Foorum
2014-01-01 10:56
FruityAss sa ei sobiks oma kehaga ka mitte surnukuuri koristajaks sest isegi surnud ärkaks ehmatusest ülesse kui sellist mordat näevad nagu sul seal perse otsas kasvab
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 11:38
FruityAss........kiss my ass (hesd uut aastat )
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 14:00
simeon sul mingi uus hälve - "selgeltnägevus" v ?? sa ple kahjuks näinud mind ei veebis ega ka reaalis.
ma oleks vait kui ei jaga teemat, mõttetu niisama möliseda ju .
kiimleja head uut sullegi ;D musid püksi ; p
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 14:12
Ikka ja jälle lahmitakse seda, kellel kohta mingi anonüümne pupujuku "hoiatuse" teinud on.
Rocky, sina kes sa oled üldiselt arukate sõnavõttudega silma paistnud, sinust ei oleks küll oodanud sellist ühepoolset kostet.
See ongi iha veteranfoorumlaste eelarvamus, et kui siin teemas midagi öeldakse, siis nii see tingimata on. Ja kui ei ole, siis tuunitakse asja nii, et see näiks endale sobivana.
Sa küsisid teemasid nende kohta, kes ausalt weebikat teevad. No miks peaks mees, kes on avastanud "kullaaugu", seda avalikult siin pasundama ja omale konkurente juurde hankima? Kas sina, saanud siin kena neiuga kokku, viinud asjad natuke tavalisest tutvusest kaugema, tuled siia foorumisse kiitma, et oi kui hea neiu oli ja soovitan kõigile? See peaks peast soe olema natuke ja see näitaks ka seda, et diskreetsus on selle inimese silmis tundmatu asi.
Ja miks sa Rocky lahmid jfjm-i? Minuarust ja ilmselt ka paljude teiste arust, on jfjm ja vabakuulaja (mõne erandiga) ainukesed asjalikud inimesed siin, kellel midagi tarka ka vahepeal öelda on. Ülejäänud on suvalt lahmijad, kes ei viitsi teemassegi süveneda ja kukuvad lametsema.
Olgem ausad, pettureid on terve ilm täis ja terve ilm on täis ka neid, kes teisi laimavad. Ilma veenvate argumentideta kellegi petturiks või muuks asjaks sõimamine on ju jama.
Ma soovitan teile mehed, tehke omale üheks pävaks konto siia, kus sugu on "naine" määratud ja siis saate natuke ise ka aimu, millised fruktid siin lehel liiguvad. Teie ehk saate päevas 1-2 kirja, aga meie saame 100-200. Ja ma usun et te ei taha teada, mida enamus neist sisaldavad.
Okei, seksisaidil me seksijuttudest ja ettepanekutest ei pääse aga no asi on sellest ikka sageli kaugel.
Ennem kui te kedagi hakkima siin hakkate, siis vaadake ka seda, kas hoiatus paika peab. Vanasõna et kus suitsu, seal tuld, ei pea alati paika. Tegemist ei ole ostu-müügi keskkonna vaid seksisaidiga, kus puuduvad igasugused piirid.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 14:39
tibinake1 ega jh see ongi ju nende petiste skeem panna üles meid siia ja siis hakata kauplema , et kuidas
nemad ikka kahtlevad ja on vaja tõestada neile miskit jne ;D ehk siis kokkuvõttes tasuta veebi ;D
ega need netis lahmijad sellest vist aru ei saa et neil puudub tegelt anonüümsus, ja neid saab ja ka
võetakse vastutusele, kui nt ülekäte lähevad sellega . ja siis maksavad trahve .
ja ega eesti mehest suuremat matsi ei ole ju, olgem ausad. nagu koopamehed, tahavad mitte millegi
eest midagi saada ! ei malda isegi välja sööma või kinno viia . maha ja taha igal pool.
