Foorum
2014-01-25 18:00
söö oma munni koer
˅ näita rohkem ˅
2014-01-25 18:05
midagi uuenduslikku, rabavat, teravmeelset paluks
˅ näita rohkem ˅
2014-01-25 18:18
Tundub,et hakkab asi teemast vàlja kiskuma
˅ näita rohkem ˅
2014-01-25 22:32
Vabakuulaja ja Utha See kuts ütlevad kahjuks noored inimesed, mingi 20-aastates.

Ju te olete siis liiga vanad nende väljendite jaoks ja võib-olla üleüldse elu jaoks . : )
Äkki teie rong ongi jäädavalt läinud... Seda te ju siin üritate tõestada, et ei ole, eks ?
Aga ega see, kui teise küünalt ära üritad puhuda, kadedusest...Ei pane see kahjuks teie omi säravamalt
põlema. Ja Vabakuulaja tundub täpselt samamoodi nagu pooletoobine, et on tegelt naine .
Ja mingi veebitaja varikas, kes soovib siin teisi mustata. Mingeid mehelikke soove teil ju pole
ja sp tõesti suht pede mulje jätate . Ilmselt ei teeskle eriti usutavalt meest.
Derekx olen nõus sinuga täitsa, selle kohapealt. Täitsa umbes tegelane siin ikka mõni .
˅ näita rohkem ˅
2014-01-25 23:38
Ma vist väga ei tahagi teada, millistest 20 aastatste ringkondadest jutt käib, ilmselt pisut lapsemeelsete omast sest ,,kutsu" on ikkagi mudilaste kõnepruuk. Ise suhtlen palju selles eas noortega, kes sellist slängi ei kasuta. Muidugi suunitlus ja mõttelaad on ka väga teistsugune ning energia kulutatakse õppimisele ja töötamisele, mitte veebitamisele.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 00:08
minagi tunnen niimõndagi 20'tes....aga see 'kuts' oli teatava mekiga nimelt...ah et nüüd olen ma juba naine ja veebitaja varikas...tjaaa... elukene teeb ikka kummalisi keerdkäike, mis oskan ma öelda mehelik soov oleks siis kui telliks veebikat või ? vat selles suhtes olen ma vana küll et esiteks eelistan ma vanamoodsalt elus asja ja teiseks ei hakkaks ma kunagi maksma asja eest, mida saab ka tasuta. see viimane käis siis veebika kohta. otsige noori lakkutäis testestorooni täis lolle oma tüngashowde jaoks, neiud aijahh, need teevad ise kah ju tünga.... ebaõnn BL on nõus derekx'ga? noh jah, see näitab juba ajuehitust & sellisega ei ole tõesti midagi rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 00:11
Vaba, kas sulle pole vahest tundunud, et Derekx on hoopis naine
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 00:13
kohati,kuna ta tekst on kuidagi ülepingutatud. loomult labane mees nii labane ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 00:14
korrigeerin- nii labane, aga samas võrdlemisi grammatiline. selline ajuehitus eeldab düsgraafiat vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 00:44
Seda minagi, et tavaelus ta sellist teksti ei kasuta.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 10:04
ohh, siin tehakse palju sellist, mida tavaelus ei tehta. petlik anonüümsus aitab madalamate tungide väljaelamist kergendada. kahjuks kaob koos sellega ka (viimanegi) mõistusekübe....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 13:47
Mida teate kasutajast muzu123???
Kah veebika pakkuja..
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 20:11
kle BLibu kas ma pean igapäev kuulutustesse kirjutama,et otsin naist kas siis olen mehelik ja pean naisi sõimama nagu mõni siin teeb?
Ja pealegi miks su pilt siis ära keelati?Kui oleksid aus,julgeksid ka ju oma pildi üles panna.
Ja kas kõik mehed peavad siit kaaslast otsima,kas niisama vahel igavusest või muul põhjusel ei võigi käija?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-27 00:13
aga mina tean küll kes kutsid on - mõttetud mehed kel raha ple vms...
anonyym näed küll kõvasti vanem välja oma ea kohta siis, aga ju nii
juhtub kui niisama ringi aeleda ja enda välimuse eest ei pole raha
ega vahendeid hoolt kanda . kurb, aga tõsi .
derkx-ga nõus pole kuna ta ajab kelbast niisama siin .
aga jfjm ja vabakuulaja on nagu üks ja sama isik ja kus alles
ajavad tagasi et ple naised jne . ;D
siin ihas polegi olemas anonüümsust, nt üks kes kindlalt teab kõigi
nimesi on kombits ja ta räägib välja ka, ning teeb videosi inimestest
privatubades jne ma nii mõndagi näinud ;D ;D ;D
ärge muretsega, kõik pettused tulevad siin välja . ja need kes teise kohta ütlevad, need
tavaliselt ise on ja pealekauba kärnkonnad nii on kahjuks . leppige sellega.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-27 00:28
Ei noh, Vabakuulaja on arukas mees ja mulle on lausa suureks auks, kui mind temaga samastatakse.
