Foorum
1
2
2014-06-25 12:12
tegutseb nii et lubab skypes maad ja ilmad kokku, kui kannad talle raha, kui raha üle kantud siis kadunud, tehke omad järeldused.

kuna eelmine teema millegi pärast kustutati ära siis teen uue...

Isik kes selle taga on väga "huvitav" kodanik, lisaiinfo või täpsema info saamiseks pöörduda postkasti.
˅ näita rohkem ˅
2014-06-25 16:42
Huvitav, kas keegi neid kalu ka petisteks sõimab, kes konksu otsast ussi ära söövad
˅ näita rohkem ˅
2014-06-25 16:51
aga kas nad on siis v?
˅ näita rohkem ˅
2014-06-25 16:51
tegu on isikuvastase kuriteoga, ja antud kodanik, kes selle kasutaja taga on, on nende eest korduvalt istunud, ja mitte just vähe (kindel allikas)
˅ näita rohkem ˅
2014-06-25 22:12
Kalamees on ka isik ja sööt tema isiklik omand. Kuvari ees onaneerimine on täpselt samasugune meelelahutus, kui jõekäärus ussileotamine.
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 00:02
kas keegi on üldse kaamera ees onanud?
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 00:31
Mille eest sa talle siis raha kandsid?
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 04:23
Uskumatu idioot. Lausa valus on vaadata, kuidas karistusseadustikku vägistatakse. Sa sninger tutvu natuke selle viimasega. See on internetis täiesti avalikult ja tasuta lugemiseks üleval.
See, kui keegi tark poiss suutis sinusugust weebika pihkurit lüpsta, siis on tegemist varavastase kuriteoga, ehk kelmusega.
Kuna aga sina, weebika pihkar, ei suuda/julge iialgi tõestada, et sa omal pauku lahti taguda ei saanud, pisku raha eest, siis on tegemist omavahelise kokkuleppega, mida saab vaidlustada halduskohtus, kus siis kohtunik otsustab, kes kokkuleppest kinni ei pidanud ja kui palju selle tagajärjel keegi rahalist kahju kannatas.
Ennem siia mingit iba postitades, palun tutvuge kehtiva karistusseadustikuga ja õigekirjaga. Nutt tuleb kurku lausa, vaadates seda eesti keele rüvetamist. Protsentuaalselt on iga esimene ja viimane weebipihkar düsgraaf.
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 10:47
Me kandsime talle selle eest, et ta kaamera ees väänleks. Ja selgeks ka kirjas see, et vastu me midagi talle ei tee.
Ja jah, cupacabarabra ei ole mul tõesti viitsimist mingi tühise summa pärast hakata asja ajama, kuna see võtaks liialt energiat ja raha minu poolt. Aga kuna tegu on petturiga, siis on point seda vähemalt siia seda üles panna. Kuna ma tean kes selle taga on ja lasin uurida selle inimese tausta, siis mul on kindel allikas, mille najal ma väidan, et tegu on korraliku pätiga. Erinevatel andmetel on antud kodanikule määratud päris pikki istumisi. Ei mõista ma neid inimesi, kes kohtu poolt süüdi mõistetud kodanikke kaitsema veel hakkavad...
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 13:20
No aga siis pole ju raske panna siia selle päti nimi ja lisada lingid, karistusregistrist. Sinna on igal kodanikul vaba sissepääs.
Keegi ei ole siin kaitsenud kedagi. Lihtsalt natuke silmakirjalik on seaduserikkumisele seaduserikkumisega vastata ja hakata rääkima milline pätt keegi on.
Ma löön oma naabril akna puruks, tema lööb pärast minu akna ja siis räägib teistele milline pätt ja elukas ma olen. Ise on samasugune.
Te teete ainult iseennast siin lolliks, oma tüssusaamisest pajatades. Ükski normaalne inimene ei tunne kaasa tegelasele, kes maksis suvalt tundmatule isikule ülekandega raha ja lootis siis näha weebikas mingit mõrda tantsu löömas ja vagiinat paljastamas.
Igas muus foorumis naerdaks teid välja lihtsalt. Ainult siin leiategi omale kaastunnet, samamoodi tüssu saanud onajate poolt.
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 14:10
sa vist ise tegeled siin samasuguste asjadega...
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 15:38
ega sa cupacabara ka ju mees ükski normaalne naine ei käi jutukas enda kaamerast mingit videot laskmas
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 17:33
Jah, ega veebionaja mõistus kaugemale ei küündigi.
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 19:22
ära sa tule mulle rääkima midagi minu mõistusest
u have no idea...
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 21:52
Tõsi, selle puudumist oled sa juba terve selle teema siin tõestanud
˅ näita rohkem ˅
2014-06-26 22:32
seda sa tahaks jah arvata...
˅ näita rohkem ˅
2014-06-30 23:10
Päris haiged inimesed kommenteerivad siin hoiatajatele vastuseks. Igaüks teab, et petturid on iseendaga mitte hakkama saavad värdjad, aga need, kes siin parastavad ja irvitavad on ise samasugused värdjad. Ilmselt on tegemist petturite ringkaitsega. Samas te teate seda kindlasti ise ka. Lihtsalt tuletan meelde .
˅ näita rohkem ˅
2014-06-30 23:25
Kes teistele värdjas ütleb,see tegelikult ise see on.Tuletan lihtsalt meelde
˅ näita rohkem ˅
2014-06-30 23:54
Minu arust on just need petetud enesega mitte toimetulevad hädavaresed, kes isegi raha eest ei saa seda, mis teistel tasuta käes. Ja kui seda nutukoori siin uskuda, siis petised tulevad ikka väga hästi omadega toime.
Üks kõik kas õiglaselt, või ebaõiglaselt, aga lollim on ikka see, kes petta saab.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 00:24
Kas sa ise ka usud, et kui tulevase härra või preili petise käest küsiti, kelleks ta tahab saada, siis ta ütles "iha.ee petiseks"? Minu arvamine on, et oma eluga ollakse kuhugi pimedasse kohta kukutud ja teenitakse töötu abirahale pisut lisa.
Ka petturluse avalik heakskiitmine on päris ammendav ülevaade inimesest.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 00:40
Kes siin petturlust heaks on kiitnud?
Kõigepealt tuleks lõpetada iseend petmine, siis poleks ka teistel seda nii lihtne teha.

