Täiesti ulme, et sellise jutuga isik tünga teeb. M6ned kuud tagasi oli meil jutt, et saadan mina talle siit Saksamaalt arvele 40 eur ja tema saadab selle eest mu aadressile Kalevi komme. Raha sai saadetud tema poolt esitatud arvele ja 2 juunil kirjutas ulmelineulme, et raha laekus, m6ned päevad hiljem aga teatas, et pani paki teele.
1 juulil oli sellest siis ümmarguselt kuu aega möödas. minupoolsele märkusele Facebookis mis nägi välja järgmine:
"Huvitav aspekt: paar pakki kommi Eestist saksamaale reisib kuu aega???? Eelnevalt sai 40 eur saadetud tema poolt viidatud arvele mille kättesaamist ta kinnitas, kommide saatjale Mina Olen Heiki ja nüüd on siis, et kas ta ei olegi saatnud v6i on post hakanud t6esti sedasi käituma mis on suht ebat6enäoline.On kellegil kogemisi sel aastal pakkidega? — feeling annoyed."
vastas ulmelineulme: "saan su ärritusest täitsa aru... ajab vaikselt vihale küll..samas mina ei jõua ka neil päevast päeva kukil käia, et milla kus mis see pakike kohale jõuab... pakkusin sulle varianti, et panen tähituna teele.. oleks kindlam kontroll asja üle olnud.. ning ilmselt, kui need lähipäevil sinuni ei jõua, siis lihtsalt saadangi uue paki ja seda selliselt.."
Väidetavalt saatis ta paki uuesti aga mida ei ole, ei ole temapoolset saadetist ja täna on juba 31.juuli. Ei saa ka kummagi riigi, ei Eesti ega Saksa Posti selles süüdiatada, s6ber kes elab Haapsalus, pani analoogse saadetise teele eelmise nädala neljapäeval ning eile leidsin postkasti Eesti komme täis oleva
Närvikulule odavam oleks vist tulnud oma kommisooviga otse kalevi poole pöörduda, mitte selle ulmelise ulme? Raha läinud ja komme ka ei tulnud.