Foorum
2013-04-09 17:11
Hoiatan selle tegelase eest, kuna tahab laenu ja lubab tagasi maksta, aga ta ei tee seda ....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 17:52
antsite laenu siis?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 18:54
vabamees911 kui sa talle tegid laenu ja ta pole tagasi maksnud siis tule süüdistama mitte hakka siin teist niisama süüdistama...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 18:56
et kllegile ihas laenu anda, peab ikka puruloll olema. siin isegi hoiatused liigsed.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 20:53
10010264234016 eiki kolesnikov sellele kontole pole mõtet raha saata kuna sealt ei saa te seda mitekunagi tagasi.....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 21:47
ja milline peaks olema see põhjus naisterahvaga suhedes meesterahva kontole rahakandmiseks? vt. mu eelmine komm.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 21:53
no sina sandra fin valetaja ja lubaja ole täitsa vait
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 18:23
vabamees , tahtsid ise muga kohtuda kuigi ma ei saanud suga kohtuda ja nüüd meelega lihtsalt ajad jama siin ?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 07:43
Maksa siis see raha tagasi mis lubasid ja võtta see blokk ka maha et saaks suhelda
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 07:28
kuule Kkrissu mis see suga muga on ,mina küll selliseid sõnu ei tea eestikeeles koolitee lühikeseks jäänud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 13:05
offtopic. su'ga, mu'ga - sõnad täitsa olemas, kuigi jah, kirjakeeles mitte laialtkasutatavad...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-15 10:12
Kkrissu
VIP 2013-04-15 09:06:26
tere ilusat esmaspäeva kas keegi oleks nii hea ja saaks mind aidata 30 euroga? raha sooviksin saada ülekandega, tagasi võin maksta kas natuuras kui kohtume või hiljmalt
Tundub, et läks suuremaks laenamiseks SMS laenu piiga ei mõista võtta Minu küsimus: miks ei võiks selle 30 euri anda kokkusaamisel sularahas? Piiga saaks ju kohe ka natuuraga vastata
˅ näita rohkem ˅
2013-04-15 10:52
Tundub, et see petuskeem eestis päris hästi töötab. Võiksite proovida ka seda näiteks leedus või soomes. Äkki need jõmmid viskavad rohkem :$
˅ näita rohkem ˅
2013-04-15 11:27
soomes ei lähe selline huiamine läbi pannakse koos mustlastega vagunisse ja saadetakse riigist välja
˅ näita rohkem ˅
2013-04-16 12:03
jõmmid on rikkamad siis
˅ näita rohkem ˅
2013-04-16 20:26
miks selline kelm siin veel tegutseb.arvan,et need kes teda kaitsevad on samasugused petturid.sa sandrafi oled ju ka kõva raha nuijaja
˅ näita rohkem ˅
2013-04-16 20:28
imeks112
2013-04-16 20:17:28
imen lahti!!! Ainult kõned, kirjadele ei vasta. 5013107
Muideks siin veel üks samasugune kasutaja,kes sellise äriplaaniga tegeleb
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 12:24
uus kasutaja ,kuid samamoodi laenab
˅ näita rohkem ˅
2013-05-14 03:38
ja nii ongi ...sellepärast ongi siin mehed nii kahtlustavad...ntx mul selline lugu...tutvusin norm kutiga ja tahtsime kokku saada.kutsusin ta siis enda mk-da aga tema ikka ei et kus sa elad jne...ma nagu naisterahvas ka ju kardan kohe koju kutsuda et saab mujal kokku ja kui sobib koik siis minek edasi juba...see vaeseke arvas et tahan vist nalja teha ja jattis asja katki!tänu petturitele!kuna mees on ennegi kurat teab kuhu sõitnud ja oodanud aga keegi pole kohale ilmunud.jama nii...tegelt peax ikka mingi usalduskontroll olema et kui said kokku jne ...koik oli ok siis saad panna +kasutajalehele ja kui ei olnud õige teema siis ka- ja komm...nagu osta.ee-s umbes.palju lihtsam olex kohe teada kellega tegu.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-14 03:40
ja nii ongi ...sellepärast ongi siin mehed nii kahtlustavad...ntx mul selline lugu...tutvusin norm kutiga ja tahtsime kokku saada.kutsusin ta siis enda mk-da aga tema ikka ei et kus sa elad jne...ma nagu naisterahvas ka ju kardan kohe koju kutsuda et saab mujal kokku ja kui sobib koik siis minek edasi juba...see vaeseke arvas et tahan vist nalja teha ja jattis asja katki!tänu petturitele!kuna mees on ennegi kurat teab kuhu sõitnud ja oodanud aga keegi pole kohale ilmunud.jama nii...tegelt peax ikka mingi usalduskontroll olema et kui said kokku jne ...koik oli ok siis saad panna +kasutajalehele ja kui ei olnud õige teema siis ka- ja komm...nagu osta.ee-s umbes.palju lihtsam olex kohe teada kellega tegu.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-14 03:41
˅ näita rohkem ˅
2013-05-14 08:32
Aga siis on terve hulk "sõbrannasi", kes paneb seda Like! miljon korda ja ikka on tünga värk.
Õnneks saab kohtumisi mitu tükki orgunnida ja teha seda näiteks sellises kohas, kus endalgi on üksi huvitav. Siis kui teine ei tule on aja parajakstegmine vähemalt lõbus.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-14 12:25
Mitte like, aga võiks olla mingi võimalus kommentaar jätta isiku kohta. Näiteks inimesed, kel on kasutaja olnud vähemalt 3 kuud (või kuus kuud), saavad teise kasutaja kohta tolle profiilile jätta märke, et tegemist on usaldusväärse kodanikuga.
Selline verified member süsteem oleks hea. Kui ikka paarkümmend inimest on kinnitanud, et on reaalselt inimesega kokku saanud ja tegemist on usaldusväärse tegelasega, siis oleks turvalisem. Veel parem oleks, kui need usalduskrediiti jagavad inimesed peaksid ka ise olema vähemalt viie inimese poolt usaldatud. Suure osa varikontodest annaks niiviisi kõrvale heita.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-14 20:04
kahe otsaga asi. kas ja kelle asi peaks olema, kas ja kui paljudega ma kohtunud olen?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-14 21:09
Ega see sunduslik oleks. Aga lihtsalt võimalik kaaslaseotsija saaks kindlustunde, et see kasutaja on reaalselt ka olemas ja ilmub vahel välja ka, mitte ei lobise niisama.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-15 00:32
np aga siis huiajate, petturite ja niisama ülelaskjate jaoks ei muutuks ju midagi ainult aktiivsem osakene saab hakata omale "reklaami tellima", ja oleks uus väljund vipi ja topi kõrval.
˅ näita rohkem ˅