Foorum
2014-01-05 23:46
Minule tundub ,et tegu ühe ja sama isikuga kes pakuvad veebishowd mille kuulutuse sisu suht sarnane ja mõlematel pildi ülespanek keelatud.

Eks siis ole varsti kuulda,kes pettuse ohvriks langeb
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 14:08
ei ole sama isik kahjuks, sorry Sherlock.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 19:38
Vaheta näiteks kirjastiili, vb siis sul läheb paremini
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 20:08
äkki ei saa vahetada, WeebiKepparite AÜ poolt paikapandud ametlikult heaksiidetud kuulutusstiil, muus stiilis kuulutuste avaldamine keelatud ning kuulub karistamiseks ühiskondlikus korras kogukonna teenimisega
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 22:09
mis mõttes vaheta kirjastiili ? idioodikari olete siin .
samas seltskonnas liikuvad inimesed kirjutavadki sarnaselt.
aga me pole sama isik. nii et mdea mängige osavamalt detektiivi.
mõi siis veel parem, minge ja tegelege oma kontode ja eludega vahelduseks. : ) edu .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 22:13
"samas seltskonnas liikuvad inimesed kirjutavadki sarnaselt." Kahjuks mitte. Võib olla käituvad sarnaselt, riietuvad sarnaselt, aga kirjutavad? Ei kõla tuttavalt..
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 23:16
ja köik kes te pole nende petturitega nöus ja ei taha raha maksta neile, olete ----tsiteerin seda jollifillet---- idioodikari.
ainult normaalsed härrasmehed maksavad neile kohe, nad isegi ei taha teie veebi vaadata
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:00
uku kuidas sa saad tsiteerida minu nime all midagi mis ma pole mitte kunagi öelnud ?
see on ju lausvaletamine ! kõtt, minema siit, koju, kuts !
teiseks olgu öeldud et sa oled piilur, lihtsalt sellepärast,
et sa nimetad mind petturiks kuigi ei tea minust ega mu veebist mitte midagi . : )
palun.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:22
no loe oma postitust tiba körgemalt siis-----

JolieFille22

2014-01-06 22:09:58

mis mõttes vaheta kirjastiili ? idioodikari olete siin .
samas seltskonnas liikuvad inimesed kirjutavadki sarnaselt.
aga me pole sama isik. nii et mdea mängige osavamalt detektiivi.
mõi siis veel parem, minge ja tegelege oma kontode ja eludega vahelduseks. : ) edu .

kui ei mäleta mida kirjutad, loe eelnev läbi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:45
uku mul ei ole tõesti sõnu. sa oled Kuu pealt kukkunud vms ?
mis sa sellega saavutada tahad et lihtsalt saadad mu teksti copy paste-ga tagasi ?
ma ei suuda kahjuks välja lugeda sealt seda, mis sinu ilmselgelt poole haigem aju .
minu juttu tasub mõista otse. niii nagu kirjas on.
ma ple kordagi siin öelnud nagu ma oleks petis ja kõik peavad mulle ülekande tegema bla bla bla...
ja miks sa siis ei saa aru, kui veel ise copyd et tuleks tegelda oma elu ja kontoga ??
miks sa seda mulle copyd?? olen ma urgitsend sinu asjades ja teind valejäreldusi ?
ja neid avaldand siia ? ei . nii et mida vittu nagu ?! mine ravile .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 21:17
http://www.upload.ee/image/3811348/jilifille.JPG joliefille22 pilt
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 11:56
andmekaitseinspektsioonile on kirjutatud taotlus juba
eks 20 päeva pärast näha ole, mis saab.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 11:57
aga ülejäänud siis jh võtke teatavaks:
https://www.riigiteataja.ee/akt/130122010011

päikest! : )
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:31
kas sa oled ihas selle nimega mis sul passis ja jututoa kaameras olid sa kõigile näha sest ise sa panid oma kaamera tööle
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:36
oleks tore näha kui asi kohtusse ja uudistesse jõuab las eesti loeb kuidas sul ihas on ankeedil kiri_Teen WebSexi . : )
Teenuse hinnad alates
15e 30 min
20e 40 min
30e tund