Jääb mulje, et loll olemine on auasi. Miks muidu sellega uhkustatakse ja seda õigustatakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 13:13
jfjm

Lisan veel niipalju, et kui oleks vähem neid turakaid, kes ennast labaselt lüpsta lasevad, siis poleks ka petiseid. Kõik algab ikka ühe inimese lollusest ja kui teine inimene seda ära kasutada oskab, siis millisel kujul see pettur loll on?
Walle1, pigem on ikka need tünni saanud mehepojad siin omadega pimedasse kohta kukkunud, et ei suuda tasuta seda leida, mida normaalsed mehed leiavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 14:03
küsimus ei olegi ju selles, kes on lollim. fakt on, et lolle jääb alati olema. aga peab neil siis tingimata nahka üle kõrvade tõmbama, kui nemad oma intelligentsussädemetelt tüssajaga, (kes muuseas samuti just kõige eredaim kriit karbis ei pruugi olla,) samal tasemel ei ole?
minu silmis ei vabanda pettust ega vargust mitte miski. sellistel puhkudel hakkan ma tõesti igatsema Å¡ariaadikohut- käsi maha ja jutul lõpp. andke andeks. nulltolerants.
petised on aga nagu prostituudid, maailma vanim elukutse. kohe kui üks loll koopaelanik juhmi vaevaga endale midagi soetas, suurema mammuti maha murdis, kindlasti oli kohe kohal ka füüsiliselt äbarikumaid liigikaaslasi, kes vähemalt mammutilonti ülelüüa üritasid. kuna endal jaks ja viitsimus suure looma mahamurdmiseks puudus, siis tuli jahimees lolliks teha.
andke andeks, aga mina eelistan jahimeeste seltskonda. olgugi nad siis tööstnüristunud, aga nad on vähemalt ausad. ja näevad vaeva, et omale midagi saada. mitte ei trambi irvega kaaskodanike peadel.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 20:07
vabakuulaja, sinu maailmavaated on iganenud. Sa kipud vist unustama, millises sajandis me elame. Kui rääkida pettusest ja varastamisest, siis sina, kulla vabakuulaja, elad just sellises riigis, kus riigi tipposa sellega tegeleb ja sa vaatad sellele läbi sõrmede, kirudes iha foorumis taga üksiküritajaid. Aga see-selleks.
Rääkides nüüd selles aususest, siis, oli mul kord võimalus seda asja natuke lähemalt uurida.
Vanalinnas jalutades, koos sõbrannaga, kohatsime ühe vene meest, kodutut joodikut, kes tänaval kerjas. Andsime talle 2€'se mündi. Ja küsisime siis, et miks ta sellist elu elab. Kerjab, joob odekolonni ja käib mööda prügikaste. Tema vastas, et ma elan vaeselt aga ausalt.
Siis ma küsisin tema käest, et aga mis elu see on? Kas prügikastist söömine, odeka joomine ja kerjamine on elu? Vot see ongi see koht, kus tõdeda, et kui inimesel pole aru peas, siis polegi ta inimene. Loom oskab ka paremini elada, kui mõistuseta inimene. Ja kes selles süüdi on? Kas mina olen süüdi, et see vanamees mööda vanalinna kerjab, et saada omale pudel lõhnavett joogiks? Ei ole!
