Foorum
1
2
2010-02-04 15:56
Lihtlabane petis, kes lunib ülekannet laenu näol ja rohkem sa teda ei näe
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 17:34
kuule tollipulk see et ma sulle nii tegin ein tähenda et ma kõigile nii teen niigi et off!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 18:42
aga sa oled ju petis, õnneks teavad seda paljud juba, sind on märgatud ja ka infot kogutud, elektroni tn on varsti sinule ohtlik koht
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 18:42
Polegi oluline, kas tehakse ühele või sajale, väärtegu see ei õigusta. Probleemide puhul saab alati pöörduda vastavate organite poole, nii et...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 18:48
Nõustun Seneca-ga ... pole tähtis kas teed ühele või mitmele ..
Tegelikult selline vabandus nagu "see et ma sulle nii tegin ein tähenda et ma kõigile nii teen" tundubki meeleheitliku väljavabandamisena üritades varjata et see nii käibki
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 20:13
Lubas peale maksta ja ei maksnudki?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 05:52
just parmaleikin--lubasin maksta aga ei maksnud.
Kuulge mehed,omamure et nii umbusklikud olete,teid on lihtsalt hea ärakasutada,eksole.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 08:00
Kõige kihvitm on see, et hanna stiina sillaotsa pole raske leida üles, kel huvi küsige, mul ta ema kontakt jamuud infot kah...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 10:14
No tollipulk. Võta siis ema ette ja ehk aitab tütre hädast välja
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 12:53
Kuule tollipulk,kui tahad kedagi pärisnimega tutvustada,esitle kõigepealt iseennast
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 13:04
hanna1973 10 punkti!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 14:57
Päris uskumatu lugu ma ütleks
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 20:37
ei viitsi seda teemat pikemalt lahata,eks
tollipulk tee mis tahad,mul on jumala pajepat
Oma mure et loll oled..
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 21:06
tollipulk: Võta seda raha kui investeeringut! Midagi head on ka ju. Said emaga tuttavaks ja tead nüüd kus on elektroni tänav.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-06 00:20
Küsimus hanna1973: kaugele sellega jõuad?? minul isiklikult oleks suht mark ennast peenraha eest lasta risti lüüa... nagu öeldakse, kui panna, siis kuningannat ja kui üle lasta, siis ikka miljoniga... aga küllap see rohkem selline eneseuhkuse ja auasi ka ikka... laen on nagunii võrra oma ja tuleb tasuda... kas täna või homme.. homme on intress ainult kõrgem...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-06 12:15
Kas "üle lastes" ei lasta ennast mitte alla?
Kiire kukkumine võib ka anda lendamise tunde.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-08 19:07
see hanna stiina juba aastaid netist lolliksi otsib...lubab vaheorda. Hakkab sii smingit ettemaksu juttu ajama...et tema sulas ei arvelda jne...hot.ee jutukas istub ka.
Aga see selleks, eks iga ümbar leiab oma otsa ka kunagi.
Ja sina hanna stiina nüüd minu posti peale ära hakka lahmima, olen sulle raha kandnud kui seda mida lubasid ei saanud, õnneks oli tegu eksperimendi ja võileiva rahaga- pigem oleksin üllatunud kui sa oleksid reaalselt olemas olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-09 01:24
mehed küll...raha eest peaks ju ilusaid naisi ka saama.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-09 02:04
Kuigi mina pole kunagi kellelegi mingeid ylekandeid sellelaadseid teinud ja seega pole ka petta saanud... Mind lihtsalt pani imestama teema peategelase ylbus ja uhkus tehtu yle... Arutan siin endamisi, et mis selle inimisendiga kyll juhtunud on--- mingi lapsepõlves põetud haigus... raputatud lapse syndroom vms...
Isendil on ju väärtushinnangud paigast ära, suutmatust teha vahet heal ja halval, seega puudub ka sydametunnistus... see tundub olevat sellise suure tähelepanuvajadusega, mõistuselt varajases puberteedis oleva(kus siis areng vististi mingitel põhjustel pidama on jäänud) väljakujunemata isiksusega... Soovides end aga tõestada ja nõ maksma panna, on ta oma mõistuse piiratuse tõttu, hakanud seda tegema eelkirjeldatud moel... ehk siis otsib tähelepanu, korraldades mingeid negatiivseid asju, nagu rahade väljapetmine/kelmus jms... Usun, et ta ise ei mõistagi olukorda... analyysivõime puudumise tõttu, ei suudagi ta teha vahet heal ja halval, mistõttu ta ei teagi, et ta yldse midagi halba, millest tuleneb siis ka see yleolevus ja ignorantsus...
Kui ma reeglina standardmõistusega isendile ytleksin anaaloogsel juhul, et indiviid on lihtsalt väga madal ja tähtsusetu olend, kes laseb oma MINA nii alla, korraldades mingeid paarisaja kroonised pettusi... siis too indiviid on ses suhtes täiesti omaette juhtum, kuna tema MINA ei ole välja arenenud, mistõttu ta ei ole ka oma MINA´ga võitluses, sest analyysivõimetus ei lase tal endale teadustada seda, et midagi halvasti teeks...
Seega minu soovituseks oleks see, et mehepojad lõpetaksid mingitele suvalistele lapsnaistele rahade kandmise ning siinsele peategelasele soovitaksin vaid yht - palun ole tubli laps ja mine kysi oma linna/valla sotsiaaltöötajalt nõu ja juhiseid, mismoodi oleks võimalik sulle professionaalset abi osutada, sest tõenäoliselt sa nende kelmustega niipalju ei teeni, et ise suudaksid psyhholoogi eest maksta... et sind aga yhiskonnale sotsiaalselt kõlbulikuks saada, on professionaalne abi vältimatu
Jõudu kõigile
˅ näita rohkem ˅
2010-02-09 08:58
Nujah, jannn, ütleks, et asi on siiski tunduvalt lihtsam, kui sinupoolne antud isiku pikk süva-psühhoanalüüs. Sellist käitumist nimetatakse nimetatakse lihtsalt kelmuseks. Tegemist on just analüüsivõimelise neidisega, kes on aru saanud, et paljudel meestel alumise "pea mõtlemisvõime" kaalub üles ülemise pea mõtlemisvõime. Lihtsalt nii tehakse "easy money't"!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-10 06:37
Pidasin silmas siiski seda, et see "iisi mani" on ikka kaunis väike, mille nimel nii madalale laskutakse...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-10 11:40
Eks siin võib ka olla tegu kerge sportliku hasardiga,magu meestelgi,et kas saab keppi või ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-02-11 08:45
googelda seda neidu - juba lapsepõlves tegeles pättusetaga nagu hauarüüstamisega - see nüüdne on lihtsalt arnegu edasine etapp
järgmine ilmselt harkus sõrmkübara mängude korraldamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-11 09:03
Vaata, jannn, karta on, et teda see madalalelaskumise-värk eriti ei morjenda. Aga korjab ühe käest "kaunis väikese", teise-kolmanda käest ja tulebki kokku "kaunis suur".
˅ näita rohkem ˅
2010-02-11 22:17
Ühesõnaga lahake seda teemat siin enda ette vot nii madalale ma ka ei lasku et ma haudasi rüüstama hakkan..seega meesteenust sa võid siiralt perse minna!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-11 22:31
See pole minu süü et mind on ülbeks kasvatatud,ja elu tuleb elada täielrinnal.seega teiesuguseid tuleb ära kasutada,mina pole selles süüdi et mehed tõsiselt ainult oma "alumise peaga" mõtlevad
Tsauplau
˅ näita rohkem ˅
2010-02-11 22:54
heh, lolll laisk ja lohakas eit, see mõtteviis su kord neljaks kuuks vangi viib, või rohkemaks, lollid saavad tavaliselt rohkem
˅ näita rohkem ˅
2010-02-12 12:42
Ei ütleks, et see täiel rinnal elamine, rohkem ikka teiste arvelt elamine vaenlasi tuleb ka omajagu ja kunagi ei tea ju millal tänaval kohtuda võite ja vaevalt siis koos suÅ¡ibaari lähete
˅ näita rohkem ˅
2010-02-12 16:10
Paarisaja krooni väljalunimist nüüd vaevalt keegi julgeks "täiel rinnal elamiseks" nimetada...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-12 20:51
Mina näen siin mõtetut teemat mitte millegi nimel
Mina isiklikult arvan ,et see on igaühe enda asi kuidas ta oma elu elab ja pole teiste asi tema üle kohut mõista.Ega keegi meist pole 100%veatu.Ja kui tõesti leidub veel nii rumalaid mehi siis miks mitte Neiu ise ei pea midagi tegema ja raha tuleb.
Selliseid niiöelda kelme nagu teie siin armastate öelda on palju,vääga palju ja neid tuleb veel ja samuti on neid lolle mehi kes ikka ja jälle raha saadavadJa oma lolluses ei saa kedagi teist süüdistada.