täiesti haige. ja siis on solvunud kui neile (ilmselgetel põhjustel) ära öeldakse ja eelistatakse
vähe paremini vormitud välismaa mehi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 16:08
ja samamoodi on see ka nende teiste petiste stiil - parim kaitse on rünnak, kes on kes ja mis, eks selle pea siiski igaüks ise enda jaoks selgeks tegema. ja vastavad järeldused enda jaoks tegema.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 17:06
Vabakuulaja ehk sis kaitsed ennast sellega et ründad veebitajaid, ise soovid samas alati tasuta näha kõike kui vähegi
saab täpselt nagu iga teine tüüpiline mees siin ;D
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 17:49
aga öelge, veebi pakkujad, milles teie näete oma võitu seoses kasutajanimede vahetamisega? kas omada mitut eriilmelist kasutajat on sellise alaga tegeledes tavaline ja on see pigem hädavajalikkusest tulenev valik (isiklikuks kaitseks) või on nii kasulik teie ärile? kas tegevuse hajutatus on teile taganud ka suurema kliendibaasi?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 18:13
Utha kus sa seda võtad et meil kõigil siin erinevad kontod on ? ;D
Mul on ainult see konto nii et kellega üldse räägid ?
Oled mingi detektiiv omast arust. Minu meelest kasulikum
kui siin kadetseda, tee ka korda ennast sisemiselt ja välimiselt,
mitte ära ole mingi mõttetu kalts ja ära anna end tasuta ega müü
odavalt siin . ;D Kedagi ei huvita su mõttekäigud ja vusserdised.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 18:40
Vot see viimane mõtteavaldus oli tõeline "pärl"
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 18:42
mingi kutseuhkus või? et kes tasuta seksib,niiöelda vastastikkuse (!) naudingu pärast, on kohe kalts? (kohe hakkan vist kuulma jälle jutte,kuidas naisel mehelt peale raha ei olegi midagi saada...)
pussy, mina ei ründa, mina ei taha teid ka (tasuta) vaadata, tänan pakkumast. veelvähem ma teile maksma hakkan.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 19:25
Huvitav on see, et mida kuumemaks naine end kiidab seda vähem on ta elus viisakaid meesterahvaid
Kui oled ,,kõrgema" tasemega ning ei maga mehega vastastikuse emotsiooni tekitamiseks siis harju ka sellega, et sind kaubana koheldakse. Ma oma ülemusega ei käi ka kohvikus vaid suhtlen tööalaselt ja tema maksab mulle palka.
Mehega, kes mulle pappi ei viska, veedan meeldivalt aega ning naudin ennast ja teda. Rahvus pole siin määrav ning ennast väärtustama (mitte kaubana hinnasildistades) hakates leiad ka väärtuslikke mehi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 19:36
nii on, ano. kes maksab, tellib muusika. ja kahjuks ei pruugi tellitav muusika alati moosekandile meeltmööda olla...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:04
Anonyym sa ussita ka mujal, eksole. : ) Eks need kaltsud ole muidugi meestele kasulikud jh ;D
Kurb lugu, kui mõnel pole kübetki eneseväärikust siin, ega oska lihtsalt elada.
Mina ikka lasen meestel end tõestada enne, kas on ikka vääriline, et oleksin vaid temaga.
Ja reaalsus on ju see, et kui ta sinu nimel midagi ei tee ega midagi ei kingi, siis ta sinust ei
hooligi . Aga jh, oma asi kes tahab ja kes ei taha investeerida sellistesse ühepoolsetesse teemadesse.
Mina nt huvitun ikkagi endast ka väga suurel määral, ja ei lase endast lihtsalt üle käia igasugustel. )
Aga noh kuidas kellegile. Mina ei olegi siin öelnud et teie eluviis on vale, ega ei huvita ka absoluutselt.
Ma ei saa aru, miks te üldse siin teemast mingit oma elufilosoofiat üritate tutvustada kui mingit ainuõiget.
Elage oma elu ja tehke, mis tahate ju. Ilmselgelt oma eluga nii rahul ei olda kui tullakse ka tähelepanu
kerjama ja õigustama enda eluviiisi siin . Ja õilistama lihtlabast lodevust, ja valimatust. Pff, tehke mis tahate .

˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:05
huvitav, et kogu oma arukuse ja teadmiste (veidi rohkem kui alghariduse osa) baasi juures ikka veel nii kergelt vahele jäädakse. kuhu siis see osavus kaob
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:16
Utha, kahjuks sa panid räigelt mööda jälle ;D
Absoluutselt kõige osas aga no mis teha,
kui ollakse nii loll ja mõttetu eit ;D
No ikka üldse ei jaga matsu välja .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:17
ühesõnaga, naine kes naudib seksi (erinevate meestega), on kalts. naine kes selle eest raha küsib, on mittekalts? hmm...huvitav lähenemine, aga eks uppujagi haara õlekõrrest. eks ikka üritatakse oma töödele tegevustele ennastrahuldavat vabandust leida. samas ühiskonnas on juba kord nii, et tunnustuse saavutavad vaid üksikud väga kõrgklassi kuuluvad enese keha müüjad, teised kahjuks... ka mehe omale leidma peavad sealt, kus neid ja nende tegevust ei teata... Pretty Woman on ainult film, kahjuks, ja ükski mees ei oleks õnnelik kuskil ametlikul vastuvõtul särava kaasaga patseerides teada saada, et pool seltskonnast tema kaasaga raha eest on olnud... noh, või siis tedavaadates arvutitaga omal lahtilöönud. ja, info levib, eriti tänapäevasel infoajastul.... ehk siis, neiu, oma nooruselollustega keerad Sa lihtsalt sitta oma tulevikule, ja aru saad Sa sellest alles tulevikus.
ennetamaks personaalset rünnakut-eiei, mul ei ole Su vastu mittemidagi isiklikku, ma lihtsalt teoretiseerisin, oma elukogemuse najalt. tean, tean, vanamees ja nõukaaegne mõtlemine ja mis iganes.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:23
Jh sest mul on 1 konkreetne spons olnud 3a kellest täiesti piisab. Ja tasub ka 100 korda rohkem ära
kui igaühega magamine mittemillegi eest. Või ei ?? Ma ei otsi siin vabandusi, olen jumala rahul oma eluga
ja tegudega 100 % . Teie siin ainsad kes ju õigustavad, sest ple enda eluga rahul ja olete kadedad lihtsalt ja kõik.
Mul on jumala ükskõik teie elust ja sellest mis arvate. Pretty Woman my ass - need kes on juba konkreetsed libud
ja kaltsud jäävad ka selleks igal juhul . Spons ikka vähe teine asi ja ma tean peale enda veel vähemalt 3 kes ka
õnnelikult abielus välismaal ja kasvatavad lapsi oma algse sponsoriga. Nii et räägi omette kelbast.
Ignore peale ja terroriseeri kedagi teist eks .Igal ühel oma elu ja minu elu ei peagi kõigile meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:28
vaata ninatark. spons on sul seni, kuni sul on keha. ja kui sul enam keha ei ole, siis palju õnne. case closed.

"ma tean peale enda veel vähemalt 3 kes ka õnnelikult abielus välismaal ja kasvatavad lapsi oma algse sponsoriga"

hmm, ja millest mina siis rääkisin? seal tausta ei teata, elu lill. ja siis hea hakata eesti mehi kiruma, millised lollakad, tuimad, sead ja mis kõik nad on.

p.s. hakka elukutset omandama. samas tõesti, mis kurat see minu asi peaks olema. ela nagu oskad kuniks suudad.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:36
mis ninatark ma sul olen ah, krdi kuts ??;D
enda eest hoolitsen alati. ja ei sõltu ka sponsist nii väga.
mis tausta ?? mul ei ole mingit hullu ajalugu ka eestis taga,
nagu enamikul siin ;D pole lihtsalt enda maitsele midagi leidnud.
aga nii see ongi ju kahjuks. vaata enda teksti ka . kui palju on
seal harimatust, võltsi ülbust ja matslikkust.
mul on elukutse vägagi olemas kusjuures, tänan muretsemast ;D
lihtne vana poiss .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:36
olgu, ma ei viitsi keerutada. FruityAss, HotPussy ja MashaWeb tunduvad olevat võrsunud ühest ja samast seemnest sama defekt kolmel juures.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:40
eks igaüks loe igast tekstist välja seda, mis talle sobivam tundub.
utha, ehk kutsehaigusega tegu
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 20:47
Ussitan ma paljudes kohtades, heade tuttavate seltsis
Väärika ja tasemel neiu mõtlemisele annab hinnangu juba tema arvamus. Väärikad naised ei tohi meestega suhelda ega ühiste hobidega tegeleda vaid seltsivad vaid omavahel.
