Foorum
2013-12-12 04:31
Täielik petis, kui raha käes kohe blokk. Rahast pole kahju, aga nõme ikka nii teha, oleks siis küsinud, oleks kühvlile niisama ka leivaraha andnud...
˅ näita rohkem ˅
2013-12-12 10:43
kahjuks nii nad teevad,üks ka kurtis selle kasutaja peale,enamuse siin petised,peale ühe
˅ näita rohkem ˅
2013-12-12 10:50
a sa pihkurist poolpaljas oled pederast ise nahui sa neid naisi vahid camis? sa peaks oma kürvaga kellegi sitakat sonkima mitte siin jama tootma
˅ näita rohkem ˅
2013-12-12 10:54
Derekx,kui sul jälle halb tuju,siis võid metsas ennast välja elada,kui sa veel aru pole saanud,ma otsin veebipetiseid ehk teen kindlaks kes petab kes aus.Kas mina postitasin teema et sain petta
ja mis jama sul selle sitaauguga on,kas see sulle hell teema
˅ näita rohkem ˅
2013-12-18 16:58
proovix11 sa pole mingit raha mulle elusees teinud.
ainult lisasid skype uudishimust et saaks niisama tasuta .
oled ise petis ja vaevalt ka ükski normaalne isik sind usub .
karta on et need kurdavad kel raha pole .
˅ näita rohkem ˅
2013-12-18 18:01
"karta on et need kurdavad kel raha pole ."
"EI KOHTU! SPONSOR OLEMAS NII ET ELAN HEAD ELU"
"ILMSELGELT EESTIS KEEGI EI SUUDA NII PALJU TOETADA ...
SEEGA TEEN VEEISEKSI SIIN VAID : )"
"KUI SOOVID VEEBISEKSI JA ET SIND SKYPE LISAKS, SIIS MA EI TEE SEDA ENNE ÜLEKANNET: )"

Miski ei klapi ja teiseks, peab olema täiega idioot et hakata selliste tingimustega ihalitsiga äri tegema
˅ näita rohkem ˅
2013-12-18 21:54
Ocean12 ei tea mis sul ei klapi siin ?
Ja miks peaks minu veeb üleüldse tasuta olema nagu mõned loodavad siin ?
Vb jh sinu haige aju jaoks miski ei klapi. Aga pole minu mure see kahjuks : )
Kui üritatakse sellele vaatamata nillida ja tasuta kaubelda või poolmuidu skypes,
siis pole ju põhjust neid tolvaneid sinna lisada vms ?? Võtangi vaid neid jutule,
kellel on tõsine soov. Ja kui pole sina see, sest sul pole raha raisata vms .
Siis uudis - sind ei olegi tegelt kellegile vaja . Ona omaette : )
˅ näita rohkem ˅
2013-12-19 15:14
Aga kui HEA ELU on, miks siis kopikate eest veebikat üldsegi teha?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-19 19:25
Parma, häbi ju tunnistada, et teeb seda lihtsalt edevusest. Ja kui hea võimaluse see annab jobude sõimamiseks
˅ näita rohkem ˅
2013-12-28 02:30
FruityAss-sa oled tõesti petis ja pole mõtet hakata siin ennast välja vabandama.Alatu on niimoodi teha ja tead Eesti on tegelikult väike ja küll sind ka üles leitakse...... Hoiatuseks siis teistele ka!
˅ näita rohkem ˅
2013-12-30 12:24
sexmees jälle pole ühtegi ülekannet või asja teinud. ja tegelt lootis ilma rahata veebi saada ja ka julgeb tänitada siin .
