Foorum
2013-06-19 18:25
jeebus, päev on juba õhtusse jõudnud ja keegi ei kaebagi kellegi peale....
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 23:12
naabrinetil pole netipulka ja varastab naabrite netti, sellepärast ta ongi naabrineti.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 00:03
krdi mic, ikka vaja kohe teistele ka pasundada vä?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 00:11
ei ole ma midagi kibestunud et pole saanud, ma lihtsalt heast südamest tahan teisi hoiatada
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 00:20
a sa lihtsalt ei kujuta ette, kui hea on naabritelt varastatud nett
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 00:40
ja muide, ma uurisin asja. egas teiste saladusi ei tohi siia avalikult kirjutada. mul isa on miilits, ta ütles. tegin juba avalduse ja aga sa nüüd alles saad! siberisse sõit, kindel pauk!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 01:05
see polemingi saladus kui kirjutad avalikke andmeid mis on su varastatud neti kaudu avaldatud, kes ei tea siis naabrineti iha.ee kasutajanimi on naabrineti
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 01:12
sa lõpeta see minu andmete avaldamine siin, muidu läheb sul veel kehvemini. isa ütles. nime ei tohi teistele välja öelda, osa tähti peab olema tärnidega asendatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 09:35
Vott siis, neti, tõsimeelne publik sai meie peale kurjaks, iha on ikka tõsine leht, kus kaebama peab ikka vihaga ja tõelise kibestumisega, lõbus siin olla ei tohi, jätame kohe järgi, enne kui see tutt meil kondid murrab!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 09:56
Hommikul tahtsin naabri netisse siseneda aga see tõbras kisas, ERROR Rsk ma ütlen, mille eest ma seda naabrit joodan, kui isegi netisse ei saa siseneda
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 11:52
kule aikon, kassa siis tõesti aru ei saa, kui kõige targem on oma sõna öelnud, et see on lame, väga lame, mis sa teed, mine arene kuskil
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 12:38
Miku, Aikonil on juhtumisi isiklik arvamus "kõige targematest", mida ta keeldub ära andmast, löödagu või maha. Tänu "kõige targemate" soovitusele hakkas Aikon ÕS-st maha kustutama neegrit ja päädis asi sellega, et raamatukogutädi tungival nõudmisel pidi Aikon neeguse kinni maksma koos saba, sarvede ja nahaga Nii et kui veel mõni "kõige targem" oma tarkusega lagedale ilmub, siis ma soovitan tal soojalt minna sinna, mida ÕS-s perseks nimetatakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 12:55
nujah, sina tark raamatuid lugenud mees, tead neid perseid ja tarkusi, mina näed lugesin, et pealik ütles lame, et äkki ta siis teab mis on lame ja mis ei ole...nüüd siis tuleb välja, et peab hoopis perse minema
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 13:13
Njaa, perse muidugi võib ka lame olla, kuigi mina isiklikult eelistan veidi prunnakamat NAISperset, mitte seda, mis laua taga "kõige targemad tarkusi" haududes lamedaks istutud
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 14:14
Naisperenaiseperse!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 14:22
Erinevus rikastab, "meesperenaiseperse"
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 18:28
tutt, kas ma selle teema algatamisega torkasin sinust rohkem silma? eks järgmine kord siis küsin sinu käest, kas mul ikka tohib igav olla....
muide, mulle paroodiad meeldivad ja pole üldse minu mure, kui sinule ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 18:54
Pean sekundeerima, mulle tundus ka see vahelesegamine üsna lame, üldse see eestkõnelejaks trügimine on üsna lame tegevus, eriti selle rubriigi troppide emotsiinikeste eest ambrasuuridele viskumine, jätab mulje nagu kodanikul oleks iga hinna eest jüngreid vaja, kellele jeesuseks pürgida
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 19:28
Ka lamedast lauast võib pinnu persse saada
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 19:28
Aga vaadakem asju hoopis teise nurga alt. Oletame, et kodanik A, saatis läkituse kodanik B-le: "Jou kõõm, kuidas kube kärab., tõmbaks sulle peeru vahele", mispeale kodanik B lähetas kodanik A-le vastulause: "Tra raisk, lohh, keera oma lont poolile ja tõmba nahhui" ja blokkis kodanik A nn. lisakaristusena. Otse loomulikult tekitas selline käitumine kodanik A-le raskekujulise hingelise trauma, sest hing ja üllad tunded on siinses keskkonnas ülimad ja kodanik A otsides lohutust oa piinatud hingele, teeb teema rubriigis "Hoiatused"
Nii ja nüüd tuleb mingi kodanik C ja asub neid tundeid n.ö parodeerima oma madala ja lameda nn. huumoriga , mis annab veel suurema löögi vapustuses väänlevale kodanik A-le.
Küsimus: "Kas sellist jälkust me tahtsimegi?"
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 19:40
