koolis emakeele tunnis ja kui Sina ei puutu teemasse,siis on targem plõks kinni hoida