Foorum
2014-03-01 20:54
k2bineiu mis värk sul nende skype aadressidega on,algul olid vallatu.kass nüüd kiisu.miisu9
˅ näita rohkem ˅
2014-03-01 21:10
Cupacabra
see kasutaja kasutab ka sama skype vallatu.kass

lihtsalt infi teistele,et see vallatu.kass üritab veebishouga raha välja petta
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 11:47
mõnel vist kruvid kaunikesti logisevad. ma ei kasuta üldse mingit skaipi ega hakka ka kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 16:44
Poolpaljas elab mingis paranoias vist et näeb ja loeb valesti. Soovitan sul ravile minna!
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 21:17
Cupacabra aga miks siis üritasid sama pilti siia ihasse panna(siniste stringidega) mis sul mujal foorumis kasutaja Liina all ja temal skype vallatu.kass

K2bineiu mis sa tahad õelda et sul pole olnud skype vallatu.kass????

Vahetage vähemalt skype aadress ära.Olete targad tegema uusi kontosid aga ikkagi lollid et skype jätate sama
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 22:18
Kellele sa oma väljamõeldud ibaga midagi tõestada püüad või mis su asja point on? Kedagi ei huvita see nagu sa näed. Lolliks peetakse sind mitte mind. Ja ju sa tüssu saanud oled, et nii kiivalt siin asju välja mõtled.
Lisaks sellele et sa pooleldi paljas oled, oled sa ka poole aruga.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 23:03
Väljamõeldis?? Kas sa mitte ei eksisteeri seal websex.moreforum.com-is tont
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 23:21
Ja mis see siia puutub ajukääbik? Sulle põrsale jääb see fooum ette, kuna sa ise oled seal petturina välja toodud. Võltsi oma maksekinnitusi paremini teinekord. Sa ise oled pettur ja üritad valedega konkurente kõrvaldada. Sandrafin aka Antti Allas Helsinkist.
Hale kuju ikka.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 23:31
aga copi siis siia see maksekinnitus,tahaks ise ka näha ja milline pettur ma seal siis olen,oskad nime pakkuda
Aga kes ma siis olen,kaunike vist kirjutas ehk siis sina et ma üldse BlondLibu
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 23:38
Kas võttis jahedaks pupujuku? Soomlased ei lase seal Helsinkis ennast petta ja siis otsustasid uuesti Eesti turule naasta?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 23:48
paluks maksekorraldust ja nime
Ja huvitav millega mina petan.No kui keegi tahab mu riista näha siis las kirjutab mulle,muidugi ma võin ka shoud teha

ja sa tahad õelda et pole kaunike222 huvitav loe seda,(hoiatuste all -helsinki76) PANID PANGE JAH

kaunike222

2014-02-19 21:47:32
Katriiin puhul tegu tuntud võru emo-klouni ja petturi Revo Pehlak 'iga või Antti Allas 'ega. Pole vist foorumit kus sellest duost juttu ei oleks.
Sandrafin aka Revo Pehlak aka Antti Allas oma rühmitusega.
Lisaks Eesti turule on nad oma kombitsad ka üle lahe upitanud.
vahvel.net foorumist pärit info näitab et Allas asubki hetkel Helsinkis.
Katriiiin, ehk siis Antti Allas, sa oled ikka suhteliselt lammas. Ise räägid ennast sisse ka veel. Ma ei hakka seda kirja siia copyma, mis sa mulle lambist postkasti poetasid.
Samas jah, eks ise pageks ka Soome ära kui pool Eestit mind kangesti üles puua tahaks
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 23:53
Kuule põrsas, sa oled juba nii kuulus siin, et kõik teavad millega sa tegeled. Tühja tööd teed. Pange pani sinu isa, kes su valmis tegi.
Aga edu sulle ajukääbik, ma ei viitsi sinuga vaielda. Nokuga Sandra.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-02 23:55
mokk maas
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 15:48
Mitmes konto see sul on siin, K2bineiu?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 15:58
Aga milleks on vaja enda kapsapeakest sellise küsimusega vaevata, neid ju rohkem, kui rosinaid rosinasaias
Ja sandarmile küsimus: Miks ma sellise teksti kirjutsin?
˅ näita rohkem ˅