Teen Shows anaali, pärlitega ja rabbitdildoga
kasutan ka massaašikivisid, vahest.
Kui huvi, andke teada :
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:37
andmekaitse politseil pole midagi teha sest jututuppa sisenedes on kirjas peamised reeglid 9. Käitu korralikult - naiivne on loota, et sa võid jututoas anonüümseks jääda
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:40
aga see ei puutu kahjuks asjasse siin.
on rikutud minu õigusi ja mina olen kannatanu.
usu mind see ei jõua uudistesse . sest ka see on otseselt karistatav kui
keegi seda uudistes jagaks, ilma minu nõusolekuta.
minule kuulub õigus OMA piltide ja andmete üle.
teised tohivad vaid minu nõusolekul neid jagada.
ja kui ütlen, peavad maha võtma . kui ei tee seda, maksavad kahju.
lihtne. : ) ühesõnaga see inimene keeras vaid endale jama kokku sellega.
ega saavutanud midagi .
loe ikka läbi see link mis saatsin . saad ka targemaks .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:42
irw . ja ongi see kehtib nende kohta kes ilma minu loata mind pildistasid ja seda pilti siis allalaadimiseks jagasid.
neil on tõesti naiivne loota et nad anonüümseks võivad jääda . päriselt ka, loe läbi see link : )
nüüd on mul ka tõendus, et ta on kirja kätte saanud ega reageerinud muuga peale smiley .
seega on suur trahv kindel .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:42
irw . ja ongi see kehtib nende kohta kes ilma minu loata mind pildistasid ja seda pilti siis allalaadimiseks jagasid.
neil on tõesti naiivne loota et nad anonüümseks võivad jääda . päriselt ka, loe läbi see link : )
nüüd on mul ka tõendus, et ta on kirja kätte saanud ega reageerinud muuga peale smiley .
seega on suur trahv kindel .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:43
Ei lähe siin keegi politseisse ja ei tee ka mingeid avaldusi, puhas bluff lihtsalt.
Kes raha välja petavad, peavad ka ise siis seletusi andma ja seda ei soovi nemad samuti.
Nende relv ongi politsei, andmekaitse ja kõikvõimalikud ähvardused. Kui keegi seda reaalselt teeks, siis ei raiskaks ta siin oma aega foorumis selleks, et rääkida, mis on seaduslik ja mis mitte.
Aga hea, kui pannakse fotod ja nimed üles, siis websexi huvilised teavad, kui satuvad uue kasutaja peale, aga vastu vaatab sama nägu ja pangaandmed.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:46
tal on teine kasutaja veel mashaweb,sama nägu oli jututoas kaameras,peab ihas üles otsima kellelt ta raha välja petnud on et saaks ilusti ka avalduse teha
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:50
Sellel avaldusel pole mõtet. Petturid teavad, mis summast algab kriminaalasi. Asjaajamist rohkem, kui asi väärt.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:58
peaks ka avalduse tegema et webcami petis ähvardab et andis mu politseisse selle eest et ta oli jututoas kaameras kõigile näha ja ma tegin screenshoti foorumi jaoks et petistel oleks nägu näha
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:18
ei ole bluff . taotlus tehtud. võin ka copy paste saata keda huvitab.
lugege : http://www.aki.ee/et/eraelu-kaitse/mida-peab-teadma-isikuandmete-tootlemisest
vägagi karistatav asi kusjuures. ma polnud kõigile näha ega ka lubanud pilti teha veel vähem jagada.
ja kui mina ütlen siin et pead koheselt eemaldama, siis sa peadki seda tegema .
mida rohkem vastu punnid ja "aru ei saa" seda hullem sulle endale lõppkokkuvõttes.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 16:11
Ega see asi nii lihtne ka pole. Vahest on kasulik lugeda seaduse kommenteeritud väljaannet.
Ma võin siin jumala rahuga kirjutada, et keegi kodanik Mart ... on igavene mölakas. Minuga ei juhtuks midagi, sest meil on arvamuse avaldamise vabadus.
Ma võin ka jumala rahus öelda, et kodanik Mart on mölakas, sest peksab enda naist. Ka see läheb arvamusena kirja.
Kui ma aga kirjutan, et nägin, kui see mölakas Mart enda naist peksis, siis saab mind süüdistada delikaatsete isikuandmete väärtöötlemises, samuti kuriteo varjamises
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 16:18
Ei hakka ükski politseinik, siin ihas kedagi jahtima ja sellega tegelema. Kannatanu peab ise politseile isiku, kelle vastu kebuse esitab paljastama. Aga kuna maksjad on petised ja ülekandeid ei tee, siis on raske ka tasuta webi-nuruja isikut kindlaks teha. Siin saidil olev kasutajanimi selleks ei sobi.
Kui aga maksja oli aus, siis petis ei lähe iial politseisse, kuna kelmuse eest ähvardab ka teda ennast rahatrahv.
Mingid kahjunõuded jms on veel hullem bluff. Hagi esitamine tsiviilkohtus maksab juba min 250 eurot ja kui võidad, pead esitama uue hagi, et selgitada välja kahju suurus, sest esimeses kohtus selgitatakse välja ainult see, kes on süüdi. Kahju suuruse vaidluses on vaja juba profi ehk advokaadi abi ja seda ei maksa keegi kaebajale kinni. Ehk siis hagi suurus peaks olema mitu tuhat eurot, et asi ära tasuks. Mingid 50 eurosed kahjunõuded jms......see on pehmelt öeldes laest võetud.
