Foorum
2013-11-18 16:31
On kellelgi kogemusi, väidetavalt pakuvad seksi ja küsivad 140 EURi , aga kui hakkad lähemalt uurima mis ja kuidas , saad bloki.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-18 21:04
no selle taga on vabakuulaja pede kes see siis ei tea kerjab sada viis kontod isver kui haigemees!
˅ näita rohkem ˅
2013-11-18 21:35
erandina sinust mina mitut kontot ei vaja.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-19 08:59
candy2013 sa oled mingi pederast või? konto on naine aga ise räägid siin suhu andmisest ja võtmisest. piider oled v?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-20 11:00
Kui tervis armas hoia eemale, pidid suht rääbakad olema, ja see üks põeb kroonilist suguhaiguste
˅ näita rohkem ˅
2013-11-23 12:03
Kuulge mehed teil tõesti midagi targemat teha pole kui mingit sitta toota igavuses et kuidas te tulete yltse. sellise asja peale et esiteks mingi pede saab olla minu konto omanik kui meist koos sõbrannaga sai mõned päevad tagasi uus pilt tehtud ja yles pandud kas te näete meil naistel mingit munni kuskil et omaarust on meil ikka tussu jalgevahel ja suguhaivustest rääkides ma arvan et sa pole ise sada aastat. arstil käindgi ja sa pole meie juures käinudgi ja teiseks mis suguhaigusest sa jahud kui meil käib kõik kondoomiga ja mõlemad käime ka kontrollis....ja see kui sinu rahakott ei kannata neid hindasid välja ei pea kadedusest mingit sitta tootma
˅ näita rohkem ˅
2013-11-23 12:17
Et teil vales rubriigis yltse sest siia käivad petised ja muud värdjad ja tõesti kadetsege edasi aga see sitt mida te tootnud olete. on elu värdjalik. käitumine sest ise pole meid saanud põrutada kuna olete ihnuskoid kes tahavad tasuta aga ikkagi kadedusest ussitamine pole ilus tegu nii et sööge sitta värdjad kadedad inimesed. ja mustake neid kes tõezti teisi huiavad.petavad. j
e et teie tasuta saama peale väljas värdjad sööge sitta
˅ näita rohkem ˅
2013-11-23 14:54
ohh jummel, need ju vanad tuntud nakkuskeskus
mõni aeg tagasi olid mõlemil huuled herpeseid täis, käisid plaasterdatud huultega egas siis vittki terve olnud arvan ma
leppisin aja aga loobusin nendega
˅ näita rohkem ˅
2013-11-23 23:52
tüdrukud ärge kuulage seda vana pedarassid kes istub 24-7 siin väärakas vabakuulaja see surm nii näljas nikku kerjamisest et ajab sitta vale infod teiste kaela pealeirwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2013-11-25 17:51
hei sina haige herpestega mees ära räägi endast nii kõvasti et sul herpesed ja kõik terve suguhaiguste paketiga tont sportlisexy ja sa oled tõesti nii kole et yksi kõige rõvedam leh ka sind ei taha aga sellepärast kui meid nõinud pole ja lampi mingeid olematuid asju komendeerid mis ei ole yltse tõsi,sest 1.meil mitte kunagi pole sellist imelikku asja olnud nagu sul niega herpes ,2.me pole kunagi kohtundki sest igasugu haigete vendadega me ei kohtuga ja 3 .värdjas oled et kirjutad mingit paska mida pole olnud ja ei tule ka.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-25 17:57
see sportliksexy on mingi eriti rõve vändamees. käib ja kepib mööda ilma haigeid hoorasid ja imeb mustlastel munni ka veel koos sõpradega. sa lohh ennast ruttu põlema ei taha panna? taoks sul sital neerud lahti kui sellise dsjordi kusagilt kätte saaks.
piider.
˅ näita rohkem ˅