Olen siinroosas roosas mullide keskkonnas suht harva, sest enamus aega välismaal, kuid tunne mida soovivad Eesti neiud on hullem kui vist üheski muus riigis. Nina ja ego on ikka suurem kui Hollywoodi staaridel.
Olles kuulutanud siin ja suurim summa mida öö eest on küsitud on 1500EURi aga see, et 300-600 paari tunni eest küsitakse-see on ülitavaline. Selle peale kui küsin, et millest see hind nii suur on, siis tuleb üldjuhul vastuseks, et ega ma mingi lits pole, kes 50nega selle ära teeb
ja pakkujaid on meeletult, miks peaksin vähema eest tegema? Selle peale tegin katsetuse ja tegin naise konto ja panin kuulutuse-postkast ummistus 15 minutiga ja see mida Eesti mehed pakuvad on ka ikka ulme ja ilmselge, et need neiud ei mõtlegi muust, sest on ka tõesti ülitavaline, et Eesti "kalevipoeg" või siis ma ei tea kes pakuvadki kohtumise eest 300-700 Euri. Kas need diiliks ka saavad, ma ei tea.
Selle peale veel võttis ka minu väliskülalise muigama, kes on ärimees ja igas maailma otsas maandunud kenade neidude seltskondades ja isegi tema hakkas kukalt kratsima nende summade peale. Iseenesest saab selle raha eest, mis siin neiukene Eestis küsib paari tunni eest(300-600): Ryanairiga lennata Euroopasse(eelnevalt ette ostes) ja tagasi ja öö otsa juua ja erinevate naistega vastavates klubides kas privaatselt või siis grupiviisiliselt enamat ja paremat "teenindust". Kuigi olen Eesti naise välimuse austaja võib väita, et sealsetes klubides on need neiud kordades ilusamad kui siinse keskkonna keskmine esindaja.
Seega paljuski ikkagi eesti mees, kes on saamatu just ise selle turu ära rikkunud ja no kindlasti on ka eesti naise ego paraku liiga kõrge, kuigi selleks põhjust pole, olles Ihas kuulutaja.