Ja see muu pikk jutt... algus oli tasemel, aga siis sai aur otsa ja lõpust kujunes tavaline teismelise ärplemine
˅ näita rohkem ˅
2014-01-27 00:37
Masha Veb--oled siis päris palju koolis käinud, kui tead, kes kutsad on?? Ma kuulen esimest korda seda sõna--ometi mul on keskharidus aga minu meelest näeb anonyym oma ea kohta palju noorem välja! Vaata ennast!! Kusjuures 25-ne on ju alles laps! Tule siia talusse tööle--saad omale rikka mehe ja töötades siin oled sa anonyymi vanuselt väljanägemiselt vanem kui 50
˅ näita rohkem ˅
2014-01-27 00:49
Sirruke naljateed või? tal kukuvad ju käed otsast ära, küüntest rääkimata. Pealegi seal metsas pole ilusalonge ja spordisaale, et enda välimuse eest hoolt kanda
˅ näita rohkem ˅
2014-01-27 07:24
poolpaljas väga õige jutt sul sest kõik teevad tünga weebika
˅ näita rohkem ˅
2014-01-27 18:54
jfjm, tänud. ka mina tunnen ennast meelitatuna, kui mind võrreldakse Terve Mõistuse häälega. aga lastel läheb sellest arusaamiseks veel nii aastat 10 või isegi rohkem.
muuseas, veebi-miÅ¡a, meestel kes oma raha igalepoole ei loobi, ei pruugi see näidata mitte niivõrd rahapuudumist kuivõrd aju-olemasolu. kes on oma raha saamiseks vaeva näinud, see seda kergekäeliselt ei loobi ja muidusööjaid üleval ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-27 20:26
Sirru- tänud kenade sõnade eest.
Muidugi peaksid ju mõistma, et siinsetele veebibeibedele ongi igapäevane töölkäimine see mõttetja sisutu laaberdamine. Korralikud naised teevad iga nädal uue konto ja siis keerutavad end kaamera ees või pressivad meestelt niisama raha välja
Veebibeibede õuduseks võin öelda, et olen endaga rahul ega plaani endiselt plastikust varuosasid lisada- värskest värvist piisab veel täiesti kui sedagi vajan
˅ näita rohkem ˅
2014-01-30 20:39
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 01:18
veebishow pakkuja webitibu23,showtydruk91,neiututvub22,ablasmiisu91,numparpumpar,kaameramiisu,erutavshow22,webitsikk87 ja mõned kasutajad veelgi on ÜKS JA SAMA ISIK ehk kõige järjekindlam pettur ja kõige uuem kasutaja seksikasneid
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 01:23
aga kas sa talt suhu ka võtsid v?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-05 01:16
BlondLibu293 üks küsimus-mis su pildiga juhtus,üks päev oli üleval ja siis võtsid maha? Ja täna üritasid uue pildi panna kuid ei läinud läbi.Mis sul nende piltiega on?
Kui julged weebishoud teha siis oma pildi ülespanek ei tohiks ju erilisi raskusi valmistada.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-05 01:42
A mis see sinu asi on poolpaljas ?? Miks sul endal üldse pilte pole ? Oled lihtsalt mingi petise varikonto kes üritab siin teisi mustata.
Mingit muud eesmärki sul ju pole, ega ka mehelikke huvisid, ainult koinid teiste naiste ajusid siin. Tead hangi endale elu;D
Mõttetu eit oled ise : ) Pakun et kenasuudluse varikas siin . Ta on see kõige haigem krõhva .
Mul ei ole mingit raskust pilte üles panna, aga neid ple vaja siia panna kui kirjutavad ainult mingid haiged
vanamehed ja naised selle peale kohe nii kadedad et üle 10x päevas feik vajutavad.Sa olid ka nagunii nende seas . : )
Igal juhul jh, ela oma elu vahelduseks. Ega sa ise sellest lahedam ei ole kui teistele siin sitta üritad keerata .
Lõhverda enda üle kui üleüldse . : )
˅ näita rohkem ˅
2014-02-05 16:19
Ja ei saanudgi vastust.
Aga ega mul ükskõik lihtsalt jäid silma,ükspäev on pilt teine päev pole siis keelatakse su pilti.
Ja mina? Miks ma peaks pildi panema kui ma siit naist ei otsi.Eelnevalt juba kirjutasin kas niisama ei võigi käija.
Kas kõik mehed kes siin on otsivad naist endale?Edu siis neile aga mina ei otsi.
