Foorum
1
2
2010-02-15 12:21
kelmustega tegelevatele oraganitele on ammu selgeks saanud, et üheks effektiivsemaks pärssivaks teguriks on informatsioon ja avalikustamine, niiet hoiatused täiesti omal kohal. Pisipetisele tänulik olemine on muidugi väga kristlik idee, aga samas ka väga orjameelne, ent kui see sulle sobib, siis lase käia, keegi ei saa sulle seda ette heita, aga selise mõtteviisi avalik propageerimine võiks olla olemata.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-15 12:39
Seksi ostmine,on pettuseostmine(mikhanile:naine teeb näo,et tahab seksi,kuigi tolle mehega on see talle vastik)Ja just sellise mõtteviisi propageerimine,mis kaitseb seksi ostmist,võiks olla olemata.
Loodan,et seekord ei jäänud reavahe mikhanile liiga väikeseks
˅ näita rohkem ˅
2010-02-15 14:05
Demagoogiast on kirjutatud terveid õpikuid, sa sobiks sinna hästi illustratsiooniks: kui sul argumente ei jätku, vaidle siis hoopis millegi muuga, vea teema hästi laiali ja juhi tähelepanu põhipunktilt kõrvale. Kui esitad nõrga argumendi, siis maskeeri see nõrkus kõlava jõulise hüüdlausega, a la mehed saage ometi kord meesteks (sisult siis olge passiivsed, saite petta, nutke kodus patja ja ärge tehke midagi). Näita ennast võimalikult üleolevana ja püüa vastuargumente/vastast naeruvääristada, kasuta selleks irooniat. esita seisukohavõtud võimalikult segaselt, süüdista oponenti madalas intelligentsis, et ta neist aru ei saa, samas esita uus väide ja ütle et oled seda kogu aeg väitnud.
Ma jätan su viimase postituse tähelepanuta nüüd, see pole üldse teemasse, ja reavahelt loen mavälja ainult demagoogi põhieesmärgi, selleks pole oma seisukoha kaitsmine vaid lihtsalt enda kellegi silmis targemana/teravmeelsemana jne näitamine, kelleks siis pole antud juhul muidugi mina vaid kolmandad isikud, antud juhul siis naised, ja ma üldse ei salgagi, et osadel juhtudel see ka õnnestub.
Aga et mitte väga kaugele kõrvale kalduda, siis oma eelmises postis kaitsed sa passiivset mõtteviisi, nagu apteeker tootsi pulmas, kes elu ilma sekkumata ahju alt piilus, ja selle tulemus, kui sind järgida, on see, et kelmidel muutub elu järjest lihtsamaks ja mugavamaks, ja vice versa, mida rohkem hoiatada, seda keerulisemaks muutub järgmise ohvri leidmine, ja tegelikult palju rohkemat säärasest preventatsioonist seadus ka ette võtta ei luba.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-15 15:13
loen siin neid postitusi ja loen, ja juba mitmendat korda loen... aga aru ma ei saa enam...
hoiatus on antud... sõnum oli olemas... olge tibiga ettevaatlikud... milleks sellest teha poleemika, kelle mõttelaad ja sõnaseletus on asjalikum?? asjakohast juttu võiks olla... algus nagu oligi, aga lõpp kisub väga ära.
üldiselt: kui on hoiatus kellegi konkreetse kohta, siis äkki püüakski jääda siis selle konkreetse juurde. siia sobiksid pigem kommentaarid neiu tegevuste kohta, maneeride, skeemide jms... et olekski HOIATUS!! milleks hakata siin teatepulka edasi-tagasi loopima ja näitama kui palju kellelgi kirjaoskust on....
Päikest!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 15:07
jaa kunagi aastaid tagasi jäin ma jah süüdi milleski mida ma ei teinud..olin nö kaasosaline kuna ma ei maininud mentidele midagi.aga mina polnud süüdi..ja eluaegne varas ma ei ole.Kui te tausta uurite siis uuriga vähemalt õieti
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 17:06
pole ma näinud varast kes ütleks et JAH MA OLEN VARAS JA PETIS ))))))))))))))))))))))))))
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 19:48
siiski jääb arusaamatuks ainuüksi see kuidas inimene üldse suudab (ja julgeb) küsida raha mingi asja eest mida ta teha ei kavatse...
Kus on kasvatus???
