Foorum
2014-01-12 13:22
hoiataks neiusid.
Härra jätab endast väga viisaka mulje, kui asi tasumiseni jõuab on rahakott "kadunud". Lubab teha ülekande pärast, kuid siis jutt ei soovi nime avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 13:27
maru tuttav olukord ma selliste tegelastega rohkem kui kord kokku puutund, sellest lähtuvalt ka vastav info minu ankeedis.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 15:19
Ma olen kuulnud, et raha küsitakse enne suhuvõtmist, mitte pärast. Või käib see kohati teistmoodi?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 16:36
Kas tal ikka oli, mille eest tasuda?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 20:20
Nagu oligi arvata täielik vaikus. Järjekordne tibin, kes arvab, et soliidses eas, keskmiste varustusega mees peab talle maksma juba selle eest kui ta end autos istmale laiali laotab.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 20:53
teisest küljest, ano, ei saa ju ka antud teemas eriti välja tuua kõiki teenuseid ja neid rakendatud viise, mida siis osutati või siis ei osutatud. võiks kõlada ehk liiga enesereklaami moodi ja see oleks juba ebasünnis

kusjuures kunagi, oli veel õnnis krooniaeg, üritasin ma ühelt teenusepakkujalt teada saada, paljukest siis osutatava teenuse eest küsitakse. kuuldud hind, 10000 EEK, pani mul esimese hooga hinge kinni, teise hooga saatsin kirja palvega esitada eeskava programm ja veinilist. vastust pole siiani saand
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 21:00
Arvan, et pigem on siin jälle tegu mõne väljapressijaga, kes lihtsal traha tahab saada.
Põhjus, miks mind need teemad häirivad on väga lihtne- paljud mehed arvavadki, et siin peab esimeses kirjas sisalduma konkreetne hinnapakkumine.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 21:31
noh, KUI ma midagi ostan, siis tahan ma ka teada mida ma ostan ja kuipalju selle eest tahetakse. a kui ma midagi ei osta, siis miks peaks ma lampi hakkama raha pakkuma? ja vastupidi, kui minult (lampi?) pappi küsitakse, siis mind huvitab, mis selle eest vastu pakutakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 21:38
Kahtlaselt näib, et seegi teema on võrdne ühe siin varem olnud teemaga kus õnnetu teenuseosutaja rääkis kurva loo enda metsa viimisest ja paljaksvarastamisest. Kuna ma loo teist osapoolt tundsin siis asi oli sootuks teistpidine. Lihtsalt vargapliks kartis politseisse sattuda ning alustas seega kiiret laimukampaaniat
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 21:42
nujaa, juba vanake Konfucius teadis, et parim kaitse on rünnak
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 21:47
Teema muidugi haihtus siit ka väga kiiresti
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 21:49
heade läbustajate vastu ei saa keegi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 21:55
Teemat alustanu vanust vaadates tahaks küsida, kas koolitükid tehtud.....
Vahel on tapvalt piinlik noorte naiste põhimõtteid vaadates, mõte on neil kõigil üks- ega ma midagi ei tee ega tahagi teha aga pappi tahaks hullupööra.
Pole siis ime, et noored mehed vanemaid naisi jahivad ning vanemad mehed neisse näitsikutesse kehvalt suhtlevad.
Olen ise siit nii mõnegi mehega pikemalt suhelnud ja ka kohtunud ning tegu on alati olnud viisakate ja meeldivate inimestega. Samas sõimatakse neid siin teenusepakkujate poolt viimasteks matsideks- ehk on siis ikkagi viga selles, et neil polnud, kelle vastu viisakas olla....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 22:06
nujah, aus (liht-)töö ei ole enam popp. ja viisakus... kuidas see ütlus teenindusfäärist oligi? klient on kuningas ainult siis, kui ise kuningana käituda oskab... ehk- ka viisakus on kahepoolne protsess.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-13 09:28
Ah soo, see kunagine lugu oli hoopis vastupidine. Tüdruk viis rekkamehe ise metsa ja varastas ta seal paljaks? Vau.
Kas KindelK on samuti rekkamees?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-13 10:18
Kohutav kui noorelt tänapäeva neiud hoorama hakkavad
˅ näita rohkem ˅
2014-01-13 14:21
nooremalt kui sa kartagi oskad kusjuures...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-13 20:16
Kilowatt- vargil käis neiu ikka meesterahva kodus, kuhu teda külla oli kutsutud. Kuna teema teine peaosaline ei soovinud end siin ka sel korral eksponeerida siis austagem tema otsust
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 09:21
Ma enam ei mäleta, aga tegu oli paraja kännuga, ehk veel vanem kui mina Ja see kunagine hoiataja oli mingi noor plika. Kuidas nad kohtusid? Puhas laav? Ja sinu silmis on see känd jätkuvalt kutsusilmad-inglitiivad?