Niiet kokkuvõtteks kui see on tema arvates täiel rinnal elamine siis las see ollagi nii.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-12 21:36
Muidugi - röövime, tapame, rüüstame, teeme kõike, mida pähe tuleb, see on ju meie oma asi ja kellelgi teisel pole meie üle õigus kohut mõista...sellist loogikat võib eelnevast vastusest ju välja lugeda...see, et rumalatelt petetakse välja raha, pole mingisugune vabandus, tegu see ei õigusta ning fakt jääb faktiks, et "elunautija" on lihtlabane varas ja pettur, kes võib ükskord oma tegude eest täiel määral vastutust kanda.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-12 22:23
Varas ja petis???Ta ju ei võtnud vägisi,mees andis raha vabatahtlikult,seega ta ei varastanud.Ja petis ta ka pole,sest mees sai raha eest olulist infot - ta sai teada,et on loll.Ja paarsada krooni on niisuguse teadmise eest väike hind.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-12 22:54
Süüdi on mõlemad, üks rumaluse, teine rumaluse ärakasutamise tõttu, mitte just parimad näidised inimestest.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-13 10:47
Õige, tolereeriga aga kõikvõimalikku kriminaalset käitumist, ifim, ma täitsa loodan et saad liis haaveli omale koduabiliseks
Mis veel on naljakas, üks alaarenenud lammas mõtleb välja kõige lihtsakoelisema petuskeemi millest enam labasemaks minna ei saa, laenab raha ja ei maksa tagasi, ja ikka leidub idioote, kelles see "kriminaalne geenius" vaimustusepuhangu esile kutsub
andetu elus ja andetu ka kuritegevuses, kunagi töötab ennast kindlasti üles ja saavutab karjääri tipu kellegi tankisti või narkomuulana
˅ näita rohkem ˅
2010-02-13 12:37
Netiteel petmine küllaltki uus asi veel.Arvan,et edaspidi see veel süveneb.Eks ka omalajal kõrtsudes toimus see reaalselt,kus ükspool maksis ja söötis terve õhtu ning siis ilmus välja keegi teine,kellega sõideti minema.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-13 18:51
Mikhan,kahjuks pole lollus eesti vabariigis kriminaalne tegevus.On ju ütlemine,et vigadest õpitakse.Tark õpib teiste vigadest,aga loll ei omadestki.Ja siin nutval mehel pole see kaugeltki mitte ainuke ämber.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-13 19:47
no kurat võtaks kas sul on ajud täitsa pehmed või lihtsalt mängid lolli, kas sa üldse ei loe teemasi või lihtsalt niiväga meeldib oma lauseid ekraani pealt lugeda et sisul puudub igasugune tähtsus, kas keegi üritas siin kedagi LOLLUse eest hoiatada vms.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-13 20:18
Huvitav jah,kelle ajud siin pehmed on,sest ainuke hoiatus mille mina siit suudan väljalugeda,ongi suunatud just lollusele.
Aga sellega panid sa mikhan küll hästi pihta, kui paigutasid kepinäljas mehed seniilsete vanakestega ühte punti.
Ära nüüd süüdista mind petiste kaitsmises,tahan lihtsalt öelda,et sellised pettused jääksid ära,kui mehed kasutaks sihtotstarbeliselt ka seda pead,mille küljes kõrvad kasvavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 01:26
Edaspidi, kui sa ilmtingimata pead demagoogiat ajama, ole kena ja ära adresseeri seda mulle, ma lihtsalt ei viitsi vaielda olematute argumentide vastu. Sellesama lehe oma esimeses postis õigustad sa vähemalt sedasama petist, ja nüüd leiad et ma ei peaks sind süüdistama petiste kaitsmises, ok ma ei süüdistagi, sest üleüldiselt ei muuda see midagi, ole kelle siis kas päti või ohvri poolel, kasu ega kasu pole mõtetust vahust kummalegi. Seniilsed vanakesed ja kepinäljas mehed, mõlemal on midagi, mida petis himustab, ja mõlemal on ka nõrk koht, kust seda kätte saada, üleüldiselt petiste viktimoloogia sihtgtupiks kõlbavad mõlemad, niiet sobivad ühte patta vägagi hästi, kui sa hakkad ohvrite üle kohut mõistma, et kelle suhtes kriminaalne käitumine on õigustatud ja kelle mitte, ja seda eriti veel oma isikliku subjektiivse arvamuse kohaselt, siis pole ka mõtet üllatuda kui kunagi kellegi teise subjektiivse arvamuse järgi oled näiteks sina see, kelle puhul pole mõtet mingitest reeglitest kinni pidada. Võibolla siin ka on ehk mingi hall ala, aga üldiselt on see üsna mustvalge küsimus, sa kas tolereerid seda või ei
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 01:37
Küll temagi kannab vastutust
Aga pole midagi teha kui mehed oma munnipeaga mõtlevad.Niiet vaata ,et ise sinna ämbrisse ei astu
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 01:40
Ja ma ei õigusta kuritegevust.igal inimesel lihtsalt asjale oma vaatenurk.
Ja kohtu mõistmise kohapealt pidasin silmas just konkreetset teemat.Kui ta nii suur pettur on siis miks pole kasvõi politsei midagi ette võtnud?Ju siis pole midagi ebaseaduslikku.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 02:28
Kasutades ühe eesti klassiku pöördumist: Aus ja õiglane mikhan,vabanda,et pöördusin sinu poole sulle tundmatus keeles.Ja see pole tõesti minu probleem kui sa ei saa aru mis põhjus,mis tagajärg.Ning võitle pealegi tagajärgedega,nagu kirjandusest tuntud kurvakujurüütel võitles tuuleveskitega.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 02:42
Kas seda peaks nüüd vaimukuseks pidama? Su jutt muutub aina seosetumaks, lõpuks minu probleem see ka ei ole kui sa ise ka ei tea mis sa öelda tahad...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 10:39
Ega seda turiitamist ainult siin toimu, seda tehakse ka teistel netilehtedel millel pole midagi seksiga seonduvat ja kus iganes võimalik inimeste liigset pimesi usaldamist ära kasutada. Millist mehe või naise küljes olevat pead peaks siis süüdistama? See, et mehed usaldavad rohkem kui naised ei tee neist veel lolle, küll aga teeb kelmi, petturi vmi. sellest kes usaldus ära kasutab. Muide kelmus on väga tõsine kuritegu ju siis pole keegi veel menti kitsetama läinud ja minu arvates ka see teema oli ikkagi hoiatamiseks mitte vaidlemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 13:17
muska1992-kui keegi soovib kellegi pangakontole vabatahtlikult rahalisi ülekandeid või kasvõi lunib seda välja siis politseil pole küll sellega pistmist ja arvan,et selliseid avaldusi ei võeta seal vastugi.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 13:30
Ma pole väitnudki,et kelmus pole kuritegu ja olen minagi omad vitsad kätte saanud.Aga enne kui tormata teist poolt süüdistama ,mõelge milline oli enda osa selles loos.Võibolla peakski pisipetistele hoopis tänulik olema,sest olles väikselt rehalt kopsaka kätte saanud,oskad ehk suuremaid vältida.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-14 23:42
Hanna stiina sillaots kirjutad "Ühesõnaga lahake seda teemat siin enda ette vot nii madalale ma ka ei lasku et ma haudasi rüüstama hakkan..seega meesteenust sa võid siiralt perse minna!"

minu vabadnus, tõesti KarS § 199 lg 2 p 4, 7
mille eest on Sind süüdi mõistetd ei ole hauarüüstamised
see on ju hoopis
vargus, narko ja grupiviisiline
sa oled ikka täielik kõnts - narkar.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-15 00:07
Sa hanna võiks enne end lasta kontrollida. No muidugi eluaeg varas olnud ma ka tema tausta uurinud.
Pealegi sa ei näe üldse naisemoodi välja, mingi ilge rähmakas oled.
palju sul haridust on ?
5 klassi ?
igatahes jah selline loll oinas .
üritas ka mind petta aga näe 5 klassi haridusega keskeriharidusele väga vastu ei saa eks
˅ näita rohkem ˅
2010-02-15 11:22
Väga ''normaalne'' reaktsioon kaaskasutajate poolt inimese heatahtlikusele. Selleasemel, et olla tänulik teemaalgatajale vastava hoiatuse edastamise eest, hakatakse hoopis teda ennast süüdistama. Mis krdi suhtumine see selline on...ise oled loll, et petta said!? Taskuvaraste ohvritele ütlete, et ise oled süüdi, et sa parajasti seal jalutasid!?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-15 12:09
Sellised hoiatused on täiesti mõttetud.See ettemaksu teema on ju vanem,kui iha portaal ja igale ühele,kel vähegi aktiivset hallollust kõrvadevahel,peaks olema selge,et avanss tundmatule,on sama,mis kerjusele raha kinkimine.Aga ei.Nii kui püksis midagi pakitseb,unustatakse kõik ja joostakse raha näpus esimese ettejuhtuva seeliku suunas.Ja pärast nutetakse siin,et näe jälle tehti liiga.
Ja heatahtlikusest on asi ikka väga kaugel.See on rohkem ikka verise ninaga rusika näitamine.

Mehed saage üks kord MEESTEKS!!!
˅ näita rohkem ˅
1
2