Foorum
1
2
2014-01-05 16:12
tere lisame siia siis sellised mehed kes niisama piilumas käivad ja maksmata jätavad!!! teeme siis kõik avalikuks ja oleme edaspidi ettevaatlikud
˅ näita rohkem ˅
2014-01-05 17:24
suured summad lubadusteks jäävadki. lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 11:49
kas iha lehel ikka tohib ilma rahata piilumas käia?? vöib peabki kellegile maksma?, siis olen mina kah siin nimekirjas, pole veel kellegile maksnud, kuigi käin siin lehte piilumas ja vahest jututoas piilumas
andke andeks
˅ näita rohkem ˅
2014-01-11 16:48
fek0 ärge lisage, tal valed pildid ka .
ja luuletab sellised jutud kokku et vähe pole
˅ näita rohkem ˅
2014-01-11 17:32
ainult jobu arvab et saab camis kiimlemise eest raha,selliseid peabki lollitama,kaduge tööle
˅ näita rohkem ˅
2014-01-11 17:36
a sa kombits oled piider ju sa vahid mehi camis ja tambid omale pihku samal ajal näppu perse toppides? istu oma jutukas tont ja ära piiderda siin. sulle suukale tuleks suhu sittuda ja vasta tatti anda kukk kao nahui pederast. ükskord su piidri kätte saan ja pasunasse väänan koer
˅ näita rohkem ˅
2014-01-11 23:12
anaalimees - haige pervo räägib et soovib veebi
ja tuleb niisama rõvetsema . ja reaali ja ma ei tea
mida nuiama . värdjas, ärge lisage !!!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 02:25
jehjeh12 iha kasutaja saadab võltsituid panga maksekorraldusi et tasuta veebi saada, tema skype on tyrben3 olge temaga ettevaatlikud
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 03:12
lolle on aegade hämarusest yle lastud, vaevalt see ihafoorum seda muudab
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 10:30
skype kasutaja ELU VÄÄRIB ELAMIST ärge lisage.
Valetab ja lubab selliseid summasid kokku et vähe pole.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-14 10:52
aga te olete ise lollid ,et üldse selliseid mehi endale skype lisate.Raha ahned olete,kui selliseid mehi usute.
Sest üksgi mees ei hakkaks maksma mingeid ulme summasid iha naisele
˅ näita rohkem ˅
2014-01-15 22:48
peab see alles weeb olema....300 lausa...johhaidiii.... siin vist veel Eesti Kroon?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 00:32
volli31 ärge lisage ! lubas 40e tunni aja veebi eest.
ja endal pole raha . tegelt on ta kristo lusik . ;D
a ka kristolen ehk kusik .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 07:03
skype: mees mustas (risto.oja1), ei soovita! lisab skaippi, ajab mingit segast juttu et tal on pangakonto soomes ja sealt mingid rahad liiguvad eesti panka paar nädalat ja siis ta alles saab maksta aga weebikat soovib ikka kohe saada ja väidab enda üdini aus olevat.
vaeseke vist ei teagi et soome pangast eesti panka liigub raha maksimaalselt 2e tööpäeva jooksul.
kui pakkusin talle, et saatku siis oma soome pangast minu eesti panka ja näidaku makekorraldust, siis väitis et paroolid olid soome jäänud. küsisin siis et kuidas sa siis omale makse sealt teha said, kui sul paroolid maha jäid, siis oli tükk aega vaikust ja poiss oli nagu sitt lehma ihust kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 07:06
üldiselt, õppige ennem korralikult valetama kui tasuta silmailu jahtima tulete põrsad. mõelge mingi plaan juba ette ära, mitte ärge hämage skypes midagi jooksupealt kokku. no money - no fun! tänapäeva ühiskonnas peaks see kõigile juba selge olema. tasuta võid saada ehk lillli nuusutada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 10:00
oponeerin. miks peaks maksma selle eest, mida tasutagi saada piisavalt on. miks maksta winowsi eest kui saab tasuta linuxi.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 10:23
nujah aga mis fun see on? ma ei tunne ennast küll kuidagi lõbusana või rõõmsamana kui mul arvutis üks või teine op süsteem jookseb.
jutt on lõbust, meelelahutusest jne. kas sa ööklubis, baaris, pubis jne käid tasuta? ilmselt mitte. üleüldse igasugune meelelahutus maksab. kui mõni lume söömist või puuall istumist meelelahutuseks peab, siis need jah veel tasuta.
üldiselt on sedapsi et need põrsad, kes ennast ise muidugi entusiastlikult meesteks kutsuvad, peavadki maksma. kui sul on nägu sama kole nagu eesli taguots või sa oled vana nagu kilpkonn siis tulebki kukrut kergitada, et noore neiu püksi kiigata.
aus diil.
paraku on nii et siinsed sõralised on arvamusel, et iga naine kes ihas konto avanud on tasuta liha letil. no-way. ei ole nii.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 11:16
Mina käin ööklubis tasuta, mis nüüd siis saab? Kas seda siis enam lõbutsemiseks ei tohigi nimetada
Prostitutsioon pole lõbutsemine vaid enamasti kasina kauba mõttetult kalli raha eest ostmine nagu brändikummardamine Viimase puhul vähemalt on rumalal ostjal midagi kappi pista ja samasuguste rumalate ees eputada
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 12:00
päris tasuta sa kindlasti ei käi, ju mingi julkjüri sulle selle pileti välja teeb ja pärast sina siis kompenseerid ikka kogu väljamineku voodis. aga no meelelahutus ikkagi..
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 12:05
Kõige masendavam on mõnusat õhtut veetma minnes kedagi lantida, et tasuta pileteid või jooke saada.
Kui ma ütlen tasuta siis tähendab see tasuta- ilma raha või vastuteeneteta.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 12:10
jah, naistele südaööni sissepääs tasuta, tuntud klubide reklaam. ja miks? naised ju toovad klubisse mehi, mehed toovad klubisse raha ja kaudselt oled sa maksnud ikka klubile selle pileti eest. said loogikast aru?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 12:15
Kaunikene, kas sul pole siis kunagi olnud soovi mõne mehega lihtsalt lõbusalt aega veeta, ilma rahale mõtlemata?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 12:17
Ma ausalt öeldes ei usu, et seal, kus ma käin selliseid kampaaniaid oleks
Kaudselt maksan ma pigem veebibeibede ülalpidamise eest- arstiabi ja muu selline
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 12:31
Ma ei viitsi küll mingeid mutante omale selga tasuta lasta. las tõhk maksab niiet rahakott appi karjub. kui oled lamba lõustaga, haised ja raha üle on, siis loobi aga pappi või tambi pihku edasi. papp on oluline. kui sul raha on, siis ole või kahe pea ja seitsme persega, maksad ja naudid.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 13:03
Nii et pole ühtegi meest, keda sa ise tahaksid? Ega sa juhtumisi lesby pole?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 14:04
on ka naistega seksitud aga erilist tõmmet ei ole. üldiselt ma tasuta ei seksi jah. mul vibraatorid olemas. kellel on raha, saab ka pileti minu püksikutesse.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 15:00
Sel juhul tuleb sulle lihtsalt kaasatunda.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 16:04
jfjm, pole vaja kaasa tunda. Las ta olla omaette ja las topib pastmassist jullasid omale kuhu tahab. Frigiidseid tõuke on ihas teisigi.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 19:13
kaekae, millise kena ülbe neiuga meil siin tegu:

"Ma ei viitsi küll mingeid mutante omale selga tasuta lasta. las tõhk maksab niiet rahakott appi karjub."

"ju mingi julkjüri sulle selle pileti välja teeb ja pärast sina siis kompenseerid ikka kogu väljamineku voodis. "

"üldiselt on sedapsi et need põrsad, kes ennast ise muidugi entusiastlikult meesteks kutsuvad, peavadki maksma. kui sul on nägu sama kole nagu eesli taguots või sa oled vana nagu kilpkonn siis tulebki kukrut kergitada, et noore neiu püksi kiigata"

väga huvitav mõttemaailm. ja mis fun see peaks olema, kui keegi raha eest mulle kaameras kinu teeb ? justnimelt kino. samahästi võib omale (tasuta) miski eneserahuldamise porriklipi tirida.

"on ka naistega seksitud aga erilist tõmmet ei ole. üldiselt ma tasuta ei seksi jah. mul vibraatorid olemas. kellel on raha, saab ka pileti minu püksikutesse."

nojah. et siis ühesõnaga jälle selline naissooesindaja, kes väidab jumalakeeli, et naistel ei ole mehe poolt seksis muud saada kui ainult raha. tõesti, ka mina avaldan sulle kaastunnet... ah, ega siin ei olegi enam midagi öelda. kui et ehk ainult seda, et kunagi, kui sa ehk suurks kasvad ja ka natukene teistsuguste meestega oled kohtunud peale nende ilatsevate ja haisvate "kepiheeriste", ehk saad siis sinagi kunagi orgasmi.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 19:22
ahjaa, neiu. kas sa ei ole mõelnud elukutset vahetada, kuna nii ilmselgelt paistad sa oma "tööd" ja "kliente" vihkavat? kui mingit asja ikka NII vastumeelselt teha, siis usu, see jätab oma kustutamatu jälje nii ajudele kui närvidele...
ehk suudad omale leida midagi muud meelepärast, nagu koristaja või müüja või miskit, saaksid lõpuks inimestele head teha...ja ühiskonnale, mille liige sa, ilmselgelt vastutahtmist, oled... seks ja selle muumine, kas tead, ei ole muidu kohustuslik elukomponent. ja kui see ON kohustuslik, siis saad sa selleks kohustaj kenasti kohtusse anda, inimkaubanduse sildi all.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 20:42
Äkki on tibinal kliitor tuksis? Krt tänapäeval vahetatakse igasugu vidinad välja, asi see pisike nupuke siis korda teha.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 20:53
www. cam4.com