no eks sa tule otsi üles siis, midagi niisama ikka ei saa kerjamise peale, ainult peksa saad : ) nii et, tule tule: )
˅ näita rohkem ˅
2013-12-30 13:29
Täiesti hämmastav. Mina ei saa aru sellest , et kui siin väidetavalt neid pettureid nii palju on , siis kuidas te ei saa aru , et ärge saatke raha aga eiiiii ikka üle päeviti käib siin kuskil foorumis taas teema läbi kuidas see ja see on petis. Kas te ei arva , et pole mõtet hädaldada, kui te ei suuda õppust võtta , enne kontrolli , kohtu reaalselt ja siis maksa , siis pole nagu ju mõtet ka kaevelda. Ega siis raha võetakse sealt kuskohast annab võtta ja üks sihtrühm ongi weebiseksi vaatajad ja raha andjad .... Minu meelest on väga lihtne, et oled reaalne inimene , osta siis teenust teenusepakkujalt või kohtu inimesega enne kes vajab rahalist abistamist. Weebiseksi jaoks on spetsiaalsed lehed. Ja kui järgite neid reegleid , siis ei kaota te raha nii-sama vaid ikkagi teate kuhu selle panete/annate. Muide ma annan teile ühe vihje ... kas pole nagu aru saada sellest , et need moosijad ja mesijutuajajad on suurimad petised , kuidas te lontud aru ei saa , et ajage asju konkreetsete inimestega , vähe möla ja rohkem tegusi kuid ei need inimesed on paha-pahad aga kui moosija teil naha üle kõrvade tõmbab , siis kukute nutulaulu laulma . Tasuks nagu oma silmakesed lahti teha ja teha järeldused asjadest aga nuh mis ma siin jahvatan , ega seda juttu ei pea keegi millekski ja nüüd tuleb mustmiljon näpuga näitamist , et mida mina ka asjast tean ... ega ei tea jah sest pole ei siin weebikat pakkunud raha eest ega ka seda raha lasknud nii-sama oma arvetele kanda, oleks siis arve kuhu lasta kanda, kes teab , vahest nööriks ka raha välja ... ihhhhiiii
˅ näita rohkem ˅
2013-12-30 14:38
Vinguda ja teisi oma hädades süüdistada ju kordades lihtsam. Mõistusega on keerulisemad lood. Kellele palju antud on... mõnel seegi ainult allpool vööd
˅ näita rohkem ˅
2013-12-30 15:09
õige jutt Tuluke, õige jutt... inimesed ei hammusta lahti, et ka selles weebinduse maailmas on nagu poes vorsti ostes: sa ei anna ju müüjale raha enne vorsti nägemist ja saamist. samas annad sa raha enne maitsmist. nii et, jah....
˅ näita rohkem ˅
2013-12-30 15:37
FruitiAss, kas sa esined sünnipäevapidudel või peiedel ka? Maksame sulas
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 06:16
Kuule Redlight1 eriti vist ei saanudki aru, milles asi on. Oleks nad siis teinud midagi, oleks ka saanud midagi.
Kahjuks neil tontidel polegi midagi mille eest midagi näha . Kurb, aga tõsi . Pole ka moosinud kedagi .
Ise manguvad ja kerjavad kõik siin tasuta veebi, lisan ka lahkest südamest aga kui saabub aeg ülekandeks,
on rahakott või koodikaardid ma ei tea kuskohas . Jne . Et jh mõelge kes siin tegelt moosima peab.
Mul ei ole rahaprobleeme et peaks siin kellegil natist kinni võtma - kle teeme web.i . ;D Info kontol olemas
kes soovib võtab ka ühendust. Ja sind SEXMEES annan ma menti veel selle jutu eest. Krdi julge oled ikka
pildiga kasutaja siin ähvardama. Aga tea, et igal teol on ka tagajärg. Ja sinusugused psühhod üldiselt lukutaga. : )
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 06:19
Vabakuulaja sa ei tee ise webi, eks ? Muidu teaksid, et kõik kes enne natuke näha soovivad, lasevad rahaga üle .
Sest kui SA ei näita tasuta, siis sa ka ei näita tasuta. JA kui ise astud üle sellest reeglist, tuleb kahetseda .
Kui teed erandeid, saavad nendest varsti ka reeglid. Nagu siin hästi näha on need libud, kellele ei maksta.
JA ei reaalis ei ole esineja, ainult veebis . Tellige omale strippar . ))
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 07:26
pika peale harjub teistelt raha vastu võtmisega ära, kas pole?
aga sellest veebika tegemise mõttest ma ikkagi veel aru ei saa. räägid kogu aeg sellest rahast, mis on (muide) sinu sponsori, mitte sinu oma, aga sellega probleeme sul nagu poleks. samas strippida sa ka nagu ei taha kellegi ees, aga veebi ikka teed. mida sa neile seal siis pakud, et mehel rüsinal sind vaatama tulevad? raha neil pole, nagu sa seletad. manguvad ainult, aga ikka teed. miks? lihtsalt lahkest südamest ilus tüdruk näitab ennast veebis? erutab sind enese näitamine?
on ju aru saada, et su siin on mitmeid vasturääkivusi. tee siis see selgeks, mida sa tahad.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 08:17
Utha kas see on minu süü, et sul algharidus vaid ja millegist aru ei saa ?
Üritand mingi 3 korda vähemalt teile selgitada, aga ikka ei saa aru.