Loomariigis kehtivad samad seadused nagu ka inimeste puhul. Elab see, kellel on mõistust, see kellel ei ole või kes ei taha et tal seda oleks, süüdistagu iseennast.
Mind ajab põhimõtteliselt marru see pervode kaitsmine siin. Nagu nemad oleks suured kannatajad neid oleks petetud. Sina, kes sa neid ohmoone siin kaitsed, mine esmalt meie riigi valitsuse kallale ja aja seal seda õigust taga. Siin kisamine näitab, et sa oled tühipaljas kargaja. Suurimad petturid on just need, kellele sa iga päev makse maksad.
Ainult jfjm on vist asjast õieti aru saanud ja selles osas respect talle. Kuigi ma tean et ta pole kunagi siinseid teenuseid kasutanud ega lasnud endal nahka üle kõrvade tõmmata, ta vähemalt näeb asju nii, nagu nägema peaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 20:31
mina näen asju nii nagu mina neid näha tahan. ja tõesti, enne lähen ka mina prükikasti kõrvale odekat jooma kui et kellegil naha üle kõrvade tõmban.
riigi tipus on petturid? on jah. aga selle suhtes ei saa me midagi muud ette võtta, kui et muudatused algavad justnimelt rohujuuretasandil mõtlemisest. kuniks iga pisikene wannabe mõtleb, et varastamine ja petmine on tore, maksude mittemaksmine on õige, seniks ei saagi mitte midagi muutuma. kust tulevad müstilised riigivalitsejad? meie endi seast. seega...? mis me endast mõelda saame? ainult tüüpiline seakisa "aga nemad teevad ju kaaa!", nagu päris. keda see meile poliitikast küll meenutab? las nemad teevad, mina ei tee ja kõik.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 21:12
See on ikka nii olnud, et suured vargad sõidavad tõllas ja väiksemad ripuvad võllas ning ega häbi-häbi tegemisega midagi ei muuda.
Niikaua, kui on mehi, kes tilli järgi lohisevad, leidub ka neid, kes sellelt lõivu üritavad võtta. Rohkem, kui petised, häirivad mind need tilliorjad, kes arvavad, et just see on ainuõige elustiil ning on vihased, et kõik nii libedalt ei suju, kui nemad tahaksid.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 21:17
nojaa, see on kahe otsaga vorst. mõned, nimetagem neid siis tilliorjadeks, tõesti arvavadki, et raha eest saab kõike. noh, saabki, ka persest.
samas need vandersellid, kes oma raha nii kergekäeliselt siia-sinna loobivad, kuivõrd vaeva on nemad oma raha saamiseks isegi näinud? pigem siis varas nülib varga naha...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 22:28
ma arvan, et ma nüüd vist juba isegi mõistan mõneti seda sidet veebika pakkuja ja veebi kliendi vahel. raha liigutamine võib siin mõnedele (võimalik vaatekoht nii pakkuja kui ka kliendi puhul) olla ainult enese süü välja lunastamise vahend, süü materialiseerunud väljund. põhjus, mis peitub selle taga, miks siis ikkagi varjamatult petturlusega (suli oled ikkagi) ja sellele õigustuste leidmisega tegeletakse, võib üldse psüühilist laadi olla.

