Foorum
2014-01-02 22:23
Pettur. Kui vaja siis panen siia ka ülekande kohta .digidoci ja skype logid üles. Siis ei saa üski juhtumis osaleja midagi tagasiajada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 23:02
Võiksid panna jh, siis vaatab seda asja.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 01:08
kui on huvi .ddoc failis sisalduva kohta siis personaalselt kiri mulle.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 01:51
a sa ott oled ju paras kabi ka paras ka sulle. kas mujalt keppi ei saa kui omal pihku tampida
lambi ahv
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 16:55
jutt ei ole kepi saamises vaid peturluse välja juurimises.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 22:03
ott aga tead et sa saad ise kriminaalsüüdistuse nüüd, eriti kui ta ongi 17 aastane !
väga loll oled et avalikustasid selle siin . teiste andmeid ei tohi niimoodi avalikustada,
eriti nii noorte vanemad annavad su kindlasti kohtusse ja sina jääd siin süüdi .
sest seaduse silmis ei ole nemad midagi teinud, sa ise olid loll ja krim. asi see ka pole,
mis nemad tegid aga teiste andmete loata avalikustamine on kindlasti krim. asi.
kas kustutad ise selle ära või kirjutan administraatorile ja politseie ise ?
haige pedofiil ja rikud nende noorte laste elud ära nii veel.
tõesti krdi vaene et 30 eurost nii kahju see tuleb ju google otsingus välja.
ise tead, keerasid endale hullu jama kokku praegu.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 22:13
No aga kindlasti hullu jama Miks neiud mängivad mingi weebikaga kui nad on tegelt hoopis kriminalpolitsei või isegi kohtuniku tasemel
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 22:14
viimane postitus on ilmselt samade neidude tehtud- kasutaja loodud täna, pakub weebiseksi ja ärpleb veidrate põhjenduste ning lausetega mis pole tõesed. ka reedab liigne emotsionaalsus. absurd. ma siiani naeran seda mis nad siia kirjutanud on ilmselt poleks nad arvanud, et keegi asja kätte võtab ja nende pettuse korralikult ära tõestab.
ära muretse, ott7784, ei tule sellest mingit jama vähemalt sul mitte
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 22:15
st eelviimane postitus(joliefille22)
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 22:20
[2.01.2014 20:14:32] Kristel Saarmets: ja makse selgitusse võiksid panna hei või midagi

Ma kirjutaks kindlasti "Tasu weebiseksi eest"
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 22:28
Ja nagu näha, HotPussy ja JolieFille22 on üks ja sama isik.. Tubli
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 22:44
Mina panen alati selgitusse sex teenuse eest, isegi kui see on lihtsalt niisama lühiajaline laen
Lihtsalt naljapärast
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 02:59
Kohe kindlasti ei tule ott7784-le mingit jama, sest tema tegudes puudub igasugune kuriteokoosseis On kyll naljaks vaadata kuidas haledad petturid nyyd visklevad siin nagu täi kammil ja ähvardavad oma ohvrit igasuguste jamadega. Aga teatud mõttes on petturi käitumine loogiline: kui inimene on nii palju loll, et tellib tasulist veebisexi ja veel tasub selle eest ette, siis petturil ongi sisuliselt õigustatud ootus eeldada, et lollusel ei ole piire ja selliste lihtlabaste ähvardustega võivad nad ohvri mõjutada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 12:41
Ott. Spetsialistina kindlasti crypteerisid selle dokumendi ära ja siis said tibina käest ilusti id koodi ja puha. Sealt siis vaata, kas on 17 või ei ole Mis sellest id kaardist muidu kasu on.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 13:36
Parma, kurat ära jälle tibinatel kõhtu lahti ehmata Mäletad, mis juhtus, kui sa ÕP asukoha väljapeilisid
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 15:30
Ei ole ei Hotpussy ega ka 1 neist tüdrukutest.
Aga jama on tal küll garanteeritud.
Kirjutasin juba Administraatorile kes sooovitas pöörduda politseisse
ja helistasin ka sinna, küsisin.
Ja saab küll selle eest trahvi . Aga see on nende tüdrukute
enda asi teha avaldus ja see kahjutasu sisse nõuda.