Räägin ühte - sa teed sellest mingi 100 asja ja oled segaduses.
Olen ma öeld et näitan tasuta ? Peaks ju siililegi selge olema et need
tüübid siin vihased just sellepärast et tasuta ei näe kuigi seda lootsid.
Et olen nii loll - aga sa võid ju näidata tasuta neile kui nii lahke oled
ja muretsed siin teiste pärast . )) See raha mis mu SPONS mulle annab
on vägagi minu oma ja seda ta enam ka ära ei saa võtta kuna üle poole
on juba ammu kinnisvarasse või äridesse investeeritud. Seega minu nimel.
Ja mis sa selle peale kostad, lilleke ?;D Ei stripigi, sest miks peaks ?
Edevuse pärast näitan ja see toidab ka üht fantaasiat, millest lähemalt siin
ei hakka rääkima. Aga eks pane siis jälle oma fantaasia tööle ja mõtle välja
mis ma siin tahtsin selle kõigega öelda Äkki teed veel miljon teemat sellest
kõigest ! ;D Edu igal juhul Uthake ;D
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 08:52
ma tänan sind selle eest, et nõustusid ennast avama. nüüd on ka teistel voli sellest omad järeldused teha.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 12:16
Kuidas te mehed nii rumalad olete, see FruityAss on ju meie armastatud Alessandra kes ruigas koguaed kuulutuste et tal igasugust abi vaja .
Samas, kui te nii rumalad olete siis teilt tulekski raha ära võtta, tegemist on ju ikkagi proffesionaalse "ärinaisega" kes rikastubki selliste meeste arvelt nagu siin ja väljaspool meie riigi piiri .
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 13:12
Siin iga päev üks ja sama lalin - mind on petetud. Nagu õeldakse, tark õpib teiste vigadest ja loll õpib oma vigadest.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 13:54
Fredy sa oled mingi idikas tõepoolest ??
Ma pole mingi Alessandra ;D Kõik tahavad ihas
mingid detektiivid olla, kahjuks ei kuku välja eriti.
Olen ma kuskil öelnud et mul abi tarvis v ?
Spons olemas, pakun vaid veebi - nagu kontol kirjas.
Ma ei saa aru kas siin kõik puudega et loevad välja
ma ei tea mida, mida keegi kunagi öelnud pole ;D
Heh, haiged inimesed täitsa
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 13:55
No hullemat prosti ja petturit kui see lits on pole enam ammu kohanud
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 14:58
loomulikult siin paljud puudega, kellel kesküte sellel muidugi puid ei ole vaja. ise võtsin leppa sügisel
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 15:40
tõesti tõesti, Fruity, ma ei tee weebi. ma vana mees, eelistan elus asja. samamoodi ma ka ei maksa kunagi kellegile ette ja ei torma kedagi rahaliselt "abistama". soovi või vabaduse korral leian ma netiavarustest piisavalt tasuta kraami ja noh, ma ei nõustu maksma millegi eest, mida võib ka tasuta saada. ehk vaid uudishimu pärast. aga see ei ole mul suur. kes oma raha ausalt ja raskelt teenib, see ei kiirusta seda loopima.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 16:53
Kiimleja , lepp põleb kiiresti , proovi kasega või siis ehk näiteks kuusega ... need peaks kauem küdema.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 18:07
Tegelikult on sedasi, et kes mäletab ja teab mind, siis ma olen seda teksti siin juba sada korda korrutanud.
90% siinsetest hoiatustest on bluff ja tehtud hetke emotsioonidest ja meelepahast. Kes on tähele pannud, siis viimase paari päevaga on kadunud siit 4-5 hoiatust.
Loomulikult teeb mehele meelehärmi, kui talle tasuta midagi näidata ei soovita või tema võltsitud olematu Indoneesia panga maksekinnitus läbi lähe. Loomulikult ollakse siis nii tuuris ja solvunud, et leitakse üles iha.ee foorumi selline kena rubriigike nagu "hoiatused". Siia on ju hea igasugust soga postitada ja ja siis kahjurõõmsalt irvitada - näe, keerasin tal nüüd äri perse, oma viga et mulle tasuta ei näidanud midagi.
Lisaks, ükski normaalne mees ei tuleks siia iialgi ulguma ega avalikult ämbreid kolistama, kuidas tal suudeti nahk üle kõrvade tõmmata. Kes on tõesti petta saanud, need võtavad seda kui kooliraha ja on järgmine kord targemad. Siin vingujad on ainult ühed ja samad näod, kes reaalselt pole kunagi kellegile sentigi raha kandnud.
Edaspidi, kui te mehed tahate siin hoitada ja nii, et teie hoiatust ka tõsiselt võtta saab, siis oma hoiatusele lisage skype vestluse ajalugu, digiallkirjastatud maksekinnitus, kus on näha et te sellele isikule midagi maksite ja sealjuures peab olema ka teie nimi nähtav. Kui teil hing puhas on, siis ei tohiks ju olla probleemi ka oma nime avaldada.
Muul teisel juhul on teie hoiatused absoluutne bluff ja sama tõeväärne kui see, et kuu on juustust tehtud.

Meeleolukat aastavahetust kõigile
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 18:10
pea hoogu, tibinake. sinu jutus on oma iva, kuid:
"Lisaks, ükski normaalne mees ei tuleks siia iialgi ulguma ega avalikult ämbreid kolistama, kuidas tal suudeti nahk üle kõrvade tõmmata. Kes on tõesti petta saanud, need võtavad seda kui kooliraha ja on järgmine kord targemad." just see ongi see, millele petturid oma skeemi püstipanevad. a la "kommiraha", petlik häbi jne. "kommiraha"+"kommiraha"+"kommiraha"= "arvestatav summa" .
"Edaspidi, kui te mehed tahate siin hoitada ja nii, et teie hoiatust ka tõsiselt võtta saab, siis oma hoiatusele lisage skype vestluse ajalugu, digiallkirjastatud maksekinnitus, kus on näha et te sellele isikule midagi maksite ja sealjuures peab olema ka teie nimi nähtav. Kui teil hing puhas on, siis ei tohiks ju olla probleemi ka oma nime avaldada." hmm, sina paneksid oma nime ja kontaktid avalikult ja rõõmsalt SIIA lehele? vaevalt küll. siiski on ju mingi ühiskonna arvamus jne, korralik inimene siin ju ei käi, veel vähem telliks ta mingit kahtlase väärtusega teenust eksole. seep' see ongi, see kena vastuolu, mille pealt petturid süümekateta teenivad.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 18:34
Vabakuulaja aga jutt on hoiatamisest. Kui sina paned siia teise inimese nime ja kiivalt väidad et ta petis on, siis miks mina peaksin uskuma mingi anonüümse isiku tõenditeta väiteid. Kas kohtus toimuvad ka istungid nii, et kannatanu või hageja nimi on X?
See, kui ma siia kirjutan et Jaan Jalgratas on petis ja see on ka ainuke tõend, siis mis argument see on? Ja siis sina ja veel teised siinsed asukad kukuvad Jaani suunas kirveid loopima. Siis tulevb veel keegi kolmas kes ka kunagi kusagilt kellegilt kuulis et see oli kusagilt kuulnud et Jaan ongi jube pettur.
Kas natuke naljakas ei tundu?
Te kukute siin kambaga inimest hakkima, paljalt mingi ebatsensuure ja imala hoiatuse peale, kus peal ühe väite midagi tõendavat ei ole.
See näitab seda, et teil on see arengutase sama nagu sellel hoiatajal, kes võibolla lihtsalt peenega korvi sai ja siia pasundama tuli.
Lasteaed.

Aga see-selleks. Siin on midagi mõtetu selgeks teha. Kui keegi väitis kusagil, et fruityass on petis, ju siis on. Kuna iha.ee foorumis nii kirjutatajkse, siis järelikult on see sama kindel kui see, et päike idast tõuseb.

Edu teile
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 18:42
Ilus vaadata kuidas vembutajad ennast õigustavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 19:04
küsimus on pigem selles, et kui tuleb kaebus-kaks mingi isiku puhta ja ei ole piisavalt veenvalt argumenteeritud, siis võib olla tegu isikliku kättemaksuga. tõesti stiilis- ei saanud, ei andnud mida vaja, keerame käna.
samas kui ühe isiku kohta on mitmest erinevast alikast kaebusi, kui on mingeid tõendeid, siis...?... eks on võimalik aru saada ka kaebusest, kuivõrd tõsiseltvõetav see olla võib.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 19:24
Huvitav on see, et kaebajad on ikka samad tegelased, ja tihti lähisugulased. Paljud lausa vastsündinud. Noh ja kui see maimuke nutma hakkab, siis on vanemate õdede-vendade asi teda lohutada väi kiusavaid naabreid nahutada.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 19:34
Siinsed petised polegi ju mingid petturid, vaid ärimehed, kes üritavad lollidele mõistust müüa. Kahjuks pole neil pakkuda õiget suurust
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 20:20
Ühed ja samad petised koguaeg, valetavad nii et silm ka ei pilgu. Teevad koguaeg uusi kontosid. Mingi tobe jotimees tunneb end parastades jõle õnnelikuna, okei, vanuri lõbu.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 20:36
Aga ongi ju Kitupunnid on kõik samad ;D Alati. Vaevalt see ta äri rikub eriti. Et mingid tüübid ei saand tasuta
ja mingid vanaeided keda keegi ei taha nüüd kadetsevad . . .