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 19:51
vabakasvatus
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:22
Mikhan-iga täiesti nõus! Miks peame omaette salaja pisi-petturitega võitlema kui on võimalus hoida ära nende liigset siginemist siin portaalis ja hea võimalus seda teha teisi hoiatades siis paljud ei pea oma aega raiskama jõudmaks selgusele kellega pole mõtet teemat arendada.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 10:06
kuule kui sa kunagi olid varas - kohtulikult oled karistatud
kes sa nüüd oled?
kui pakud meestele seksi, võtad etemaksu
ja siis kui raha on laekunud ludubatu unustad?
endiselt oled ju varas, kes varem või hiljem taas kohtulikult karistatud saab.
Loodame et lõpuks keegu julgeb avalduse ka menti viia.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 11:24
hm ja milleüle siis politseile küll kaevata? Et lubas tillist tõmmata aga "tõmbas tillist"?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 11:52
Mille üle kaevata?
Pettus - ettekavatsetud pettus
lubas seksteenust peale raha ülekandmist
taha ülekandmise järele ei pakkunud lubatut.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 13:33
Kas tõesti meeste seksi nälg on nii suur,et kohe peab panka rahaülekannet tegema minema
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 13:46
Mina jälle hoiataksin siin hädaldajaid,et seda võivad lugeda ka teised petised ja teid enda potensiaalsete ohvrite nimekirja lisada.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 17:55
smmaster: Politseionudel/tädidel on kindlasti midagi muud paremat teha kui sinu tillitamise kurtmist kuulata. Pöördu perearsti poole. Paar tabletti ja enam tükkaega ei tõuse ja pole muresi ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 18:30
Mulle pole keegi pakkunud,et ülekande teeks?Ei tea,mille järgi seda valitakse
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 18:49
Mis valu see on mis raha eest seksi ostma kihutab? Ei oska tasuta saada või? Ma saadaks igasugu rahaküsijad pikema jututa spermapanka oma arveldusi tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 16:18
Mis valu?
Lihtne ja mugav. Maksad papi ära ja ei pea muretsema muude asjadepärast. Igasugune sebimine jääb ära, saad omad asjad aetud.
Sebida ja moosida võib ju pärast ka. Ja midagi hingele otsida ja muid sugu trikke teha.
Muidu suures "nikunäljas" hakkad veel puterdama ka ja vigu tegema ja igasugu asju lubama ja pärast jääd veel ilma kah. Siis on kibestumine ja muud säärased mured. Käid väljas paned mitusada raha hakkama ja hunnik aega ka ja ikka öeldakse, et oled juhmard või mis iganes.
No neid 500 seid plikse pole jah mõtet põrutada ja tühja lasta. Kogud raha ja teed vähemalt 1000 ese külaskäigu ja kõik on ilus jällegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 20:25
Nõustun eelpool loetuga.Kõige kindlam ja kõige odavam variant kokkuvõttes on raha eest seks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 22:18
Kohtu otsusest loeb ka natuke midagi ka välja. Nii ,et ei olnud sa valel ajal vales kohas vaid kord oled karistatud juba sarnase teo eest.

Süüdistus
Hanna-Stina Sillaotsa süüdistatakse selles, et tema varem varguse toimepannud isikuna,
14.septembri 2006. õhtul Viljandis xxxxxx maja õues koos Mariliis Txxxxxx varastas pesunöörilt
Aigi L. ile kuulunud dressipüksid Nike väärtusega 1050 krooni.
Seega pani Hanna-Stina Sillaots toime KarS § 199 lg 2 p 4, 7 järgi kvalifitseeritava kuriteo, s.o võõra
vallasasja äravõtmise ebaseadusliku omastamise eesmärgil, mis oli toime pandud grupi poolt ja isiku
poolt, kes on varem varguse toime pannud.

Allikas: http://kola.just.ee/
˅ näita rohkem ˅
2010-02-25 17:48
ai,ai,ai............selliste asjade eest oleks sul juba vanemad pidanud omal ajal perse korralikult kuumaks kütma.Suht hale elu ikka kui peab minema pesunöörilt kellegi dressi pükse varastama.
