Foorum
2013-07-23 12:39
Väga lihtne skeem, isegi igav. Kui tõesti s..a sisse astud, oled ikka ise lammas Kas siin üldse mõni reaalne kontakt on?!
˅ näita rohkem ˅
2013-07-23 14:51
Reaalsed kontaktid on lukutaga peidus. Ole vaid mees ja leia õige võti.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-25 15:34
Minu teada v2gagi reasons konto on see.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-25 17:52
minu teada sa vägagi retarded guy ka ju D:::
˅ näita rohkem ˅
2013-08-14 17:06
Sul võib tõesti õigus olla, ma ei ürita siin ennast huvitavaks teha. Olen piisavalt huvitav tegelane, seda reaalses elusuuruses. Kosilaseks ma ennast ei pea ja põhjendamatuid lubadusi ka ei anna, mina otsin siin rohkem seiklust, kogemusi, värvikust ühesõnaga midagi huvitavat. Raske on aga leida midagi põnevat kui ei leia reaalseid kontaktegi Ja muide, ma olen nõus maksma aga ainult siis kui toode mulle meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-14 20:13
Magus, kolm esimest rida on see, mida sa ise endast arvad, aga see ei koti kedagi. Naised hindavad sind viimase rea põhjal. Ja kui oled ennast jobuna esitlenud, siis ära imesta, kui sind ka jobuna võetakse. Kui lähed naisi alandama, siis nemad alandavad sind vastu.
Keegi siin kuskil ütles, et pole mõtet prostituudile lille kinkida, aga äkki siiski on?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-14 22:21
Mis see "mushjaa" tegi siis
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 11:58
kaspar8 - Üritas skeemitada nii et ma talle raha maksaksin, loomulikult ette
jfjm - naisi alandama? Kust sa sellise asja väljalugesid? Ma ei harrasta BDSM mänge. Mille põhjal sa andsid hinnangu minule (sinu hinnang samuti ei koti kedagi, sa ei ole kahjuks-õnneks arvamusliider). Ma ei pane pahaks kui mõned naised mind hindavad viimase rea järgi, see ütleb nii mõndagi hindaja kohta. Sama lugu sinu hinnangu andmisega minu kohta Kas sa tõesti oled jobu kellele meeldib naisi alandada? Ma usun et lihtsalt sinu jutu mõte ei jõudnud päriselt minuni.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 12:37
Magus, naisele raha pakkumine ongi ju naise alandamine, ta on sinu jaoks vaid prostituut.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 12:47
Olgu veel öeldud, et BDSM mängude harrastajad austavad väga oma partnereid.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 16:16
Kas naisele raha pakkumine on ikka naise alandamine? Võib-olla on see hoopis pakkuja enda alandamine? Võib-olla on see kinni nii pakkuja kui vastuvõtja moraalsetest väärtustest. Võib-olla on see kinni ühiskonna hoiakutest...
Mind ärritab hoopis see, et kaubavahetusega tegeletakse vales kohas.

Varjunime all Hulgriina. Tegelikult olen aus prostituut, sest võtan töö eest raha.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 10:09
jfjm - ära arva et ma olen inimene kes pakub vabatahtlikult kellegile raha Ma julgen arvata et valdav enamus seda ei tee, mina kuulun samuti nende hulka. Kui aga keegi tõestui küsib mingi teenuse eest raha ( juuksur,advokaat, koristaja, prostituut jne.), siis soovi korral seda teenust saada ma tõesti olen valmis maksma - sest ma AUSTAN vaevanägiat.
BDSM koha pealt tänan valgustamast, ma tõesti ei ole sellega kokku puutunud ja selle pärast pisut võhik. Lihtsalt on jäänud mulje et seal toimib päästikuna alandamine ja valu, seda just nimelt mängu ajal ja mitte päris elus.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 11:21
BDSMis on see alandus ja valu kokkuleppeline, Üks osapooltest lihtsalt vajab seda ja teine pool pole üldsegi mitte mingi julm sadist.

Olen siin piisavlt paljudelt naistelt kuulnud, et juba esimeses kirjas küsitakse, et palju seks maksab. Seda küsitakse valimatult kõigilt. See ju on naiste alandamine ja pole ime kui siis naised maksavad kätte.
See kes läheb teist alandama, alandabki tegelikult kõige rohkem just iseennast.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 17:49
mis krdi vahe on järjestusel..tere.loba,seks,papp v papp,seks,tere,loba ja üleüldse..ei tea milliste naistega jfjm sa siin suheldnud oled..aga nooooo arvan,et iga mitteblond tots peaks ikka kohe taipama,kui siia pessa end regab,et ega midagi viisakat siit ei tule,kui esilehel vahib vastu johnson`te armaada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 18:25
See viimane oli nüüd küll hea õigustus matslikule käitumisele.
Mõnikord võib rahaga kaotada rohkem, kui selle eest osta võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 17:19
ah ära plära sa ei tea elust midagi,nii loll pole keegi et teisi õpetada ei oskaks
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 17:51
Näe kombits on copy-paste selgeks saanud, polegi veel kogu aju välja onanud
˅ näita rohkem ˅
2013-10-03 09:24
ma ei ole kindel, et siin saidil rahaga midagi kaotaks. järjest enam jääb mulje, et tänapäeva naine tahab kõige alustuseks "ettemaksu". Pigem laseb mõnel matsil suurema summa eest taha keerata, kui korraliku mehega niisama välja läheb. siin ei pruugi seks olla mõnu aga pigem "maha ja taha" üritus.
˅ näita rohkem ˅