Põhimõtteliselt ei ole kellegil õigust niimoodi teiste andmeid avaldada
ilma loata. Eriti kui ollakse selline pedofiil ;D Head karistuse kandmist .
Kui te kõik tõesti nii lollid olete, siis uurige seadused läbi kui ei usu !
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 15:43
Ole hea ja pane mõni lõik ka sellest seadusest siia kirja. Oleks vähe lihtsam.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 15:52
Aga kes ma olen mingi ori sul v ?
Otsi ise endale vajalik info üles.
Mine politsei ja piirivalveameti lehele !
Otsi nr ja helista. : )
Ma tean omadest kogemustest, kus buduaaris pani keegi üles
mind kuna nö mustasin ta kaupa kommentaarides mis ei kõlvanud kusagile.
Ja ka võtsin adminniga ühendust, kes soovitas minna politseisse ja võttis maha.
Ja helistasin politseisse kes ootasid mind järgmisel hommikul avaldsust tegema .
Aga sain siiski kokkuleppele selle inimesega kompensatsiooni osas.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:01
Niisiis, kaebuse saab esitada vaid nood isikud ise.
Mis nimekaimudest sai?
Nii, et lähevad kolmekesi koos menti ja siis seletavad seal, et kes kellele maksis ja kes on kes ja mis edasi sai.
Üks teeb kaebuse petmise kohta ja teine kohe, et pani andmed ülesse. Nimed saate lastetuppa kõik ilusti kirja.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:13
Jh, täpselt. Ma kindlasti esitaks nende asemel .
Saavad ju vel pappi. Aga mis nendest nimekaimudest üldse seletad, ah ??
Tekstis ju ilusti olemas, kellest täpselt jutt käib siin .
Aga muidugi võib ka see alaealine kaebuse esitada, arvan et see läheb
kohtus läbi ka .Sest ega google otsingut kasutades ju ei ole pilti kaasas
sellel tekstil, et keda täpselt mõeldi. Ja mingil määral saavad ka nemad kahju jh.
Mis tuleb kõik hüvitada .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:19
joliefillit ma tagant korduvalt paugutanud niiet tal sitt persses keeb nüüd vingub siin naglalt mis sa ulud lehm tule ja ime mu metsikut vänta
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:21
Derekx eks "anonüümsena" ikka kujutad ette et oled kõva mees.
Kui halb tuju mul, lasen selgeks teha sulle, kuidas asjad teglt on : ) Ära muretse.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:54
Oeh, vaesed tibid. Kahjuks nad juba unustavad kes tegi ja mida tegi ja mille kontoga nad on sisse loginud. Kohe kindlasti pole need kolm kontod teistega seotud.. Tegin eile screenshoti:
http://www.upload.ee/image/3804450/Screen_Shot_2014-01-03_at_22.43.08.png Kuidagi tuttav lugu

Kahju noortest kes teisiti hakkama ei saa. Või noh, tegelt mitte, eks saavad karistuse kätte.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:03
ahsoo, et "las kutsu laseb nurka, ta ju alles noor". et alaealine, ja muudkui teeb mis tahab ja keerab kärna kellele tahab? hmmm...avalduse võvad nad ju esitada, aga ka avalduse esitaja tausta kontrollitakse vast. ehk saripetturid? siis bumerangiefekt? museas, kui 17 aastane, kes eksisteerib siin lehel, teeb avalduse, siis...hmm, mis selle lehe reeglites kirjas oligi?....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:04
Parma kas sa tõesti oled nii loll või ainult mängid lolli? Igaühel on õigus menti minna kui nimi ilma tema loata netis ripub.
Seda esiteks, ja eriti kui on mingi alaealisega veel tegu. Aga siin tekstis on nad ju ilusti öelnud et nad on need nii vanad
ja elavad Kuressaares. Millest sina vaene loom siis ikka veel aru ei saa ?? Tekstis on ju konkreetsed inimesed üleval.
Ja vb neil polegi tegelt nimekaime, äkki ongi alaealised ? Igal juhul saavad menti minna kõik kes leiavad, et neid solvatud
nüüd seepeale, et pandi iha lehele üles jne . Kle ma olen camis ka näinud kell 4 öösel 13 aastaseid poisiklutte. Mis imestad ?