Ja see praegune teema. Portaali Å¡aakalid69 väitel on tegu reaalse teenusepakkujaga. Arvatavasti ta kaevu niisama ei sülitaks, kui see teema tõene ei oleks. Kohe kuidagi ei usu. Motiiv puudub. Tüdruk veab end kusagile kohale, teeb ettevalmistusi, võib-olla peseb ka end veel, ütleb teis(t)ele pakkumistele ära. Kohale sahiseb mingi vanaisa, kellele tehakse tuled-viled ja siis taat "kaotab" rahakoti. Ajab südame täis küll. Inimene on ihu ja hingega oma tööd teinud
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 20:40
Huvitav on see, et nö kannatanul endal pole midagi rääkida. Tõstatas teema ja on nüüd kuss nagu koorekirnus käinud kass.
Kui juba hakkas siis kedagi mustama siis avalikustagu, millist teenust ta härrse pisikesele sõbrale osutas.
Neiu vanust vaadates küsiks uuesti- kas ta koolis ei peaks olema?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 21:14
Kannatanu juba hoiatas oma kolleege. Võttis kaotuse sisse ja läks edasi.

Milles see mustamine seisnes?

Ja ma ei ole tüdrukute sutekas, ma ainult ei saa aru, miks neid tölle on vaja kaitsta. Mingid viiekümnesed taadid ei saa kokku siin reaalselt noorte naistega. Ehk siis vastupidi, ilma rahata pole ühisosa. Ja kui nende taatide eest hoiatatakse, ju siis on põhjust. Eelmine väidetavalt varastass taadi kodust. Kuidas noor plika talle koju sai? Praegune on pärit ühest kohast, tüdruk teisest. Peale iha.ee pole neil muid kokkupuutepunkte. Jällegi, kuidas kohtusid. Üks väidab, et taat ei maksnud. Tal puudub absoluutselt ju huvi võtta mingi lampi ürgvana kasutaja ja hakata tema peale mingit jama ajama?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 21:25
Lihtsalt häiriv on see, et "tänu" neile hobiprostituutidele on ka kogu keskkonna maine väga kehv. Enamusele ongi siinne leht vaid teenusepakkujate vahendusega seonduv. Seda, et siin on huvitavaid ja meeldivaid inimesi ei usutagi ning seega võib iga mõtlev isik omad järeldused ise teha.
Suure vanusevahega inimeste puhul pole hea (seks)suhe üldse välistatud. Ka ma ise eelistan pigem soliidses eas ning heas vormis härrat burksistunud nokatsile.
Antud juhtumis ma paraku kahtlen, kas asi jutust üldse kaugemale on jõudnud. Miks? Seda ma siin avalikult ei ütle kui huvi võin öelda seda privaatselt ja siis ka silmast silma
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 21:34
Ano, millal siis kokku saame
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 21:37
Suvel rannas ilmselt
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 21:41
Ma tahaks ikka kiiremini enda uudishimu rahuldada
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 21:45
No siis ei oska küll pakkuda- vahemaa pisut pikavõitu ja mina pole nii usin kui mõned neiud siin
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 23:01
Juba teine teenuseostja (ja ära tule ütlema, et pole), keda oma rinnaga kaitsed. Siit joonistub välja mingi muster.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 19:41
No erinevalt mõnedest pole mul vaja teenuseostjatelt raha välja pressida. Samuti puudub mul vajadus siinseid neiukesi kaitsta, kes lisaks intiimteenuste pakkumislele näivad ka väljapressimisest ja laimamisest elatuvat
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 20:23
Rekkamees kutsub lapsukese kohtama, lubab raha. Saavad kokku ja lapsuke vaatab, et oi kui suur auto, sellel mehel peab vist palju raha olema. Kas nii või?
Ja siis väljapressimine seisneb selles, et hoiatab siinses foorumis. Kas nii või?

