Kuigi mina pole kunagi kellelegi mingeid ylekandeid sellelaadseid teinud ja seega pole ka petta saanud... Mind lihtsalt pani imestama teema peategelase ylbus ja uhkus tehtu yle... Arutan siin endamisi, et mis selle inimisendiga kyll juhtunud on--- mingi lapsepõlves põetud haigus... raputatud lapse syndroom vms...
Isendil on ju väärtushinnangud paigast ära, suutmatust teha vahet heal ja halval, seega puudub ka sydametunnistus... see tundub olevat sellise suure tähelepanuvajadusega, mõistuselt varajases puberteedis oleva(kus siis areng vististi mingitel põhjustel pidama on jäänud) väljakujunemata isiksusega... Soovides end aga tõestada ja nõ maksma panna, on ta oma mõistuse piiratuse tõttu, hakanud seda tegema eelkirjeldatud moel... ehk siis otsib tähelepanu, korraldades mingeid negatiivseid asju, nagu rahade väljapetmine/kelmus jms... Usun, et ta ise ei mõistagi olukorda... analyysivõime puudumise tõttu, ei suudagi ta teha vahet heal ja halval, mistõttu ta ei teagi, et ta yldse midagi halba, millest tuleneb siis ka see yleolevus ja ignorantsus...
Kui ma reeglina standardmõistusega isendile ytleksin anaaloogsel juhul, et indiviid on lihtsalt väga madal ja tähtsusetu olend, kes laseb oma MINA nii alla, korraldades mingeid paarisaja kroonised pettusi... siis too indiviid on ses suhtes täiesti omaette juhtum, kuna tema MINA ei ole välja arenenud, mistõttu ta ei ole ka oma MINA´ga võitluses, sest analyysivõimetus ei lase tal endale teadustada seda, et midagi halvasti teeks...
Seega minu soovituseks oleks see, et mehepojad lõpetaksid mingitele suvalistele lapsnaistele rahade kandmise
ning siinsele peategelasele soovitaksin vaid yht - palun ole tubli laps ja mine kysi oma linna/valla sotsiaaltöötajalt nõu ja juhiseid, mismoodi oleks võimalik sulle professionaalset abi osutada, sest tõenäoliselt sa nende kelmustega niipalju ei teeni, et ise suudaksid psyhholoogi eest maksta... et sind aga yhiskonnale sotsiaalselt kõlbulikuks saada, on professionaalne abi vältimatu
Jõudu kõigile