ma mingit põhjalikku analüüsi siin kellegi kliendisuhetele tegema hakata ei taha, aga kui võtta prooviks üks selline suhe omale ette ja natuke analüüsida neid asjaolusid, milliste meetoditega üks või teine tegu võimalikuks tehakse ning kuidas üks selgelt kellegi õiguste vastane tegevus ühe mudelina kogu aeg korduma pannakse, samas vähimatki süüd oma petukäikude pärast tundmata, siis ma olen arvamusel, et selline hälbeline käitumine saab olla võimalik (üks võimalus) siis, kui oma vastutust ja süüd tõepoolest ei nähta.
süü- ja ebamugavustunnet, mis harilikult omavahel ausates suhetes olevate inimeste puhul ebaausa käitumisega kaasnema peaks, siin pole. võidakse püüda eirata tekkivaid süütundeid ja häbi - kui need on -, aga mulle tundub, et need eirajad kõva häälega sellest ei räägi. räägivad need, kes ei peida, aga seda mitte sellepärast, et nad ei oleks võimelised häbi tundma, vaid sellepärast, et nende jaoks on süüdi olija ja süüdistaja pooled ära vahetanud. tegeletakse aktiivse süüdistamisega - nn enda süü väljalunastamisega.

süüdlaselt, kes meie meelest halbu asju korda saadab, on ju palju lihtsam midagi ära võtta, talle kahju teha, karistada teda kui seda tehtaks täiesti süütu inmese puhul, kes midagi halba meile teinud pole ega tee.
süüdlane annab niisiis ise petmisele õigustuse ja süü „võlga“ ei teki. õiglustunne ei anna alarmi enam.
kui petmine võrdsustada õiglaselt väljamõistetud karistusega, siis tekibki selline kummaline ring, kus üks ainult karistab, käitudes nagu kohtumõistja ning süüdlane maksab oma „karistust“ kogu aeg kinni. seega igati õiglane toiming nende meelest.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 22:38
Kunagi öeldi, et loll pea on ihu nuhtluseks, nüüd öeldakse, et loll pea on nuhtluseks rahakotile..
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 22:52
ma ei viitsi pikkadesse filosoofilis-filoloogilistesse teooriatesse siin laskuda hetkel, aga kas ei oleks lihtsam lihtsalt võtta omaks suhtumine:
kui lubad, siis tee. kokkulepe on kokkulepe, ka suuline, (netikirjalik). kui lubasid teenust ja sulle maksti-osuta teenus. kui lubasid maksta -maksa. siuksed imelihtsad põhitõed.
ja kes selle vastu eksivad-häbiposti, teistele hoiatuseks.
ei ole ju vaja alati kõike iseenda ja teiste jaoks keeruliseks mõelda: lepe on lepe ja raha on raha. kas ja kuivõrd eetiline on mingi teenuse osutamine ja selle kasutamine, see on juba ise teema. fakt on, et teenusepakkumine ja -tarbimine on olemas.
poes vorsti eest maksad? maksad. vorsti andmise eest raha tahad? tahad. vot. ka sellelaadne teenus on omamoodi vorst. vorst sulle-raha mulle tüüpi. kui poes vorsti eest jalutamata minemajalutad oled kes? varas. kui poes vorsti asemel puutüki sokutad oled kes? pettur. mis siin siis teistmoodi olema peaks?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 22:57
võõrast rahakotist ilma loata raha ära võtmine jääb ikkagi varguseks.
kui anti luba raha kasutada, aga sellega käis kaasas kokkulepe, mida raha saajal täita kavas ei ole, siis käib see samuti varguse alla. kõige selgem vargus. pettus. või väljapressimine. erinevaid nimesid leiab.
kuidas saab üldse selles kahelda, et tegu on õiguslikult väga vale käitumisega ja õigustust veel endale otsida?
kas siin on neid, kes võtaksid tänavale kukkunud võõrast rahakotist samuti raha välja, ise mõeldes, et küll ikka on loll inimene - viskas oma raha ära. nii lollilt peabki raha ära võtma. mõeldaksegi nii või?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 22:59
Tugevam jääb ellu. vabakuulaja, sinu eetika pärineb ehk 17'ndast sajandist. Mis sa arvad, et tänapäeva milonärid on asual teel rikkaks saanud? Kui oled loll, nuhtle iseennast.
Räägi oma jutukest ka näiteks sms laenu kergeusklikele ohvritele, et kokkulepe on kokkulepe. Miskipärast nemad vaesekesed maksavad ennast hingetuks ja laenukontoris on rahauputus.
Iha.ee foorum on küll vale koht "kokkulepe on kokkulepe" jutu jaoks..
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 23:18
tänapäeva miljonärid on kõik endised metallivargad, kolhoosiesimehed või -varustajad või nende järeltulijad. aususest on asi kaugel. võibolla tõesti mingi 1% neist on neist ausal teel end ülestöödanud, ülejäänud NL lagunemisel varapätsamisega algkapitali saanud.
nende aususest annam märku ka nende kõigi maksude "optimeerimine". maksuparadiisid, särgid-värgid. milleks riik ja rahvas, omale mammonat vaja koguda. noh, ja poliitikute äraostmine ja töölistele palga mittemaksmine.