Kurb,kurb kui leidub sellised tohlakaid kes veel õigustavad oma tegu.Ja veel kurvem on see,et leidub Parmaleikini suguseid tohlakaid kes julgustavad takka.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-25 17:58
Vabandust selle tohlaka eest aga muud sõna ei tulnud meelde.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-25 19:23
Suli jääb suliks. Selge see, et kui teema alguses olnud probleem üles kerkis siis: a) on ennegi olnud ja tuleb edaspidigi või b) esimene katse mis viimaseks ei jää. Küsimus on ju ainult inimese iseenda sisemistes moraalinormides ja tõekspidamises.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-25 21:53
foorumlane: Selline see elu ongi, et sa teaks. Loodame, et Sina oma lapsed hästi kasvatad.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-26 17:30
Püüan.Aga ei mõista ma samuti ka nende tegelaste aju ehituse iseärasusi kes lambist mingile tondile raha annavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-27 18:11
lisaks narkole on sillaots ka püksivaras - irw, irw
ja nüüd meelitab seksi lubades meestel raha
mis järgmiseks?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-27 19:44
Ärge siis pükse jalast võtke!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-03 02:18
Hämmastab, kuidas mõni sellist varast kaitseb ja süüdistab hoopis petetud. Seda enam ei tea ju ka millega välja pettis, kas lubas seksi või palus abi raskes olukorras. Kasutas sedasi teise humaansust ära ja pärast veel kiidab takka, et ise oli lol, et uskus. Täna petab raha, homme korteri või auto jne. Kaitske aga. Olen ise ka korduvalt mööda pükse saanud, et keegi kas on rha laenanud ja pärast ei maksa tagasi või on midagi muud abi palunud ja siis unustatakse esialgsed kokkulepped. Huvitav kas jfjm oleks ka nii pooldav, kui ta näiteks kellegile mingit tööd teeb ja siis üteldakse, et ise olid loll, et tegid või kui poes maksad kaubaeest raha ja siis kaup käest võetakse müüja komentaari satel, et ise olid loll, et siia poodi tulid.
Muide asjaosaline konto blokeerinud ja küll uue konto või kontodega uuesti ilmub
˅ näita rohkem ˅
2010-04-28 03:07
TRA. MIDA TE SELETATE --MA VANA KICKBAKSJOR, ANDKE SEE KOBRA SIIA JA MA RIPUTAN TA OMALE LAKKE TREENINGKOTIKS. JA YLEYLDSE OLID 90.ad PAREMAD KUI IGA RÄHN EI TOKSIND NII LABASELT JA AKSEPTEERITI KIRJUTAMATA SEADUSI --SEALHULGAS FYYSILIST HIRMU...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-29 23:03
miks te üldse kannate raha mingisugustele naistele, tänapäeval ei saa mitte kedagi usaldada, ükskõik mis rida te sellistega ajate, ärge kandke kunagi mingeid ettemakse või laene vms.Kõige mõttekam on silmast silma inimesega kokku saada ja siis asju edasi ajada
˅ näita rohkem ˅
2010-05-21 03:45
Hanna197: "See pole minu süü et mind on ülbeks kasvatatud,ja elu tuleb elada täielrinnal.seega teiesuguseid tuleb ära kasutada,mina pole selles süüdi et mehed tõsiselt ainult oma "alumise peaga" mõtlevad
Tsauplau"

Hmm. huvitav vastus. "See pole minu süü, et mind on ülbeks kasvatatud..." Njah, see lause jätab mulje, et oled inimene, kes EI OSKA või EI VIITSI mõelda. Arvatavasti EI VIITSI. See näitab suurimat ego olemust, ja, nagu keegi eespool mainis, MINA puudumist. Jääb seegi mulje, et kõiges, mida teed ja süüdi oled või süüdistatakse, on su vanemad süüdi. Häbi-häbi
Tegelikult käib asi ikka nii, et vanemad kasvatavad ja õpetavad, jagavad kaasa elutarkust, aga kui inimene ei mõelda ei viitsi... noh... mida siis vanemad õpetada saavad? Mitte vanemad ei ole sind ülbeks kasvatanud, vaid sina ise.
Mis puudutab teiste inimeste ärakasutamist... See on väga alatu tegu. Ära unusta, et kunagi tuleb kõik, mida teed, sulle bumerangina tagasi. Enne mõtle, siis mõtle veelkord ja alles siis ütle või tegutse.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-05 22:05
PETTUR, ise eesti postis tööl, HANNA-STINA SILLAOTS
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 01:15
tema iha kasutaja veel neiututvub22 seal ka pildid ja tal veel palju muid kontosid siin ,tean mida räägin,siin temast veel
http://www.flirtic.ee/usergifts/486829
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 19:44
hanna tubli tüdruk vabakuulaja söö sitta pede
˅ näita rohkem ˅
2013-12-01 10:08
sa russkaja , koli venemaale tagasi ! Kuradi vene kerjus .......
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 18:58
paras teile närakad
˅ näita rohkem ˅
1
2