Foorum
2014-03-20 09:36
Lihtsalt pettavad raha välja, imelik massaaz/ liigutused massaazi moodi , mis ei maksa pool seda summad, mida küsivad, ,
Nimetatud masöör -on mingi ennast uhke tädi , Teine kord ei lähe!
˅ näita rohkem ˅
2014-03-20 12:03
kui suur on tõenäosus,et sa selliselt lehelt, nagu siin, tõelist massaazi saad? enamus on vist "massöörid" ...
˅ näita rohkem ˅
2014-03-20 12:36
tuttaval varastati seal rahakotist raha ja pangakaart
˅ näita rohkem ˅
2014-03-20 12:51
Võmm, ma vaatan sinu postitustest, et sul kõik tuttavad vist juba paljaks varastatud, haigustesse nakatatud jne. Huvitav tutvusringkond sul.., sa ise oled ikka puhas veel?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-20 13:04
ma olen rääkinud oma kahest sõbrast vaid,
aga miks sa alati sõna võtad, kui jutt käib ülelaskjatest ja muudest agulilitsidest, keda sa kaitsed ja kannatajatele näkku irvitad?
sa ka siis selline?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-21 04:38
Sõna võtad pigem sina ja alati algusega: "mul sõbral juhtus nii". Natuke ebausutav. Ju sul mingid kogemused omal ja üritad neid olematute sõprade kukile veeretada.
Ja mis kannatajad sul siin ihas on? Kari plika kombel käituvaid onasõltlasi kes oma liivakasti situvad. Jubedalt on liiga tehtud ju teile.
Nutke edasi.. !
˅ näita rohkem ˅
2014-03-21 07:20
sinu kanaloogika järgi nii peabki kõik olema?!
arvestades sinu hoiakut ja sõnavara , siis oled ikka ehtne laudalüürika küll
eks lapsepõlves kasutas sind isa ära seksuaalselt ja sattusid teismeeas Kaagverre
˅ näita rohkem ˅
2014-03-21 08:32
Sinu jutt viitab juba selgesti sellele, et kooli on külastatud tunduvalt harvemini kui pordumaju ja joomaurkaid.
Ja see "isa kasutas ära" on laialt levinud põngerjate sõim, mida tulistatakse siis, kui keegi valusalt kannale astunud on.
Teema minujaoks lukus. Ei pea vajalikuks retardidega vaielda.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-21 11:18
no mis teha et see iha.ee lolle täis on
˅ näita rohkem ˅
2014-03-21 17:57
to kaunike222

ajad südamest naerma arvestades sinu "tarkvara" ja nüüd teades ka suhtumist jne siis oled ju matsiplikast agulipuue

sulle vist on seda omadussõna nii mitmeidki kordi öeldud
aga kas sa oskad seda ka õieti hääldada?
õpetan sind:
seda hääldatakse: ri:ta !!!
sa pead ju teadma oma nime, kui küsitakse
˅ näita rohkem ˅
2014-03-22 09:09
Võmm ju eraeluta iha.ee anonüümne säutsuja. Tüüpiline nikastanud kontoris vedelev pereisa, kes kodus naise piitsa all üles kasvanud.
See kibestumine ja haige iba postitataksegi siia iha foorumisse. Koju minnes on policemanist saanud taas ajupuudega naise tallaalune, kes pääseb internetti ehk ainult siis, kui vaala parameetritega abikaasa sügavat und magab.
Osta omale elu isehakanud võmm. Me kõik teame et reaalsuses oled sa lihtsalt tossike. Ilmselt üks kompleksides delfi kommentaator.
Vale leht selliseks tegevuseks võmm. Ja nüüd vut-vut prügiämbrit välja viima!
˅ näita rohkem ˅
2014-03-22 09:14
Nujah, nagu ankeedist selgub, siis pedepoiss ka veel. See seletab nii mõndagi.. Naine on sind vaesekest sundinud lausa naabri Vova "nahkflööti" puhuma.. - tunnen kaasa sulle
˅ näita rohkem ˅
2014-03-22 15:52
see sinu jutt paneb mul kaks sõrme kurku ja oksendan selle peale
ela hästi kõnts,
ma ei reageeri enam
˅ näita rohkem ˅
2014-03-22 15:53
kaunike, kohati oled Sa suisa üllatavalt hea ütlemisega mitte et ma Su seisukohtadega alati nõus oleks, aga muigele kisub ikka
˅ näita rohkem ˅
2014-03-22 16:49
No see kinnitab, et tal kooliharidust rohkem, kui nutukooril
˅ näita rohkem ˅
2014-03-22 18:08
noh, haridus hariduseks, aga jääb mulje, et ta täitsa vabatahtlikult vist niimõnegi juturaamatu on kätte võtnud ja seda isegi lugenud...
˅ näita rohkem ˅
2014-03-22 19:00
on muidugi lugenud , isegi Tammsaare teostes ,Vargamäe Andres soovitas Pearul "nahkflööti" puhuda
˅ näita rohkem ˅
2014-03-23 07:27
Sa kiimleja vist ise nii mõnegi viisi juba sellest pillist puhunud.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-23 09:24
eksid kaunike ,ei ole "pillimees" , kui sa just lesbi ei ole on see ikka rohkem sinu rida, kas see profiil pilt, on sul tütre oma või lihtsalt netist?? {täitsa pandav, pildil}
˅ näita rohkem ˅
2014-03-23 09:38
Ma ei viitsi nii rumalale küsimusele isegi vastata.
˅ näita rohkem ˅