kusjuures, ka sms laenu puhul, nõus - lepe ON lepe. kui olid nii loll, et sellistel tingimustel laenu võtta, vat siis maksadki. ei saa süüdistada kedagi teist, kui teadlikult liigkasuvõtjalt raha võtad. samas teistpidi need sms laenu kontorid vaid lihtsameelsete arvel elavadki, sisuliselt tuleks need kõik pikema jututa keelustada. samamoodi - petmise eest.
ära minu pärast muretse. ma olen ellujäämiseks piisavalt tugev, ka ausalt elades.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 23:18
Kõige tähtsam - prioriteedid paika!

''Mis sa arvad, et tänapäeva milonärid on asual teel rikkaks saanud?''
Siht silme ees ja tööle.. ptüi, lolle paljaks koorima!
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 23:22
Tsivilisatsiooni aktsepteerimine sellisena, nagu see hetkel on, tähendab üldist allakäiku ja inimsoo mandumist.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 23:23
ja minu eetika on vanem, märkimisväärselt vanem kui 17. sajand...
nagu ma ütlesin- enne prügikast kui "üle laipade mammona poole".
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 23:35
Vaba, aga kas sinu eetika lubaks enda laste elatusrahaga siinses kasiinos mängida?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 23:35
Ma siis lehvitan sulle oma prügikasti kõrvalt
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 23:40
ei, jf. ma ei mängi seal ka oma palgaga mitte.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 01:22
vabakuulaja, seal on ikka tükk vahet, kas sa võtad sandilt leiva käest, või mõnelt pihkurilt paarkümend eurot. Pihkurilt, kes on selle raha võimalik kaotamisega juba ette leppinud.
Petmisel ja petmisel on suur vahe. Nagu see paljureklaamitud cam4.com - näidatakse lollidele videoklippe ja lollid maksavad ja ise soovtavad ka veel seda lehte. Ehtne turunudus idiootide arvelt.
Ja ei maksa arvata, et siin need tüssu saanud pervod nii suured kannatajad on. Ükski sant ei vii oma viimast raha litsile. Ja need põhimõtted, mida sa vabakuulaja siin kuulutad, kehtivad ehk tänaval, näost-näkku, mitte iha.ee's.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 01:43
minu jaoks kehtivad nii tänaval kui iha.ee's ühed ja samad põhimõtted. andke andeks. see et ma siin olen, ei muuda mind veel labaseks ilastavaks tolguseks.

vaatame selle mündi teist poolt: ühelt pihkurilt paarkümmend, teiselt, .., kümnendalt kah paarkümmend. koos juba paarsada (maksuvaba) eurot. see ei ole kättemaks. see on kuritegelik hõlptulu mitte mingitmoodi kättemaks või ma ei tea, karistus.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 01:51
Kuulge, ebaõnnestunud väärtushinnangutega inimesed, lugege korraks selle foorumi rubriigi pealkirja. Selleks on "Hoiatused". Täpselt seda siin teemaalgatajad teevadki - hoiatavad petiste eest. Kui laual on järgmised tegelased - petis ja ohver - siis pole olemas ühtegi eluterve mõistusega inimest, kes hakkab selles olukorras ohvrit mõnitama.
Teiseks, hoiatamine on teistele inimestele kasuliku info jagamine. Loomulikult heidutab igasugune moraalsete värdjate sekkumine edasisi hoiatajaid, sest nad jäävad "süüdi", olgugi et hästi rumala kohtunike plejaadi silmis. Ka ilma kommenteerijate abita jääb hoiatajale see taak, et näe, sai petta, küll on naljakas võibolla mõne imeliku inimese arvates.
"Tugevam jääb ellu" . Just! Tänapäeval enam hakkama ei saakski kui poest nätsu ei varastaks
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 07:13
Ma olen muidu Vabakuulajaga moraali mõttes nõus (petiste ja varaste olemasolu ei tohi aktsepteerida, neid ei tohi mingil tingimusel õigustada), aga arvan ka, et internetis seksuaalse sisuga materjali tellimise puhul on sisuliselt võimatu lolle kaitsta. Kui suvalisele äsja loodud kontole ollakse valmis kümneid eurosid andma ilma elementaarsegi taustakontrollita, siis on andja loll. Jah, see ei õigusta petist, aga loll ei saa targaks muul moel kui läbi isiklike vitste.