Kuid ilma lohedeta poleks ju ka kangelasi! Kodanik D lamedaks istutud perse tõusis prunti, riivatud õiglustundest paisus ta rind, vapralt tõusis ta kodanik A kaitsele ja kuldse raudrüü särades noomis kodanik C-d, keslanges selle peale põrmu ja üldise põlguse alla ning rahvas plaksutas ja rahvariides neiud tõid kangelasele lilli Kodanik C aga lämbus mudas omaenese lameduses
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 19:47
Ja siit siis loo moraal: "Kodanikud, lõpetagem teiste tunnetel tallamine ja õilsate sõimukirjade parodeerimine. See on LAME!"
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 19:48
mulle aga tundub, et te olete tuti õiglustundel põhineva avalduse suhtes põhjendamatult õelad. teda võisid mingid asjad õigustatult pahandada. kindlasti leidub sellele selgitus. võib-olla tema kokkupuuted selles rubriigis avaldatuga ja asjaosaliste endiga on olnud palju tõsisemad, kui meie seda siin arvata oskame ja see võis kellegi jaoks tõsiste tagajärgedega lõppeda. kui see nii on, siis ma saan tema tõsisusest aru. meenub, et ta on ka ise vihjanud samale asjaolule, et omab teemaga mingit isiklikumat seost. teab või tunneb kedagi, keda see on puudutanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 19:48
help! help! järjest lõbusamaks läheb, vähemalt pole enam igav
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 20:09
Utha, kas Sina ei arva, et need teemad siinses rubriigis(ja mitte vaid), kus teineteist solvatakse, valimatult ja LAMEDALT sõimatakse, ähvardatakse jne. samas vaimus, ei riiva nende kodanike õiglustunnet, kes kogu seda nõmetsemist loevad? Mille poolest olen näiteks mina vähem riivatud, kui mingi A, kes rõvedat sõnasoppa kellegile B kraesse kallutab ja seepeale vastulöögi saab, mis tema "õiglustunnet" rämedalt riivab?
Naabrineti paroodiateema võib riivata neid, kes selles ennast leiavad, sest peeglist vaatab vastu see, keda sealt näha ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 20:10
Ei ole nõus. On õiglustunne ja ülevõlli keeratud õiglustunne, mis on kas totter, nagu antud juhul, või siis muutub ise samasuguseks, nagu näiteks see kesiganes pervohull, kes siin omale benjamin cabello santsezeid otsib, keda karistada
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 21:29
aikon. ma ei taha kellegi eest tema mõtteid rääkida, sest ma ei tea neid. võin vaid arvata.
ma püüdsin mõista ja tekkinud vastasseisule mingi tõelähedase seletuse anda, mitte võrdlusi tekitada ja kellegi õiglustunnet teiste õiglustunde seast esile tõsta.
kuigi selge on ka see, et elus nendes situatsioonides, kus õigused (ka õigus tunda teisest erinevaid tundeid ja vabalt neid avaldada) kellegi suhtes kaalule pannakse, kõik pooled võrdselt võita ei saa. raske võrdsustada seisu. seal, kus on kannatanuid ja riivatakse kellegi tundeid, ongi raske õiglast kohut pidada.
kuna minul seos selle teemaga puudub/puudus, siis pole mina siin ka praegu see riivata saanud osapool. saan aru, et teil on põhjust ennast rohkem puudutatuna tunda.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 22:17
kosmosetutt, sind pidasin ma siiani üheks väga arukaks naisterahvaks - ju eksisin. sinu reageeringust olen tõeliselt üllatunud.... kui selle teemaga su konnasilmale astusin, siis minu siirad vabandused. sulle polnud selles paroodias küll mõeldud.
aga minu arvamus selle sullerite üksteise ülelaskmise rubriigi kohta pole muutunud. inimesed, kes üksteist vastastikku huiavad ja tulevad siis siia halama ja oma musta pesu pesema - minu jaoks absoluutselt OUT!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 23:19
SandraFin

2013-06-10 17:37:57

25% koguandmetest võib olla avalik, 75% peab olema tärnidega kaetud kulla mees Tutvu natuke nende asjadega, politsei.ee ehk aitab teid.

mina ei näe siin kosmosetuti nime...kuid just siit sain mina "inspiratsiooni".
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 00:33
Kust te neid probleeme välja imete küll?
Mis asja te lahendate siin?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 02:30
@parmaleikin tahaks teada mida sa iga teema all targutad, kas sa tahad ka olla wanna be moderaator?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 12:50
Mulle aga meeldis naabrineti ja michani paroodia..Midagi lõbusat vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 13:14
Minu huumorist arusaamine on halvatud! Pärssivaks asjaoluks kahtlustan äratundmisõõmu aga olgu sellega kuidas on Jätkake!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 13:18
See kõlas vist praegu tõesti otsustavalt (keelan-käsin)
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 13:25
Ei jätka. Juba sittusid lõbu ära
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 15:33
mic, vaata et tagumikku pühkida ei unusta
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 15:37
Tutil või?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-21 15:49
jfjm, ää nori enam, aitab jamadest küll mic las kraamib ikka oma kemmergus