Kui sa veel ei tea siis minule käib närvidele need igasugused veebipetised kes muudgui uusi kontosid teevad ja üritavad kellegi teise pilte üles panna.
Ja kui sa nii äksi täis lähed sellest siis äkki ongi sul midagi varjata.

Ja sinu jaoks võin olla kes tahes,äkki jumal taevas
˅ näita rohkem ˅
2014-02-05 19:21
Oh said küll, sa lihtsalt liiga loll et aru saada ilmselt
Aga ega see ei ole sinu asi ka ju. Ei peagi mingile tobule
aru andma miks mul siin parajasti pilti pole, sul endal ju ka ei ole pilti.
Sest oled lihtsalt varikonto siin Ühe kadeda eide oma ja kõik.
Miks need siis sulle närvidele käivad ? Ju oled ise hoopis petis
kes soovib teenida ja teisi mustates petisteks nimetab. On sul
mõni tõestus ka äkki ette tuua ? Ei. Siis ära lahmi niisama, eks .
Ja minu jaoks oled sa mittekeegi . Lepi sellega . : )
˅ näita rohkem ˅
2014-02-05 23:52
minu jaoks oled sa ka lihtsalt blondlibu nagu su nimigi:-)
ja ei lahmigi niisama,lihtsalt kirjutasin su nime kuna keegi oli sind petiseks sõimanud

täna olen ma hoopis seksikasneid,sinu konkurent:-)
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 00:04
kahjuks ei ole sa üldsegi seksikas;D ja võid ainult unistada minuga konkureerimisest.
ei tea kes see seda küll ütles? selle ju mõtlesid välja lihtsalt tunnista.
ja mine metsa, eks . su mäng siin ihas on nüüd läbi : ) aitab varikontodega hypimisest.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 00:11
ei ma ei mõelnud seda välja ja selle ma kirjutasingi sinu nime ka
aga ok ootame ja vaatame edasi mis sinust saab
enamuse veebipetturid kustutavad ise oma konto ära vöi admin blokeerib.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 11:11
ei tea sest pole petis, aga sina oled ja see on sinu varikas. millega teisi maha teed.
teised varikad on selleks, et edendada oma veebipetise kontode äri. ja oled veel ülikaval enda meelest.
nagu ikka - kes teisele ütleb, see ise on ja pealekauba kärnkonn
ja keegi võiks sinu konto ära blokkida, laimad ju teisi siin lambist
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 12:07
blond, ja millega on seotud eilse sander3333 süüdistused jutukas? lihtsalt kui just ühe inimese aadressil, (eriti veel erinevate kontode all peituva,) tuleb lademetes süüdistusi-kahtlustusi, siis...vanarahvaski ütles, et kus suitsu seal tuld ja Å vejkis oli fraas, et kuidagi ei ole et midagi ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 12:26
Vaba millest sa räägid?
Pole näinud mingeid süüdistusi ega teagi eriti seda kasutajat. : )
Ei jõua lihtsalt vastata kõigi kirjadele koguaeg .
Ja mis erinevad kontod ? Mul on ainult 1 konto siin, ja see ongi seesama . : )
Ei peitu mitte kuskil erinevalt sinust, sul tõesti vähemalt 10 neid kontosid.
Kõik ei ole kahjuks samast puust tehtud. Ja enam-vähem kõigile on ka see
teada, et sa pole tegelt meessoost Ja ega sul muud eesmärki siin ju
pole, kui teisi - tugevaid naiskonkurente üritada laimata siin, eks.
Kus suitsu seal tuld, vaata kuidas sul endal kõik suitseb ümberringi .
Kõik on kahjuks su mängust aru saanud juba, sest ka iha inimesed
pole kuigi lollid siin : ) Ja targuta vähem, eks .
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 12:47
oijahh,ma muidugi vabandan, kui mu arutluskäik ja kirjapilt kohati naiselik on ja kui mõne teise konto kasutaja kogemata sarnast suhtlusstiili kasutab. aga kahjuks olen mina siin üks ja ainus, isiksuse lõhenemist minu puhul ei esine ja sündinud olen ma siia ilma mehena. senise elugi olen suutnud mehena elada ja kuna see on võrdlemisi hästi väljakukkunud, siis on plaanis seda kuni võiduka lõpuni niimoodi jätkata. kui keegi on "aru saanud" minu mängust, siis...mis muud ma oskan öelda, kui et - pange psühhiaatrile aeg kirja võimlik, et varajases staadiumis piisab tablettidest ainukesed naiskonkurendid, kes mul siin on, on lesbid. neil nimelt sama sihtgrupp mis mul - naised
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 16:14
Aga miks sa siis ei sebi siin ühtegi naist reaalselt ?
Alles hiljuti vabandasid et oi kõik ei peagi siin olema millegi peal
väljas, et sulle piisab ka niisama istumisest.