Ja pole mõtet mingeid moraalseid eeskujusid minevikust otsida. Sellise hõlptulu teenijaid oleks igal ajastul rohkelt leidunud.

Eesti riigi puhul aga ütleks, et kodanikul on demokraatlikus riigis nii mõnigi võimalus sekkuda. Kui ei viitsi neid võimalusi otsida, hoolimata usust eliidi korrumpeeritusse, siis on tegemist puhta laiskusega ja seega kaassüüga selles osas, et riiki vargad valitsevad.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 12:48
nonoh.. tulen mina tagasi ja selline arutelu siin teemas käib lausa lust vaadata kuidas kohe kõiki pihkuriteks ja ma ei tea kelleks tembeldatakse. Tegelikult oli asi nii et oli sõpradega istumine ja tahtsime, et mõni naiivne natuke showd teeks meile, aga sattusime sellise otsa. Ega ma ka argpüks pole, et ei jäta seda avalikustamata.

Kui nüüd tähele panna, siis Härra Pettur lasi adminil vana teema ära kustutada, kus ta nimi sees oli, aga selles teemas enam sõna ei võta. Seletus sellele oli see, et härrakesel oli tegelikult tegelikult tingimisi karistus all ja kui keegi oleks seda asja siin uurima hakanud, oleks vanake arvatavasti jälle istuma läinud. Antud kodanik on juba erinevate kuritegude eest 1 aasta või isegi enam istunud ja ilmselgelt on tegu normaalse kurjategijaga. Suht haige mõnes mõttes näha siin inimesi, kes kaitsevad selliseid kodanikke. Nad on süüdi tunnistatud ja vangis istunud kodanikud ning mõned inimesed siin ikka tahavad, et taolised kodanikud ühiskonda alles jääksid. Meie enda raha tagasi ei nõua, summa oli väga tühine, aga taolised kodanikud on vaja ühiskonnast eemaldada.

Ja alati on tore näha, et iha üldine kontingent pole siiani muutunud, vaid on ikka samasugune nagu 5 aastat tagasigi oli jfjm ja cupacabra on ikka väga toredad üheküljelised ja naiivsed kodanikud. Lust vaadata kohe, kuidas põhiharidusega inimesed on omale mingi "õige" maailmavaate leidnud ja ei suuda teisi asju enam analüüsida. Raiuvad ainult enda joru siin igas teemas ja loodavad, et see on õige... Minge tegelege väheke enesearendusega ning siis tulge edasi vatrama.

Seniks päikest teile. Olge muhedad
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 15:04
internetis kyllalt tasuta pornot igasugust vaadake sealt.samas kui keegi loll tahab raha kanda siis ma võtan samuti vastu.mul kyll veebikaamerat pole aga ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 16:00
Sninger, mis teha, et olen kasvanud sellel ajastul, kui mehed ei nutnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 18:40
ajastu ei mängi rolli, mängib rolli see et sa oled loll, muud midagi
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 18:51
kui inimene toob välja mingi asja erinevaid aspekte siis on kohe loll? hmm,ainut mittetark inimene arvab nii, kes elu (veel) mustvalgena näeb...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 19:13
ahjaa, ma ei katsnud Sind, Sninger, vaid astusin välja petturluse kui nähtuse vastu.
antud case puhul hakkan ma kahtlema, kuivõrd isik pettur oligi - sai ehk aru, et temaga vaid "pulli" teha tahetakse...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-02 19:17
ma ei saa aru, kas te ei loe mõttega, ei mõtle kaasa või milles probleem.
˅ näita rohkem ˅
1
2