Teen ehk pisut Å¡hokeeriva avalduse ühele taibukale kaubahindajale- meeldiv suhtlemine ei sisalda enamasti seksi.
Sponsorlus tähendab toetaja reklaamimist materjaalse hüve eest. Kuidas see sul välja peaks nägema?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 21:03
Utha, seega kaks kolmest on teada, ei tea kes see kolmas on
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 21:12
ja kus on juba kolm ees, sinna tuleb ilmselt lisa sulaselge rumalus
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 21:36
Arvake mida tahate ;D
Anonyym sul on ka täiesti umbes tekst ;D
Ja ikka väga vääriti aru saand asjadest .
Väärika naise näopilte poleks ihas. Ja isegi
kui oleks sis oleks see nägu vähemalt normaalsuse
piires ja korda tehtud, ja juuksed - mitte loppis ja pulstund.
Mul oleks häbi enda pärast, kui oleksin selline napakas kaltsakas.
Ja oleks täiesti tasa siis. Aga nagu näha mõnel pole enesekriitika
raasugi ;D Sa oled nii loll, et imestan et ikka veel elus.
Utha kohta kehtib täpselt sama tekst - kes teisele ütleb, see
ise on ja pealekauba kärnkonn ; D Kuigi sul ple hetkel pilte
räägin nendest mis olid . Kaltsakas.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 21:44
Õige vääriks naine teeb weebikaid ja kelgib sellega, et on ülalpeetav
Paljud mu tuttavad teaks ka piltideta, et olen siin suhtlemas ning ei tee sellest probleemi kuna ma pole siin kaubana.
Mis on normaalsuse piires korda tehtud nägu? Maitsetuks eelajalooliseks kriipsuks kitkutud kulmud ja rannast tulles täismeik?
Sa ikka oma sponsorile voodis julged meigita ja lakitud föönisoenguta otsa vaadata?
Erinevalt ,,ülistiilsest" pepust olen ma isemajandav naine...... sinu sissetulekud on paraku...... pisut halvamaitselised
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 22:02
No mida te jaurate , tibi on tipptasemel kelm. Ja tegemist on selle Alessandraga, väitku mida ta tahes, kes internetti tunneb see saab seda vaadata.
No nüüd võiks see rumal tibi mind politseiga ähvardama hakata , mis jätaks mind täiesti külmaks, sest seadusi tunnen ma kuradima hästi, erinevalt temas, sest muidu ta tõmbaks oma käitumist sipa koomale.
Pealegi, jutt mida sa siia kirjutad tõestab sinu IQ suurust, see ei küündi suuremaks kui minu vanus.
Haridus võib sul olla, mille su "sponsor" kinni maksis, kuid raha teeb imesid mis tihti ei võrdu vastava diplomiga . Olen kokku puutunud.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 22:53
Ma fruityass soovitan sul mitte siin nendega vaidlema hakata. See on pointless. Mida rohkem sa vaidled, seda enam hoogu nad satuvad ja see teema kestab siin veel 100 lehekülge edasi. Vaata kui lihtne on siin intriige punuda. Teen lambi konto alt mingi nn hoiatuse ja siis jälgin mitu päeva kestvat teravat arutelu ja irvitan. Ülla-ülla, teema autor on aga miskipärast siit teemast ise kadunud.
Jääb ikka sama kaader puuduliku aruga põrsaid, kes sada lehekülge säutsuvad, roppusi täis iba toodadavad ja siis endale ette kujutavad, et on sajandi kelmi rajalt maha võtnud.
Nujah, samas on naljakas omalgi jälgida seda aastast-aastasse kestvat stabiilset pläma. See ja see on pettur ja see ja see on eneseimetleja jne. Vigisemist leiab alati.
Fruityass parem jäta see teema siin sinnapaika. Või kus tõesti igav on, siis võid seda eikuhugi viivat vestlust selle pundiga jätkata.
Pole tänini ühtegi siinset "kelmi" veel üles poodud, kohtualla antud ega ka midagi muud ette võetud, peale foorumis ulgumise ja ähvarduste.