Igasuguste linkide ja tõestuste lisamine siin on lihtsalt mõjutamine. Saad ametliku vastuse, siis riputa see siia üles. Täidetud taotlus ei ehmata küll kedagi ära, vähemalt seda, kellel mõistust antud.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 16:30
tsirkus Barcelona ...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 17:26
nii edasi läheb ,siis weebika pakkujad saavad varsti juristina tööle asuda (päevad läbi ju uurivad seadusi)
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 17:40
mis oleks iseenesest ju positiivne eksole - saavad lõpuks ka pensionistaazi teenima hakata ning maksavad riigilegi ausalt makse hmmm...mis omakorda viib mindki küsimusele, kas antud...eee...teenuse esitaja(-d) on ikka end FIE'ks registreerinud või on ehk OÜ või suisa MTÜ? vastasel korral....võib MTA selgasadada
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 22:56
nussiks sulle peeruvahele mõrd. sa seal pildil natuke rõve oled aga kott peas kannatab kenasti sulle seeklisse rammida niiet pasahais hinge matab
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 18:13
Vabakuulaja kuidas sa võtad et me tööl ei käi ? Sa ikka ülehindad väga palju iha mehi, nende
maksejõudlust ja huvi veebi suhtes. Olgem ausad enamus tahab ju netikiimlust harrastada selle
kõige nõmedamas vormis, ilast juttu ajades ja veebis onades. Või sis kiirelt reaalset seksi saada,
maha ja taha! Ja isegi need kes näiliselt huvilised, neil tegelt pole raha lõpuks, sest enamik siin
noored mehed või töötud. Ega ole raisata seda mammonat. Kuus saab 3-6 korda veeb heal juhul
reaalseks, ja miks peaks makse maksma vel sellepärast ? Samahästi müün riideid vahest netis,
oma isiklikke asju - pole kellegi asi. Need teenused on umbes sama hästi reguleeritud kui narko
kaubandus . Ost ja müük käib omal vastutusel, ja ülelaskmisel omakohus valdavalt . ; p
Kas keegi on end kunagi registreerinud Veebiseksitaja OÜ v ? Tahaks seda nalja näha,
ta oleks päris kindlasti pankrotis esiteks. Enne reality check ja siis vajuta post nuppu ; )
Eksju, Vabakene
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 18:13
Vabakuulaja kuidas sa võtad et me tööl ei käi ? Sa ikka ülehindad väga palju iha mehi, nende
maksejõudlust ja huvi veebi suhtes. Olgem ausad enamus tahab ju netikiimlust harrastada selle
kõige nõmedamas vormis, ilast juttu ajades ja veebis onades. Või sis kiirelt reaalset seksi saada,
maha ja taha! Ja isegi need kes näiliselt huvilised, neil tegelt pole raha lõpuks, sest enamik siin
noored mehed või töötud. Ega ole raisata seda mammonat. Kuus saab 3-6 korda veeb heal juhul
reaalseks, ja miks peaks makse maksma vel sellepärast ? Samahästi müün riideid vahest netis,
oma isiklikke asju - pole kellegi asi. Need teenused on umbes sama hästi reguleeritud kui narko
kaubandus . Ost ja müük käib omal vastutusel, ja ülelaskmisel omakohus valdavalt . ; p
Kas keegi on end kunagi registreerinud Veebiseksitaja OÜ v ? Tahaks seda nalja näha,
ta oleks päris kindlasti pankrotis esiteks. Enne reality check ja siis vajuta post nuppu ; )
Eksju, Vabakene
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 18:30
seda Veebiseksija OÜ tahaks mina kah näha eiei, ma pole öelnudki, et sina tööl ei käi. ma lihtsalt improviseerisin siin advokaadineiu kindluses algatada andmete ülespanija suhtes krimasi jne. kas neiu ei mõtle, et asjal võib olla lisaks nn. bumerangiefekt? asjad ei ole päris nii lihtsad, kui nad kuskil Buduaari foorumis tunduvad, seal tunduvad üldse, kui uskuda mõne mu intelligentsema naistuttava arvamust, erilised "ajuhiiglased" arvamust avaldama. ise, tõele au andes, ei ole osutatud foorumis käinud ega saagi käima. mul siinsest "intelligentsemast" koorekihist täitsa piisab, et lollusenorm täis saada
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 19:08
ja üldse, veebi- ja (muud-,) -petturid. pidu teie kapsaaias: viletsus, vastu võtnud teie kurtmist raskest elust ja pettuseohvrite rahulolematust, plaanid kriminaliseerimislage tõsta 200.-€ peale olemasolevalt 64.-€'lt. aeg hinda tõsta!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 19:08
mitte ainult registreerida ettevõte , vaid võix ka börsile viia tarkuse taha asi ju ei jää, seda on siin kõigil piisavalt
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 22:41
JolieFille22 ja see teine Sexy miks teie pilte siis üles ei lubata.Jolie pani nüüd tumedate juustega pildi ja mul tuli kohe meelde,et eelmine nädal üritasid kohe mitu pilti panna ja heledate juustega,sama üritas ka Sexy aga näe kahjuks ei lubata kummagi pilte üles panna.
HEA SOOVITUS kui julgete veebishowd teha siis peaksite julgema ka ikka endast pilte üles panna
˅ näita rohkem ˅
2014-01-30 20:34
˅ näita rohkem ˅
2014-01-30 20:49
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 01:44
sexybiach on haisva putsiga loom ja sellist eite ei kepiks siis ka kui see lipakas mulle sitaks plekki annaks ja kui ma selle lita kätte saan ma topin talle surnud roti ninapidi putsi kuradi roojane lits nahui
˅ näita rohkem ˅