Foorum
2013-10-07 20:03
tiux40 ma ei saa aru, mis ometi viga, kas sind ei taheta w milles probleem, kaua modekad lubavad panna tal järjest uusi kontosi, pikapeale hakkab ära tüütama teiste mõnitamine ja pealegi sa ei ole ju oma pildiga sees, sinu tekstist ja kommentaaridest on ju aru saada, et oled mei see vana kuri kuulus tiux40 ja tead miks, sest sina nimetad eestlasi lolliks ja sõõgu sinu sitta aga vaata enda kirja, kui juba kirjutad siis sinu vigadest ja sinu sõnadest saab kohe aru, et jälle tiux40, küll kõik on sinu jaoks paksud lehmad ja lollid, mis sa siin siis üldse oled, kas oled ise mingi peen daam, oh ei kaugeltki mitte , kuid vanasõna ütleb, eks inimest ajabki tigedaks see, kui teised naised saavad ja sa ise jääd saamata, kahju, kuid kunagi võib mõni tõsisem mees sind ette võtta ja tõesti sitta panna sõõma, mis siis teed, minu poolt hea soovitus, ole see kes oled ja ära musta teisi inimesi, minule kirjutad kommentaari, et ma sureks, mis kasu sa sellest saaksid, ei mõista sind kuidagi enam, kuid teada on jälle, et vana ukrainka tegutseb, miks modekad lasevad ei saa aru, kasva ükskord suureks ja lase teistel ka rahulikult olla, ega sa isegi peenike tibi pole, ja kui sa veel ei tea siis väga paljudele meeldivadki volüümikad naised, kuid sinule on mõtetu kirjutada, sa jooksed kohe oma sõbrannede juurde , kes hakkavad sind kaitsma ja ka teisi laimama, pole miskit teha, kui vanajumal on sulle lusikaga mõistust andnud ja seal samas kulbiga tagasi krabanud, aga edu, kui kord omad vitsad peksavad, eks siis vast lõpetad, kuid vaevalt, sa oled nii tigedust täis naine, ma ei kujuta ette, kes sind üldse aidata suudaks, kõike paremat vana ja endine utiux40
hullhoor 9laste ema mine rott ttööle
˅ näita rohkem ˅
2013-10-15 17:08
Sa sipsik90, sa oled tõega haige naine, mine ravile, nüüd ei oska enam ise kirjutada ja kopeerid minu kirja, mis oli enne sulle mõeldud minu nime alla, ei viitsi sinuga maid jagada, mul töö olemas, mul mehed, sul vast pole sellepärast oledki vast ära keeranud hull, mitte sipsik90, vaid meie vana endine ukrainka
˅ näita rohkem ˅