Foorum
2014-02-01 17:03
Üritab sama pilti panna mis oli varem iludusekesel nüüd oma uuele kontole
Nii loll ikka ei saa olla,arvab et keegi pilti ei mäleta

2014-01-01 13:32:02 iluduseke
iluduseke Pettur lubas Web-cam showd aga kui oli raha kantud tuimalt logis välja skypest ja jäigi nii
˅ näita rohkem ˅
2014-02-01 18:28
Kõht koriseb? Räägitakse ikka sellest, millest puudus on.... Teie postitustest, Poolpaljas, kumab läbi pidev mure raha pärast. Ma kunagi kirjutasin ja kirjutan igaks juhuks korra veel üle: kui inimene istub "ruletti lauda", siis peab ta olema valmis panustatud raha kaotamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 01:48
kas kirjutasin,et kaotasin raha? Hoiatan lihtsalt teisi ja jagan oma arvamust või ei tohi?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 09:26
Ma usun, et kui midagi teha, teha seda põhjalikult.
Kui võtad endale missiooni tuua esile "sõklad", siis ära tee seda oletuste ja analüüsi põhjal, veendu selles ise ning seejärel hoiata!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 10:20
Alles ükspäev lugesin siin hoiatuste rubriigis, mingisugust kopeeringut skypest, millega püüti lugejaid veenda, et teemaks olnud veebiseksi teenindaja on raha välja petnud. Selles kopeeringus soovis tüdruk näha maksekorraldust, meesterahvas hakkas laveerima, saates maksekorralduse väljavõte neiule sellisel kujul, et ta seda avada ei saanud. Kui lõpuks leiti sobiv viis maksekorralduse tõestamiseks, ütles neiu, et seda ta nägi kuid mida ei ole, on laekunud raha.
Ja nüüd pointini: Meesterahvas, kes kirjutas end olema it-spetsialist, väitis et väga keeruline oleks panga signatuuri võltsida.
Naeru koht! See ei võta rohkem kui mõni minut!
Mind igal juhul ei veennud see meesterahva püüd tõestada meile, lugejatele, et teda on petetud. Kahtlustan, et hoopis tema oli see, kes tüdruku üle püüdis lasta!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 12:35
kusjuures,kosmo, ma leian sinu jutus iva. kindlasti on siin rohkem selliseid mehi, kes omastarust noortest neidudest märkimisväärselt nutikamad on, isegi oma algharidusele vaatamata. ja siis üritavad neid nii ülelasta kui alavääristada. kuid, on siin ka paar-kolm tõsist "naistegijat" kes elatuvad lihtsameelsete riistaohvrite lüpsmisest. neid on võrdlemisi vähe, aga nad on aktiivsed, ja miljoni erineva kasutajanime all. ja nende vastu aitab esmajoones vaid üks - ettemaks ON saatanast. nu ja veebikiimluse eest maksta on kah narr. ja teenuste kasutamisel makstakse käest kätte. see peaks üldjoontes tüssamised ka ärahoidma.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 15:00
Vabakuulaja, Toompeal on pisut rohkem neid "riistaga" mehi, kes kogu Eesti rahvast lüpsavad. Sinu iha foorumis kirumine maailma paremaks ei muuda. Kui tahad midagi tõesti ära teha, siis plakat kätte ja tänavale ruuporiga protestima.
Ma ei ole veel näinud et sa siin oma petturitest sookaaslaste kohta midagi negatiivset kostnud oled. Ega nemad on ju nutikad ja targad poisid, said mingi lolli litsi jälle lohku tõmmata oma olematu maksega. Ainult weebitajad on suured kelmid ja rahvusvahelise mastaabiga suurpetturid, kes kõik eranditult üles puua tuleks?
Vaata natuke oma kapsaaias ka ringi, seal on neid kive kordades rohkem kui sa arvatagi oskad.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 16:03
ei hoia ma ka sookaaslaste arvelt laskemoona kokku. kordan taas, igasugune petmine on mulle lihtsalt vastukarva. ja maailma parandamine algab ikka meist endist, rohujuure tasandilt. kust mujalt kui siit, tänavalt, need "riistaga mehed ja naised" Toompealegi said? ikka meie endi seast. ja on nad samasugused põrssad nagu meiegi oleme. kuniks ei muutu mõtlemine, ei muutu mitte kui midagi, plakatitest ja Maidanidest hoolimata. aga kuradi hea on kõigis ilmahädades ja viletsustest valitsust, Toompead, Ansipit ja Savisaart kiruda. vaadakem enne peeglisse. need seltsimehed on vaid võimendatud meie - lüpsavad kui saavad, lihtsalt nad saavad seda teha suuremalt ja rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 17:08
Kahjuks petavad siinsed mehed ennast ise, mitte et keegi neid ära kasutanud oleks. Luuakse endale ettekujutus, et nüüd saan kõvasti keppi, kui ihasse konto teen ja mõne siinse naisolevusega liinile saan. Paraku on tegemist virtuaalmaailmaga, kus 99% jääbki ainult jutuks ja lubadusteks. Kui tahad kellegiga tutvuda või otsid suhet, mine ja kohtu inimestega reaalses maailmas. Siis ei ole ka vaja ennast petta ja ette kujutada, et mingi kasutajanime taga piltilus printsess peitub.
Lõpetage kõigepealt enese petmine ja siis jääb ka neid neti-pettusi vähemaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 17:43
kaunike222 mix sa mind ära blokkisid, teex web-i ,maxan sittakanti raha
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 17:57
Unistused.. me kõik oleme rikkad, oma unenägudes. Ükski rikas mees ei käiks ihas mingit weebikat taga ajamas. See on ikka vaesema rahva "lõbu".
Samas vaimne rikkus on ka rikkus aga poes sellega maksta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 18:20
pigem võid sa siin just materjaalse rikkuse ja vaimse laostatuse otsa komistada. kuid kõige hullem on kui kumbagi ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-02 18:26
Teemasse tagasi. Paistab et poolpaljas (irooniline kasutajanimi) on ise kellegi poolt paljaks tehtud. Miks muidu kirjutada millestki, mida ise kogenud ei ole. Ennem kui kedagi petiseks tembeldad, esita ka fakte. Sul endal ja paljudel teistel siin on mitu kontot, see ei tee neid veel petisteks.
Kui sa väidad et sa raha kaotanud ei ole, siis millise õigusega sa lahmid siin?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-03 00:30
kaunike miks see sulle nii hinge läheb?
kirjutan veelkord,et ma jagan lihtsalt infi mida olen leidnud ja mis olen ise avastanud näiteks seda et sweetbeib üritas panna kasutaja iludusekese fotot
ja mul muidugi veel 7 kontot olen kert,kadi,mis veel olemas on vot derek olen ka veel:-)
˅ näita rohkem ˅