Foorum
2013-12-03 17:38
candy2013 on ju endine russkaja juudi eit
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 17:47
kuule itiood isand3 närakas ma ei tea millest räägid,ainuge pettis sina oled siin värdjas mannjakk sinu mehed libu pettised siin terve rida türapea ma ise käin tööl kui midagi ei tea ära paku närakasma otsin suhet mitte raha ja ma ültseees pervert selline
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 18:17
candy...sööd ka selle suuga w jutt nagu voorimehel
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 18:36
piiga vana lehm atsi haige lits nagu k6ik mehed räägivad ime türa libu
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 18:41
sina mustlaselibu kao nahui siit! õpi kirjutama kuradi koopaelanik! kao kooli tagasi lits ja siis tule siia foorumisse seletama. vitupeast mustlasejulk. davai käppelt nahui siit! kao Rumeeniasse tagasi! sitane pigi! su suka kätte saan tõmban laksi!!
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 19:03
Püha müristus! Võtke tuba!
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 19:08
Autor:
candy2013

Saaja:
Derekx

Teema:
Saadeti: 2013-12-03 18:57:24
Loeti: lugemata

kustuta kiri

kuule väärkas estlane kasi sittamaale seee pole eestiriik vaid vene riik ime türa väikse munnika tond ime minu türa kui taha24-7 siin keppid seda vabakuulaja alla arend kes sul siin keppi annab kui oled haisev estlane häbipeax olema no jah kuna estlasd mustlastest venelastest juutideld ukrainades arbalastest türglastest targemad on tead friik sinu arvamus mind ei kotti nii et sittu verd kusekott

-

päris tark lause. mustlasejulk ei tea ise ka mis riigis ta elab. tead ahv, sa dsjort võta oma hobune ja kappa padavai venemaale siis. seal näed, mida pigijunnidega tehakse. see ei ole eesti seal. kepitakse sulle ja su hobusele perse kohe ja pannakse esimese lennuga rumeeniasse suuska. parem lase nahui siit pigi. mis meest sa pederast otsid siit? piider oled? teed omale naiste kontosid ja samas väidad et sul riist püksis. mustlane ja piider ka veel takkapihta. sulle sukale annaks pasunasse korralikult tont.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 19:21
no ma ei saa aru, kuidas sellisel trossil, mis nime all ta siis parasjagu esinema ka ei juhu, siin nii vabalt möllata lastakse. ilmselge pettur (kuulutustes naisena kerjab,siin väidab et on mees), rahvastevahelise vaenu õhutaja...
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 19:31
huvitav haigus see ats candy .......... t6mba minema t6esti siis maalt !
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 19:35
nii vigast teksti pole ma ammu lugenud , kui candy kirjad candy va juudi libu mine kooli !!!!!!!!!!!!!!! v6in sulle soovitus kirja kah kaasa anda
˅ näita rohkem ˅