Foorum
2013-08-17 21:10
tegemist on petturiga,kes petab ja varastab raha ara.vana lits,puts nagu solgiämer.mul ei läheks temapeal kovaks ka...nikkusin teda korra ja kahetsen vitt haises nagu solgiämber...neeger voi indiaanlane ei tea aga haiseb kohutavalt.ja varastas raha ka ara kuradi libu raisk.mehed ärge minge önge
˅ näita rohkem ˅
2013-08-18 02:40
isver see mustane hulluks jäänud keerab sitta,,kurati paide hoor pnklady ise vanamutt mine tööle friik
˅ näita rohkem ˅
2013-08-18 10:23
ah et vanamutid peavad tööl käia ja noored neiud võivad litsilöömise arvelt elatuda? las konkurents ses karmis ametis paneb ikka asjad paika
p.s. ja miks ise töölkäimisele kerjamist, (isegi mitte prostitutsiooni,) eelistad muidu? laiskus? oskamatus?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-22 19:15
See inimene , kes mustab siin lehel pidevalt teisi naisi ja neide, see on see sama ukrainka ja tal veel palju kasutaja nimesi, inimene on lihtsalt selle pärast lõõdud, et mehed on aru saanud kullake , et sina ju oled ukrainkake suur pettur ja selle pärast ei tasu minna teise peale kadedaks ja pealegi sina oled ju naine , kus sina tead kas tal ämber w ei tea mis, kaasad siia lehele ka oma sõbrannesi mustama teisi, kuna kulla ukrainka, w tiiduke, sa ju ise ei oska õigekirja, palun lõpeta see jauramine, sind on juba niigi üles antud, tahad rohkem pahandusi PinkLadylt w
˅ näita rohkem ˅
2013-08-23 17:47
ära ähverta kui sa just ei taha endale brobleem kaheperssega tiia paks ise kilud teda,, paidele teda taga keerate sitta ei imesta et sina oledki selle ukrainka kasutaja taga sina tegid seda konto e-maile ju tead su s6branna tegi nii et sina kirjutas tema ees vigadega,,,,,nagu ukrainka olex teinud jumal teab mis te 2lehmad teede,,,,,,ise norite valetade nii et vähe pole vanahoor häbi peax olema mida k6iike sulle head teinud kr6za moonikad räägid koguu aeg taaga mu on su jutt lintistuse peal rumal aadu da siin kiilusid varsti saade koosad kitsed
˅ näita rohkem ˅
2013-08-23 18:12
ise oled üks pettur lis tiux40 pettab raha kutsub kohale ja saadab pitsi lits kurati urood kuidas sind ültse niisuguse vaala tahavad m6lemad urootidDminu sitt ka ilusam_D
˅ näita rohkem ˅
2013-08-23 18:55
no issver, siin keegi millestki üldse aru ka saab??
˅ näita rohkem ˅
2013-08-23 19:01
mida seal paides joogivette lisatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-08-23 19:16
midagi kangemat kloorist tundub, möistuse keerab täiesti ära ju
˅ näita rohkem ˅
2013-08-23 20:06
mis ma oskan kostaega ilmaasjata emad isad lapsi kooli ei pane.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 21:22
paides juuaks puhast lehmakust see kammibki ära
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 23:24
njaaa...üleküllastunud turg ja karm konkurents
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 23:50
irw kuubis, oma kommiga pidasin esmajoones silmas sweetkiss/ukrainka ebatsensuurset sõimu konkurentide aadressil, aga ärablokkis mind- pinklady uskumatud ajuhiiglased, andke aga minna
˅ näita rohkem ˅
2013-08-29 10:16
Vabakuulaja, kuidas sa küll suudad madistada siin nende aju kääbikutega, peaks ütlema, et sul raudsed närvid
˅ näita rohkem ˅
2013-08-29 18:53
kannatlik peab olema Issanda viinapõllu harimise tänamatul ja raskel tööl
˅ näita rohkem ˅
2013-08-29 20:04
Ole kuitahes hoolas, ega umbrohi hävine
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 16:56
olen kindel et pinklady40 on kerjuse lits siin kes imes munne tuhateid siin
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 18:39
aga vat sinu kindlus meid ei koti.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 20:25
vabakuulaja on kaas osaline mustlase litsiga vana känn pinklady40 kes ta ära blogis oli hea et imes urood venelastel pole siin rahu
˅ näita rohkem ˅
2014-06-29 09:53
tegutsevad selle tiux40ga olen neid koos näind piisavalt..