tasuta 24 h, igale maitsele, vaadake ja lõdvestuge

unustage ära juba need prügilitsid siin
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:00
sina sucker34 oled spammer? sinusugused tolkamid teevadki tasuta reklaami saitidele, kus varastatakse krediitkaarti andmeid ja scammitake ja sinusugused põssad arvavad, et kõik seal on reaalne tasuta. sa võid tasuta oma noksi lutsida sitavikat.
ükski vana haisev ja inetu päss ei saagi muidu seksi, kui makstes. mina oma vittu ühiskasutusse ei anna. kellel on raha, see saab ka minu hargivahet maitsta ja jutul lõpp.
ja muuseas, kui raha ei ole, siis tõmba uttu.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:02
kerjuste punt siin koos ma vaatan. raha teil ahvidel ei ole, seksi te kusagilt ei saa ja siis onate ennast ogaraks siin ihas. edu teile, põrsad.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:03
muuseas lisan, rein kard , skype kasutaja, pettur! räägib kurva loo oma naise surmast ja lubab sadu eurosid, kui keegi neiu tema leina voodis leevendada saaks. ja mis põhiline, raha saaks muidugi alles järgmisel kuul, kuna härra rein on haiguslehel.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:06
Vaata kaunike, see raha eest ongi ju ühiskasutus, kes tahab(maksab) see tarbib. Personaalne kasutus on see, kui annad vaid sellele, keda sina tahad.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:08
Uskumatult "normaalne" jutt 23-aastase kohta
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 00:33
selle neiuga ongi vist maksimaalselt võimalik läbi veebikaamera suhelda. kui reaalelus noka lahti juhtuks tegema põhjustaks õrnapõrnalistel vist koheselt impotentsi.... SELLINE vihkamine, hämmastav, ja seda juba sisuliselt elu alguses....
ahjaa, sõima palju tahad põrsaks ja kepimittesaajaks jne., sellegi taktikaga ei pane sa vähemalt mind endale sentigi kulutama.
krediitkaardi andmete vargusest nii palju, et keegi ei käsi ju oma krediitkaardi andmeid kahtlastes ja poolkahtlastes kohtades sisestada. kui ei sisesta, ei ole ka vargust. nii lihtne see ongi.
aga tundub jah, et karmistuv konkurents ning tasuta kauba üleküllus netiavarustes on neiu teenistuse kokkukuivatanud ning nüüd on selles kogu meessugu süüdi
p.s. ilmas on piisavalt naisi, kes oskavad veel seksist mõnu tunda ja seda (vähemalt otseselt) tasuliseks kaubaks ei ole teinud.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 03:39
mega irw kle kaunike sul polegi ju pangakaarti, sa nõuad ju ettemaksu mingi jevgeni, anatoli nimele kogu aeg
on eit alles ja weebiakas on sul kah jama
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 04:35
ah et tal ka "pole pangakaarti" ? see annab ju asjale sootuks huvitava värvi?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:13
mustjala on piilur!!

Vaatab 10sec siis ütleb et ei näidud midagi ja soovib veel siis jälle sama jutt ja siis hakkab juba nõudma et tõuse püsti näita seda ja tee teist jne! ning siis hakkab petiseks sõimama kuigi ise pole midagi tasunudki! 10sec pihkar!!!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:43
piliceman, sa oled ise peast jevgeni. suvalt mõtled siin asju välja. ju mingi põrunud pihkur jälle kes tüssu saanud koguaeg. anna siis minu kontonumber ja selle jevgeni või anatoli nimi. kirjuta see siia täies mahus välja, kui sa väidad et oled mul selle saanud.
tavaline hämajast lohvik. toksi ontsi edasi ja istu omale luuavart sisse
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 14:01
skype erkki kurks.
niisama piiluja soovib paljusi asju näha näitad et oled lihtsalt naine kaob ära .
ja ka esineb nimega huviline200
[14:01:16] Erkki Kurks: teen siis omaltpoolt sama
ütles et kui teema teen teeb minust ka
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 14:03
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=16&post=176717
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 14:09
Kui seda nime guugeldada siis ei jää vist mingit kahtlust mille preili L. tegeleb...või on ta härra V.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 18:19
lubab tellida 30 minutit ja siis hakkab jamama et veel natuke näita ja et lähemalt jne ja makset sellelt mehelt ei tulegi.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:56
erki kurks vana petis juba. saadab maksekinnituse erki kurks nimele aga sellist isikut ei eksisteerigi. üks sadaest iha meespetturitest. paras pederast ja tont on.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 21:00
kle kaunike asjapulgad räägivad et sa tegelt üle 30 aastane mutt ?!

ja sitasti pidid oma vituga mängima, ei olevat erutav ja perse räägitakse karvane kui mehel

ohh krt üle mõistuse ja selle eest tahad veel raha ka saada
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 21:17
ime ennast põssa
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 22:08
sina otsi omale naine, kaua sa nikku kerjad siin põrsas
˅ näita rohkem ˅
1
2