1
Sooviks kohtuda homme hommikul Tallinnas naisterahvaga kes vajab endale sponsorit ja oleks nõus rihma andma mulle võiksid asuda kesklinnas.Tel 56894563
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Hoiatused
|
olge ette vaatlik
sipsik90
2013-10-07 20:15
2013-07-03 14:34:52 Kasutaja tiiduke
Olge ettevaatlikud kasutajaga tiux40. Tegemist on psühho naisega..võibolla ka hulliga, kes hakkab kirju saatma ja kui talle ei vastata, siis saadab järjest 10 kirja ja imestab kuidas ma tema kirju kätte ei saa...kui blokkisin ära siis solvus hingepõhjani ja hakkas laimama. Kes ei soovi sellisega probleeme, hoiduge temaga suhtlemast ja jumala eet ärge vaadake tema profiili..siis arvab ta, et oled jäägitult armund temasse..
˅ näita rohkem ˅
sipsik90
2013-10-07 20:30
üüd siis uue konto alt käib pettus täiega edasi! Kõik kes loevad, rääkige ja kirjutage kõikjal sellest petisest! Näopildid ei tee ka paha üles panna! Sellised lihtsalt tuleb paljastada!tiux40 mustlase lesbi
˅ näita rohkem ˅
tiux40
2013-11-02 07:47
Segi põõranud vana ukrainka, sa kohe ei suuda, kas sa tõesti ei leia siit kedagi, kes sulle veidikenegi annetaks, et sa maha juba rahuneksid, mina sinu asemel ei küsiks abi rahaliselt vaid natuuras tegutsemist, ehk see rahustab sind maha , kui sa ei ole veel õiget emmi saanud
˅ näita rohkem ˅
PiipTuut
2013-11-02 13:39
tiux40 on rates Tiuks-Piuks (kas keegi hoiataks teda, et tema pilte ja infot siin kasutab keegi?)
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted