Foorum
2014-01-02 16:33
HotPussy ma Pole Ass web kunagi soovinud ja ei soovi ka ja seda omadel põhjustel.
Ass ja kui sa tõesti arvad et ei teata kes oled siis sa eksid rängalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 17:06
Utha, sa peaks ikka olema ju kõigi õnnetute ja kaitsetute naiste eestkostja Siin teemas kargad inimestele näkku, kui nad on ausalt ja avalikult reklaaminud, et nad teevad weebi raha eest, samas kaitsed sa tulihingeliselt mõnda teist kasutajat, kellest sa tegelikult ei tea samamoodi nagu hetkel kõnealustest kasutajatest mitte kui midagi. Oled selline kust tuul - sealt meel. Ei ole sul ei põhimõttelisi seisukohti ega maailmavaadet, kisad just seal kus heaks arvad.

Tahaks teada, kas sul on kindlaid ja vettpidavaid andmeid, et kõnealune kasutaja valetab? Siin sa noomid, et tütarlaps elab spoonsorrahade eest, teise puhul ei ole see sulle üldse oluline, kust ta oma sissetulekud hangib või kuidas ta seda teeb. Olgugi, et terve net on otseseid vihjeid täis. Ja kui aus olla, siis mis see peaks sinu asi olema, sina ju nii kui nii seda weebi teenust neilt ei telli või tellid?

Minu isiklik seisukoht antud teemas on see, et petjaid leidub nii weebipakkujate, kui selle teenuse tarbijate seas. Kindlasti on kordi auväärsemaid tegevusi, kuidas enda aega sisustada või raha teenida. Aga ei ole mina see, kes peaks sõrme viibutama Tehke mida tahate.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 17:43
sul pole jälle poes tegemist või?
tuletan meelde, et sul on eelmisest aastast saadik midagi ootejärjekorras. ma ootan sellele vastust. millal ma selle sinult saan?
silmakirjalikkuse eest tuleb tasuda.
see, kas ma üldse küsisin midagi ja miks ma küsin, puutub sama vähe sinusse kui see, kus kaameras keegi oma perset näitab. pole SINU ASI.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 18:14
Jah,Sheeba36,mölisemine siin on Utha asi ainult
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 18:46
IhaPolitsei,

Utha, su andmed minu ettevõtmise kohta on mega aegunud. Ma võin oma eelmise aasta töövõidud uhkusega kokkuvõtta ja konstanteerida, et oli edukas. Loodan, et see aasta tuleb veel parem. Poega pole sellel mingit pistmist

Minul pole sulle mingit võlga ja kui ma su soperdisele ei vasta, siis on see minu isiklik soov seda mitte teha, ei saa keegi mind sundida seda tegema. Kui vastust pole tänaseni, ega seda siis ei tule ka.