Kahjuks ainus, mida sa ajad siin on teiste naiste maha tegemine,
täpselt nagu teevad ebakindlad naised, kes sa ju tegelikult oled.
Mind pole sinu kontod ega elu mitte kunagi huvitanud, ses tean,
et olen ise piisavalt hea. : ) Ja ei peagi sind oma konkurendiks, kas tead.
Hale isend oled lihtsalt : ) Ma ei tule sulle ühtesid panema su kenasuudluse
või krt teab kelle kontole, nii et sa ei pea mind blokkima nendega. Võta vabalt
Psühholoogiliselt on mul kõik kahjuks korras, erinevalt sinust
Ja ainus reaalne petis oled ka sina siin, koos oma paljude variantidega : )
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 16:17
Teen veebiseksi mõistliku tasu eest Teile ! : )
Olen Teie blond ori ... : ) Teen kõike mis soovid veebis näha : )
20e pool tundi, anaaliga 25 .
alla 10 e ei tee, see 10 min (anaaliga 15)
Ja kohtun ainult ettemaksu alusel

See on siis mõistliku inimese jutt?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 16:54
kle BLibu kas viimane teks oli mulle mõeldud?
äkki mul on juba oma neiu olemas kellega elan
ja mis see kenasuudlus siis sulle tegi,et koguaeg teda ette tood:-)
just nimelt,võta vabalt kui oled aus tegija mis nii närvi lähed.
ja see varikonto jutt hakkab juba ära väsitama kui ütlen sulle et mul veel 24 kontot kas saad siis rahulikumalt edasi elada ja täna olen ma kaunike222 sobib?

ma juba kirjutasin et ootame ja vaatame mis sinust preilikesest edasi saab
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 18:44
Pikapeale tekib jub mulje, et BlondLibu on üks Kenasuudluse ärapõlatud kosilastest
˅ näita rohkem ˅
2014-02-06 19:13
Kirjastiil on ikka sama. HotPussy, JolieMidagi jne.. Ja varsti kuuleme kuidas mul pole elu, mul pole raha ja olen ebanormaalne ja kibestunud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-07 01:08
Ma ei ole öelnudki et üritan siin normaalne olla.
See ongi selleks tehtud konto, et end siin välja elada.
Vahest ka teiesuguste tolade peal, jh.
Eks tulistage absurdi oma olematutest kahuritest, kadedad
ja muidu mõttetud muidusööjad : )
Poopaljas täiesti perses sul, miks peaks keegi elama kellegagi,
kes istub üle poole oma päevadest vaid ihas ???
Kenasuudlus ju ongi see eit kellel elu pole ja kelle põhisissetulek on
see leht siis, eksole . Ja selleks ta kasutabki erinevaid varikontosid
näiteks teid ;D Et mustata neid kes lihtsalt hobikorras teevad, kes
teevad hästi ja kellel on lööki rohkem kui tal - nooremad, ilusamad jne
Lihtsalt kõigile teadmiseks : ) Ja selliseid eitesid on siin kindlasti rohkem .
Ta on lihtsalt 1 haigemaid . : ) Labane mõttetu taktika, ei tasu end ära .
Ja jätab ka lolli mulje SINUST, tee oma taksikõrvad korda parem, eks ; )
˅ näita rohkem ˅
2014-02-07 01:23
olen tavaline eesti mees ja tegin konto selleks et veebipetturid paljastada on sulle see selge.
kas võtad mingeid rahusteid ka äkki elad ennast liigagi välja:-)
ja tundub,et kenasuudlus sulle ikka väga liiga teinud kas näed teda unes ka?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 01:27
meribell93 ON PETIS!!!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 01:47
utka on ka petis
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 14:36
imeja, ja mida see Utha sulle siis pakkunud on, et täitmat jättis ja petis on? kardan, et absoluutselt mitte midagi, kedagi isikliku antipaatia baasil süüdistama hakata on sigadus.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 18:12
Velts, sul võib isegi õigus olla.
http://www.iha.ee/users/Utka
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 18:20
SEE konto on ju ilmselgelt Utha-vastase kampaania vili, kellegi "nali".
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 18:32
see oli selle terasmehe nali
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 19:23
poolpaljas ja blondbitch mõlemad kirjutavad sarnaselt. Teks lohistatakse ridadena kokku ja kõnepruuk väga sarnane. Kas sul on igav, et sa ennast manitsed siin? Poolpaljas sa oled ise mingi pettur vist. Kas enda petturkonto sõimamine siin on mingi nipp jälgede segamiseks? Sorry, ma ei leia rohkem ühtegi teist isikut siit, kes teksti sarnaselt ritta seavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 21:16
kere peale jätsin andmata
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 22:54
Kaunike, sul on arenguruumi. Paraku see kord panid mööda.
˅ näita rohkem ˅