Head uut kõigile Eriti iha.ee petturitele, kes te nii tänuväärt tööga siinset meessugu alati tegevuses hoiate ja hoolitsete, et neil igav ei hakkaks ja nad hoiatuste rubriiki uusi pärleid lisada saaks Mõnusat ja humoorikat juttu kulub alati foorumisse ära
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 09:48
tibinake1 aga mis sa üleüldse kommid siin ? tähelepanuvajadus v ?
see teema on mulle suunatud ja isiklikult kõnetatakse mind siin,
sinuga pole tegelt keegi rääkinud, ja keegi vaevalt viitsib ka lugeda nii pikka
teksti . ja miks ära blokkisid kui siin nö kaitsed siis ?
minul neist jumala ükskõik ei koti nende elu mind, nagu ma neile korda lähen : )
aga jh tootku kelbast enda kohta, mitte ärgu fantaseerigu minu kohta siin, et ma
mingi Alessandra (sajandi armastusest v ?;D) ja et teen ma ei tea milliseid asju.
kes üleüldse ütles et ma ülalpeetav on kui mul lihtsalt sponsor on ?;D idikas hoor .
aga noh kuskile ei jõua välja see teema nii ehk naa, ja ega sel olegi mõtet
nii väga vaielda nende solgiämbrite ja tolvanitega siin ;D
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 10:11
@Ass, me kõik teame nüüd mida need mulgud toodavad
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 10:25
maarika, mis mulgud ?;D kõigil jutt ikka jookseb siin ;D
mis on väga hea teglt, igasugune reklaam on tegelt reklaam.
ja mõni nagu näha saab sellest aru ja üritab ka kasu lõigata . : )
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 10:45
Fruity, aga kas sa pole mõelnud selle peale, et need sponsorrahad saaks näiteks edukalt ka haridusse suunata? mida sa arvad edasiõppimisest?

teine mõte, mis mul tekkis, võib esmapilgul sind naerma ajada, aga see mitme lehekülje pikkune, labane, netislängist kubisev jutt ausast veebi pakkujast on viinud välja selleni, et mul on tekkinud kahtlused, et sa ei pannud seda sponsorluse projekti mitte päris üksi käima, et sul on kuskil veel teine kaasosaline, oletatavalt sinust vanem, keegi elukogenum ja osavam „rahakunde“ või keegi muu sulle kasulik tutvus või partner su eraelust, kes sinu ja su sponsori arvetega majandab, sinu eest neid „investeeringuid“ teeb. sinu enda võimed selleni ei ulatu.

„See raha mis mu SPONS mulle annab on vägagi minu oma ja seda ta enam ka ära ei saa võtta kuna üle poole on juba ammu kinnisvarasse või äridesse investeeritud. Seega minu nimel. Ja mis sa selle peale kostad, lilleke ?“
(tsitaat)
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 11:05
Hari ennast ja saad siis siin kõrgelt harituna kommenteerimas käia? Utha, ta tõenäoliselt sinult õppinud seda mitme leheküljelist mõttetut juttu kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 11:15
Utha mul on haridus käes juba, ei tahagi kahjuks mingi doktoriäss olla ;D
Ja mis see sind üleüldse nii väga huvitab ? Palun mine vaata korra ausalt,
milline on su elu reaalsuses, vaata peeglisse, milline mõttetu kalts sa ise oled,
ja tee ennast ja oma elu korda. Kui tahad maailma muuta,alusta iseendast . : )
Siin võid ju õigustada, öelda mida tahes, aga see ei muuda reaalsust ikkagi.
Ja pole ka sinu asi kuidas mina oma raha naudin . Teen täpselt seda, mida ise tahan.
Usu mind, siis sul pole edaspidi ka teiste kohta vaja midagi plägiseda nii rumalalt
Kahju sinust, lausa.
Pipett ;D Mul lausa kahju neist inimestest. Kus ta üldse võtab nagu mul haridust ei oleks ?
Täiesti haige mõrd, mingu ravile oma fantaasiatega.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 11:20
Ega Utha ma tean väga hästi kes sa oled. Ja usu mind, sul pole miskit minust paremat.
Haridust ka mitte. Nii et ära üritagi. Kui oleksid kasvõi millegi poolest etem, sa ei käiks
siin koguaeg kommenteerimas, üritades siin midagi tõestada. Kahjuks enesehinnang algab
inimesest endast . Ja see mis sa siin teed seda kahjuks ei muuda.