˅ näita rohkem ˅
2014-06-29 10:20
nu tundub, et professionaalsel tasemel kaklevad turumajandus, konkurents
˅ näita rohkem ˅
2014-06-29 10:34
Kaklete surnud hingedega
˅ näita rohkem ˅
2014-06-30 08:54
Tere... Mina olin enne tiuks40 ja sina 2k15, oled minu juures käinud, et mind nii solvata siin, mina olen puhas eestlane ja tänu mustlaste lollide kontode vahetamistega, plokiti ka minu endine konto tiux40, mis ma siin pean varjama ja häbenema, kas olete minu jalgu käinud hoidmas, et nii targalt panete, tegutsevad koos jne, kui me elame ühes linnas, ei tähenda see, et mina käin nendega läbi, iga üks elagu oma elu ja minu meelest pole siin kellegil konkurenti, iga üks on meist siin müüdav, kes vähem, kes rohkem, ausalt õeldes, palun uurige ennem ikka järgi keda te siin foorumis klätsite, kas teile endale ei tundu, et mängite nagui liivakasti lapsed, ainult üks laimamine ja teiste inimeste solvamine, mina ei saa aru , kas administraator siis mailide järgi ei saa sulgeda nende valede ja pidevalt uute tegijate kontod, seda peaks ju nägema, minu konto endine tiux40, meeldis mulle ja oli kogu aeg ainult üks konto, kuid miks plokiti, sest , et mitte konkurendid ei pane siin paska, vabandust väljenduse eest, vaid inimesed, kes teevad uusi kontosi ja topivad pilte, mis pole nende, kardetakse reaalsust näidata, mina võin olla paks lehm, ei salga oma piltte, kuid miks siis teie kallikesed , kes siin nii kritiseerivad, ei julge oma õigeid palgeid näidata, sest teadagi miks, sest nende suguharus on see keelatud, mina tean mis teen ja keda otsin ja olen oma sõpradega rahul, kuid mind , härra ifjm, pole küll vaja surnud hingeks nimetada, kõigepealt otsige õiged petturid välja ja siis laimake siin foorumis kui palju tahate, teie sõdimine valede inimeste peale hakkab juba ära tüütama, administraatorile palve, hakake, mailide järgi pettureid otsima ja plokkima, mitte, et mustlased teevad siin 100 kontot ja teevad edasigi, kuid teie plokite valesi inimesi, isegi mind plokisite ilma asjata, kui olin tiux40, miks, sest minul oli ju ainus konto ja ma ei teinud rohkem miskit, ega ka kellegile halba, kuid nüüd pidin tänu lollidele uue konto tegema, vabandage, kuid mõned võiksid siin ikka oma sõnavara kontrollida, ähvardate kirjades ainult politseidega, eks saatke siis need politseid välja , kui teate kõike nii hästi, kuid minu arvamus, kui otsin meest, kes sponsoneerib, ei pea olema alati jalad laiali, kahju, et pidin ka siia lehele sekkuma, kuid see foorum ajab juba oksele, lobisevad ainult need , kes tegelikult sittagi ei tea
˅ näita rohkem ˅
2014-06-30 15:42
Blackrose44, Vabanda, aga ega ma sind nimetandgi surnud hingeks. Juhtisin vaid tähelepanu sellele, et kontod, millest räägitakse, ei toimi enam.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 00:18
Kahjuks ikka ifjm, nad nii kavalad, et raisad sõõvad su enda ka ära, oota, vaata varsti hakkab siin see sama jama pihta, ei selliseid ei peata miski, pane tähele esimene sõim tuleb mulle
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 14:04
black, kannata, enne võetakse ika mind kohakaasluse alusel ette, siis alles konkurente
˅ näita rohkem ˅
2014-07-01 22:00
Õigus, kulla vabakuulaja, see läks mul üldse meelest, sina ju nende lemmik söök, aga imekombel polegi veel ühtegi sõimu tulnud, huvitav , kas tõesti administraator sai lõpuks nad kätte???
˅ näita rohkem ˅