kaekae, millise kena ülbe neiuga meil siin tegu:
"Ma ei viitsi küll mingeid mutante omale selga tasuta lasta. las tõhk maksab niiet rahakott appi karjub."
"ju mingi julkjüri sulle selle pileti välja teeb ja pärast sina siis kompenseerid ikka kogu väljamineku voodis. "
"üldiselt on sedapsi et need põrsad, kes ennast ise muidugi entusiastlikult meesteks kutsuvad, peavadki maksma. kui sul on nägu sama kole nagu eesli taguots või sa oled vana nagu kilpkonn siis tulebki kukrut kergitada, et noore neiu püksi kiigata"
väga huvitav mõttemaailm. ja mis fun see peaks olema, kui keegi raha eest mulle kaameras kinu teeb ? justnimelt kino. samahästi võib omale (tasuta) miski eneserahuldamise porriklipi tirida.
"on ka naistega seksitud aga erilist tõmmet ei ole. üldiselt ma tasuta ei seksi jah. mul vibraatorid olemas. kellel on raha, saab ka pileti minu püksikutesse."
nojah. et siis ühesõnaga jälle selline naissooesindaja, kes väidab jumalakeeli, et naistel ei ole mehe poolt seksis muud saada kui ainult raha. tõesti, ka mina avaldan sulle kaastunnet... ah, ega siin ei olegi enam midagi öelda. kui et ehk ainult seda, et kunagi, kui sa ehk suurks kasvad ja ka natukene teistsuguste meestega oled kohtunud peale nende ilatsevate ja haisvate "kepiheeriste", ehk saad siis sinagi kunagi orgasmi.