Foorum
2013-04-22 20:37
webcamsex on petis, maksad raha talle webshow eest, kuid mida ei tule on kõne!
ärge mingil juhul temaga tegemist tehke!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-22 23:11
See teine teema sul juba, miks mitut vaja?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-22 23:25
Sandra musu, mode käskis maha kustutada!! teise, et nime ei tohi sees olla!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-23 00:07
No siis küll, kes see mode oli?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-23 11:24
Huvitav jah, terve see rubriik igasugu nimesid täis ja nüüd äkki avastatakse et nimesid ei tohi olla. Pigem miski onupoja poliitika. Kui nimesid olla ei tohi, siis tuleks ju kõik nimed siit kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-23 12:02
Nimedega on selline lugu.
Kui nime omanik avastab enda nime avalikult lehelt ja ta ei taha et see seal oleks, siis võtab ühendust lehe haldajaga ja palub selle eemaldada. Kui lehe omanik seda ei tee, siis läheb edasi kaebus politseisse, kes võtab selle asja käsile.
See kehtib ka kõikide teiste lehtede puhul.
Nii, et googeldage endi nimesi vahetevahel
˅ näita rohkem ˅
2013-04-23 12:36
Ma väga kahtlen selles, et see haldaja seda tegema hakkab..
˅ näita rohkem ˅
2013-04-23 12:57
Et ära hoida vandenõuteoreetikutele asjade korduvat seletamist, kleebin siia kirja, mille saatsin ühele kasutajale, kes kahtlustab saidi moderaatoreid ebavõrdses suhtumises:

"
...
iha foorum on selline koht, kus vähemalt mina ei suuda pidevalt kõigel silma peal hoida. see, mismoodi te seal üksteist sopaga üle kallate, ei ole minu haldamise võimuses. minu isikliku arvamuse järgi on väga raske säilitada tervet mõistust kui seal kõiki teemasid pidevalt läbi lugeda.
milline peaks välja nägema üks foorum, on lehe haldajate ja omanike otsus. siin saidil on asjal loomulikku rada lastud kulgeda.

kui keegi tunneb, et talle on liiga tehtud ja tema privaatseid andmeid jagatud, samuti kui ta suudab tõestada, et talle on põhjendamatult ülekohut tehtud, siis võib mulle märku anda ja ma suhtlen ka teise osapoolega ning üritan leida mõistliku lahenduse.
on väga väike piir arvamuse avaldamise ja lihtsalt solvamise vahel. eriti kui MÕLEMAD tegelased teineteist üsna valimatult solvavad. sellistel puhkudel jätan ma sekkumata.

kui nüüd antud teemast rääkida, siis sinna oli postitatud inimese pärisnimi ja webcamsex palus selle kustutada. mõlema poolega suheldes soovitasin puslikul kustutada postitus, kus on kirjas inimese nimi. see, et ta kustutas terve teema ja tuli uue teemaga hädaldama, oli tema enda valik.

kui selle kirja põhjal on jätkuvalt tunne, et mõnel kasutajal on mingeid eeliseid, siis võin neid lahkesti kuulata.

sanuk"
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 09:28
aga millega toestad?
˅ näita rohkem ˅