Foorum
2014-01-05 23:30
petturite päevavalgele sikutamine peaks olema piisav avalik huvi teoorias.
aga see paljunimeline neiu advokaat miskipärast marukiirelt oma uue konto pildi kustutas....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-05 23:30
Parma, Nüüd võiksid siinsetele kasutajatele äraseletada sellise mõiste, nagu eetika, sest enamus neist on küll seda sõna kuulnud, aga ei tea, mida see tähendab.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 03:16
parmaleikin...
Sa ära vingerda. Sa oled oma kommentaaris (2014-01-05 23:09:12) muutnud Isikuandmete Kaitse Seaduse §4 p1. teksti omaenese targutamise õigustamiseks. Sinu poolt siin kirjutatud teksti/sisu seaduses ei ole. Nimi, isikukood, aadress, tel. number, meiliaadressid, elukoht jne. ei ole Isikuandmete Kaitse Seaduses käsitletavad isikuandmed ja neid võib avalikustada ilma igasuguse piiranguta. Kirjuta omaenese nimi google otsingusse ja sa leiad avalikust ruumist kõik selle mida ma väidan.
Nii, et avalikustage petturite nimed. Inimesed võiksid aru saada, et lubadusi tuleb täita.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 03:48
ah parem imege kõik üksteisel lahti ja taguge omale sea munniga vasta hambaid. kari munne ja tolguseid olete ikka ju ajate siin mingit litsi taga omal türad kõvad ja targutate imege üksteisel lahti
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 05:41
sa oled ikka eriline debiil
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 10:32
Aleco..
https://www.riigiteataja.ee/akt/130122010011

Minu nimi tuleb googlest välja. Aga ainult nimi. Ei sünniaega ei panga kontot ei aadressi.
Isik ei tohi olla üheselt tuvastatav! Kui teha seda eraldi postitustes, siis on okei.

ps. Mis probleemi me lahendame?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 10:39
Aleco, sa loed seaduse vananenud varianti.

Isikuandmete kaitse seadus1

Vastu võetud 15.02.2007
RT I 2007, 24, 127
jõustumine 01.01.2008

§ 4. Isikuandmed
(1) Isikuandmed on mis tahes andmed tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta, sõltumata sellest, millisel kujul või millises vormis need andmed on.

Aga siia teemasse sobib just see osa:

(2) Delikaatsed isikuandmed on

8) andmed süüteo toimepanemise või selle ohvriks langemise kohta enne avalikku kohtuistungit või õigusrikkumise asjas otsuse langetamist või asja menetluse lõpetamist.

§ 12. Andmesubjekti nõusolek isikuandmete töötlemiseks
(4) Delikaatsete isikuandmete töötlemiseks tuleb isikule selgitada, et tegemist on delikaatsete isikuandmetega ning võtta selle kohta kirjalikku taasesitamist võimaldav nõusolek

§ 42.
(1) Delikaatsete isikuandmete töötlemise registreerimiskohustuse, isikuandmete kaitse turvameetmete või isikuandmete töötlemise muude nõuete eiramise eest –
karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 11:44
Kus siin kirjas on, et ei tohi avalikustada? Keelatakse küll kasutada töötlemiseks, aga avalikustamisest pole grammigi juttu.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 12:36
Juriidilises mõistes kuulub avalikustamine ka töötlemise alla.

sama seadus
§ 5. Isikuandmete töötlemine
Isikuandmete töötlemine on iga isikuandmetega tehtav toiming, sealhulgas isikuandmete kogumine, salvestamine, korrastamine, säilitamine, muutmine ja avalikustamine, juurdepääsu võimaldamine isikuandmetele, päringute teostamine ja väljavõtete tegemine, isikuandmete kasutamine, edastamine, ristkasutamine, ühendamine, sulgemine, kustutamine või hävitamine, või mitu eelnimetatud toimingut, sõltumata toimingute teostamise viisist ja kasutatavatest vahenditest.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 13:10
ei kuulu
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 13:14
Loe veel korra
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 13:17
ikka ei kuulu
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 13:26
No kui sa ei usu seda, mis Riigiteatajas kirjas, siis jääb sulle vaid lisada, et seaduste mittetundmine pole karistust kergendav asjaolu.

https://www.riigiteataja.ee/akt/12909389
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 13:45
Seadusi ei loeta, seadusi tõlgendatakse. Ei pea vajalikuks sellel pikemalt peatuda. Arva, kuidas soovid
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 13:58
Jah, sellise pettuse puhul võiks otse politseisse pöörduda, mitte siia hakata kirjutama. Ega need veebimaiad oinad ikka siit enne loe, kui ise petta saanud.
Politsei võtaks asja kelmusena käsile. Antud juhul on asjasse segatud kaks naist, seega läheks grupiviisilise kelmuse alla. Tõsi, üksiku summana on tegemist väikese rahaga, aga kui hulk pettasaanuid avalduse teeb, siis võib summa kasvada piisavalt suureks, et õiguskaitseorganite tähelepanu pälvida.
Alaealisusele ei maksa siin apelleerida. Sellest skype'i vestlusest tuli ju selgelt välja, et naised kinnitasid end olevat täisealised. Seega nö. klient ei otsinud mitte lapsi, vaid oli väga selgelt huvitatud sellest, et tegemist ei oleks alaealistega.

