Foorum
2013-12-01 13:55
Kallid naised kasutaja kena karu algul suhtleb teiega kenasti postkastis ja hiljem hel ja kui on saanud teda teie aukoha andmed siis lubab kohale tulla aga lylitab tel..välja ei tea mis mõnu siuksed haiged inimesed saavad daaa ----äkki veel moni õhtu passib maja ees ja kes teab kes teab
˅ näita rohkem ˅
2013-12-01 15:38
hoituge poolpaljas perv oees ja vabakuulaja ees ime türa läbi nina keda kottib teie arvamus
˅ näita rohkem ˅
2013-12-01 15:44
kassa kuradi mustlaseahv kaod nahui juba siit lehelt või ei kao? sa kuradi lehkav pigijunn! tõmba oma ukrainasse tagasi kuradi piider. teed siin eitede kontosid ja ise oledv vabsjee mees. sulle peeretasks kurku hea meelega ja taoks sul lohil nahad pehmeks sitakera.
pesemata sitane mustlasepunn
˅ näita rohkem ˅
2013-12-01 18:44
Aawww kui armas, minuarust kahe viimase postitaja vahel on tunda särtsu ja särinat
˅ näita rohkem ˅
2013-12-01 21:44
kle russkaja mina lihtsalt avastasin et olid kasutaja roosike2000 arvan et seda märkasid teisedgi ja kui seda ütlesin sulle siis muidugi tuleb kohe blokk panna ja perverdiks sõimata,tubli 5+ ja pealegi mis imelikud kuulutused sul on kas saad erektsiooni sellest ja olen Derekx-ga täitsa nõus
˅ näita rohkem ˅
2013-12-01 22:25
russkaja , sa oled v2ga imelik naine s6imad jne kasva suureks
˅ näita rohkem ˅
2013-12-02 09:40
Derekx-i idee kurku peeretada, on päris hea muidugi aga mina tõmbaks lihtsalt pea otsast ära ja kuseks kaelast sisse
˅ näita rohkem ˅
2013-12-02 20:47
Sina piider Derekx munni imeja pederast ta ei ole mees ta lihtsalt andis oma gey sõbrale toru yle kuna ise ei taht suga rääkida värdjas munn...vaata mida vittu sa suust välja ajad kuradi huia nägu tahad saada raha eest naisi kuradi pervo päss tasuta ei saa jh sest oled munninägu ja yxki naine ei situks kah su peale matsistund piider sul tra loikaks kyll munni otsast ja pistaks sulle kurku ime haiuspeer hahah vaatame siis mis nägu oled kas sitta ka persest lendama hakkab ja kas siis yldse naisi saad..sa va lõhvard selline ja õpi vahet tegema mustlastel ja azeritel karapea....mõoni kuradi tumeda nahaline on parem sinust kuradi lubjapintsel...pane ona edasi ja vaata et perse ei saa sa va närune maamatakas..pista kuradi kõrvits perse ja munn suhu ja hoia oma labasused endale pedelilla ...ja ära huia naisi sa va peerukott bsul tuleks silmad peast välja kookida selle eest et naisi petad .....loodan et murrad oma jalaluud puruks ja et munn kurku läheb....suka tra imeja
˅ näita rohkem ˅
2013-12-02 20:56
n2e ,russkaja tegi omale uue konto haige eit
˅ näita rohkem ˅
2013-12-02 21:07
väsimatu idioot ...
˅ näita rohkem ˅
2013-12-02 21:11
te koik olete parajad huia näod imege peeru läbi munni värdjad..ja sina vabakuulaja sulle situks tra näku...piider nahhui...haigete pervertide sait on siin riistaimejad.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-02 21:53
tule ja situ. tule-tule.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-02 23:48
ma lasen selle inimese , yles otsida. huvi p2rast lihtsalt. tahaks teada kes se sell on siin
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 02:52
Terve Tsirkus Koos
˅ näita rohkem ˅