Foorum
2014-01-06 10:34
poolpaljas on räige kukk ja piider tegelt on tal selle pärast siin kontot et ta otsib siit noori poisse kellega oma suguelu rahuldada ta on lihtsalt mingi väärakas inimene! ta on täielik rott siin ja isegi elab oma vanemate kulul sest ta ei käi tööl ega tee midagi võin ka avalikustada ta päris nimed ja asukohad lihtsat hoia oma suu kinni siin ja ära arva et mitte keegi sind ei tea ja oled siin nii julge ja pead ennast mingiks veebipolitseiks!!!! ega meie siin süüdi pole et sind koolis peksti ja kiusati, aga sa oled mõku ja selleks ka jääd ja esiteks mitte ükski naine ei taha sinusugust vanameest ja pederasti endale
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 17:54
täitsa õige jutt urood on ta küll istub siin24-7 muud ei teegi kui endale otsib lolli sõbru kuna keegi teda keegi taha naised teda ei tha ja teised samasugused piidrid vabakuulaja veelgi neid siin jätkub haiged lehma nikkujaid
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 18:01
see milaja ja kes sa siin mitmel-mitmel kontol köiki urooodideks söimad, kas sa ise ka äkki poiss, et oled kursis poolpalja maitseelamusega??
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 18:28
milaja on mingi muulasest nolgi fantaseerimise vili. korduvalt ja erinevate nimede alt on ta end ka meheks tunnistanud. reeso tundub samast klassist olevat, (või suisa samast lasteaiarühmast?)
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 19:54
milaja mix sa mind ära blokkisid, jäi ju jutt et ma lükkan sulle munni kurku
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 20:43
sa tahtsid vaid korraks lükata, aga tema otsib püsivat, niiet kui talle selle kurku ehk jätaksid....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 20:58
Mind tegelikult huvitab, et milline pool sellel Poolpaljal siis pooleldi paljas on?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 21:09
Tegelikult, ega see kurku jätmine nii paha mõte polekski. Usun, et iha rahvas oleks rõõmuga nõus sulle pakikesi tooma
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 14:58
reeso90 tore siis ju kui sul kõik selge.Aga miks ma ei või pettureid paljastada,mis sul selle vastu?
Ja kui sa ei julge siia foorumisse mu nime kirjutada siis palun kirjuta mulle postkasti,huviga loeks mis nime sa mulle pakud
Ja pealegi ma pole ainuke kes foorumisse kirjutavad ja paljastavad järgmise petturi.Kas nende auks püstitad ka ausamba.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 15:18
poolpaljas sa oled mingi Vabakuulaja varikas jh ?
kohe tuli sind kaitsma, kui siia see teema tekkis.
ja sina nüüd nii kui muuseas...
esiteks kui tahate paljastada petturid siis teadke nn
veebiseksi ostjate hulgas on neid poole rohkem .
ja ei tunne kaasa kui neid mõttetuid räpaseid piilureid osad
üle lasevad. mina kahjuks ei ole selline . aga neid petiseid
ei saa tõesti eriti palju olla kuna 90% kes lisavad vaid alla 10% teeb
reaalselt ülekande . ülejäänud üritavad tasutas saada või piiluvad ns .
nii et kui petiseid ongi siis ega nad eriti kasu ei saa, sest jutud levivad : ) olge rahulikud.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:58
Jolie, minul ei ole varikaid. mina olen üks ja ainus. lihtsalt sinu meelerahustuseks. ja nii ongi. ja see on hea, kui petiste kohta jutud levivad - olgu nad siis "pakkujad" või "ostjad", võrdsed tõprad ja häbiposti tirimist väärt on mõlemad.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-30 20:27
vabakuulaja ise veel hullem sittapea varikaid 179 tükki on jobu
˅ näita rohkem ˅