Kuna siin vahepeal läks teema hariduse ja selle tõendamise peale, siis mul on ka küsimus, et kuidas siis peaks siinsed kasutajad seda tõendama, ehk kopeerima omad diplomid selle tõendamiseks. Kuna sul oli kellegi haridusteega suuri probleeme, siis ole hea, kopeeri meile oma diplom. Näita eeskuju
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 20:35
ma nussind seda sruityassi eest ja tagant. litsil vitt haiseb nagu surnud kajakas ja sitakas ka pühkimata sellisele hoorale ei maksaks midagi. ma talle litale 5 eurtsi loopisin taskurahaks aga muud nagu ei andnuki sa lits kao tööle nahui ja pese ka ennast vahepeal.
a sa sheeba imesid ka mult hästi türa ju samal ajal kui ma sulle perse keerasin niiet maailm haises
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 20:40
Haadi ha haa, Dereks mul jääb mulje, et peale vägevate fantaasiate sul midagi enamat pole, samas ega unistamine pole ju keelatud - ikka võid
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 23:28
uskumatu .......
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 09:05
Derekx päris hea fantaasiaga pihkur jh. Esiteks pole kohtundki kellegiga ihast, nagu ka profiilil kirjas.
Teiseks ei alustaks elusees oma veebi ainult 5 euroga : ) Aga eks te copyge oma diplomid siia jh : )))
Ja vaimuhaigla diplomid ka siis juba . ; p (Derekx peaks kindlasti olema)
˅ näita rohkem ˅
2014-01-03 09:25
Dereks va akrobaat, kuidas saab samal ajal perse panna ja imeda?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 06:41
fruityass on lihtne libu
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 15:35
mees39seksi oled seesama bi ju, kes soovis kokkusaamist meeleheitlikult ja tasuta veebiseksi ;D
tahtsid noori mehi ja naisi saada, endal pidi mingi "eit" kodus olema, ise ka suht mõttetu kibestund
päss ;D ähvardas ka igasuguste asjadega veel. täitsa psühh siin ikka mõni ! paneks eraldi hoiatuse
üles sellest aga ei viitsi, pole selline haige kitukas pede ;D
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 15:41
a kule frityass ma poon su lipaka vitukarvupidi lakke ja taon sul oma peenisega hambad kurku kui sa piiderdamist siin ei lõpeta ja võin ka vabld sulle kurku peeretada niiet sul hingeõhk veel mitu aastat haiseb parem tõmma nahhui siit litsinahk
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 15:45
Derekx sul peaks tõesti häbi olema.
Täiesti mõttetu labane inimene.
Umbes tont siin paneb jälle oma
vastikut rõvedat vanameheteksti.
Pakun et enamikul kõrini just sellest .
Et sa lampi siin teisi sõimad.
Kes sul käskis üleüldse siia kommima tulla ??
Midagi tarka pole sul öelda nagunii, sul pole
isegi midagi öelda - 1 roppus teise otsa vaid.
Vastik hale parm, suu sitta täis ja vahutab siin ;D Öäk .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:05
frutiass ma venitaks sul sitaaugu laiali näppudega ja torkaks oma suure türra pidemini sinu pesemata sitakasse ja siis väntaks sulle niimoodi urgu et terve ilm sitajärele lehkaks
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:09
Palun mine ravile : )
Mul on väga kahju sinust.
Sul peaks mingi luba olema,
et üleüldse väljas käia .
Või kirjutadki vaimuhaiglast ?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:11
sa oma pildil ka mulle kenasti oma persse ette keerand niiet võiks sinna sisse rammida. saaks suga kokku ja teeks ühe korrliku kepi. esmalt ma silitaks sinu kasimata putsi näritud vorstijupiga ja siis torkaks oma kivistunud suure peenise sinu mädapaisetest punnis vittu ja nussiks sind seni kuni sul soolikad see krussis on mmmmmmmmmmmmmmmmmm
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:19
Ma ei kujuta ette küll kellega sa täpselt räägid enda arust,
vist oma emaga . No see on täiesti masendav küll et eesti
meestel pole ikka enda ega teiste, eriti naiste suhtes mingit
austust. Muidu võiks ka neilt veidi enamat saada, isegi raha ja kingitusi jne mõjutusi
kasutamata. Aga see 1 omadus lihtsalt nullib kõik ära . Isegi mujal maailmas naised
ei taha eriti eesti mehi . Kuigi naisi väga palju sinna ära läinud,
kel vähegi oidu peas olnud....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:27
a kas siis ameerikas persse saada on parem kui eestis? sul ju puts haiseb nagu kopra laip milline mees sin peale minu ikka tahab kas sa tahad siis kohtuda ja mu vändaga mängida
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 01:05
tibinake1-miks seda FruityAss-i siin kaitsed?? Ise ka samaugune petis ilmselt... Ja FruityAss pole mõtet ähvardada-küll sinu jaoks ka rohtu leitakse ja usu-eesti on ikka väga väike... Uskumatu ülbus ikka-saab raha ja siis julgeb vastu väita et pole saanud.Juba ee blokeering näitab kui"ausaga" on tegemist...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 02:19
mulle küll frutiass meeldib. imeb mul lurinal munni ja neelab jobi ka alla. panin sellele hoorale perse täiega sala ajal tagusin talle kuivanud sea munniga vasta vittu. haige ja rõve lehm on aga imeb küll hästi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 11:05
loen ja mötlen et kas seal paldiski tänava otsas see hullar ikka töötab veel, sul derekx vöi kes iganes sa oled, oled sa ikka seal hingekirjas, nägemused käivad sul vist kallal ja sönavara küll normaalse mehe oma pole
˅ näita rohkem ˅
2014-01-30 20:38
˅ näita rohkem ˅