Et ära hoida vandenõuteoreetikutele asjade korduvat seletamist, kleebin siia kirja, mille saatsin ühele kasutajale, kes kahtlustab saidi moderaatoreid ebavõrdses suhtumises:
"
...
iha foorum on selline koht, kus vähemalt mina ei suuda pidevalt kõigel silma peal hoida. see, mismoodi te seal üksteist sopaga üle kallate, ei ole minu haldamise võimuses. minu isikliku arvamuse järgi on väga raske säilitada tervet mõistust kui seal kõiki teemasid pidevalt läbi lugeda.
milline peaks välja nägema üks foorum, on lehe haldajate ja omanike otsus. siin saidil on asjal loomulikku rada lastud kulgeda.
kui keegi tunneb, et talle on liiga tehtud ja tema privaatseid andmeid jagatud, samuti kui ta suudab tõestada, et talle on põhjendamatult ülekohut tehtud, siis võib mulle märku anda ja ma suhtlen ka teise osapoolega ning üritan leida mõistliku lahenduse.
on väga väike piir arvamuse avaldamise ja lihtsalt solvamise vahel. eriti kui MÕLEMAD tegelased teineteist üsna valimatult solvavad. sellistel puhkudel jätan ma sekkumata.
kui nüüd antud teemast rääkida, siis sinna oli postitatud inimese pärisnimi ja webcamsex palus selle kustutada. mõlema poolega suheldes soovitasin puslikul kustutada postitus, kus on kirjas inimese nimi. see, et ta kustutas terve teema ja tuli uue teemaga hädaldama, oli tema enda valik.
kui selle kirja põhjal on jätkuvalt tunne, et mõnel kasutajal on mingeid eeliseid, siis võin neid lahkesti kuulata.
sanuk"