Foorum
2014-02-10 14:31
Kas teile ei tundu,et musukaIIIa on kadunud enam ei kuuluta oma webcamshowd tema asemel on mirrukiisu!!!
Kas mirrukiisu teeb head showd??
˅ näita rohkem ˅
2014-02-11 15:50
Musukalllast ei tea midagi aga mirrukiisu on kindlalt kristel111. Ja kuna kristel111 oli petis siis ega uus kasutajanimi inimest ausaks ei tee.Isegi naise pilt sama mis mirrukiisul Lihtsalt hale,isegi petta ei osata korralikult
˅ näita rohkem ˅
2014-02-11 17:06
ja sina hale ei ole?
kui poleks omal seda janu, mis kaevurakke äärde viib, siis ei peaks keegi janustest - ja seda te siin olete - nn petiste nimesid ka välja selekteerima ju. mitte üks teist ei vaevaks siis ennast mingite nimede meeles pidamisega. kas pole nii? mina näiteks ei tea neid, kellelt te üle kõrvade saate, sest mul ei ole vaja neilt midagi saada ja mind nad ei huvita. seevastu aga huvitavad nad teid, kes te siin omale andmebanka loote. kui kaoks meeste soov kedagi/midagi osta, kuivaks ka see andmebank imeruttu kokku.
pähh, halvasti varjate oma huve.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-11 20:16
Kui nüüd küsida ühelt korralikult hetero mehelt, kes weeipakkujalt tünga saanud, et mida tema teeks, kui mõni pede pakuks talle raha, et saaks tema onamist vaadata? Blokid ära, tuleb ooe kontoga. Blokid mehed, tuleb naise kontoga. Kas ei tekiks tahtmine teda karistada. Noh ja kui selliseid tuleb ikka kümme tükki päevas, siis varsti tekib hasart, et kas õnnestub ülelasta, või mitte. Algul hasart, siis sõltuvus ja kuna neid lõputult pole, tuleb teha uus konto ja et lollikesed sind kiiresti üles leiaksid, tuleb kuulutada.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-11 20:47
Utka, miks see sind nii väga häirib?
Miks oled selle vastu et petturid või mitme kontoga tegutsejad avalikustataks?
Oled selle vastu ennegi sõnavõtnud.

Ning mis asi see "bank" on, mida mitu korda mainid? Sinusugune "haritud" inimene peaks ju oskama korrektselt kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 02:10
ja olengi kirjutanud "...bank". mis siis selles nii erilist praegu oli?
kellega ei juhtuks. polnud just korrektne „b“ ja „p“ segi ajada, aga kui mõtled pidevalt inglise keeles ja kirjutad oma mõtteist eesti keeles, siis hakkab see kirjapilt vahel segi minema. ma tean, et see pole esimene kord.
kas sa oled alati selline uih-aih drama-mama olnud?
eks pane siis seinalehte, kui uudist tahad. imelik vend oled.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 08:24
Miks Sa inglise keeles mõtled, Utha?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 08:37
nu, tuleb vahel tõlkida sõnu ja siis... või loed mõnda muukeelselt materjali, tegeled sellega päevläbi ja pärast ei tule emakeeles mõned tavalisemad sõnad meelde mõtled üht, aga teed teist jne. mul on enne ka nii juhtunud. mõtlejal juhtub ikka. aga sa ära väga tõsiselt seda võta, mida ma praegu kirjutasin
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 09:44
Miks sa muukeelset materjali loed?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 15:40
Sest maailm, see pole vaid iha.ee
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 17:11
jfjm keda su arvamus siin kottib vanakänn mine tööle...pane käbi persse endale ja su kinni rahune maha pervo las noored möllavad sa mine surnuaeda puhka nats
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 18:49
irw, ära tuli, lõpuks
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 20:43
Paraku ma käin tööl, praegu isegi 24/7 ja käbi pole mulle vaja, sest ma pole lasknud enda summutajat väljavenitada
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 21:20
kurbnaine--normaalsed noored möllavad reaalmaailmas ja omasugustega--mitte ei otsi mingeid sponsoreid iha portaalist!
˅ näita rohkem ˅