Isegi kui saaksid kellegi teise küünla ära puhuda, sinu oma sellest ikka eredamalt ei säraks.
Kahjuks eesti naised on nii lollid ja algelised selle kohapealt ega suuda varjata oma kadedust.
Nii teevad end ka alati idioodiks ja kaotavad kõik head mehed ja igasugused tuleviku väljavaated.
Meestele meeldib näha värsket prinki õuna, mitte ussitanud ja mädand käkerdist kahjuks ; )
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 11:57
"kuna üle poole on juba ammu kinnisvarasse või äridesse investeeritud." No aga kindlasti Üür on peaaegu makstud ja läpaka liising tasutud
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 12:12
edasiõppimist kaaluda võiksid ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 12:23
Irw ;D Midaiganes, oma elukoht ja ei võta järelmaksu. ;D
Ja Utha kas me peaks tõesti uskuma et oled 2 kõrgharidusega juuksur siin v ?
Paras klouninna ju tegelt ;D Hea kui sul kuskil erootilises massaažiäris tööd jagub.
Juuksurisalongides ei saa töötada need kel endal mingi tuustakas pealael vaid.
Ja isegi kui sa seal töötaks siis milleks haridus ära tasus ja miks seda propageerid
kui endal mittemingisugust kasu sellest pole ? Ikka täpselt sama hea mis kutsekas lõpetada.
Ole see kes oled, mitte ära püüa siin kedagi teeselda. Ise oled 1 suur petis siin ;D
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 13:55
FRUITSASS, ÄRA KUULA NEID EKS VÄRDJAD ENNAST JU EI VAATA,,, ISE TAHAVAD SU PERSSE SAADA MIDA SIIS NUSSIVAD ENNAST TUBLI TÜDRUK EESTLASED ON ALATI LOLLID MEHED OLNUD 24-7 SIIN VALVES NAGU KOERAD HAHAAA NAGU NENDE ARVAMUS MEID KOTTIKSNAD EI SAA ARU ET KEEGI POLE NEID VARATANUD VAID VABA TAHTES SAADAVAD JA TEAVAD KUHU SUURED JA LOLLID KÄNNUD MINGE VANADEKODUS SEAL ON TEIL HEA OLLA EHK SAADE SEAL HOOLDAJA KÄES KEPPI
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 13:58
FruityAss/HotPussy/MashaWeb.
vaene laps, kelle varrukat sa nüüd sikutamas käisid.....
kas hirm valega vahele jäämise ees teeb seda?
ma saan aru su kaitsepositsioonist, aga kas sa arvad, et niisugune teistele vastu plärtsuv ja nende üksteise järel tasulise teenuse pakkujatelt üles korjatud slängiga üle valav lähenemine aitab selle odava äri sul siin jalule ajada ja teeb head?
skeptikuid leidub kahjuks rohkelt, nagu sa näed. suudad sa nad ära kaotada? tee proovi.
alati leidub keegi, kellel tekib teenuse suhtes küsimusi. sinu asi on neile vastata, kui tahad kliente hoida.

suudad sa elada ülejäänud maailmaga vaenus olemata?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 14:09
utha, mis teema sul nende hirmudega on kogu aeg? Miks sa arvad, et kõik midagi kardavad? Mul on tunne, et sul endal on mingi probleem hirmudega
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 14:21
kas sind vaevab miski? üritad suhelda kogu aeg. tahad, ma eraldan sulle oma meiliaadressi ja siis saad sinna oma mured kirjutada? võin anda. rumalate, väljamõeldud probleemidega esinevad meesterahvad mõjuvad väga tüütult.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 15:03
"Meestele meeldib näha värsket prinki õuna, mitte ussitanud ja mädand käkerdist kahjuks "

eeldame. ja mida teeb see prink õun siis, kui kortsuma ja ussitama hakkab? ja ta hakkab, ja üsna pea.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 15:39
Utha irw ;D Ise oled lapseke, vähemalt lapsearuga siin.