Veebiäris on pettus kerge, aga kuidas see IRL kohtumistel toimuks?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 20:44
Kas nupp kiilus kinni?
Vaevalt neid hoiatusi siin esimese hooga üles joosti riputama. Suure tõenäosusega oli enne ikka väike hoiatus kui ei maksa siis.....
Kilo, sa näid targa mehe kohta väga sinisilmne olevat kui asi puudutab teatava elustiiliga tütarlapsi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 21:21
Uhh, tänu jumalale ei ole pangalehed sellised saastad. Leht jäi mõtlema, sai seda nupukest kordi vist liiga palju vajutatud.

Ega ei evi kogemust küll selles teemas, aga küsiks siis üldse nii, kuidas kaks nii erinevat inimest üldse kohtusid, et neilt sai midagi välja pressima hakata?

Ja kuidas sa neid kõiki tunda jõuad? Ma näen, et äärmisel juhul on mõlemal pool paskaagid, aga ei usu, et taadid nii heledad uted on, kui nad sulle räägivad. Ja ikkagi, kuidas sa neid kõiki tunda jõuad?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 21:28
Ma ei tunnegi kõiki. Inimeste kohta ei kujunda ammu enam arvamust selle põhjal, mida nad räägivad.
Mille põhjal saavutad sina arusaama, et need neiud on õnnetud kannatajad? Siinse hala alusel või on sul paremaid argumente.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 21:32
Iha on nende leib. Kui nad oma tööandjate kaevu sülitama hakkavad, siis kaovad ka kliendid. Loogika.

Ega ma väga mäleta, aga kas tegu on järsku sama vanamehega?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 21:47
Sama või mitte pigem poleks tarvis õigustada neid, kes siin oma kahtlasevõitu teenust müüvad ja siis segast suust välja ajavad.
Kui oled pisut siin oma lemmikute mõttemaailma jälginud siis tead, et korralik naine seksib ainult siis kui raha saab ning ainult ebanormaalne pervert tegeleb tasuta seksiga.
Kuulates ka reaalses elus paljude noorte naisterahvaste arusaamu ja mõtteavaldusi tuleb tõeline masendus peale. Reaalsest elust pole neil aimugi. Paraku kasvatavad nad kunagi lapsi ning jagavad oma mõttemaailma ka neile.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 09:30
No nii ühte väravasse mängid. Need ei ole mu lemmikud, aga sinu ahv(id) ronivad ise seiklusi otsima.
Kahtlasevõitu teenus, siis võib neid plikasid üle lasta, ega nad politseisse ikka ei lähe?

Nad ei ole mu lemmikud, ma ei tegele sellega. Nagu näed, ei hoiatata ka. Mille poolest on noored libud halvemad vanadest libudest? Reaalsest elust pole neil aimugi? Või sa pead kogu noorsugu hukas olevaks? Noorus on hukas, alati oli ja on ka edaspidi. Noorsooga rahulolematu paigutab end muidugi oma rahulolematusega vastanduma, seega on lihtsalt vana.

Mingi veider teema on sattunud. Ma lõpetan.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 12:35
Nendel naisterahvastel on võimalik oma rumalust noorusega väljavabandada. Teise poole põhimõtted tekitavad rohkem õõva.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 16:34
paras teile eetlased on alati jobud pervod olnud nii et hui teile suhu
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 18:27
Ma ei kaitse väidetavaid seksi ostjaid. Samuti ei väida, et noorsugu on hukas- mu tutvuskonnas on palju ülitüblisid noori.
Ka minu nooruses oli neid ülikuumi tibisid, kes rikkaid taadusid jahtisid ja neilt siis raha välja pressisisd. Netti siis muidugi polnud aga mooduseid leiab alati. Reaalse seksini enamsti ei jõutudki- piisas kohtumise faktits. Edukal mehel aga oli pere ja muu siduv ning siis läks lahti trall- maksa, muidu räägin kõigile.
Kust seda tean? Ega sellest sissetulekust saladust ei tehtud, pigem eputati oma sissetulekuga. Näen siin väga sarnast mustrit.
Mis neist taibudest saanud on? Enamus neist on endale kena pooleldi asotsiaalse elu leidnud, vaid üks on nii enam-vähem kabeda elu peal kui seda nii võib nimetada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-30 20:38
˅ näita rohkem ˅