Igal juhul saab karistada siinkohal pedofiil, mitte need noored tüdrukud. Eriti kui alaealised. Oi siit tuleb valus laks.
Peaks nende vanematele selle jutu saatma veel. Inimesed ikka nii lollid siin . PEDOFIILID saavad karistada kes ostavad
alaealiste käest intiimteenust, mitte vastupidi . Täitsa putsis, ja paneb uhkelt selle üles siia veel....
Ma küll nende tüdrukute vanemate asemel annaks täiega minna .
Kui keegi tuleb minu laste nime määrima, olgugi et nad tegid pahandust. ;D
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:14
[2.01.2014 20:09:45] Kristel Saarmets: tegemist on 19-aastase neiuga

Kuskil ei ole öeldud, et kus nad elavad. Kutt arvas, et seal ehk elavad. Tibinad ei kinnita sea.

Igatahes sekeldusi tuleb neil kõigil
Tibinad saavad petukahtluse üle seletamist ja kutt heal juhul noomituse, et kandis raha ja oli nõus veebikat vaatama. Väidetavalt alaealisega.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:15
Kes on pedofiil?
Tegelt sa ju ütled et sa oled 17, solvad teist inimest pedofiiliks ilma et midagi on juhtunud. Kahjuks see loeb kindlasti rohkem kui see et keegi pani INIMESE NIME netti. Nagu paistab, Parma on kohe kindlasti idioot, see kes asjast aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:16
JolieFille22 miks sa nii hullult siin neid plikasid kaitsed ..mida rohkem ma loen,seda rohkem on tunne,et oled üks nendest
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:18
kuule , jolieFille22, oled sa loll v6i m2ngid lolli? mine arene veidi ja siis tule tagasi !
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:19
Jah, ma olen see idioot, kes ei saa aru, kes täpselt paha tegi. Pange palun nimedele sünniajad ja elukohad ka juurde. Siis on teada kellest räägitakse ja keda täpselt solvatakse. Praegu on mingi umbmäärane jura.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:20
ja sina Derekx , oled k6va niku mees ja l6uga andja, same korra kokku ja vaataks kui k6va mees sa tegelikult oled . Mul on su kirjadest siin juba siiber
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:23
Tegelt ma väga tahaks näha kui Ott viiks asja edasi.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:26
kuulge lollakad, ma ei ole esiteks teiega rääkinudki eks.
ja elektra, mul on jumala ükskõik mis tunne sul on sa oled eikeegi minu jaoks. : )
parmaleikin, ega sellel polegi tähtsust. nagu ma enda kogemusest rääkisin.
ja mingit petukahtlust päris kindlasti ei tule, kuna krim.asi algab mingi 60 eurost alles.
ja siin peaks tsiv. asjana kohtusse andma see pedo-onkel siin, aga ta vaevalt võidaks
selle asja, igal juhul kaotaks palju rohkem kui 30 eurot
ainuke kus krim. asi on siin sees : inimeste nime loata avalikustamine ja juhul kui alaealised,
siis juba palju raskem teema . aga et need asjad koos, siis see karistus ilmselt kokku ei tule
nii suur - trahv ja ükt . aga jh otsin nende vanemate kontakte juba. : )
mul võib ka nimekaime olla ilma et teaksin, aga see isik buduaaris ju avalikustas mu konto koos nime jne detailidega,
nagu siingi, ja see on ka karistatav. : ) seepärast maksis ka kompensatsiooni .
nii on lood igal juhul .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:27
Igaljuhul tahaks näha, et kus sa seda nimede kooslust siin näed?
Helistad nimekaimude emale, et kuule kas sinu plika teeb veebikat või ?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:33
JolieFille22..ära kontot sassi aja piilu ka korraks siia http://www.upload.ee/image/3804450/Screen_Shot_2014-01-03_at_22.43.08.png
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:35
JolieFille22 miks sa seda siin isiklikult v6tad ?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:38
see on nagu tsirkus siin, naera või pooleks
1. weebi ostja ei teadnud, et tegemist on alaealisega. talle kinnitati, et tegemist on 19 aastasega. isegi, kui te, JolieFille, olete tegelikult alakad, pole see weebi ostja süü ega probleem. tema arvas seda, mida te talle ütlesite.