Mul ammu juba ärid käivad, ja enamik ka normaalsemad ärid
kui veeb siin, arvestatamad kui mingi 1000 kuus . ;D
Aga mdea vaadake haletsusest keegi Uthat ka siis ?;D
Ta ju kisendab abi poole, et keegi teda tähele paneks...
või siis lihtsalt paneks ;D Ja kujutate ette, ta tahab enda meelest
kogu ülejäänud maailm olla ;D Vaata ringi kaugeltki kõik pole sinu
poolt! Kõik ei ole kibestunud vanaeided, ega tolvanid,
vaid on ka endaga rahul olevaid inimesi kel kõik paigas ja pole vajadust plõksida lampi )
Pipett ;D vaata kui odavalt ta nillib sind praegu ;d JA PAKUB ENNAST ;d
sellistelt ei pea ise midagi küsimagi . Äkki tal isegi veab ja saab suhu sinult ;P
Kui peale maksab piisavalt ;D

Vabakuulaja ma rääkisin siin kohal sisemusest. See oli nagu metafoor kui sa aru
ei saand. ;D Et ei tasu kadetseda teisi ja ussitada - nii teeb vaid omale halba.
Vaid just mõelda ikka enda peale rohkem, kuidas parem olla ja mida heaks muuta,
v mida ise valesti teed, et pead teisi kadetsema,nii ei hakka ussitama ühtigi,
rääkimata vel sellest, et enneaegu . Ega see mis väljas on vaid sisemuse peegeldus .
Ja miski ei ole omadega nii vastuolus tegelt, nagu mõned vb arvavad . : )))
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 15:48
Kuule Ass olen siin nüüd veits aega su juttu lugenud ja leidnud järelduse et sa oled väga lapsik ja ajad täiesti seosetud juttu.
Kui sa nii edukas oma äride ja kinnisvaraga oled siis miks nurud siin web eest 10 euri. Teiseks oled sa piisavalt noor ja mitte just väga kaubandusliku välimusega et omada mõnda edukat sponsorit. Rääkimatta sellest et sa oskaks mingil määral mingit äri ajada kui siis ainult webteenus ja sedagi suht saamatult ja kliente pettes.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 15:54
Simeon kus keegi veebitaja üleüldse nurunud on ???
See on lihtsalt kontos kirjas, et pakume veebi, eks.
Nii, ja kes soovib, võtab siis lihtsalt ühendust .
Aga tavaliselt ei ole neil "soovijatel" raha ega midagi.
Ja on nemad petised hoopis. Tegelikult . Lubavad,
aga ei tee raha . Ja siis veel panevad kusagile üles !!
Ilmselt sul ka pole midagi, et kired nagu kukk siin
Ja vaevalt sa üldse kedagi siit näinud oled rohkem
kui 5 sekundi . Sul raha pole nagunii et veebi saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 15:58
Alles 1 teine tüdruk ütles ka, et käid piilumas niisama SIMEON, vastik vana pervert !!!
Kus sa oled üldse näinud Fruityt ? Ja seda teist ? Unes ilmselt ;D
Näed korraks ja kujutad kogu ülejäänud showd ette ja siis onad seina pihta. : )
Ja siis tuled siia ja kirjutad täiesti lambi juttu kokku .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 16:06
Pussy jh eks ta mul käis ka niisama päkapikku mängimas, aga vaene kahjuks,
ei toppind sussi sisse midagi ;D Väitis et ta teeb ja teeb. Ja et alustaksin .
Nuias veebi . Aga see on ju kerjamine kui tahetakse tasuta midagi saada.
Eks mõni parm näitab tasuta ka ;D Aga välimust ta ei tea tõesti milline olen.
Hetkeks näitasin ja mitte ka tervet nägu, keha ei näidand üldsegi .
Tundus juba algul kahtlane see kasutaja, Simeon - pildilt on kohe näha, et
parm ja hoolitsemata . Mitte mingi rahaboss ;D Nii et jh teda ei ole mõtet lisada.
Hakkab kerjama : ))) Pärast veel julgeb kobiseda midagi, avalikult kui endal peaks
häbi olema hoopis !!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-02 16:13
Vaba, sa siis ei tea, et ainuke tarkus, mida indigopõlvkond tunnista, on tagantjärgitarkus Ja meie, vanakest ainus võimalus on pärast parastamine

Selleks, et kahelt kontolt korraga kirjutada on rohkem mõistust vaja
˅ näita rohkem ˅