Demagoogiast on kirjutatud terveid õpikuid, sa sobiks sinna hästi illustratsiooniks: kui sul argumente ei jätku, vaidle siis hoopis millegi muuga, vea teema hästi laiali ja juhi tähelepanu põhipunktilt kõrvale. Kui esitad nõrga argumendi, siis maskeeri see nõrkus kõlava jõulise hüüdlausega, a la mehed saage ometi kord meesteks (sisult siis olge passiivsed, saite petta, nutke kodus patja ja ärge tehke midagi). Näita ennast võimalikult üleolevana ja püüa vastuargumente/vastast naeruvääristada, kasuta selleks irooniat. esita seisukohavõtud võimalikult segaselt, süüdista oponenti madalas intelligentsis, et ta neist aru ei saa, samas esita uus väide ja ütle et oled seda kogu aeg väitnud.
Ma jätan su viimase postituse tähelepanuta nüüd, see pole üldse teemasse, ja reavahelt loen mavälja ainult demagoogi põhieesmärgi, selleks pole oma seisukoha kaitsmine vaid lihtsalt enda kellegi silmis targemana/teravmeelsemana jne näitamine, kelleks siis pole antud juhul muidugi mina vaid kolmandad isikud, antud juhul siis naised, ja ma üldse ei salgagi, et osadel juhtudel see ka õnnestub.
Aga et mitte väga kaugele kõrvale kalduda, siis oma eelmises postis kaitsed sa passiivset mõtteviisi, nagu apteeker tootsi pulmas, kes elu ilma sekkumata ahju alt piilus, ja selle tulemus, kui sind järgida, on see, et kelmidel muutub elu järjest lihtsamaks ja mugavamaks, ja vice versa, mida rohkem hoiatada, seda keerulisemaks muutub järgmise ohvri leidmine, ja tegelikult palju rohkemat säärasest preventatsioonist seadus ka ette võtta ei luba.