Foorum
2010-03-08 14:30
http://www.iha.ee/users/Hobutibi
Eestmaa hobusekasvatajate õudusunenägu, ehk siis virutab käigupealt sin hobuse.
Vabandan, kui eksisin
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 14:21
Tema enda jutu järgi ikka ekspert. Hobuste,kui hoburiistade peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 18:05
Naljakas suhtumine siit meeste poolt.-kui voodise kohe ei hÅ«ppa hakatakse kohe maha tegema. K6ik ei pea nikkuma raha eest. Mix mina ei v6iks viisaka inimesega m6nda toretat ööd veeta koos ja seda teistel ees märkidel.

Ja mis petmisesse puutub siis vägagi konkreetne. Hobu asjad tuuakse kohale,mina tulen autopeale oleme vabalt valitud kohas toreda öö ja hommiku tagasi. MILLES PROBLEEM.
Paar asja toodud juba,kurtetud pole veel. Järelikult rahule jäetud asjaga.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 18:16
Mul on hobuseraud üle.....palju ma selle eest tunde saan?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 20:02
Kui vihje minule ,siis pole sind voodi kutsunud ei raha est ega ka ilma. Asi nimelt selles, et ni nägu kui vanus meenutab inimest kes varastab ja petab hobuseid välja. Otsitakse inimest kes saaks hobust transportida ja siis selgub, et veetud hoopis võõrast hobust. Kui ma ei eksi, siis oled isegi mulle sellist ettepanekut teinud. Muide ka telekast seda teemat lahatud. Vabandan veel kui eksin, aga vaevalt
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 21:14
Kui vihje minule ,siis pole sind voodi kutsunud ei raha est ega ka ilma. Asi nimelt selles, et ni nägu kui vanus meenutab inimest kes varastab ja petab hobuseid välja. Otsitakse inimest kes saaks hobust transportida ja siis selgub, et veetud hoopis võõrast hobust. Kui ma ei eksi, siis oled isegi mulle sellist ettepanekut teinud. Muide ka telekast seda teemat lahatud. Vabandan veel kui eksin, aga vaevalt
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 21:30
Täiesti uskumatu suhtumine ja jutt! Äkki oskab keegi öelda milliseid hobuseid ma varastanud olen täpsemalt? Teile teadmisex pole kordagi elus olnud mul et olen võõraid loomi trantsportinud. Pole te iial ka minuga kokku saanud. Kuigi eile sain väga ebameeldiva üllatuse osalisex tartus siinse iha kasutajaga. Jällegi n2itab see et petiseid ja perve liigub ikka metsikult eestis.

See jääb vast iga inimese oma teha kes tahab suhelda minuga v6i mitte. (palux hobuse raudu mitte pakkuda kallid kaas maalased)
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 23:14
vabandan veel kui eksin, aga tuginesin televisioonile ja hobuse foorumike
˅ näita rohkem ˅
2010-03-09 23:18
minupoolt teema lukku ja eks igaüks uurib ise kui seda vajalikuks peab. Mina isiklikult mitte. seda enam, et pole hobuste foorum
˅ näita rohkem ˅
2010-03-10 04:49
Hobutibi ajab vähe kelbast sest kui kuusalu ja selle kandi inimestega rääkida sis ikka kuuleb uskumatuid lugisi
˅ näita rohkem ˅
2010-03-10 12:45
mull üks vankri ratas kas saax nüüd keppi või ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2010-03-10 19:08
zxy: ei saa siis ka keppi. Vaata tal uus kuulutus, seal ju kohe öeldud et igav on ja keppi ka ei saa
Aga ära las heal rattarummul raisku minna. Muudkui põruta rummu aga.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-10 20:09
Valga ikka suht kaugel, sinna sõit ka võtab aega, kütust suts üle tonni, samas jääks 1500 järgi. Sellise summaeest võiks küll valka sõita, tea kas süüa ka antakse
˅ näita rohkem ˅
2010-03-10 22:29
Kuid siiski, kõikide halbade sündmuste, asjaolude, sõnade, ja tegude taustal on siiski üks tilk mett ka potti sattunud - tüdrukul on siiski täitsa pandav kehaehitus
˅ näita rohkem ˅
2010-03-10 22:45
jah, seda see on
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 02:13
Mul on hobusesõnnikut pakkuda. Kuhu selle täpsemalt viima peaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-25 08:29
Et siis kallid kaas maalased...see siis tähendab,et siin liigub ka mõnelt teiselt planeedilt olendeid...???
Kasutaja hobutibi: õpi ära eesti keel ja siis paota alles suud!!!
Ps Eesti ja kaasmaalased...!!!

Ja rääkides pandavast kehast...ehk tõesti...paberkott pähe ja masu ajal kärab küll!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 22:08
Kellel ise ei ole võimalik või kardab langede hobutibi võrgutuste ohvriks ja temaga seksida (näiteks abielumehed jne) siis palun toimetada kõik hobustega seotud asjad, riistad, ja ka hobused minu kätte.
Viin need edasi hobutibile tasuta (toonitan: tasuta, ilma vastuteeneteta, ilma seksita, ilma rahata), sest minu südameasi on see, et ta ei peaks ennast müüma loomade heaolu nimel.

arveldusarve annan privaatselt, samuti aadressi, kuhu võite saata oma hobused, sadulad, vankrid, tõllarattad, hobuserauad, ja miks mitte ka hobusesööta.

Jään ootama.

Tee sina ka üks heategu!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 22:18
segganevend teeme diili. Sina viid talle loomade vidinad ja mina seksin hobutibiga, kui keegi ei julge seda ise teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 01:30
Huvitav milleks nii palju vidinaid vaja, kas hobune suudab seda koormat kanda mida temale peale pannakse?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 18:18
Vahekokkuvõtteks võib tunnistada, et hetkel on siis ainult üks ratsanik(k) pakkuda (parmaleikin). Aga üks võrumaa talumees lubas kõik oma 100 hektari pealt tuleva heina hobustele ning veel valgamaalt üks hobusekasvatustalu pidi andma mitu täiskomplekti (sadulad, ratsmed, igast mütsid sallid). Tallinna autovaraste grupeering jälle lubas ka kõik hobuserauad, mis mersudel iluvõrede pealt tulevad, mulle toimetada. Jääme ootama...

Aga kasinalt edeneb see korjandus, kasinalt. Proovin ihaga ühendust saada, et äkki iha sponsoreeriks kasvõi lühiajaliselt seda üritust.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 23:31
No kui juba rauad kätte saad, siis teen veel ühe heateo ja rautan tibi ära kah.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-12 07:32
Tibi, siis nüüd politsei poolt tagaotsitav, tänase õhtulehe andmetel.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-24 13:33
Hobutibi on suht mõtetu teema sest nii kui midagi küsid on blokk peal kohe.
Imestan,et teda veel maha löödud pole siiamaani
˅ näita rohkem ˅
2010-06-24 21:39
miks pead vaevata
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 08:00
tibi otsib nüüd tühja talu, tea kas tal plaanis kanepit kasvatada, sest rendiraha lubas ta alles hobuste müügst, peab ikka kõvasti hobuseid olema et 30ha +majadekompleksi üüri maksta.

Kuid seksiga ta Renti ei maksa :$
˅ näita rohkem ˅
2010-07-27 14:54
hetkel ei otsi enam ühtegi tühja talu.. iha on koht kus käeib väga palju erineVAID INIMESI ERINEVALTEL SOOVIDEL. kuulutusi võib ikka lisada, ei tasu selle peale solvuda ega vihastada. hobuse asju otsin endiselt, kui endal teil vaja ei lähe. tasust saab kahh alati privaatselt rääkida postkastis. niiet jään siis kirju ootama.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 02:52
Hobutibi/hobugirl(võimalikud variandid) on täitsa kena pliks, kes äsja "esines" Pealtnägijas
Ma olen temaga reaalselt kohtunud ja... kahjuks mul polnud kaasas filmikaamerat: oleks saanud filmile "Viimne Reliikvia" uued kaadrid "hobuse seljas metsavahele kappav neiu, vaba laps"! Rahasumma mis ta selle eest küsis oli täiega seda vaatepilti väärt!!! ja ma ei kahetse! Ega keegi ei tea, kus Rummu Jüri tegutseb? Ta pidavat olema sellne kõva käega sell - just sellist Meest(suure algustähega) oleks Hobutib/-girl'le vaja, et ta lõpuks maha rahuneks ja naistele määratud "asju" ajama hakkaks... Krt(olen mõttes), aga äkki tibi ongi Rummu Jüri suguvõsast pärit... kuidagi sarnased oma tegevustes - leavd/hobused - mis seal vahet... ))))))
˅ näita rohkem ˅
2010-08-07 16:45
hobugirl. Kuidas sinuga kontakti saab ? Mõni nr ka sul on ?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:07
väga arusaamatu juhtum,arvan et tegemist väga haige inimesega ja peale seda ka halva,sest oskab pahandusi põhjustada!soovitan soojalt olla mitte mingis tegemises,isegi mitte kirja teel,sest teatab sellest kõigile keda tunnete!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:12
väga arusaamatu juhtum,arvan et tegemist väga haige inimesega ja peale seda ka halva,sest oskab pahandusi põhjustada!soovitan soojalt olla mitte mingis tegemises,isegi mitte kirja teel,sest teatab sellest kõigile keda tunnete!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:56
ceasar: Et kui ei saa oma tahtmisi, hakkab žantaseerima?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 03:17
ausalt öeldes ei suutnud tema tahtmisest isegi aru saada,aga julgen tõesti väita ,et tegemist psüh.diagn. haigega!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 03:46
mida ta tahtnud on siis sinult, caesar? ja mis pahandusi ta tegi? mis paneb sind arvama, et tegemist on haigega?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:18
soovitan juuksurike lugeda eelnevaid postitusi ja saad oma küsimustele vastused!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:28
Naljakas suhtumine siit meeste poolt.-kui voodise kohe ei hÅ«ppa hakatakse kohe maha tegema. K6ik ei pea nikkuma raha eest. Mix mina ei v6iks viisaka inimesega m6nda toretat ööd veeta koos ja seda teistel ees märkidel.

Ja mis petmisesse puutub siis vägagi konkreetne. Hobu asjad tuuakse kohale,mina tulen autopeale oleme vabalt valitud kohas toreda öö ja hommiku tagasi. MILLES PROBLEEM.
Paar asja toodud juba,kurtetud pole veel. Järelikult rahule jäetud asjaga.

lugege seda texti ja mõelge natuke,kas on terve inimesega tegemist!
ta ei ole ju selline,kes raha eest sexiks!aga kui ma ostaks korraliku calvin kleini sadula hobusele,siis miks mitte!no mis kuradi vahet on asjal?ma olen tõesti temaga suhtlenud ja üldiselt tunnen,kui inimene haige!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:50
ceasar. et sinuga ollakse hoopis siis, see öö, seal autopeal?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 14:13
ära hakkab tüütaba juba see märatibi teema - istu omale vankriratas perse ja asi lahendatud kuradi lipakas!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 14:17
johhaidii- kes sina temale oled? sõbranna? või on tegemist ex-sõbraga?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 15:09
ceasar - no mis ma neist teiste arvamustest uurin, ma tean seda. sinu arvamust tahtsin.
mind huvitas, miks sina siis temaga suhtlesid, kui teadsid, et ta kahtlane on. huvist? või ka lihtsameelne olid?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 00:42
Liina Lepmaa vägitegudest ju pealtnägijaski räägitud.
˅ näita rohkem ˅