§ 209. Kelmus
(1) Varalise kasu saamise eest tegelikest asjaoludest teadvalt ebaõige ettekujutuse loomise teel - karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
(2) Sama teo eest, kui see on toime pandud:
1) isiku poolt, kes on varem toime pannud kelmuse, varguse või omastamise;
2) suures ulatuses;
3) grupi või kuritegeliku ühenduse poolt või
4) avalikkuse poole pöördudes, -
karistatakse ühe- kuni viieaastase vangistusega.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-06 23:30
kas need kaagutajad- veebikapakkujad, kes siin on juba politseisse helistand ja küsind trahvi kohta, ka ise on korralikult maksuametisse oma veebika tulu eest ära maksnud?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:00
Siin pole kaagutada midagi! Kõigile arusaadavalt!: Ottil pole politseis oma tõestustega ja paberitega midagi teha! Kahtlen kas ta ültse sinna julgeb minna kaebust tegema.
Kui teil raha on jagada ,annetage parem ! Ärge vahtige M. pihus veebiseksi!
Tüdrukud on tublid! Selliste enesesilitajatega tulebki nii teha.Mingisugust karistust nad ei saa 30 raha välja petmises....kuid on võimalus pöörduda võlanõudjate poole)))
Isikuandmete netis levitamise kohta saab karistada küll! Ja loll jutt suhu tagasi alaealised või mitte alaealised! Pidu ju ei toimunud,plõksida pole midagi))
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:56
mhmhh....ja kui mõni ülesärritatud "enesesilitaja" juhtumisi mõnega neist plikadest kokkujookseb ja siis asjad ekskaleeruvad...eeee....tasunõudeni, siis kilkad, et nende plikadega tulebki nii teha?
kõige lihtsam põhimõte elamaks probleemivabalt on: ära keera teistele sitta, siis ei keerata ka sulle endale sitta.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 02:07
kallid foorumlased,
Kes arvab, et ma miskit ebaseadusliikku tegin, sellega et avalikustasin paari neiu tegevuse, küsin mina milline seos teil on analoogsete juhtumitega ja kas te hoopis ei karda et jalgealune pisut tuliseks muutub? Kui vajan juriidilist nõustamist, lähen õigusbüroosse ja saan selle.
Siin on kindlasti ka neid inimesi, kes kannatavad valehäbi all ja ei julge tunnistada, et on ka petta saanud, kuid väljendavad seda veidral moel ilkudes ja parastades. Niisiis hädapätakad olete hoopis teie, te ei julge avalikult tunnistada, et vajate seda teenust, vastasel juhul teie kirjatükid siin ei ripuks.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 03:15
Kutsun avalikult üles tegema ebaausatel inimestel elu kibedaks.
Eriti hale kuidas üks neiukene siin püüab minust pedofiili maalida. Kallis neiu, Te laimate mind. Te teate ise mis sellele järgneda võib, nagu loen teie kirjutistest.
Muide neid nimesid ja logifaile on veel mul 2 juhtumi jagu Muidugi oman ma ka maksedokumente, niiet tühja kahtlust ma püsti ei paneks
Ja nendega lähen ma juba politseisse. Ilmselt kellelgi ikka väga püksid sõeluvad püüli.

Edu teil, petturid. Kord tuleb nii või naa kas seadusest lähtuvalt või cv rikutuse pärast oma tegude eest vastutada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 03:35
Adminile niipalju, et valest otsast piirate seda lehte siin.
Neid kes siin sigatsevad kaitsete AKS-sist lähtuvalt. Samas käib saidil no selline üleüldine petmine, et halb hakkab.
Aga sõnavabadus? Peab olema ju võimalus nimetatud peturluse ilmingutest teavitada. Ja kuna siin paljud "Ausad teenuse pakkujad"
ilkusid, et keegi ei tõesta midagi ära, võtsin kätte ja tõestasin. nüüd tuleb välja, et peturlus siin saidil on OK.

ABI24 OÜ palun mulle e-postile ametlikku seisukohavõttu. ja põhjendust miks ja kelle palvel seda kommentaari ilma minu nõusolekuta editeersite.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 16:35
neiud tublid piidrid imege türad suurd.d
˅ näita rohkem ˅
2014-01-16 21:09
Vaesed neiud on nii närvi aetud, et enam ei osata isegi vildakaid argumente enda kaitseks tuua, vaid retoorika on asendunud ropu sõimuga.
Kallid neiud, minu sõnum teile on lihtne: kuritegevus ei tasu ära
˅ näita rohkem ˅