Pigem just tuntust kogub juurde ja äri saab hoogu vaid ;D
Ega jh keegi andmeid siia ei topi ju . Poleks eriti mõistlik tegu. Üleüldse see üles toppimine on lapsik.
Üritage kuidagi muud moodi kätte saada seda inimest vms. Ja tõesti kui isegi oli ülelend, oma asi.
Seaduse silmis ei ole see inimene petis ega kelm veel. Kui teda mõnitate või ähvardate, võite ise reaalse
kriminaalsüüdistuse saada. Lihtsalt infoks : ) Kedagi ei tohi üles panna kui petist. Kui ta seda seaduse silmis
ei ole, ainult teie arust. : )
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 20:40
näita mõnda veebi pakkujat kelle kohta oleks ihas positiivne teema. pole ühtegi sellist. kui oleks aus teenusepakkuja, oleks ka kommentaarid olemas.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 21:22
Rockyroad aga kahjuks mina ausa veebipakkujana võin öelda, et enamik kes veebi soovivad, on ka ebaausad.
Sest nad soovivad seda tasuta saada, aga see on ikkagi teenus ju . Nii et jh, mine võta kinni.
Neid mehi võiks siin rohkem üleval olla kes lisavad ja ütlevad et maksavad, ja pärast ülekannet ei teegi .
Tean väga hästi seda teemat, ja kui nõme see on . Pärast panevad veel ise foorumisse üles ka ja kukuvad kaagutama.
Ahju võiks panna sellised, pühadekalkuniks xD
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 21:51
Rocky, kui inimene ennast ise vabatahtlikult naerualuseks teeb, siis miks ma ei tohi naerda? Naer pidi ju terviseks olema Kui vaja, siis naeran ka enda üle Kas sina suudad seda?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 22:17
Kuskohas sa enda üle naersid? Parastajal peab olema midagi puudu, õnnetu elu vms, siis tuntakse head meelt kui kellelgi läheb halvasti.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 22:30
Aga kahjurõõm on ju ikka see kõige suurem rõõm
Vaata, kuidas lähevad rahvale peale "Naljakad koduvideod". Miskipärast on seal enamuses just need valusad naljad.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 22:54
enamik on seal lollakad naljad
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 23:05
Tihti on lollakas olemine ka valus
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 23:45
on, aga naerma, krt, ei aja
˅ näita rohkem ˅
2013-12-31 23:46
Eks nad sellepärast siin nutavadki.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 03:56
FruityAss-nüüd rääkisid ennast ise vahele et see raha mis sinule on laekunud on sinu raha ja tagasi seda enam ei saa.Kui said, siis oleks oodanud ka vastavat teenust ja ära aja iba et pole saanud raha.Nagu üks tabavalt ütles-oleks kühvel küsinud, oleks ehk andnudki.Selle 10 eest,mis said,saad umbes 7 liitrit bensiini ja tikud ka.No vot ostagi see komplekt ja pane end põlema!!!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 04:01
Kui sa FruityAss nii julge ja aus oled siis võta oma blokeering maha ja klaarime asjad maha-mis niisama plõksid siin.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 06:33
Saad aru sexmees sa krdi hälvik - ma rääkisin siin oma isiklikust püsisponsorist, kes on reaalis mulle
palju raha andnud. Erinevalt sinust ! Sinul pole ju punast krossigi, et isegi veebi osta. Miks peaks bloki
maha võtma, unista edasi. Ja lähen ka homme menti, selle tikujutu eest. Saad siis uuel aastal palju
seletamist ja klaarimist tehs . Kõrini juba sellistest jublakatest - kao koju krdi kuts, sul pole siin mingit
asjaajamist .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 10:15
politseis püsikliendi kuldkaart juba või?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 10:45
kle ei ole . ;D aga paar isikut saanud jh krim-süüdistuse ja korraliku trahvi.
ega inimlik kannatlikkus ka lõputu ei ole : ) kaua võib taluda neid jobusid.
˅ näita rohkem ˅