2. isikuandmed?? haaha. äkki on see nn nimi, mis teil skypes on, mingi suvaline nimi ? nn kasutajanimi, a la ilus rähn. ja konto.. so? sa oled internetis. internetti ei saa usaldada, siinseid inimesi ei saa usaldada.
ma lihtsalt ei saa aru, kuidas te noored neiud nii rumalad saate olla ja sellist ajuvaba juttu ajate.. mõistan, et shokiseis ja nurkasurutus võtab mõtlemisvõime aga no.. soovitan siiski läbi mõelda mida ja kuidas ütlete. ning mis konto alt parasjagu sisse olete loginud

kuid siiski, jätkake! väga meelelahutuslik on jälgida rumalate inimeste enesekaitset!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:40
Sellepärast et minu nimi pandi budus üles ja see on äärmiselt ebameeldiv.
Kui taoline asi otsingus kohe välja hüppab - iha lehel, siis eriti noortest tüdrukutest kahju.
Vb rikub neil elud ära. Ei ma olen juba leidnud need isikud üles, see väga lihtne töö . : )
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:42
caryne, väga hea
ja oma elu rikkusid need "noored tüdrukud" juba sellega ära, et hakkasid siin tasulist weebiteenust pakkuma. enne oleks pidanud mõtlema. nii kuradi lihtne see ongi. kui pea asemel mõelda jalgevahega, soost olenemata, siis nii need lollused, mis võivad ka aastaid hiljem tagasilööke anda nagu LSD trip, juhtuvadki. ja kui "kerge raha" ahnus mõistust tumestab, siis iga selline asi tuleb varem või hiljem tagasi. ootamatult, ebameeldivalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:45
lapsed tegid lolluse? tegid. said vastu koonu? said. mida varem ja pisemate lollustega vastu koonu saadakse, seda suurem on tõenäosus, et enne uusi lollusi tiba ka mõeldakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:48
Jolie, kas sinu või hotpussy oma?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:50
Jolie ongi HotPussy..lugege tema tekste ja võrrelge selle tekstiga..http://www.upload.ee/image/3804450/Screen_Shot_2014-01-03_at_22.43.08.png
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:52
joliel on perse majas, ei saa enam raha koinida, selleks ta 2rpleb siin
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 17:55
kahju ,et siia LIKE märki panna ei saa ma like-ks kõiki aga minu poolt..teema algataja,väga tubli mees,kes sellistest petistest ka hoiatab..respect..
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 18:00
Ocean, minu pärast ära muretse. Ma saan alati raha.
Ega sõltu mingist veebiseksist. ;D Idikas.
Aga Elektra ma loodan siis, et varsti pannakse sind ka
üles netti, kohe kõige täiega, siis saan öelda, et tubli
inimene, et nii tegi. Mõttetu kerglane eputis siin .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 18:02
Tead,Jolie,mul on ka see seljataga,kui mu nime avaldati ja avalikult..elasin üle,siiani elan ja ei karda seda..ma ei peta kedagi! ja mis mul karta on sellel juhul
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 18:08
Krt, Elektra, ütlesin sulle korra, et võiks saada likeda ja juba sa varastad mu idee tagatipuks saavad sinu postitused juba korduvalt antud teemakangelaselt tagasisiset.. aga mina..?? mulle pole Jolie midagi mürgist öelnud, miks tahan ka!
oeh, ei tahagi koju minna, seal nkn ei viitsi ihas passida.. aga siin foorumis nii lõbus
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 18:16
Kõige kurvem selle loo juures on see, et mingil ajahetkel saavad neist weebitajatest emad. Millist tarkust nad oma lastele jagavad? Mõtlemist kõigile ehk kui muidugi on võimet mõelda
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 18:23
Ma ju küsisin et kes tegi ja mida tegi aga sain sõimata
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 18:30
anonym , arva kolm korda , mis tarkust nad oma lastele jagavad....
˅ näita rohkem ˅